HWSW Informatikai Kerekasztal: "Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) ...múlt és jelen Értékeld a témát: -----

#1081 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 11. 12:47

Idézet: pascal - Dátum: 2006. júl. 10., hétfő - 21:06

Bakkker. Utolsó napról lemaradni elég nagy feletőtlenség volt.

Alhana akusztikus konci volt hajnalban (gyak. torzítatlan gityókkal tolták). A zenekar széken ücsörögve, a közönséget felhívták a színpadra leülni. A végén akkora vastaps volt, hogy Zsizsu elpityeredett.

Hááát... én nem voltam rest letölteni, és meghallgatni a honlapjukon található összes nótájukat. Nagy volt a várakozás (hiszen a fantasy és az ahhoz kötődő zenék közel állnak szívemhez), ám annál nagyobb a csalódás.

Nem akarok senkit megbántani, de az Alhana szerintem valami piszok gyenge egy formáció. Sablonos, unalmas, kiszámítható riffek, futamok, a legkevesebb fantázia nélkül megírva, gyengén összerakott, unalmas ének, nevetséges szövegek.

Pedig szerintem a zenészek sokkal többet is tudnának nyújtani.
(Én mondjuk az énekesnő hangjától nem vagyok elájulva. Énekkarba, dalolgatni tökéletes, de ilyen zenéhez... édeskevés.)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1082 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 16:21

Tökjó.Neked nem tetszik, nem te leszel az első és nem is az utolsó nekem sem a kedvenc bandám de:
- megelégedtünk volna egy "nem tetszik" -el is, tisztelem mások véleményét, de nem kéne erőtetetni a "nem tetszik = így meg úgy szar" vonalat.
- Igenis megérdemelték azt a vastapsot. 3 napon keresztül magukat nem kímélve végig azon voltak, hogy jól érezzük magunkat.
In Flames We Trust

#1083 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 11. 18:39

Nem értelek Pascal. Itt ez a téma a rock zene különböző válfajainak kedvelői részére. Mi lenne, ha a társalgás csak annyiból állna, hogy:

"Metallica? Mit szólsz?
"Tetszik."
"Cannibal Corpse?"
"Jöhet! Frankó!"
"Iron Maiden?"
"Nem tetszik."

Mondhatom, marha érdekes beszélgetés folyna itt akkor.  :rolleyes:

Anno kérdezte itt valaki, hogy ki ismeri az Alhanát, ki mit szól hozzá? (Egyébként is így megy ez a topicban a kezdetek óta minden bandával.)

Én meghallgattam őket. S leírtam, hogy nem tetszett. Nagyon nem. Azt is leírtam, hogy miért. Sajnálom, hogy te ezt nem tudod elfogadni. Egyetérteni ugyanis nem kell vele. De elfogadni, hogy nekem ez a véleményem... Az nem ártana!
Szóval álljon már meg a menet! Nehogy már ne írhassam le a véleményemet róluk, pusztán azért mert te a megszállott rajongójuk vagy!

Vagy beszélgessünk az időjárásról, hátha az mindenkinek egyformán szimpatikus?  :o

(A vastaps meg nem tudom hogy jön ide. Arról nem írtam, hogy milyen a hozzáállásuk a koncertjeikhez, meg a rajongóikhoz. Az ugyanis külön téma. Én a zenéjükre mondtam, hogy szar.)

#1084 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 19:20

Idézet

...Anno kérdezte itt valaki, hogy ki ismeri az Alhanát, ki mit szól hozzá?...

Pfff. Akkor máskor ne idézd már be a postomat ha nem arra reagálsz.

Apró megjegyzés még: Az én fülemben máshogy cseng az "A zenéjük szar" és a "Nekem nem jön be, sőt határozottan untat és fantáziátlan."
In Flames We Trust

#1085 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 19:23

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 11:35

Egyébként ti mátrafüredig legalább a kisvasúttal mentetek? Mert azt nem szabad kihagyni, olyan fun! :D Amúgy én gyöngyösi vagyok és innen gyöngyöről gyalogoltam fel Sástóra! :Đ

Odafele kocsi vissza meg busz. Figyeltük, hogy vannak sínek de inkább nem keresgéltünk :)
In Flames We Trust

#1086 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 22:40

Idézet: pascal - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 16:21

Tökjó.Neked nem tetszik, nem te leszel az első és nem is az utolsó nekem sem a kedvenc bandám de:
- megelégedtünk volna egy "nem tetszik" -el is, tisztelem mások véleményét, de nem kéne erőtetetni a "nem tetszik = így meg úgy szar" vonalat.
- Igenis megérdemelték azt a vastapsot. 3 napon keresztül magukat nem kímélve végig azon voltak, hogy jól érezzük magunkat.

Egyetértek. Nekem is van olyan, amit más istenít és engem meg nem hat meg. Ez az ízlések és pofonok. Egyébként már említettem, hogy nekem nagy kedvenc volt az Evensong. A demojukra elég sokáig vadásztam, de sajna csak kazin volt és azt sem sikerült megszerezni.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#1087 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 23:07

Idézet: pascal - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 20:23

Odafele kocsi vissza meg busz. Figyeltük, hogy vannak sínek de inkább nem keresgéltünk :)

Kár volt kihagynotok! :) A régi üttörőévekre emlékeztet! :D De amúgy tényleg nagyon jó kiülni a nyitott kocsiba pl. és nézelődni! Aki nem nagyon járt erre, annak meg főleg! ;)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1088 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 06:11

Idézet: Mike666 - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 23:40

Nekem is van olyan, amit más istenít és engem meg nem hat meg.

Asszem ezzel mind így vagyunk. ;)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1089 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 12. 09:18

Idézet: pascal - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 20:20

Pfff. Akkor máskor ne idézd már be a postomat ha nem arra reagálsz.

Arra is reagáltam, ugyanis te hoztad fel a zenekart. S ennek kapcsán írtam le a véleményemet a zenekarról (egy korábbi kérdéshez kapcsolódva).

Idézet

Apró megjegyzés még: Az én fülemben máshogy cseng az "A zenéjük szar" és a "Nekem nem jön be, sőt határozottan untat és fantáziátlan."

Csakhogy számomra azért "szar", mert fantáziátlan, egyszerűs, sablonos, egysikú, unalmas.
Ugyanis ha valamit fantasztikus, izgalmas, fantáziadús zenének tartok, az hogyan lehetne számomra "szar zene"?  :think:

Szerkesztette: Piftuka 2006. 07. 12. 09:19 -kor

#1090 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 12. 09:24

Idézet: carcass - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 7:11

Asszem ezzel mind így vagyunk. ;)

Ez igaz. Csak azt nem értem, hogy mióta divat itt a topicban, hogy egyesek megmondják másoknak, hogy kiről, miről mit írhatnak!  :confused:

Persze lehet, hogy változott a módi, mióta legutóbb jártam ide. Az utóbbi időben ugyanis csak ritkán néztem be. Ha változott, s nem írhatom meg a véleményemet, akkor szóljatok, s nem írok ide többé.

De hogy "bólogató Jánosként" max. annyi megjegyzésem legyen, hogy "tetszik", vagy "nem tetszik"... no azt már nem!

(Egyébként egy hozzászólásban leírni sem tudnám, hogy az én kedvenceimet, kik és milyen negatív jelzőkkel illették már itt. Érdekes módon mégis tudtunk beszélgetni a dologról. Akkor. Mondom, ha azóta változott a topic felállása...)

#1091 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 11:33

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 10:24

Ez igaz. Csak azt nem értem, hogy mióta divat itt a topicban, hogy egyesek megmondják másoknak, hogy kiről, miről mit írhatnak!  :confused:

Persze lehet, hogy változott a módi, mióta legutóbb jártam ide. Az utóbbi időben ugyanis csak ritkán néztem be. Ha változott, s nem írhatom meg a véleményemet, akkor szóljatok, s nem írok ide többé.

De hogy "bólogató Jánosként" max. annyi megjegyzésem legyen, hogy "tetszik", vagy "nem tetszik"... no azt már nem!

(Egyébként egy hozzászólásban leírni sem tudnám, hogy az én kedvenceimet, kik és milyen negatív jelzőkkel illették már itt. Érdekes módon mégis tudtunk beszélgetni a dologról. Akkor. Mondom, ha azóta változott a topic felállása...)

Ne kapd fel a vizet. ;) Szó nincs változásról.Nyugodtan mondd csak el mi a véleményed.
Azt meg én se tudnám leírni, hogy hány olyan zenekar van akinek a zenéje nekem nagyon bejön - hogy csak az általad említett CC-nél maradjak - másnak meg nem.Abszolút nem zavar ha fikázzák.
Majd én is jól elmondom a véleményemet a trendi zenekarokról - azokról akik soha nem fognak olyan szintre eljutni, mint pl
>ŐK< vagy éppen
>ŐK< :D
Hogy >RÓLUK< már ne is beszéljek.
És még sorolhatnám... :drocker:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#1092 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 07:03

Már augusztus 8?
Nem erről volt szó. :reklamacio:

Bravo

#1093 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 16:46

Idézet: carcass - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 8:03

Már augusztus 8?
Nem erről volt szó. :reklamacio:

De egy ideje (május óta) augusztus 8, de lehet rosszul emlékszem. Csak nem te is türelmetlen vagy már? :D

#1094 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 08:49

Idézet: Nevermore - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 17:46

De egy ideje (május óta) augusztus 8, de lehet rosszul emlékszem. Csak nem te is türelmetlen vagy már? :D

DE.Nagyon. :reklamacio:  :D
Lassan jelentkeznek az elvonás tünetei.Kicsit régi már (2001 :eek: ) az a bizonyos God Hates album.

Bravo

#1095 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 12:16

Volt valaki Rockmaraton - Finntroll koncerten? :) (Én sajna lemaradtam :( )
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#1096 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 19:30

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. júl. 15., szombat - 13:16

Volt valaki Rockmaraton - Finntroll koncerten? :) (Én sajna lemaradtam :( )

Ahoj, el vagy veszve cimbora. :)

Bravo

#1097 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:23

Ez a topic nagyon leült.Senkinek semmi újdonság?
Akkor kérdezek én.
Tudja valaki hol kapható a Dimmu:World Misanthropy dvd-je?

Bravo

#1098 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 21:10

Ennek a topiknak már csak ilyen az életciklusa, most épp mélypont van. Majd kijön valami überzene és akkor 5 oldalon keresztül istenítjük :D Addig vitázunk egy jót azon hogy lehet-e dallamos egy deathmetál vagy, hogy akkor most akkor szeretjük-e a glamet.

Újdonságom amúgy nekem sincs, inkább (újra)felfedezek kisebb nevű de jó zenét játszó zenekarokat.

Dragonforce -ról nem rémlik, hogy beszéltünk volna már, hiperfürgeujjú-gityósos power metál :D de komolyan beteg a dolog, a klipjükben a szóló alatt a kép alján közeliben mutatják mit csinálnak épp a gityósok (mutatnák ha birná a kamera)
In Flames We Trust

#1099 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 21:18

Idézet: carcass - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:23

Ez a topic nagyon leült.Senkinek semmi újdonság?
Akkor kérdezek én.
Tudja valaki hol kapható a Dimmu:World Misanthropy dvd-je?

Én találtam egy Lunatica nevű formációt. Szerintem nem rossz, a csajnak igen jó hangja van  :cool:
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#1100 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 07:55

Idézet: Mike666 - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 22:18

Én találtam egy Lunatica nevű formációt. Szerintem nem rossz, a csajnak igen jó hangja van  :cool:

De nekem Dimmu kell! :reklamacio:  :Đ

Bravo

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »