Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 8:12
Már bocs... de fogalmam sincs honnan veszed azt, hogy Ferrari szurkoló vagyok.
:Đ Ebben látod igazat adok.
Már korábban is széles határral választottam el az un. schumacher szurkolókat a ferrari szurkolókkal.
Tényleg jogos.
Idézet
Szélsőséges, unalomig elismételt, jelzőkkel teli baromságaid már nem hatnak meg.
Ez akkor most azt jelenti, hogy próbálsz csúsztatni egyet, mert képtelen vagy értelmes választ adni?
Idézet
Kik azok a Ferrari szurkolók akik állandóan leszólják a csapatot?
Kik?

Nézd csak vissza mondom azt az A1 ringes futamot, mert látom kihagy az emlékezeted.
Ott jópár ferrari sapkás/pólós embert láthatsz.
Egyébként lehet megint igazad van. És azok tényleg nem ferrari szurkolók a piros dolgaikban, hanem akár schumcher szurkolók is lehetnek...
Imádom a be-be büfögéseidet és háborgásokat.
Persze értelmes választ hiába is várnánk.
Szóüval kedves Dani, hol is tartottunk?
Ja igen!
Kik is azok a pilóták, akiket a saját szurkolói kifügyültek, ezzel sporttörténelmet írva?
Figy! Komolyan: Kár is eröltetni a dolgot, ha hiszed, ha nem környezetemben is sok embernek nem tetszik a dolog, ahogy csinálják. És nem egy ferrari szurkoló van közöttük.
egyébként abban igazad lehet, hogy az úgynevezett schumacher szurkolókat álltalában ilyen problémák nem szokták zavarni, nekik mindegy, hogy hogyan nyer.
Idézet
Mondjuk én is menekülnék egy olyan csapattól, akik 7 éve egy VB címet sem nyertek...
Akkor meneküljön a renaulton és a ferrarin kívül mindenki az összes csapattól...
Vagy most már a ferrariból is menekülni kell?
NEm csúszik a szánkó, aztán ezért akar józsi nyugdíjba vonulni?
Idézet
Hehh, Raikkönen is azért megy át a Ferrarihoz, mert tudja, hogy ott mindenfajta vezetési tudás nélkül lehet az ember hétszeres világbajnok!
Azért nem, de mondjuk évközbeni gumiszabálymódosítással bizony elég nagy sansza lenne bárkinek is. Szóval ha versenyenként csak 1 kört kapnál, a FIA arra is tudna megoldást nyujtani.
És a legjobb, a te szurkolóid azt hajtogatnák utána, mert te mennyire tehetséges vagy! :Đ
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector