TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem..
Elküldve: 2005. 10. 04. 16:54
Elküldve: 2005. 10. 04. 17:32
Nagyon tetszik, Tv2-n nézem, amég megszakítás nélkül adják az új részeket addig nézem tvben, aztán amint elfogy akkor elkezdem nézni feliratosan (reményeim szerint még a 8. évadot leadják, erre jó esély van, mert már elkezdték szinkronizálni).
Stargate Atlantis
Kb az első évad 16. részénél hallottam róla hogy ez van (előtte keveset voltam net közelben) akkor leszedtem az előző részeket és pár nap alatt megnéztem, ez is tetszik, van amikor talán még jobb is mint az elődje. Fő érdeme a sorozatnak hogy itt teljesen más tipusúak az ellenségek, meg maga a sorozat is máshogy épül fel.
Angel
Megmondom őszintén nekem a régebbi részek jobban tetszettek, de még ezeket is nézem (ezt is szinkronosan nézem).
Lost
Retekklubbon nézem, eddig bejövős.
Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 12:23
Nem vagyok benne biztos, de ezt nem az AXN szinkronizálta le, és tőle vette meg az RTL-Klubb?
Smallville
Csodálkozok hogy eddig senki sem említette. Szerintem elég izgalmas, fordulatos sorozat, bár ami Lana körül volt a 4. évadban az annyira nem jött be. Aki esetleg nem ismerné annak tömören: A sorozat Supermen fiatalkorát mutatja be, hogyan alakultak ki a képességei, hogyan ismerkedik össze Lexel...
Egy rém rendes család
Ez A sorozat szerintem. Minden részben ujdonságok vannak, és mindig szétröhögöm rajta magam, akárhanyadjára nézem is meg. Főleg onnantól tetszik amikor Marcy kezdi elvesziteni a fejét.
Arra kérnék midenkit hogy lehetőleg ne nagyon írjon spoilereket senki sem, vagy ha mégis valami kikivánkozik belőle, akkor azt szürkével tegye hogy ne rontsa el más szórakozását.
Még valami 1-2 (lehet hogy akár 3-4) éve egy sorozat a TV2-n, általában mindig éjfél, 1 óra után. A története az volt hogy egy pali (akit John Goodmen alakított) a metró alá esett, meghalt volna, de az agyát átültették egy másik ember testébe, Létrehozva belőle egy szuperembert. A kormány egy titkos csoportja alkalmazta őt. Ennek a sorozatnak a címére nem emlékszik valaki? és ugyan ebben az időben, ugyanilyen későn ment egy másik sorozat amiben egy rendőr beépült az olasz? Maffiába , ennek a rendőrnek a feleségét ugyan az a szőkehajú szinésznőjátszotta mint a Harmadik Műszakban azt a tűzoltót aki 1-2 évaddal ezelőtt meghalt. Ennek is a címére lennék kiváncsi, előre is köszi.
Elküldve: 2005. 10. 04. 18:36
Idézet: Lance - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 18:32
Csodálkozok hogy eddig senki sem említette. Szerintem elég izgalmas, fordulatos sorozat, bár ami Lana körül volt a 4. évadban az annyira nem jött be. Aki esetleg nem ismerné annak tömören: A sorozat Supermen fiatalkorát mutatja be, hogyan alakultak ki a képességei, hogyan ismerkedik össze Lexel...
Az elso evad megvan, sztorijat nagyvonalakban ismertem, bar engem annyira sose fogott meg a Superman tema, de gondoltam jo lesz nyugdijas napjaimra.
Teri Hatcheres Superman sorozat - Lois es Clark - tetszett nekem, anno adtak vmelyik magyar csatin.
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2005. 10. 04. 18:42
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 19:36
Teri Hatcheres Superman sorozat - Lois es Clark - tetszett nekem, anno adtak vmelyik magyar csatin.
Vasárnaponként még midnig megy a Viasat3 on, de persze ezek már ismétlések, nekem a Smallville jobban bejön, az első évad inkább még bevezető jellegű.
Elküldve: 2005. 10. 04. 18:55
Rengeteg sorozatot néztem, azt hiszem az emlitettek 80%-át. A The Outer Limits, X-Files, Married with children, Stargate, Millenium, Desperate Housewives, Gilmore Girls, Friends, Sopranos, estébé...mind tetszenek. Biztos kihagytam egy párat.
A Buffy, a Monk, South Park nem kötött le, az Angel, 24 pl. nem ismerem.
Lévén, hogy még senki nem emlitette ezeket, valószinűleg közutálatnak fognak örvendeni
Elsősorban a Seinfeld
Volt még egy sorozat, nem emlékszem a nevére, egy Amazonas őserdejébe lezuhant repülőgép túlélőiről volt szó.
Nos, ezek közül a Seinfeld az, amiből az összes rész megvan. Egy-egy -et megnézek, ha rossz kedvem van.
Egy pár idézet : ( az imdb-n van egy jó pár, hátha valaki kedvet kap rá...aki meg szereti, biztos meg fogja mosolyogni
Elaine: You know what your problem is? Your standards are too high.
Jerry: I went out with you.
Elaine: That's because my standards are too low
Cosmo Kramer: They're redoing the Cloud Club.
Jerry: Oh, the restaurant on top of the Chrysler building? That's a good idea.
Cosmo Kramer: Of course it is, it's my idea.
Jerry: Which part, renovating the restaurant you don't own part, or spending the 200 million you don't have part?
George Costanza: I want to make a good entrance. I never makes good entrances.
Jerry: You have made some good exits
[about a free sub card] ( egy bizonyos számú szendvics elfogyasztása után kaphat egyet ingyen, ha jól emlékszem )
Elaine: It's like a bad movie but you want to finish it.
Jerry: No, you walk out.
Elaine: It's like a bad book but you want to get to the end.
Jerry: No, you wait for the movie
Cosmo Kramer: It's a write-off for them.
Jerry: How is it a write-off?
Cosmo Kramer: They just write it off.
Jerry: You don't even know what a write-off is.
Cosmo Kramer: Do you?
Jerry: No, I don't.
Cosmo Kramer: But they do, and they're the ones writing it off.
George Costanza: I'll sniff out a deal. I have a sixth sense.
Jerry: Cheapness is not a sense
George Costanza: My father was a quitter, my grandfather was a quitter, I was raised to give up. It's one of the few things I do well.
Cosmo Kramer: Well, more bad news Jerry. You know the police they found another victim of the Loper in Riverside Park. I saw the photo and it looked a lot like you.
Jerry: Oh, come on, there's a lot of people walking around the city that look like me.
Cosmo Kramer: Not as many as there used to be.
Jerry: The answering machine is like a relationship barometer.
George Costanza: What IS a barometer?
Cosmo Kramer: It's pronounced thermometer
Ronnie: [to George] I've been living a lie.
George Costanza: You've been living a lie? I've been living... like twenty.
Jerry: What are you saying?
Elaine: I'm not saying anything.
Jerry: You're saying something.
Elaine: What could I be saying?
Jerry: Well you're not saying nothing so you must me saying something.
Elaine: If I were saying something, I would have said it.
Jerry: So why don't you say it?
Elaine: I said it.
Jerry: What did you say?
Elaine: Nothing.
Knock on door]
Jerry: [opens door, and sees three Cuban guys] Yes?
Cuban Man: Jerry Seinfeld?
Jerry: Yeah. Oh, you must be Kramer's guys. So, you got the cigars?
Cuban Man: What cigars?
Jerry: Kramer told me I was supposed to pick up some Cubans.
Cuban Man: Yes. We are the Cubans
[Kramer and Newman are playing Risk]
Elaine: What's that?
Jerry: It's the game of global domination being played by two men who can barely run their own lives
George Costanza: You're a good friend. If you killed somebody, I wouldn't turn you in.
[leaves]
Jerry: Hey, Kramer, if I killed somebody, would you turn me in?
Cosmo Kramer: Yeah.
Jerry: Really?
Cosmo Kramer: Well, you don't just go around killing people.
Jerry: But you know me!
Cosmo Kramer: I thought that I did
George Costanza: I gotta call Elaine.
Jerry: She's out.
George Costanza: Oh, yeah. The blind date.
Jerry: They call it a setup, now. I guess the blind people don't like being associated with all those losers
Cosmo Kramer: I bought a chicken.
George Costanza: [to Jerry] Allow me.
[to Kramer]
George Costanza: Why?
Cosmo Kramer: Cage-free farm-fresh eggs.
Jerry: [to George] Allow me.
[to Kramer]
Jerry: What are you, an idiot?
[Kramer wants to use George's car to rescue a "pig-man" from the hospital]
Cosmo Kramer: You got room for the pig-man?
George Costanza: The pig-man can take the bus.
Cosmo Kramer: You know, if the pig-man had a car, he'd give you a ride.
George Costanza: How do you know? What if Pigman had a two-seater?
Cosmo Kramer: Come on George, be realistic
[Kramer has an intern]
Intern: Mr. Newman on line 2...
Jerry: Line 2?
Cosmo Kramer: Yeah, your phone is line 1
Jerry: Is that your "chicken" making all that noise?
Cosmo Kramer: Oh, Little Jerry loves the morning.
Jerry: Who?
Cosmo Kramer: Little Jerry Seinfeld. Yeah I named my chicken after you.
Jerry: Thanks, that's very sweet, but that is not a chicken.
Cosmo Kramer: Of course it is. I picked it out myself.
Jerry: Well, you picked out a rooster.
Cosmo Kramer: Well, that would explain Little Jerry's poor egg production
Telemarketer: Hi. Would you be interested in switching over to TMI Long Distance service?
Jerry: Oh, gee, I can't talk right now. Why don't you give me your home number and I'll call you later.
Telemarketer: Uh, sorry, we're not allowed to do that.
Jerry: Oh, I guess you don't want people calling you at home.
Telemarketer: No.
Jerry: Well, now you know how I feel.
[hangs up]
Elküldve: 2005. 10. 04. 19:16
Azon kívül amit nagyon szeretek még, az az X-akták és a Star Trek:Next Generation.
Meg a Miami helyszínelők. SG1ből azok a részek amik nem a földön játszódnak.
A magyar sorozatokat baromira kontármunkáknak tartom.
Szerkesztette: bgabor 2005. 10. 04. 19:17 -kor
Elküldve: 2005. 10. 04. 20:32
Fekete Vipera
Rowan Atkinson játszik benne, 4 évad készült belőle, mindegyik másik történelmi időszakban játszódik. Nagyon jó angol humoró sorozat. Kedvenc részem a Pénz, először ezt a részt láttam az egész sorozatból, mert haver ajánlotta nekem hogy ez nagoyn ütős, aztán megnéztem az egész sorozatot, de enél jobb részt nem találtam.
Szerkesztette: Lance 2005. 10. 04. 20:35 -kor
Elküldve: 2005. 10. 04. 21:18
Amugy nem olvastam végig, de ti hogy álltok a Pokoli Édennel? Nekem most ez a kedvenc sorozatom, igaz már végignéztem az összes részt
TOP 5 sorozatok:
1. X Akták
2. Lost
3. Sliders
4. Dallas
5.
paranormal.hu
Elküldve: 2005. 10. 04. 21:21
24 Az első évadot csak úgy megnézi az ember mert újszerű és jók a karakterek (meg mert az MTV-n is majdnem megnézte csak éjfél után adták...).
Második évad üt (mondjuk minél töményebben nézi az ember annál inkább (8rész/nap
A klasszikus: TWIN PEAKS. No comment. Aki nem látta ezt, nem érezheti a Mulholland Drive-ot sem.
Helyszinelők Remek szinészek,néhol elnagyolt karakterek, jó történetek. Remek, remek.
Colombo. Kicsit már osdi, de Peter Falk elviszi a hátán.
Lost Nekem csalódás, bár lehet a szinkron miatt. Egy részt láttam angolul, az határozottan jobb volt. Nem is érdekel igazán, bár ha tényleg játszik Michelle Rodriguez a következő évadban akkor végigszenvedem az elsőt!
Csengetett Mylord. Erről nagyon megoszlik az emberek véleménye, de nekem mai napig ez az angol humor. Utánozhatatlan 26 epizód.
Inyenceknek: A hegy gyomrában Ausztrál ifjusági sorozat. Kiskoromban teljesen horrorterror volt számomra. Nem bírtam aludni miatta.
A Sex és New Yorkot nem veszi be a gyomrom. Sírni volt kedvem mikor belegondoltam, hogy miről is szól... Néha a Jóbarátoktól is rosszul vagyok, de az nem veszi annyira komolyan magát, szerencsére.
Végül: Dallas forever!
Elküldve: 2005. 10. 04. 22:05
Idézet: Karesz - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 22:21
Ezt el is feljetettem, pedig megvan itt a gépen az összes.
Nagyon jó sorozat, minden perce kincs. A szionkronja is nagyon jól sikerült.
DVD ripje van valakinek?
Elküldve: 2005. 10. 04. 22:14
Idézet: Karesz - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 22:21
Én úgy emlékszem este 8-kor volt, mert éjfél után én sem néztem volna
Idézet
Erről jut eszembe, bár én Coloumbot sosem kedveltem. De ami viszont tetszett:
Poirot
Kojak
Magnum
Idézet
Igen tényleg, de már oly régen láttam el is felejtettem. Angol humort ki nem állhatom, de ez még jó volt belőle.
PS: Ha rajzfilmeket is be akarom keverni, akkor írhatnám még:
Rocko's modern life
Görcs ikrek
Na meg Looney Toones minden mennyiségben (csak nem az otromba magyar szinkronnal)
Szerkesztette: Mumia 2005. 10. 04. 22:17 -kor
Elküldve: 2005. 10. 04. 22:41
A 24-et mar sokan ajanlottak, egyszer tenyleg neki kellene veselkednem, csak meg nem teljes a gyujtemeny belole.
Karesz, a Lost-ban tenyleg szerepel Michelle Rodriguez, meghozza pont most, a 3. reszben fog eloszor megjelenni.
Elküldve: 2005. 10. 04. 23:08
A Coloumbo sztem elég gyenge sorozat, sokkal jobban tetszett a Kojak, mostanában reggelente szoktam nézni a Viasaton, mert jó! Egyébként is bírom Telly Savalast. (Piszkos 12, Kelly hősei, az egyik Bud Spencer filmben is volt, aki tudja a címét mondja! Asszem Élet vagy halál
Ezen kívül a Szomszédok (Húúú mit fogok ezért itt kapni
Valamint a Dallast is szerettem, de a végén már uncsi volt.
Egyéb sorozat a Péntek 13, de az szerintem nem a totyik trágya.
Elküldve: 2005. 10. 05. 00:07
kozel mult es jelen: helyszinelok (mind a 3 sorozat de az elsot egyik sem tudja mar felul mulni!), stargate, hetihetes, urbalekokat szoktam meg nezni mostansag de viasat szepen hajnali 4-5 re rakta par honapja... :confused:
de manapsag inkabb csak a discovery-t (
Elküldve: 2005. 10. 05. 00:19
Az Outer Limits nagyon jó sorozat volt, (volt belőle kb 7 sorozat), sokkal jobb volt mint az X-akták..
Rodriguez néni feltűnik a Lost első sorozatában is, szóval biztos szerepel majd a másodikban is.
Elküldve: 2005. 10. 05. 05:14
Idézet: Karesz - Dátum: 2005. Oct. 4., Tuesday - 22:21
Van 1-2 unalmasabb rész, de nekem nagyon bejön.
Elküldve: 2005. 10. 05. 08:18
Elküldve: 2005. 10. 05. 09:31
Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 1:07
Szegyen es gyalazat, de ezt kifelejtettem a felsorolasbol... pedig ez minden idok legjobb sorozata.
Samott
Elküldve: 2005. 10. 05. 09:35

Súgó
A téma zárva.