Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 21:05
Csak tudnám, hogy honnan a manóból van meg nektek rögtön az összes új album?

A sok torrentelő warezhuszár! :Đ
ó, a torrentelés sem elég az üdvösséghez... egy ismerősöm ma panaszkodott, hogy képesek 128 kbps-ben felrakni egy csomó Moonspell számot, de amit mondjuk 190-ben, azt is szar encoderrel.
mondjuk ő igazából a veszteségmentes tömörítést preferálja, a kis vájtfülű...
én most TRB-t hallgatok (magyarokat nehéz torrenteli, de a TRB finom, megvettem 2 cd-t is), az kellően lágy a fájó fejemre. ez az időjárás, eh. viszont kellene valami jó de konstans hangos zene, elnyomni az irodai szoba ízlésemtől kissé különböző (néha még OK, de máskor kifejezetten idegesítő) zenéjét. de a csocsóasztalét kb lehetetlen =)
ma meg folyton meetingelnek mellettem. node ez nem lelkisegélytopik =)
azt hiszem, ideje lenne belemerülnöm a zenébe kissé intellektuálisabban annál, minthogy ha szembejön valami szimpatikus, akkor hallgatom. a stílusokat is lehetne picit jobban ismernem.
a színvonalat valóban nem az ismertség méri, de erre, azt hiszem, mindannyian tudunk példákat mindkét irányban... s általánosságban szerintem a véleményalkotáshoz, sőt, a kemény, negatív kritikához is joga van az embernek anélkül, hogy az adott területen neve lenne, konkrétan az itteni eseményekről pedig nem alkotok véleményt és jobb is így