Idézet: Rudi - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 19:09
valóban csapatsport és én személy szerint mindig azt mondtam itt is, hogy semmi gond nincs ezekkel az utasításokkal. senki nem lenne akkora hülye, hogy mondjuk inkább egy vb második és harmadik helyezett csapattagja legyen, mint egy vb első és harmadik/negyedik/stb...
ilyen helyzetekben teljesen érthető. a Ferrarinál viszont három paraméter kicsit más felhangot kölcsönöz a történteknek:
1. elég sűrűn csinálták ezt, márpedig ha vki nem 2 pontot kap "ajándékba", hanem többet, akkor felmerül a végén a kérdés, hogy valóban megérdemelte-e a vb címet.
2. nem csak kiélezett vb helyzetben csinálták. az okozatokat lásd az 1. pontnál...
3. azért azt is be kell vallani, hogy a végén valóban minden MS tehetségének lett jóváírva, legyen az akár "ajándékpont", technikai fölény vagy épp kemény csapatmunka eredménye.
Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 23:39
elég sok ilyen csapat van...
és itt kötnék át a másik témára. GI kb. 70%-ban túloz, de mégis elég sok alapja van. nekem a Ferrarinál ez az egy dolog nem volt szimpatikus soha: vhogy a tettek és a szavak elválnak náluk. szerintem ez az egész ellenérzés alapja. vagy legyenek vérprofi, kegyelmet nem ismerőek és vállalják is ezt az arculatot vagy néha egy kis elegancia is kellene...

Súgó
A téma zárva.