HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 11. 21:27

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 22:46

Ők adják/szerzik a pénzt, felügyelik a folyamatokat, mindenbe beleütik az orrukat. :D

Hát jah, ezt én is tudom, a kérdés leginkább arra irányul, hogy mi a különbség a különböző producer fajták között (sima, co, executive, nemtommégmivan) ?
Faster! Harder! Cadaver!

#722 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 11. 21:29

Nemigen nézek mostanában sorozatokat, de az HBO-on futó Róma sorozat (eddig) nem rossz.

Bár az egyes történelmi személyekről más képem alakult ki (pl sem Antoniust, sem Cicerot, sem Serviliát nem ilyennek képzeltem), mint, amilyennek a sorozat első négy részében ábrázolják őket, a sorozat kivitelezése, hangulata megfogott.

Üdv: scaurus
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#723 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 15:30

Huhú, megvan az a sitcom, ami simán partiban van a My name is Earl-el!
A humora bár nem annyira direkt, bummbele mint a My name is Earl-é, de rettenetesen jók a karakterek, a szituációk, minden!!! :respect:

Kitchen Confidential

Kép

Az alapszitu egyszerű: van egy lecsúszott, egykor nagymenő séf, aki kap egy új lehetőséget, összeszedi a régi csapatot, és megpróbálja felfuttatni az új éttermet...
Nagyon jó kis sorozat.

Szerkesztette: Etele 2006. 04. 12. 15:32 -kor

#724 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 19:27

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 16:30

Egy baj van, fellelni csak az 1,5,8,10-et tudom. Így nem jó. :(
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#725 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 19:50

seedler.org a te barátod, én is onnan töltöttem le tegnap...

Most olvasok utána, de mintha az lenne a szitu, hogy nem lesz több rész, cancel-elték a sorozatot... :( Méééééééééééé'? :reklamacio:

#726 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 20:22

Megesik... :(  Én is hasonlóképp éreztem az Enterprise megszüntetése miatt.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#727 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 20:49

Ja, csak ha nagyon tetszik egy sorozat, azt általában megszüntetik (Firefly, meg ez is...). :reklamacio:  :D

#728 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 21:19

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 19:49

Ja, csak ha nagyon tetszik egy sorozat, azt általában megszüntetik (Firefly, meg ez is...). :reklamacio:  :D

Ezesetben mindjárt írok egy listát, mely sorozatokat ne szeresd meg, vagy inkább ne is nézd :D:D

#729 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 21:46

Idézet: Capri - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 21:19

Ezesetben mindjárt írok egy listát, mely sorozatokat ne szeresd meg, vagy inkább ne is nézd :D:D

Nem akarlak riogatni, de elég sok sorozatot nézek párhuzamosan, és kezdem megszeretni őket... :Đ  :D  :D

#730 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 09:33

Épp ezért szeretem a fix epizódszámú megtervezett sorozatokat (pl. mint a legutóbbi ufo-s sorozat a tv2-n). Tudom hogy minőségi, és lesz eleje, meg vége, meg közepe. Nincs félbehagyás, nem marad feltáratlan titok. A "hagyományos" több évados sorozatok között kevés olyan van, amit ha be is szüntetnek, tisztességesen befejezik. A Jóbarátok ebből a szempontból üdítő példa - több meg hirtelen nem is jut eszembe. Ja, még talán a Babylon-5.

Szerk.: Etele: köszi a tippet, azthiszem szeretni fogom azt a helyet :respect:

Szerkesztette: freeone 2006. 04. 13. 09:34 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#731 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 13:15

Idézet: freeone - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 9:33

...
Szerk.: Etele: köszi a tippet, azthiszem szeretni fogom azt a helyet :respect:

Szívesen, máskor is. :)

A The Unit egyre jobban tetszik, bár magam sem értem, miért, hiszen semmi egetrengető nincsen benne. :D

#732 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 13:29

^Sunrise^ avatarja miatt én is elkezdtem a House, aztán hirtelen a második évad 15. részéig jutottam... :Đ

A magyar feliratokat orvosok lektorálgatják a feliratok.hu-n, úgyhogy ha gondotok van vele nézzétek azzal...

#733 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 14:55

Srácok mi van ezzel a Prison B. s01e17-el?
Az elején ugye van a szokásos "korábbi részek tartalmából", de nekem abból semmi sem ismerős... :think:  :)

#734 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 15:35

Nekem igen, nem hagytál ki véletlenül pár részt? :think:

#735 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 16:05

Idézet: redbiro - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 14:29

^Sunrise^ avatarja miatt én is elkezdtem a House, aztán hirtelen a második évad 15. részéig jutottam... :Đ

A magyar feliratokat orvosok lektorálgatják a feliratok.hu-n, úgyhogy ha gondotok van vele nézzétek azzal...

Mar megerte "reklamoznom". :respect:  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#736 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 16:22

Valaki kerdezte multkor...

winnie Sorozataddiktok

És ugye vannak az executive producerek, akiket szokás (hibásan) a filmeknél is gyártásvezetőnek nevezni, holott az egyik kreatív munka, a másik meg inkább technikai, szervező meló. Az exec. producerek az agyak és más a feladatuk, mint a filmeknél. Ők azok, akik nap rendszerességgel leülnek egy irodában, egy tábla mellé és elkezdenek ötletelni, hogy miről is szóljon a sorozat következő része. Közéjük tartozik a kreátor, az írók, egy-két rendező, pár nagy név dísznek (a nagy nevek a legtöbbször nem napi munkáznak - ld. Sandra Bullock a George Lopez-ben vagy Ridley Scott a Numb3rs-ben), esetleg megint csak mutatóba, de az előbbieknél nagyobb gyakorlati beleszólással a sorozat pár főszereplője. (Akiket érdekel a folyamat az gyúrjon DVD-extrákra. Több sorozat is nagyszerű betekintést enged az írók kulisszái mögé a diszkeken.) (Persze van olyan elnevezés is, hogy producer, line producer, supervising prducer, associate producer, etc, de most a részletekbe nem megyek bele, hiszen a rövidség ígéretét már így sem tudtam tartani.)

Es ugyanonnan egy masik, szomorubb hir:

Gilmore Girls sokk!
írta: winnie

mikor: 2006. április 12. 7:29

Hát, előfordul az ilyen. A sorozat a topon van (ideje lenne már nekem is néznem) , de lehet, hogy a jövőre induló 7. évad lesz a hattyúdal.

Ugyanis Amy Sherman Palladino, a sorozat kreátora, agya, szíve úgy döntött, hogy nem újítja meg szerződését a Szívek szállodája készítőjeként és showrunner-jeként. Az asszonyka távozik és vele megy férje Dan is a hírek szerint az executive produceri székből.

Az ilyen húzás a rajongókat mindig sokként éri és óhatatlanul is megváltozik ettől a sorozat. Helyettesről még nincs hír - de azt hiszem mindnyájan tudjuk, hogy mi történt az Elnök embereivel (The West Wing), amikor Aaron Sorkin (az agy) a 4. évad végén ott hagyta sorozatát.

A haraszt zörgetése természetesen akkor lesz csak teljesen igaz, ha be is jelentik, de egyelőre ez a szitu. Rajongói bizodalom ON.

:(  :(
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#737 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 17:47

Idézet

Battlestar Galactica játék(ok) készülőben?
[2006. április 13. @ 13:24 - Berkenye]
Egyesek nagyon jól ismerik a Battlestar Galactica című tévésorozatot. Én magam annyira nem, mivel az eredeti széria 1978-ban indult hódító útjára... A megalkotója, Ronald D. Moore azonban még mindig lát fantáziát a dologban. Legújabb terveiről maga nyilatkozott.

A sci-fi sorozatból 2003. novemberében készült egy mini játéksorozat Galactica címmel, ám most megérett a helyzet egy valódi nagy alkotás elkészítésére. Manapság úgyis nagy divatja van a filmadaptációknak, lásd The Godfather, Scarface, Jaws, Dirty Harry, stb.

Egyelőre csak az ötlet született meg, a konkrét megvalósítás még várat magára. Moore szerint a legfontosabb, hogy megtalálják az anyag lelkét, amit átültethetnek a játékba. Ez a siker titka, amit a fejlesztők mostanában elfelejtenek, vagy nem jól közelítik meg a probémát. Elképzelhető mobilos játékváltozat is. Az Apple állítólag nagyon érdeklődik az iTunes rendszerbe implementálás iránt.

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#738 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 18:07

Idézet

Amerikai heti sorozat top 10

írta: winnie

Csak sorozatok.

1. Helyszínelők -  23.33 millió néző
2. Doktor House - 22.71 millió néző
3. Lost - Eltűntek 16.38 millió néző
4. NCIS - Tengerészeti helyszínelők - 15.52 millió néző
5. The Unit - 15.54 millió néző
6. Law & Order: SVU - 15.36 millió néző
7. Nyomtalanul (ismétlés) - 15.24 millió néző
8. Numb3rs - 13.69 millió néző
9. Grace klinika (ismétlés) - 13.57 millió néző
10.Cold Case - 13.22 millió néző

http://sorozatjunkie.freeblog.hu/
JóSebesség

#739 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 18:34

Ja, ugy hallottam jon a Numb3rs is hozzank, az elso evadot anno letoltottem, csak aztan felirat hianyaban nem neztem meg, talan erdemes lenne arra is vetni egy pillantast.  :think:

#740 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 19:23

Idézet: redbiro - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 14:29

Azt a 3 fordítást ami ott fennvan? Azzal nem sokra megyek ha én még első évadot néznék...

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.