HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#1681 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 05. 17:09

Idézet

Tedd gyorsan azt is hozzá, hogy a magadban kialakult undorító képet...

Ja és én mutogattam ezt  :down:  az A1 ringen ,meg fütyültem le őket, nem a ferrari szurkolók.

Neked meg úgyis mindegy hogyan nyer, ha év elején verseny nélkül a kezébe nyomnák a VB trófeát, akkor elégedett lennél, büszkén melledet csapkodva helyeselnél, hogy igen! megint megcsinálta és megérdemelten nyert.

Nemtudom melyik bolygón élsz, de hidd el, a földön nagyon sok ferrari szurkoló szemét is böki az amit csinálnak. Vagyis nem az amit, hanem az ahogy. Nemcsak más szurkolók gondolják így.

Most persze jönni fogsz a csúsztatgató példáiddal, hogy hát mások is, de szeretnék tőled kérni valamit, csak egyetlen egy pilótát mondj józsikán kívül akit saját szurkolótábora is a halálba kívánt és azt mutatták szeretett csapatuknak, hogy bekaphatják a brét. Hozzá való kommentárral. Kérlek, sorold!

Én sosem kételkedtem abban, hogy józsi sporttörténelmet írt.
Ezt világbajnokok közül eddig neki és csapatának sikerült egyedül elérnie. És nem is hiszem, hogy más valaki ugyanide süllyed. Szóval nemtom.

Továbbra is tartom, hogy Kimi nem illik ebbe az undorító képbe.
És talán ez változást hoz, ami számomra és sok ferrari szurkoló számára is nagyon pozitív lenne.

Szerkesztette: GI 2006. 03. 05. 17:22 -kor

-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#1682 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 22:12

Idézet: GI - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 17:09

Továbbra is tartom, hogy Kimi nem illik ebbe az undorító képbe.
És talán ez változást hoz, ami számomra és sok ferrari szurkoló számára is nagyon pozitív lenne.

Bele fog illeni abban a pillanatban amikor aláírja a szerződést, pénz beszél...
Változást akkor hoz, ha a főnökei mondják neki, ő ott is beosztott lesz.

#1683 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 22:34

Ne legyen igazad, remélem nem lesz.
Mint ahogy nagyon sokan remélik, akik szeretik a tényleges VERSENYt és a sportot.

Ha pedig igazad lesz, hát akkor lesz pár keresetlen szavam..
Szóval én még mindig nemtudom elképzelni Kimit abban a szerepkörben...
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#1684 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 22:44

Pénz beszél, mi meg meglátjuk.

#1685 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 23:39

Hehh, Raikkönen is azért megy át a Ferrarihoz, mert tudja, hogy ott mindenfajta vezetési tudás nélkül lehet az ember hétszeres világbajnok!

Mondjuk én is menekülnék egy olyan csapattól, akik 7 éve egy VB címet sem nyertek...
Tyraan - Artum Inferniti

#1686 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 08:12

Idézet: GI - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 18:09

Ja és én... bla bla bla.... bla ...bla

Már bocs... de fogalmam sincs honnan veszed azt, hogy Ferrari szurkoló vagyok.
Schumachernek drukkolok és csak azután a csapatnak... de tőlem bármilyen csapatban lehet, akkor is neki fogok szurkolni.
Ha RON csapatában versenyezne akkor is neki drukkolnék.

Szélsőséges, unalomig elismételt, jelzőkkel teli baromságaid már nem hatnak meg.
Kik azok a Ferrari szurkolók akik állandóan leszólják a csapatot?
Kik?  :rolleyes:
RDaneel_hu

#1687 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 08:15

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 23:39

Hehh, Raikkönen is azért megy át a Ferrarihoz, mert tudja, hogy ott mindenfajta vezetési tudás nélkül lehet az ember hétszeres világbajnok!

Mondjuk én is menekülnék egy olyan csapattól, akik 7 éve egy VB címet sem nyertek...

:D  :D  :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1688 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 08:49

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 8:12

Már bocs... de fogalmam sincs honnan veszed azt, hogy Ferrari szurkoló vagyok.

:Đ Ebben látod igazat adok.  :respect:
Már korábban is széles határral választottam el az un. schumacher szurkolókat a ferrari szurkolókkal.
Tényleg jogos.

Idézet

Szélsőséges, unalomig elismételt, jelzőkkel teli baromságaid már nem hatnak meg.

Ez akkor most azt jelenti, hogy próbálsz csúsztatni egyet, mert képtelen vagy értelmes választ adni?

Idézet

Kik azok a Ferrari szurkolók akik állandóan leszólják a csapatot?
Kik?  :rolleyes:

Nézd csak vissza mondom azt az A1 ringes futamot, mert látom kihagy az emlékezeted.
Ott jópár ferrari sapkás/pólós embert láthatsz.

Egyébként lehet megint igazad van. És azok tényleg nem ferrari szurkolók a piros dolgaikban, hanem akár schumcher szurkolók is lehetnek... :nevet:

Imádom a be-be büfögéseidet és háborgásokat.
Persze értelmes választ hiába is várnánk.

Szóüval kedves Dani, hol is tartottunk?
Ja igen!
Kik is azok a pilóták, akiket a saját szurkolói kifügyültek, ezzel sporttörténelmet írva?

Figy! Komolyan: Kár is eröltetni a dolgot, ha hiszed, ha nem környezetemben is sok embernek nem tetszik a dolog, ahogy csinálják. És nem egy ferrari szurkoló van közöttük.

egyébként abban igazad lehet, hogy az úgynevezett schumacher szurkolókat álltalában ilyen problémák nem szokták zavarni, nekik mindegy, hogy hogyan nyer.

Idézet

Akkor meneküljön a renaulton és a ferrarin kívül mindenki az összes csapattól...
Vagy most már a ferrariból is menekülni kell?
NEm csúszik a szánkó, aztán ezért akar józsi nyugdíjba vonulni? :D

Idézet

Azért nem, de mondjuk évközbeni gumiszabálymódosítással bizony elég nagy sansza lenne bárkinek is. Szóval ha versenyenként csak 1 kört kapnál, a FIA arra is tudna megoldást nyujtani.  :p
És a legjobb, a te szurkolóid azt hajtogatnák utána, mert te mennyire tehetséges vagy!  :Đ

#1689 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 09:14

Hát GI, te három dolgot ismételgetsz már évek óta:

1. A1 Ring
2. vízátfolyás Brazíliában
3. gumiszabály változás

Az A1 Ring az mondjuk rendben van, arra a pár pontra nem volt szüksége Schumachernek, vélhetően nem volt jogos a csere!

A vízátfolyáson sokan kicsúsztak akkor, de figyelembe kell venni, hogy azon a versenyen Schumacher 1 mp-cel volt gyorsabb a többieknél esőben!

A gumiszabály változtatásnál nem volt semmi extra, nem büntettek meg senkit, nem figyelmeztettek senkit, nem vádoltak csalással senkit, egyszerűen kijelentették, hogy a mérést a verseny után is el fogják végezni!

De ha nincs a gumis balhé és nem jön össze a Ferrarinak, akkor Schumacher csak 6x-os VB lenne, nem 7, na bumm! :)

Szerkesztette: Jareth 2006. 03. 06. 09:15 -kor

Tyraan - Artum Inferniti

#1690 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 09:29

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 23:39

:nevet2:

Sumák bátyjánk biztos egy hétköznapi maszola és csak véletlenül nyerte el ennyiszer a VB címet.
Megyek szólok is neki, hogy menjen és vezessen golf kocsit, mert jönnék a helyére. :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1691 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 09:38

Idézet

2. vízátfolyás Brazíliában

Nem azt szoktam, hanem indianapolist, amikoris mindenki száraz gumival ment.
Elkezdett esni az eső és EGYENESBEN x helyet csúszott hátra. :D
PErsze más Bridgestone gumisok nem lassúltak.
A verseny után meg olyasmit nyilatkozott, hogy az élen kell a legóvatosabbnak lenni.
Ez rendben is van, de a 4 helyen is az volt.

Idézet

Sumák bátyjánk biztos egy hétköznapi maszola és csak véletlenül nyerte el ennyiszer a VB címet.

Nem, de mondjuk volt pár érdekes dolog.
Meg hát tavaly kedves szurkolói állandóan a gumit fikázták, azért nem lett szerintük újra VB a ferrari, persze aztán kiderült hogy nem azért.
Nade a korábbi VB címeinél azt már nem hangoztatták, hogy hát a ferrari és józsi azért lett VB, mert a Bridgestone gumik annyira jók voltak.

Érdekes mindig ez a kettős mérce.
Ha jól jön ki a lépés, akkor egyszerre jön a szöveg, hogy ilyen-olyan tehetséges.
Ha valamit szarul, akkor egyszerre a technika a hibás és mindenki másnak mennyivel jobb kocsija van.
Ez szerintem szánalmas.

Idézet

Az A1 Ring az mondjuk rendben van, arra a pár pontra nem volt szüksége Schumachernek, vélhetően nem volt jogos a csere!

Oké, én akkor itt le is zártam.
RDani háborgott ,hogy hát mennyire rendben csinálják a dolgokat és nemis szúr szemet senkinek sem.
Pedig ha körülnézne, akkor láthatná, hogy hogy is viszonyulnak úgy álltalában józsihoz az emberek.

Idézet

A gumiszabály változtatásnál nem volt semmi extra, nem büntettek meg senkit, nem figyelmeztettek senkit, nem vádoltak csalással senkit, egyszerűen kijelentették, hogy a mérést a verseny után is el fogják végezni!

Jó, akkor gondolom az sem lenne különös neked, ha mondjuk a munkáltatód is módosítaná a szerződéseket pár új dologgal évközben.
Végül is biztosan nem zavarna, ha csak felét keresnéd meg a fizudnak.
Teljesen korrekt lenne most módosítani.... persze.

#1692 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 09:51

Egyébként komolyan nem tudom mit vártok.
Ahol a vezető szervezet kijelenti, hogy ő azt szeretné hogy az egyik csapat nyerjen, illetve annak pilótája, arra már nincs komment. Szánalmas.
És ráadásul olyan feltételekkel ajánl szerződést, amely bizonyos csapatokat előnyben részesít.. na az minden csak NEM sport és nem verseny.

Nemtudom mi lenne a vélemény mondjuk egy BL-ben, ha mondjuk "a" csapat arányosan több gázsit kapna ugyanazért a teljesítményér, mint "b" csapat.
Ez is kurva nagy botrány lenne, de hozzáteszem a foci sokkal jobban múlik az egyéni képességeken, mint a lóvén.

Egy ilyen rendszerben példálóztok azzal, hogy mert aztán ő x vébécímet nyert.
Na pont ez az, hogy egy ilyen rendszerben ez annyit ér, mint a szarnak a pofon.
Szószerint. Nem többet.

FIA elmehet józsikájával a sunyiba  :down:

Tényleg ideje lenne már az új sorozatnak.
A Schumacher szurkolóknak meg mindegy, már láthattuk Indianapolisban is mennyire élvezték, hogy csak a két ferrari gurult.
Majd Baricsnak beszóltak: "ne menj rá, mert azt akarjuk, hogy minkét kocsi beérkezzen". :nevet:
És józsi megérdemelten végzett az első helyen, csapattársával szemben is megvédte pozícióját.
Újra 10 megérdemelt pont józsinak.

Egyébként az is szánalom kategória, hogy amikor csak 2 versenyképes kocsi van a pályán, akkor is baricsnak odakell szólni, hogy ne támadja a nagy schumahert.. :nevet:
Ez már a szánalom kategórába sem fér bele.
Nevetséges az egész bagázs...

PErsze tudom, a sok VB cím és a tehetség... :nevet:

#1693 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 09:56

Idézet: GI - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 9:51

Ahol a vezető szervezet kijelenti, hogy ő azt szeretné hogy az egyik csapat nyerjen, illetve annak pilótája, arra már nincs komment. Szánalmas.
És ráadásul olyan feltételekkel ajánl szerződést, amely bizonyos csapatokat előnyben részesít.. na az minden csak NEM sport és nem verseny.

Nem kötelező nézni. :p

#1694 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 10:08

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 9:56

Nem kötelező nézni. :p

Tudod ezt tökéletesen megértem..
Csak én régen úgy gondoltam, hogy akkor tényleg verseny folyt a pályán és élvezetes is nézni.
Őszintén szólva soxor elgondolkozok, hogy mi értelme van ott ülni a TV elött és nézni ezt a marhaságot.

Egyébként én tisztelem a FIAt olyan szempontból, hogy legalább nyiltan kiáll az álláspontja mellett.
A gond az, hogy ez az álláspont marhára nem tetszik.
Bízok a csodában.

#1695 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 10:53

Most nem azért a húsz fillérért, de tavaly tényleg fos volt mind a gumi, mind a kocsi.

Azeg hogy csak 6 kocsi ment Indiana Polisban, az a Michelin saját hülyesége volt. Tavaly előtt is gondok voltak gumi tartósság terén vele, tudták hogy a következő évben is mennek IP-ba, mégsem csináltak olyan gumikeveréket a pályához ami bírja a strapát. Ez Schumacher és Ferrari független.

Másrészt meg a BAR-nak drukkolok és remélem idén Bariccsal és Button-nal alkotnak valamit, mert úgy néz ki hogy a jó pilóták alá sikerül végre jó kocsit is összepakolni.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1696 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 11:02

Idézet

Most nem azért a húsz fillérért, de tavaly tényleg fos volt mind a gumi, mind a kocsi.

Azért előzte be a Jordan Bridgestone gumikkal a ferrarit.

Idézet

Azeg hogy csak 6 kocsi ment Indiana Polisban, az a Michelin saját hülyesége volt. Tavaly előtt is gondok voltak gumi tartósság terén vele, tudták hogy a következő évben is mennek IP-ba, mégsem csináltak olyan gumikeveréket a pályához ami bírja a strapát. Ez Schumacher és Ferrari független.

Jogos.
Egyébként a Bridgestonekra is kiváncsi lettem volna, hogy versenyben bírják-e, mert ha megnézted, akkor nagyon-nagyon nézték a gumikat.
De nem is erröl volt szó, hanem arról, hogy ha csak 2 versenyképes kocsi van a pályán, akkor is szükség volt barics fékezésére.
Mert annyira tehetséges.
Mindezt 2 versenyképes kocsival a pályán. Lol.. :nevet:

Idézet

Másrészt meg a BAR-nak drukkolok és remélem idén Bariccsal és Button-nal alkotnak valamit, mert úgy néz ki hogy a jó pilóták alá sikerül végre jó kocsit is összepakolni.

:up:

#1697 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 15:21

Kép

Csapatok azért szépen lopják egymás ötleteit. :)
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#1698 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 17:39

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 9:14

Lol, vélhetően  :omg: Ha fél ponton múlik a 7 címe akkor sem lesz jogos. Mert ezt úgy hívják csalás, az eredmény manipulációja. És bárki csinálja akkor sem jogos.

#1699 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 19:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 17:39

Lol, vélhetően  :omg: Ha fél ponton múlik a 7 címe akkor sem lesz jogos. Mert ezt úgy hívják csalás, az eredmény manipulációja. És bárki csinálja akkor sem jogos.

Nekem sem tetszett az A1 Ringes mutatvány anno, de fociban akkor miért nem szólják azt le, ha mondjuk kap egy 11-est egy csapat és csak azért a gólkirályjelölttel rúgatják ezt a bajnokság végefelé a rendszeres 11-es rúgó helyett, hogy ő legyen a gólkirály ? F1 igenis csapatsport, bármilyen hihetetlen. Csapaton belül meg (majdnem) azt csinálnak amit akarnak, ami a csapat érdekeit, eredményességét szolgálja.

GI: Persze, 1-2 "akció" szúrhatja az ember szemét, annak ellenére, hogy szabályos ill. nem tiltott dolog. Akinek ez nem tetszik, annak nem kell annak az adott csapatnak szurkolnia. Ennyi. És nem éveken keresztül kéne fröcsögni, mert enélkül is tudjuk, hogy mi a véleményed a ferrariról és sumákról. Ezzel a folyamatos fikázással, fröcsögéssel inkább tűnsz elfogult idiótának, ezáltal hiába mondasz igazságokat, akkor is csak röhögni fognak rajtad. Sok mindenben igazad van (de kb. ennyi mindenben ferdítesz is). Csak egy példa: mert Spa-ban nem volt csapatutasítás a mekinél, mi ? :) Csak annyi volt a különbség, hogy ők elegánsabban oldották meg, mint sumákék pár éve. De talán a rönónak a török nagydíja lehetett hasonló, csak ők is kevésbé támadható formában csinálták meg. Gyakorlatilag mindenki ugyanazt csinálja, csak a tálalás kicsit más (gyaníthatóan a ferrari is már így oldaná meg, ha "helyzet" lenne). Szóval nincsenek fehérek és feketék, itt szürke mindenki, mindenkinél egy a cél, mindenki keresi a kiskapukat.

#1700 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 19:19

Idézet: Frosty - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 15:21

Csapatok azért szépen lopják egymás ötleteit. :)

sztem nézd meg jobban a képeket, ezek csak nagyon felületes első ránázésre tűnnek ugyanolyannak
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »