Idézet: hvuk - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 17:08
azt hogy erem el ennel a cikknel? (bena, hogy nincs a cikk mellol belinkelve. igy a 21. szazadban??) szerk: megtalaltam. azert az elso (es egyetlen?) hozzaszolas
nagyon kemeny! ugy gondoltam bemasolom ide okulaskeppen, hogy folyik az ilyen vita a "nagyon" kozott..
Idézet: Armand Hirt
SunGuard was also used in the previously published Tecchannel.de Bensley benchmark (as were Cinebench and POV_Ray), and you explain that the Block-Scholes computational Kernel was also provided by Intel.
What motivated you in this choice of applications? From reading the article, I get the impression that the system came together with Intel-recommended benchmarks, that you installed and ran. Is that what happened? Was SPECjbb2005 also part of the "package"? And finally, was the availability of the system explicitely tied to the release of those benchmark figures? Or were you free to choose any benchmark?
Idézet: hvuk
Miért a totál használhatatlan Pov-Ray benchmarkot közölték valamilyen iparági szempontból is érdekes benchmark helyett?
d n.r baratommal mar folytattunk errol vitat, es o mint hozzaerto is kifejtette, hogy marhasag a Pov-Ray-t benchmarkolni. egyfelol ezt elfogadom, masfelol azert van elonye is: mint nyilt program azonnal portolva van mindenhova (masik 64 bites renderelo van? nem tudom, ezert kerdezem, de sokaig nem volt!), raadasul meg operacios rendszerek kozotti osszevetesre is jo. azaz nem iparagi szabvany, de osszevetesre szerintem megfelel. (es kizartnak tartom, hogy 2 thread felett ne skalazodna jol pont ezert!!)
Idézet
Miért csak grafikonon közölték az értékeket és miért nem írták mellé a konkrét értékeket?
nem szep, de azert leolvashatoak az ertekek. ennyire ne kekeckedjunk mar! (mondom en..

)
Idézet
Érdekes mellesleg, hogy az RWT ugyanúgy nem hallott róla, hogy rendering teszteket nem szabad betenni
amiota special-al vitaztam errol, az SGI honlapjan lattam, hogy van egy koztes kategoria (se nem WS se nem szerver), amikor kifejezetten digital context creation-ra hoznak letre cluster szeru architekturakat, es deskside meretu (azaz nagy, de iroasztal melleti gep) dobozokban aruljak. ennek az iranynak egyebkent sok hive van (Orion-Transmeta lehetett az egyik elso, de sokan kovetik), az utolso billgejc, a SC-on tartott beszedevel. igy egyaltalan nem meglepo, ha ilyeneket is merunk ezeken.
Idézet
Azt mindenesetre leszűrtem, hogy az RWT semmivel sem készít jobb teszteket, mint a GamePC.
ha a hozzaszolas elet elvesszuk, azt hiszem ez igy teljes mertekig korrekt!
SFIJ: persze, van ilyen, de az a szep mesterseg, ha meg az ilyenekbol is tud az ember hasznos infokat kihuzni. ha nem abbol, amit olvas, akkor abbol, amit elhallgatnak.
Szerkesztette: bogdan 2005. 11. 29. 16:52 -kor