HWSW Informatikai Kerekasztal: "Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) ...múlt és jelen Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 25. 13:10

Idézet: Nevermore - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 13:49

Nálam most ez szól a lejátszóban:
http://www.youtube.c...h?v=NAkyBaEaFj0.
Nem gondoltam volna, hogy vannak még ilyen bandák, akik ebben a stílusban utaznak :).

Ez milyen má', tiszta '80-as évek. :)

:drocker:

#2402 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 13:22

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 13:10

Ez milyen má', tiszta '80-as évek. :)

:drocker:

Jaja :D. Új Megadethet hallottad már? Én eddig csak 1 számot, de az nagyon bejött. Kiváncsi leszek az új albumra.

#2403 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 14:55

Idézet: Nevermore - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 13:49

Nálam most ez szól a lejátszóban:
http://www.youtube.c...h?v=NAkyBaEaFj0.
Nem gondoltam volna, hogy vannak még ilyen bandák, akik ebben a stílusban utaznak :).

ez tipikusan az a stílus, amit alapból nem hallgatok, de egy laza kis nyári szabadtéri bulin sörrel szívesen :Đ

meg mondjuk most is, ez különösen jó ebben a műfajban, vagy én vagyok ilyen állapotban épp =)
mondjuk agyilag nem is vagyok ott, hogy nagyon kifinomult hangszerelést s egyebeket értékeljek. legyen kis hangulatos, ez teljesen jó egy ilyen esős péntek délutánra.

Szerkesztette: shr 2007. 05. 25. 15:02 -kor

#2404 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 15:15

Idézet: carcass - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 18:59

Az új Dimmuval hogy álltok?

Az első szám valami eszméletlen, a többi annyira nem fogott meg így 2-3 hallgatás után.
Faster! Harder! Cadaver!

#2405 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 18:34

Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 16:15

Az első szám valami eszméletlen, a többi annyira nem fogott meg így 2-3 hallgatás után.

Akkor hallgasd alaposan, főleg a 6. számot - The Sinister Awakening.
Az a hangzás 3.00 percnél -  :D - nagyon bejön. :up:  :drocker:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2406 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 20:41

Kikerült 3 újabb sample a Nightwish honlapjára :). Szerencsére nem csak a női énekes hangot erőltetik.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#2407 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 21:54

Idézet: Nevermore - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 14:22

Új Megadethet hallottad már?

Igen, pár hete egy Gyöngyös - Pest - Gyöngyös túrán végighallgattam, ahányszor sikerült. Nem rossz, elő fogom még venni, de a mostani kedvencek, amiket délelőtt említettem, egyelőre teljesen lekötnek. Röviden: technikás, kemény album, egyértelműen a 'Deth korai korszakára emlékeztet, csöppet sem egy vén trotty utolsó próbálkozása. Nekem kicsit sok volt benne az öncélú, értelmetlen szólózás (Friedman után nem csoda, hogy nem tud ilyen téren újat mutatni az anyag), és kicsit hiányoznak a dallamosabb, lassabb nóták (a Á Tout Le Monde újragondolás nem tetszik, más meg úgy emlékszem, nincs), de ettől még erős anyag.

Ha már Megadeth: Nick Menza (új?) zenekarának, a Memorain nevű formációnak is nemrég jelent meg lemeze. Te csíped az oldschool thrasht, mindenképpen szerezd meg a szajrét, szerintem kellemes meglepetés fog érni. ;)

#2408 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 21:59

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 20:41

Kikerült 3 újabb sample a Nightwish honlapjára :). Szerencsére nem csak a női énekes hangot erőltetik.

Hm, határozottan jobban tetszenek, mint az eddig Nightwishek, és ez nálam nagy szó, mert mikor Anthrax előtt is játszottak, inkább elmentem sörözni haverral, minthogy megnézzem őket.

#2409 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 22:28

Idézet

...Röviden: technikás, kemény album, egyértelműen a 'Deth korai korszakára emlékeztet, csöppet sem egy vén trotty utolsó próbálkozása. Nekem kicsit sok volt benne az öncélú, értelmetlen szólózás (Friedman után nem csoda, hogy nem tud ilyen téren újat mutatni az anyag), és kicsit hiányoznak a dallamosabb, lassabb nóták (a Á Tout Le Monde újragondolás nem tetszik, más meg úgy emlékszem, nincs), de ettől még erős anyag.

Közben sikerült meghallgatnom kétszer is, s kellemesen csalódtam. Az előző albumon szerintem volt egy-két jó megmozdulás, de semmi több. Legjobban a Washington Is Next! szám tetszik (azt hallottam elsőnek is). Fridman keze tényleg hiányzik belőle, talán ha még most is ott játszana, ez egy tökéletes album lenne. Arra viszont jó, hogy a régi rajongókban újra felkeltésék az érdeklődést. Az utolsó Metallica albumokat meg simán kenterbe veri szerintem. Igaza van mondjuk havernak, hogy a Metallicának már nincs mit bizonyítania, ha kisz*rnak valamit, azt is megveszik a rajongók.

Idézet

Ha már Megadeth: Nick Menza (új?) zenekarának, a Memorain nevű formációnak is nemrég jelent meg lemeze. Te csíped az oldschool thrasht, mindenképpen szerezd meg a szajrét, szerintem kellemes meglepetés fog érni. ;)

Múltkor azt hiszem mutattál valamit youtubéról, az tényleg jó volt. Megrendelem majd az interneten, s meghallgatom ;) .

#2410 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 23:13

Idézet: Nevermore - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 22:59

Hm, határozottan jobban tetszenek, mint az eddig Nightwishek

nekem is ;) bár olyan sok Nightwisht sosem hallgattam, nekem túl magas hang volt túl "fennkölt" és lágy stílusban vagy nemtom. volt benne valami, de nem bírtam hosszú távon.
ezek a minták pörgősebb, ritmusosabb, hozzám közelebb álló dalokat sejtetnek :)

#2411 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 09:23

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 21:41

Fincsi :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2412 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 10:10

Idézet: shr - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 23:13

nekem is ;) bár olyan sok Nightwisht sosem hallgattam, nekem túl magas hang volt túl "fennkölt" és lágy stílusban vagy nemtom.

Igen valami hasonló volt nálam is a probléma, meg szerintem nem nyújtottak akkora pluszt a zenéhez, mint amennyire sztárolták őket (meg Tarját).

#2413 Felhasználó inaktív   eddie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 10:35

En szeretem az elso 3 albumukat. Azon azert kiakadtam, amit a vegefele muveltek a csajjal. Masodik koncert DVD. Gitaros csoka szolozik, kozben meg azt mutatjak, hogy Tarja unatkozik a szinpadon. Szerintem ennyire mar nem kellett volna. Ettol fuggetlenul jo kis banda.
Most mondjuk Stormwarrior-t hallgatok. Eszmeletlen jo.  :respect: aki ajanlotta. Jo ide benezni, mert gyongyszemeket lehet talalni.

#2414 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 11:49

Hú...rég voltam már erre.. :)
Megkérdezném  hogy hallottátok-e már az új DT albumot a Systematic Chaost?
Nos..én nem tudom hová tenni a dolgot..ez nekem már sok...rendesen matekozni kell hozzá hogy az ember követni tudja,meghallgattam párszor...biztos bennem van a hiba,de egész egyszerűen nem tetszik...nem fog meg valahogy!
Biztos nem vagyok eléggé HC progos arc... :D
Pedig kéne találnom valami új pörgősebb prog zenét,mert most valahogy mindent meguntam,az Evergrey is  szarrá lett hallgatva már... :eek: 
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#2415 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 11:56

Idézet: IThomas - Dátum: 2007. máj. 26., szombat - 12:49

Nos..én nem tudom hová tenni a dolgot..ez nekem már sok...rendesen matekozni kell hozzá hogy az ember követni tudja,meghallgattam párszor...biztos bennem van a hiba,de egész egyszerűen nem tetszik...nem fog meg valahogy!
Pedig kéne találnom valami új pörgősebb prog zenét,mert most valahogy mindent meguntam,az Evergrey is  szarrá lett hallgatva már... :eek:

Próbálkoztam én is vele, de inkább hallgattam Scar Symmetry-t meg Dark Tranquillityt. Az az igazság, hogy a Dark Tranquillity albumai soha nem okoznak csalódást, ellenben a DreamTheaterrel :s. Nekem ami igazán tetszett tőlük, az az Images and Words volt, meg az Awake... A Falling Into Infinity már kissé sok volt nekem, a Metropolis II. valamelyest pótolt valamit. Szóval inkább hanyagolom őket.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#2416 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 11:59

Idézet: eddie - Dátum: 2007. máj. 26., szombat - 11:35

En szeretem az elso 3 albumukat. Azon azert kiakadtam, amit a vegefele muveltek a csajjal. Masodik koncert DVD. Gitaros csoka szolozik, kozben meg azt mutatjak, hogy Tarja unatkozik a szinpadon. Szerintem ennyire mar nem kellett volna. Ettol fuggetlenul jo kis banda.
Most mondjuk Stormwarrior-t hallgatok. Eszmeletlen jo.  :respect: aki ajanlotta. Jo ide benezni, mert gyongyszemeket lehet talalni.

Egyik haverom is úgy volt vele, hogy utálta Tarját. Pedig az első albumot még ő vette meg. Én amikor meghallottam az első számot, azt mondtam, hogy ez nekem kell. A balladáiktól meg hányingerem van. Egyébként amikor megjelent Tarja szóló albuma, meghallgattam. Legalábbis megpróbáltam. De nem ment. A srácok nélkül szvsz semmire sem fog menni... Legalábbis azon zenei műfajban, amit mi kedvelünk.

#2417 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 12:37

Idézet: IThomas - Dátum: 2007. máj. 26., szombat - 12:49

Andromeda ;)

DT új albuma meg felejthető..

>>Egészség és Harmónia<<

#2418 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 13:05

Idézet: MStipee - Dátum: 2007. máj. 26., szombat - 13:37

Andromeda ;)

DT új albuma meg felejthető..

Bazzeg...ez jóóó!
Annyiszor hallottam már a nevüket..mégsem ismertem idáig... :o
Most a II=I-et hallgatgatom...kiváncsi leszek a többi albumra is.
Te meg ezért kapsz egy ilyet: :respect:  :Đ
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#2419 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 15:50

"Extension of the Wish" album a legjobb szerintem :)

>>Egészség és Harmónia<<

#2420 Felhasználó inaktív   StormCaster1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 10:49

Kép

Akcióban a "norvég válogatott"

Ezt hallgassátok meg,nagyon puszító,igényes norvég fekete death metal beütésekkel.A műfaj fanjainak kötelező darab (mint szerintem a Zyklon összes lemeze)
Az alkohol nem oldja meg semmilyen problémádat...de az ásványvíz se...:)

capturetime(human.type(LIAR))[capturetime(dog.type(CRIPPLE))]

const NumOfDogExpoInBuda = 1;

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.