Elküldve: 2005. 10. 06. 19:44
Mindegy, melyik, kevés a nem-geci. Gondolom, nem kell mesélni, hogy már a 30-50 rugós HP nyomingerekhez járt nemrég egy cca 15k értékü RC modellautó, egy BMW, ha hivatalos hp disztritől vetted. Namost, mi üptre rendelünk HP nyomikat több millósakat, tonert, apámfaxát mindent, de egy büdös darab ceruzaelem se sok, annyit se kaptunk. Mondanom sem kell, ahányszor voltam benn, valamelyik nakkeres mindig ilyennel játszott a raktár előtt...
Ezt a szöveget meg, hogy nem tartotta meg amit igért, egyszerüen ovodásnak tartom. Jóhogy az araboknál divó ráutaló magatartást nem szedjük elő. Ő azt mondta benne van, az eddigiekben benne voltak, röngtenszeme nincs, kibontani nem bontja és gyakran nem is bonthatja mindet, ugyhogy, ha egy elnézést kérek nem is, de egy elismerem hogy nem az ő saruk szerintem kijárna bőségesen.
Észrevettem, hogy az utóbbi években egyszerüen sikk lett minden szarért a boltot, szervizest, eladót leugatni, megalázni, asztalt verni, fogyasztóvédelmet hivni és persze, a neten, névtelenül hőbörögni, hogy milyen mocskok. Főleg azt birom, amikor teljesen korrekt cégekre ugatnak. Nem mondom, hogy ahol én voltam egy rövid ideig, a mistral, egy korrekt hely, mert nem az, de lényegesen korrektebb hely, mint amilyen hirét keltik sokan, főleg azok, akik életükben nem dolgoztak még ilyen helyen és szagolták a sokl fingszagú ujgazdak gyökeret, aki a pofádba szuszogva követeli az inno3d-t mert az a jó.