HWSW Informatikai Kerekasztal: MSI 6600GT átverés... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSI 6600GT átverés... Mindíg nézd meg mit veszel!

#21 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:33

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 20:29

Namost, az MSInek, és még sereg más cuccnak, ide zacsis változata jön, és itt dobozolják. Az opcionális kiegek, szoftverek régiófüggőek, és mivel a honi disztriknek kurva nagy a szürkeimport-hányaduk, olykor fullos csomag jön, olykor value, bulk, töktudja.

igy vala  :respect:

3 db p4n diamond, 1 db doboz kellekekkel. egyebkent sejtem melyik nagykertol jott ez a 6600gt  :rolleyes:
what the fuck is WTF?

#22 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:38

a topic meg szntem zarhato. a tulaj meg gondolja at, hogy minek es hol nyit topicot  :rolleyes:
what the fuck is WTF?

#23 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:44

Mindegy, melyik, kevés a nem-geci. Gondolom, nem kell mesélni, hogy már a 30-50 rugós HP nyomingerekhez járt nemrég egy cca 15k értékü RC modellautó, egy BMW, ha hivatalos hp disztritől vetted. Namost, mi üptre rendelünk HP nyomikat több millósakat, tonert, apámfaxát mindent, de egy büdös darab ceruzaelem se sok, annyit se kaptunk. Mondanom sem kell, ahányszor voltam benn, valamelyik nakkeres mindig ilyennel játszott a raktár előtt...
Ezt a szöveget meg, hogy nem tartotta meg amit igért, egyszerüen ovodásnak tartom. Jóhogy az araboknál divó ráutaló magatartást nem szedjük elő. Ő azt mondta benne van, az eddigiekben benne voltak, röngtenszeme nincs, kibontani nem bontja és gyakran nem is bonthatja mindet, ugyhogy, ha egy elnézést kérek nem is, de egy elismerem hogy nem az ő saruk szerintem kijárna bőségesen.
Észrevettem, hogy az utóbbi években egyszerüen sikk lett minden szarért a boltot, szervizest, eladót leugatni, megalázni, asztalt verni, fogyasztóvédelmet hivni és persze, a neten, névtelenül hőbörögni, hogy milyen mocskok. Főleg azt birom, amikor teljesen korrekt cégekre ugatnak. Nem mondom, hogy ahol én voltam egy rövid ideig, a mistral, egy korrekt hely, mert nem az, de lényegesen korrektebb hely, mint amilyen hirét keltik sokan, főleg azok, akik életükben nem dolgoztak még ilyen helyen és szagolták a sokl fingszagú ujgazdak gyökeret, aki a pofádba szuszogva követeli az inno3d-t mert az a jó.

#24 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:50

jatekauto: javallom figyelmedbe, hogy egyre gyakrabban adnak el a nagykerek 3rd eye nelkuli abit lapot, meg wifi/tv kartya nelkuli asus lapot, a bolhan meg 100as tetelben arulnak egyesek ilyen cuccokat :D

szal az egesz egy b*szott nagy hanyas. a gyerek meg ide jon ,es a kiskert szidja :D

Szerkesztette: c0ke 2005. 10. 06. 19:53 -kor

what the fuck is WTF?

#25 Felhasználó inaktív   Georgo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:59

Címből én olyasmire gondoltam, hogy nem GT a GT.  :omg:
De látom nem erről van szó, megyek is innen.

#26 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 20:06

:lol:
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#27 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 20:14

Köszönöm a jelzéseket, bezáródunk.

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.