Idézet: Faffy - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 22:38
kár.
Nézd... Már nem emlékszem, mely album kritikája volt, és ki volt az értékelés szerzője, de "virtuális tollat" többé nem adnék a kezébe. Erre tisztán emlékszem.
S sajnos nem az első eset volt, amikor erősen érződött a cikkírón, hogy valami belső lelkibajt, "hasfájást" próbált a szerencsétlen előadókon levezetni, vagy szimplán zsigerből utálta a műfajt/előadó(ka)t, s a kultúráltság legkisebb megnyilvánulását sem mutatja.
Tudod negatív kritikát is lehet úgy írni, hogy az ember ne tűnjön műveletlen, arrogáns, idegbajos taplónak. (Még ha egyesek azt is hiszik, hogy "metálban az igénytelenség a trendi".)
Látom, lentebb hiányolod a pozitív kritikát a stáb felé.
Nos... az általam írtakból láthatod, hogy én a normális stílusban megírt kritikát szeretem. Így fogadja elismerésemet minden olyan SHOCK! cikkszerző, aki képes erre.
Ha pedig látod Pfleger Beát, akkor neki külön elismerésemet add át, mert kedvelem az általa írt értékeléseket! Ráadásul ahogyan említettem, nagyon sokban egyezik az ízlésünk.
Ami azt jelenti... Nem minden Pfleger Bea által megvizsgált album a kedvencem, de a kedvenc előadóim albumait általában Pfelger Bea teszteli.

Súgó
A téma zárva.