HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#2341 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:12

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 10:09

Hol írtam hogy szabálytalan ember? Ne idegeljetek már.

Annyit mondtam, hogy azon is hajladoznak lamellák. Inkább foglalkoznának azzal, hogy miért törik már másodjára ropira Kimi hátsószárnya.

Most pl. azert mert Klien hatulrol beleszaladt...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2342 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:16

Miért? A visszapill. tükröket senki sem látta? Mind1ik kocsin, és leginkább a bal oldali úgy berezonált a légáramlattól, hogy aszittem letörik. Feltünő volt a mekin!
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#2343 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:17

Idézet: Samott - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 10:12

Most pl. azert mert Klien hatulrol beleszaladt...

Samott

Arról lemaradtam.

Thnx az infót.  :respect:
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2344 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:18

Idézet: Csücsök - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 10:16

Miért? A visszapill. tükröket senki sem látta? Mind1ik kocsin, és leginkább a bal oldali úgy berezonált a légáramlattól, hogy aszittem letörik. Feltünő volt a mekin!

Ahogy elnéztem tavaly is a Mekin és a Rönón lifegett a legdurvábban a tükör.
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#2345 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:20

Érdeklne azért ki szervezhette meg a tömeges óvást, bárki is volt?

#2346 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:24

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 10:20

A Red Bull biztosan nem. Ellenben a Toro Rosso benne van, érdekes.

#2347 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:24

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 10:20

Jó kérdés. De szerintem teljesen mind1.
Twittegylet

#2348 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:42

Azt hiszem viszont hogy 2 verseny után az nyilvánvalóan látszik hogy a 2,4-es motorok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményket. Sem igazán lassabb nem lett a verseny, és még nem is olcsóbb az új motorok fejlesztésével és az állandó motorcserékkel. A Toro Rosso járta legjobban a fojtott V10-kel, gyorsak és megbízhatóak.
WoT nick: Atti77

#2349 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:44

Idézet: Atti - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 10:42

Azt hiszem viszont hogy 2 verseny után az nyilvánvalóan látszik hogy a 2,4-es motorok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményket. Sem igazán lassabb nem lett a verseny, és még nem is olcsóbb az új motorok fejlesztésével és az állandó motorcserékkel. A Toro Rosso járta legjobban a fojtott V10-kel, gyorsak és megbízhatóak.

A csökkentett forulatszám miatt gyakorlatilag úgy 80%-on jár a motor és a meghibásodás esélye kovergál a nullába.
Twittegylet

#2350 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:21

Idézet: Csücsök - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 10:16

Az összes belső kamerás képen billegett (Renault, McLaren, Ferrari mindnél), és ahogy írod különösen a baloldali volt nagyon feltűnő, már kezdtem azt hinni, hogy valamiféle érzéki csalódás, és tulképpen nem is mozog, csak úgy tünik, de aztán az egyik, pálya oldalán lévő kamerás extra lassítás során is lehetett látni, hogy nagyon billeg...
Mondjuk ez a rezgő visszapillantó szvsz inkább hátrány, mint előny  :)
Faster! Harder! Cadaver!

#2351 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:23

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 8:36

Hitetlen ez a Palik... :D
Azért Midland-et egy McLaren-el keverni, az...  :omg:

Közelről már meg lehet őket különböztetni. De messzebbről nem. Szerintem nagyon elcseszték a festéseket. Ennyire egyformának megcsinálni. Ez a :omg:
Plusz a az idei autófestések nem épp a legszebbek. Van egy csomó nagyon hasonló autó. Abszolúte nem "színes" a mezőny. Talán jövőre... :(

A verseny egész jó volt. Kimit én is sajnálom (egy kicsit :D). De igazán a Williams-ért kár. Bekavarhattak volna az első 3-ba... :( A Ferrari tényleg versenyképes. Ha két hét múlva büntetés nélkül indulhatnak, még több gondja lesz a Renault-nak. 3 csapat meg Button és Raikönen is beleszólhat a dobogós helyekbe. Ez nagyon jó! :up: :)

Fisichella kitűnő hétvégét produkált, csak így tovább! Megérdemelne egy VB címet. ;) Alonso is jól ment, gratula neki is. :)

Ezt a két hétvégés motor dolgot elfelejthetnék. Nagyon sokan estek ki...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2352 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:23

Közelről már meg lehet őket különböztetni. De messzebbről nem. Szerintem nagyon elcseszték a festéseket. Ennyire egyformának megcsinálni. Ez a :omg:
Plusz a az idei autófestések nem épp a legszebbek. Van egy csomó nagyon hasonló autó. Abszolúte nem "színes" a mezőny. Talán jövőre... :(

Nem igazán értem ezt az összekeveréses dolgot: a Midland orrkúpja nagyon széles, a McLarené a legkeskenyebb a mezőnyben. Messziről megismerhető.

#2353 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:26

Idézet: Samott - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 10:32

Csak Én nem látok különbséget a két képen a szárny állása között? :confused:
Komolyan mondom ez már undorító. Legközelebb miért óvnak majd? Hogy túlságosan a szélen van a visszapillantó? :omg:
Azért érdekes, h csak most tűnt fel nekik... Ha már a hátsó szárnnyal nem tudták megszívatni a Ferrari-t akkor bepróbálkoznak az elsővel? :down: pfff
Ennyi erővel a Renaul-t és főleg a McLarent is fel lehetne jelenteni. Azt hittem leszakad a bal tükör. (amúgy érdekes, h a jobb oldali meg sem moccant :o ) Vagy Alonso jobb első kerekének a belső része tök simára volt kopva...

Szerintem befostak a Ferkától. :Đ Félnek, h megint 2000-2004 lesz? :D :D
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2354 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:29

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:25

Nem igazán értem ezt az összekeveréses dolgot: a Midland orrkúpja nagyon széles, a McLarené a legkeskenyebb a mezőnyben. Messziről megismerhető.

Meg a McLaren sokkal ezüstösebb festést kapott...
Viszont az a rikító narancssárga hirtelen tényleg megtévesztő lehet, főleg amikor csak "bevillannak" a képbe.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2355 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:31

A futammal kapcsolatban pedig:
Dögunalmas volt, 0 izgalommal legalábbis onnantól, hogy Kimi, és a Williamsek kiszálltak elég egyértelmű volt az első 4 sorrendje.

A Renault nagyon erősnek tűnik, viszont a Meki meg nem :( , bár azt nem tudjuk, hogy csak Monty bénázott-e, vagy valóban ennyit tudnak, mert Kimit elég hamar partvonalon kívülre rakták.
Azt nem tudom,hogy nem tünt fel kommentátoraiknak az összefüggés Kimi hátsófelfüggesztéses, és Klien elsőfelfüggesztéses gondja között.
Faster! Harder! Cadaver!

#2356 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:31

Inkább nézem a futamokat! :Đ
A bohózatot meghagyom a Fan-oknak! :D
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#2357 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:35

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:25

Én is összekevertem őket jónéhányszor, majd mexokom valahogy  ;)

viszont ahogy Necros mondta csomó egyforma autó van a mezőnyben, a Super Aguri, a BMW, meg a Bar is tök ugyanolyan fehér, valami színt vihettek volna az autókba :rolleyes:
Faster! Harder! Cadaver!

#2358 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:36

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:35

Én is összekevertem őket jónéhányszor, majd mexokom valahogy  ;)

viszont ahogy Necros mondta csomó egyforma autó van a mezőnyben, a Super Aguri, a BMW, meg a Bar is tök ugyanolyan fehér, valami színt vihettek volna az autókba :rolleyes:

Igen, nekem a BMW és a Williams volt problémás, aztán megszoktam. A Super Aguri megint könnyen felismerhető szerintem: feltűnően "régi" a formája és szinte teljesen fehér.

De lehet, hogy csak szerencsém van, hogy nincs bajom ezekkel. :)

#2359 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:38

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:26

Csak Én nem látok különbséget a két képen a szárny állása között? :confused:

Azért csak látszik, hogy az első képen vmivel magasabban, vagy ha nem is magasabba, de nagyobb dőlésszöge van a szárnynak. Alig észrevehető, de futam közben, pl. boxkiálláskor sem egy 10 centit állítanak a szárnyakon!
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#2360 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:41

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:36

Igen, nekem a BMW és a Williams volt problémás, aztán megszoktam. A Super Aguri megint könnyen felismerhető szerintem: feltűnően "régi" a formája és szinte teljesen fehér.

De lehet, hogy csak szerencsém van, hogy nincs bajom ezekkel. :)

Hát az SA-nak (fene fogja mindig kiírkálni a teljes nevet, rövidítsünk kérem szépen :Đ ) tényleg őskövület kinézete van, persze az is sokat számít, hogy ki milyen tévén nézi ;)

Más: Bari miért kapott stop&go büntit, az ilyenekért néhány éve csak áthajtásos jár, változott volna a szabály :think: ?
Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.