HWSW Informatikai Kerekasztal: "Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) ...múlt és jelen Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 19. 00:58

Opeth? (;

#162 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 19. 14:34

A kezem ügyébe került egy „klipp”, mégpedig Nightwish - Sacrament of wildernes számából készült koncerfelvétel …..hát mit is mondhatnék ..egyenesen röhelyes!!! Még a zenekar korai időszakából származik a felvétel és annyira lejön, hogy borzasztóan kezdők! Jukka, Empu és Toumas még nagyban rögid, gombaszerűre nyírt és egységes frizurát hordtak, Tarjának pedig rettenetes bubisérója van! Nagyban feszít a hölgyemény egy bőrnaciban és akkora dekoltázsa van mint egy ház…ennél már csak az előadása viccesebb ..folyton olyan, mintha mindig el akarná nyelni a mikrofont, egyes beállítsokban pedig még mintha megnyalta volna haha…ha…. De a legdurvább az egészben az, hogy úgy pózol a kamerának, hogy az már fáj!

DE…..még együtt csápol a közönséggel ...irtózatos kacsatáncot jár….32 foggal vigyorog, mint a tejbetök ÉS látszik rajta, hogy nagyon élvezi azt, amit csinál és igazán boldognak és kivirultnak látszik! Igaz, hogy alig fér el a banda a színpadon és a férőhely is kevés, de már biztiőr vigyáz a lelkes és teltházas közönség előtt. És fantasztikus, hogy már akkor is mit műveltek a zenében…káprázatos riffek, billentyűtémák ..Tarja hangja pedig már akkor is elég kifinomult! A zene előtt le a kalappal, de a színpadi munkán és a drámai arcon sokat dolgoztak. Hát, igen…a régi szép idők….

Minél több sajtótájékoztatót olvasok, akkor is mindig az a szintróma áll fönn nálam, hogy az éppen aktuális személy(Tarja/Toumas) mellett állok, de összességében az jött le nekem, hogy Tarja teljesen elszigetelődött és Toumasnak betelt a pohár…és mint annakidején, mikor kivágta a basszert, most ezt teszi/tette a frontemberrel! Tarja mentségére legyen szólva azonban, hogy (már korábbi linkben említve voltak az indokai) ezt tényleg nem így kellett volna! 9 év munkájának nem egy levéllel kellett volna végetérnie ….

#163 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 14:35

Egy londoni Slipknot koncert felvételt is láttam mostanában ...na az aztán tényleg odavágott!!! Nem vagyok egy nagy Slipkó fan, de az biztos, hogy Joey Jordison fan lettem ...elképesztő,  hogy miket művel az a pasas a dobok mögött! Nyomott egy vagy 5 perces szólót úgy, hogy közben felemelték, megforgatták…tengelynél fogva megdöntötték és úgy is megforgatták ..tehát végeredménybe hason és hanyatt nyomta a duplázást! Úgy jár a lába, mint a géppuska ...olyan gyors, mint más a kezeivel! Ajánlom figyelmetekbe ...no meg az egész konci fasza kis Slipknot zúzás, kár hogy akkor még a Vol.3 nem jelent meg ...de a Wait and Bleed....na az oda…szott !!!

#164 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 14:36

És még valami… látta már közületek valaki a10th man down mangaklippjét (szintén Nightwish) Különösen STIPEE figyelmébe ajánlom a megtekintését, mert a Macwarior(amit lehetetlenség beszerezni, csak Amerikából/Japánból lehet interneten lerendelni és csak japán nyelven, angol felirattal…de nagyon odavág ) japán mangafilm betétdala!

#165 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 16:20

Idézet: Neotica - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 15:36

És még valami… látta már közületek valaki a10th man down mangaklippjét (szintén Nightwish) Különösen STIPEE figyelmébe ajánlom a megtekintését, mert a Macwarior(amit lehetetlenség beszerezni, csak Amerikából/Japánból lehet interneten lerendelni és csak japán nyelven, angol felirattal…de nagyon odavág ) japán mangafilm betétdala!

LINKLINKLINKLINKPLS :respect:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#166 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 17:13

Idézet: Neotica - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 14:35

Egy londoni Slipknot koncert felvételt is láttam mostanában ...na az aztán tényleg odavágott!!! Nem vagyok egy nagy Slipkó fan, de az biztos, hogy Joey Jordison fan lettem ...elképesztő,  hogy miket művel az a pasas a dobok mögött! Nyomott egy vagy 5 perces szólót úgy, hogy közben felemelték, megforgatták…tengelynél fogva megdöntötték és úgy is megforgatták ..tehát végeredménybe hason és hanyatt nyomta a duplázást! Úgy jár a lába, mint a géppuska ...olyan gyors, mint más a kezeivel! Ajánlom figyelmetekbe ...no meg az egész konci fasza kis Slipknot zúzás, kár hogy akkor még a Vol.3 nem jelent meg ...de a Wait and Bleed....na az oda…szott !!!

Hehe!
Annó engem is nagyon lenyűgözött az a dobsoló..meg is szereztem a full koncert felvételt!

Ennyire talán csak Derek Roddy Hate Eternal című Black Metal dob soloja tetszett...
Ő nem pörgött jobbra-ballra..(és fel-le  :D  ),de a gyorsasága bealázza Joey-t az tuti! :)

Aki a bass gitárokat kedveli annak meg NAGYON ajánlom a
MR.BIG Billy sheehan's Bass Solo&Paul Gilbert BATTLS című kis koncertrészletet!

Az valami nagyon nagy durvulat.. :eek:

Laza 8 perces Bass soló...de olyan hangokat csikar ki a gitárból...és mindezt olyan látványosan hogy egészen lenyűgöző...

Linkeket sajna nem tudok...DC++ 4 ever.. :rolleyes:
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#167 Felhasználó inaktív   Johnny Mnemonic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 19:33

No tegnap volt szerencsém megint megbizonyosodni,hogy a svéd Opeth élőben mindent felülmúl!
Egyszerűen nincs szó arra mit müveltek ezek a mi hallojáratainkkal a Pecsában!

Csak ennyit tudok mondani: :respect:

Az év koncertje volt!

#168 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:04

Idézet: Faffy - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 9:51

mi ketten vagyunk itt a fórumon? :)

Nem, csak ez itten kozel sem olyan szorakoztato, mint mondjuk a zindex vonatkozo forumai. Itt meg az Opeth dicseretet is szo nelkul turom. :)

#169 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:38

Idézet: IThomas - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 17:13

Aki a bass gitárokat kedveli annak meg NAGYON ajánlom a
MR.BIG Billy sheehan's Bass Solo&Paul Gilbert BATTLS című kis koncertrészletet!

Az valami nagyon nagy durvulat.. :eek:

Laza 8 perces Bass soló...de olyan hangokat csikar ki a gitárból...és mindezt olyan látványosan hogy egészen lenyűgöző...

Billy a Vai koncerten is elég jól mozgott, a basszusszólója az est egyik fénypontja - lehetett volna, ha nem unom meg féltávon :) Az első pár perc viszont hatalmas, zseniális volt. A végkifejletnél pedig levette MacAlpine nyakából a gitárt, és gitáron is olyat tekert, hogy a jelen lévő kezdő gitárosoknak egy életre elvette a kedvét :Đ

#170 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:39

Idézet: Faffy - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 9:51

mi ketten vagyunk itt a fórumon? :)

Nem, csak ahogy elnézem, a többiek általában északi zenékben utaznak, amiről meg beszéltünk, az pont nem az volt :)

Szerkesztette: Satriani 2005. 12. 19. 20:39 -kor

#171 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:42

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. dec. 15., csütörtök - 23:19

What was that exactly?

Slayer: Seasons in the Abyss. Kérdezd meg EG-t, melyik minden idők legjobb zenekara, annak legjobb albuma, és szerintem ezt fogja választani :) Óriási zene, számomra egyértelműen a Slayer pályafutásának csúcsa, és a trash műfaj talán legérettebb albuma. Tom Araya énekel :D Hatalmas, no.

#172 Felhasználó inaktív   Faffy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 21:16

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 19:04

Nem, csak ez itten kozel sem olyan szorakoztato, mint mondjuk a zindex vonatkozo forumai. Itt meg az Opeth dicseretet is szo nelkul turom. :)

háttemegkivagyottan?

#173 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 22:00

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 21:42

Tom Araya énekel

:)  :)  :)
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#174 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 22:53

Idézet: Neotica - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 15:35

Egy londoni Slipknot koncert felvételt is láttam mostanában ...

Én is láttam, szerintem azt a szólót, de nem voltam padlón tőle. Mongyuk nem is szeretem a slipknotot, de szerintem túl van sztárolva az a dobos. Igaz az ujabb albumokat nem ismerem.  Ha már dobszóló, akkor ajánlom pl. Mike Mangini -nak valamelyik Steve Vai koncerten lenyomott szólóját. (ö is gyors, single stroke record: 1247, stb,  bár szvsz a gyorsaság még nem jelent semmit)

Szerkesztette: geezmo 2005. 12. 19. 23:17 -kor

#175 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 09:41

Idézet: Faffy - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 21:16

háttemegkivagyottan?

Egy lelkes Balazs-rajongo vagyok, de az inkognitomat nem szeretnem felfedni. ;-)

#176 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 09:54

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 9:41

Egy lelkes Balazs-rajongo vagyok, de az inkognitomat nem szeretnem felfedni. ;-)

Utóbbi időben nem sok örömöd lehet, egész visszafogott a fazon.

#177 Felhasználó inaktív   Faffy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 10:05

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 8:41

ja, értem :)

#178 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 16:31

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 9:54

Utóbbi időben nem sok örömöd lehet, egész visszafogott a fazon.

Ne becsuld le a sotet oldal erejet!

#179 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 16:43

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 16:31

Ne becsuld le a sotet oldal erejet!

Elkiabáltam a dolgot, ma megint szépet alkotott az MHH topikban :)

#180 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 19:58

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 21:42

Slayer: Seasons in the Abyss. Kérdezd meg EG-t, melyik minden idők legjobb zenekara, annak legjobb albuma, és szerintem ezt fogja választani :) Óriási zene, számomra egyértelműen a Slayer pályafutásának csúcsa, és a trash műfaj talán legérettebb albuma. Tom Araya énekel :D Hatalmas, no.

A minden idők legjobb zenekarával egyetértek :respect:

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.