HWSW Informatikai Kerekasztal: GeForce 6800 III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (117 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GeForce 6800 III. hatodiglan Értékeld a témát: -----

#2301 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 02. 03. 21:04

Szerintetek haldoklik?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#2302 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 21:32

Nem, ez már meghalt  :(

#2303 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 21:42

nekem is ilyen vót a radeon. gondolom 2D-ben még oké, 3D ben már koszol. kutya baja, csak ramcsipet kell rajta cserélni. :D

Szerkesztette: SFIJ 2008. 02. 03. 21:44 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2304 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 21:43

őő ez is 2D nem?  :think:  :D

#2305 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 21:55

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 21:43

őő ez is 2D nem?  :think:  :D

Maxi. bútkor, karakteres módban valszeg színes betűkkel ír, 16 színű VGA módban meg ezt csinálja. valahol az alsó címtartományban bepunnyadt pár RAMsor valamelyik csipen. ez onnan láccik, hogy szép szabályos a pattern. miután feljön desktopra, mondjuk 1280x1024-be kutya baja, DXVA is faszántosan megy - de a tulaj majd megerősíti, az uningine ellenben már olyan deszkaháború lesz, mint nálam.
radeonnál szépen leforrasztottam az összes ramcsipet, van egy pic-es breadboardom, írtam a PIC-re egy memtestet azmeg visszaköpte az USBn hogy melyik csip kakás. utána rendeltem egy samu ramcsipet lomexék segítségével, ramokat visszaforrasztotam és mostmár így néz ki az unigine:
>>KATT<<
persze kiis lehetett volna vágni a szemétbe, demár 5 éve megvan ez az R9700Pro, annyira a szívemhez nőtt, sajnáltam kidobni :)

szal Cshrles ha csak ofoszozni meg netezni meg filmetnézni akarsz ezmég simán elmegy neked fél évet, csak javíts a hűtésén...

Szerkesztette: SFIJ 2008. 02. 03. 21:57 -kor

#2306 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:02

ehh igazad van, sorry  :respect:

ps: A vgahoz meg grat  :up:

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 02. 03. 22:02 -kor

#2307 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:04

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 21:55

Maxi. bútkor, karakteres módban valszeg színes betűkkel ír, 16 színű VGA módban meg ezt csinálja. valahol az alsó címtartományban bepunnyadt pár RAMsor valamelyik csipen. ez onnan láccik, hogy szép szabályos a pattern. miután feljön desktopra, mondjuk 1280x1024-be kutya baja, DXVA is faszántosan megy - de a tulaj majd megerősíti, az uningine ellenben már olyan deszkaháború lesz, mint nálam.
radeonnál szépen leforrasztottam az összes ramcsipet, van egy pic-es breadboardom, írtam a PIC-re egy memtestet azmeg visszaköpte az USBn hogy melyik csip kakás. utána rendeltem egy samu ramcsipet lomexék segítségével, ramokat visszaforrasztotam és mostmár így néz ki az unigine:
>>KATT<<
persze kiis lehetett volna vágni a szemétbe, demár 5 éve megvan ez az R9700Pro, annyira a szívemhez nőtt, sajnáltam kidobni :)

szal Cshrles ha csak ofoszozni meg netezni meg filmetnézni akarsz ezmég simán elmegy neked fél évet, csak javíts a hűtésén...

Khm...minden elismerésem!! :respect:

#2308 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:07

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 21:55

>>KATT<<

Van specvéged a pákához, vagy nagyon türelmes voltál?  :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2309 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:17

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 22:07

Van specvéged a pákához, vagy nagyon türelmes voltál?  :D

kölcsönkértem az egyik mobilvarezolós cimbitől egy aoyue rework stationt. mondjuk anélkül eseélytelen, de egy rework station 50-70 ezer között van, úgyhogy ha nincs a cimbi, szarba lettem volna, nemkicsit :Đ

#2310 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:20

Gyerekek, kösz mindent!

Látom van érdeklődés, akkor leírom.
Tehát tegnap este kezdődött ez, a gép 2,5 éve ua, nem tuningolok semmit. 3D-ben szaggatot majd fagyott. Volt nv4disp.dll hibás kisablak, volt kékhalál. Aztán jött olyan hogy tele lett ponttal az egész kép. És Windows-ba kilépve ez megmaradt.

Na akkor már aggódni kezdtem. Ezután reset, és maradt a BIOS képen is a sok pont... :( Aztán töltéskor is.
Kicseréltem a DVI-t analógra, ott is volt. Volt, hogy 320x240 es volt az XP logo bootkor, érdekes.  :Đ
Csak k nagy fonttal az látszott, hogy copyright by... alul :)

Aztán bejött volna az XP, de lekapcsolt a TFT. 2x. Safe mode ok volt, driver uninstall, drivercleaner pro, majd reinstall. Aztán bejött 1x, de 3D megint fagyott.

Ekkor BIOS-ba mentem, és kikapcsoltam a Fast write-ot, és levettem 128ra az apperture-t (nem tudom, ez számít-e). Ekkor bejött az XP. Indítottam egy más játékot, Warcarft III. Ment is szépen 5-10 percig. Aztán:

Kép
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#2311 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:21

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 22:17

kölcsönkértem az egyik mobilvarezolós cimbitől egy aoyue rework stationt. mondjuk anélkül eseélytelen, de egy rework station 50-70 ezer között van, úgyhogy ha nincs a cimbi, szarba lettem volna, nemkicsit :Đ

Csak azért kérdeztem mert azzal is szenvedés, anélkül meg egyenesen magzati pozícióba görnyedős önpipa.  :Đ
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#2312 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:23

Bocs a homályos, szar képért, de ezt is mobillal csináltam, és vaku nélkül. A piros pontok ott vannak több helyen, a minimap maszatos a sarokban... A blademaster körül zöld csíkok jelentek meg, majd néha a hang szaggatásával megállt a kép. Aztán ment tovább majd újra megállt. A zene maradt az jó volt. Csak a reset segített...

Azóta nem indítottam 3D-t, ez f7 előtt volt.

2D-ben megy az XP, net meg minden, semmi gond. Néztem pár nVidia régi tesztet (chapel meg ilyesmi), azoknál először jó volt, aztán mintha hiba lett volna, így kiléptem gyorsan, hogy ne fagyjon be.

Most annyit tettem, hogy felraktam a Rivatunert, megnézni ezzel talán valahogy valamit...
Ha van ötletetek, mit.

Esetleg shader kikapcsolás nem segít? Ha ram hiba (volt anno a radeon 8500-nál ilyen nekem), akkor vsz. csá VGA. De ha esetleg meg lehetne csinálni...

Üdv!

#2313 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:27

Ja, a hűtés Zalman Vf700. bordák a ram chipeken. Megy a venti, de megnézm a vga-t most, kiveszem majd, hátha leesett valamelyik ramról és akár ez is baj... de nem tudom.

3D kell, mert WoW-ozok és más játékokat is tolok néha, bár hét közben inkább csak net, levél meg ilyesmi.

Üdv!

#2314 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:28

Idézet: Charles - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 22:20

Gyerekek, kösz mindent!

Látom van érdeklődés, akkor leírom.
Tehát tegnap este kezdődött ez, a gép 2,5 éve ua, nem tuningolok semmit. 3D-ben szaggatot majd fagyott. Volt nv4disp.dll hibás kisablak, volt kékhalál. Aztán jött olyan hogy tele lett ponttal az egész kép. És Windows-ba kilépve ez megmaradt.

Na akkor már aggódni kezdtem. Ezután reset, és maradt a BIOS képen is a sok pont... :( Aztán töltéskor is.
Kicseréltem a DVI-t analógra, ott is volt. Volt, hogy 320x240 es volt az XP logo bootkor, érdekes.  :Đ
Csak k nagy fonttal az látszott, hogy copyright by... alul :)

Aztán bejött volna az XP, de lekapcsolt a TFT. 2x. Safe mode ok volt, driver uninstall, drivercleaner pro, majd reinstall. Aztán bejött 1x, de 3D megint fagyott.

Ekkor BIOS-ba mentem, és kikapcsoltam a Fast write-ot, és levettem 128ra az apperture-t (nem tudom, ez számít-e). Ekkor bejött az XP. Indítottam egy más játékot, Warcarft III. Ment is szépen 5-10 percig. Aztán:

Kép

charles mondom, ezt a kártyát így 3D-ben felejtsd el. ha sokat kínzod csak roszabb lesz. vagy megjavít(tat)od vagy használd 2D-ben, de akkoris javíts a hűtésén, szellőzésén.

#2315 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:31

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 22:21

Csak azért kérdeztem mert azzal is szenvedés, anélkül meg egyenesen magzati pozícióba görnyedős önpipa.  :Đ

hát nagy vele a szopószorzó ez igaz, hagyományos pákával szerintem esélytelen. megsütöd a ramot mire kiforrqsztod.

#2316 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:34

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 22:31

hát nagy vele a szopószorzó ez igaz, hagyományos pákával szerintem esélytelen. megsütöd a ramot mire kiforrqsztod.

Ugyanmá, csak két páka kő hozzá, meg két másik ember.  :Đ

OFF: Na megyek nosztalgiázni, nézek X-Akták első évad első részt. :D
Twittegylet

#2317 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:34

Idézet: Charles - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 22:23

Esetleg shader kikapcsolás nem segít? Ha ram hiba (volt anno a radeon 8500-nál ilyen nekem), akkor vsz. csá VGA. De ha esetleg meg lehetne csinálni...

nem segít. gpunak kutya baja, az 1ik ramod csapágyas.

#2318 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 23:13

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 22:28

charles mondom, ezt a kártyát így 3D-ben felejtsd el. ha sokat kínzod csak roszabb lesz. vagy megjavít(tat)od vagy használd 2D-ben, de akkoris javíts a hűtésén, szellőzésén.

Igen, már felkeltette ez a mondat a figyelmem, hogy hűtés.

A Ram-okon levő sünik jók, nem esett le egy sem vagy ilyesmi. Most felvettem 12V-ra a Zalmant, hátha segít. 2D-ben jó ugye.

3D-ben néztem az nVidia saját tesztjét, és hát volt textúrahiba előbb utóbb rendesen. Majd jött a kék halál... :(

Te meg tudnád csinálni a ramot? Amúgy "elfáradt"? Vagy kevés volt neki a szellőzés 2 év alatt vagy mi? Lehet, hogy semmit nem tehettem volna ellene, mert ilyen volt az egyik chip eleve?

Üdv!

#2319 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 23:21

Idézet: Charles - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 23:13

Te meg tudnád csinálni a ramot? Amúgy "elfáradt"? Vagy kevés volt neki a szellőzés 2 év alatt vagy mi? Lehet, hogy semmit nem tehettem volna ellene, mert ilyen volt az egyik chip eleve?

ramot megcsinálni szerintem ember nem tud :D tipikusan a jól ismert SNDS-től meg a hődilattáció egyvelegétől múlnak ki. valszeg az egyik ramod gyengébb minőségűre sikeredett az átlagnál. igen, elfáradt sajnos és semmit sem tehettél volna érdemben, méregdrága hűtést leszámítva :(

#2320 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 15:30

Értem, csak írtál a te 9700pro javításodról és felmerült bennem...  :Đ  :rolleyes:

Háát, akkor úgy néz ki, max a hűtést tudom eladni róla valakinek...

Üdv!

Téma megosztása:

• (117 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó