Idézet: psy - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 15:22
Lenne par kerdesem nem mind ehez a temahoz kapcsolodik de nem talaltam sehol hasonlo topikot...
Szóval mint az alairasomban is latszik gepemet huzom rendessen de ezzel nem erem be:) meg tobbet ki szeretnek belole hozni kerdes az lenne hogy a procit tudnam-e még huzni ha alaplapi chipset feszt emelek?
Meddig lehet felvinni a feszt? (proci + alaplapi chipset)
masik nvidia driverhez volt egy regisztry fajl ami elohozta az elrejtett beallitasokat valaki tudna adni egy linket? Az nam gaz a kartyanak hogy majdnem +150mhz-n jar a gpu ? max 65 fokos 12 ora teszt utan amit rthdribl csinaltam.. mivel erdemes a vid karit huzni? most RivaTunerrel huztam...
ez a kerdesem tokre offtopic lesz de hatha tudtok linket mert en nem talaltam... szoval most csinalom a sajat win installom (nlite-al) a kerdesem az lenne hogy hogyan tudnek beletenni windows temat? vagy esetleg hogy tudok csinalni egy win tema telepitot amit lefuttatna? gondolok itt olyanra mint van pl a winxp vista kinezet pack valami olyan telepitot
köszönöm a segitseget elore is es bocsi az offtopicert
Chipsetnek max 1,7V-ot szoktak adni nf4-nél. Viszont ahogy nézem a procinak már most is 1,5-öt adsz és ezzel 1,6 fölé nem igazán érdemes menni levegővel. Ráadásul tapasztalatom szerint az A64-ek tuningpotenciálja hirtelen fogy el, tehát nagyon sokáig lehető őket húzni alapfeszen, majd utána 100-150Mhz-en belül elfogy az egész holott az alap 1,4-ről akár 1,6-ig is emelhetsz akkor sem megy tovább. Szóval szerintem amit 1,5-el megy attó többet a proci nem nagyon fog már menni, úgy hogy stabil is maradjon. Tippre 50-80Mhz lehet a prociban, de szerintem az nem éri meg a többlet melegedést.
Ez esetben nem hinném, hogy a chipset korlátoz a stabilitás érdekében adhatsz neki 1,5, vagy 1,6-ot, de a mostani fsb-d alapján ettől többet a proci nem fog menni.
VGA-ra amit keresel az a coolbits patch. írd be gugliba simán ad linket a letöltéshez.
A harmadikban nem tudok segíteni.

Súgó
A téma zárva.