HWSW Informatikai Kerekasztal: "Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) ...múlt és jelen Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 23. 13:26

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 10:28

Nem elég, hogy a nyugati országokban a sokkal jobb gazdaságnak köszönhetően alapból nem vág földhöz senkit mondjuk hetente egy DVD-t és 3 CD-t venni, de ráadásul még forintba átszámítva is sok CD/DVD felébe/harmadába kerül.

Ha megnezem a Hammer vagy CD Pince kinalatat, a vadi uj anyagok tobbsege 3500 HUF korul alakul. Nemetorszagban ugyanez 15 euro, es Amerikaban is inkabb 20 dollar, mint 15. Innentol nem igazan latom a ket/haromszoros kulonbseget.

#322 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 16:40

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 21:36

Emilcímed Gmail-es? Mert ha az, addok jobbat mint az msn ;)

Nem olyan, van freemailes meg t-online-os, de azok nem publikusak. :) Akkor hogyan tovább?
Megnéztem a Dragonforce-jól emlékszem ez a neve.Nem hülyéskedek. ;) , még soha azelőtt nem hallottam róluk. :(
Szóval nemtom honnan valók, de megmondom Neked az őszintét, hogy sajnos eléggé felejthető zene.Nem akarok senkit megsérteni-Távol álljon tőlem. :respect: Kicsit olyan egyhangú szinte mindig, ugyanaza gyors tempó két lábdobbal.Igazán komplex témák nincsenek benne, ami azért valljuk meg nem ártana.Csak ajánlom Neked a Slayertől két zseniális dobossal, gondolom ismered őket, Dave Lombardo(DL)és Paul Bostaph(PB):
Epidemic(DL)South of heaven(DL),Ghost of war(DL),Spill the blood(DL),War ensemble(DL)Spirit in black(DL),Seasons in the abyss(DL)Killing fields(PB),Circle of beliefs(PB),Bitter peace(PB),Exile(PB)Payback(BP).A teljesség igénye nélkül.Csak figyeld meg a lábtémákat. :up:
Szóval ezért is jön be nekem inkább a Slayer.Persze kinek a pap kinek a paplan. :D
A többit sajnos még nem sikerült megnéznem de igérem pótolom.
Az emilt meg megbeszéljük.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#323 Felhasználó inaktív   eddie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 17:51

Idézet: 7of9 - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 1:14

Üdv!
Visions of Atlantis mit tud?

Visions of Atlantis Nightwish féle vonulat. Bár a kategóriákba sorolás sosem volt az erősségem. Női opera és egy egész jó hangú srác énekkel. A Nightwish-nál könnyedebb zene.

#324 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 19:56

Idézet: carcass - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 17:40

Nem olyan, van freemailes meg t-online-os, de azok nem publikusak. :) Akkor hogyan tovább?
Megnéztem a Dragonforce-jól emlékszem ez a neve.Nem hülyéskedek. ;) , még soha azelőtt nem hallottam róluk. :(
Szóval nemtom honnan valók, de megmondom Neked az őszintét, hogy sajnos eléggé felejthető zene.Nem akarok senkit megsérteni-Távol álljon tőlem. :respect: Kicsit olyan egyhangú szinte mindig, ugyanaza gyors tempó két lábdobbal.Igazán komplex témák nincsenek benne, ami azért valljuk meg nem ártana.Csak ajánlom Neked a Slayertől két zseniális dobossal, gondolom ismered őket, Dave Lombardo(DL)és Paul Bostaph(PB):
Epidemic(DL)South of heaven(DL),Ghost of war(DL),Spill the blood(DL),War ensemble(DL)Spirit in black(DL),Seasons in the abyss(DL)Killing fields(PB),Circle of beliefs(PB),Bitter peace(PB),Exile(PB)Payback(BP).A teljesség igénye nélkül.Csak figyeld meg a lábtémákat. :up:
Szóval ezért is jön be nekem inkább a Slayer.Persze kinek a pap kinek a paplan. :D
A többit sajnos még nem sikerült megnéznem de igérem pótolom.
Az emilt meg megbeszéljük.

Hát... Ha msn nem műxik, akkor marad a HWSW :) Dragonforce meg sosem volt Fántásztis zene, meg eleve Heavy Metal-ban hol vannak olyan dolgok, mint Satriani vagy a többi nagy munkáiban. De fejet rázni jó :up:

Huhh, ha a Running Wild-et meghallgatnád, nagyon rosszul lennél :D ;)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#325 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 20:06

Hű, gyerekek, mekkora nótára akadtam! Az eddigi legjobb elektro-metal elegy, amit valaha hallottam. (Az eddigi kedvencem a Meathook Seed "Famine Sector" című dala volt, az annyira groteszk és brutális, hogy nem tudtam sokáig kiverni a fejemből.)

Volt egyszer ugye a Psychotic Waltz nevű zseniális zenekar, aminek kvázi utódbandájaként a Deadsoul Tribe-ot tiszteljük. Bevallom férfiasan, ez a zenekar egész sokáig úgy elment mellettem, mint a szél. Aztán kíváncsiságból meghallgattam, majd megvettem a friss albumukat (The Dead Word), ami úgy megtetszett, hogy belehallgatás nélkül megvettem egy korábbi CD-jüket, minek címe The January Tree. Annak rendje s módja szerint a lemezt begrabbeltem, de az új Redemption annyira tetszett, hogy bele sem hallgattam. Most benyomtam az összes HDD-n lévő zenémet a Winamp-be, random on, aztán hadd szóljon.

És egyszer csak leesett az állam. Deadsoul Tribe: Wings Of Faith. Hallgassátok meg, kurva nagy.

#326 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 20:25

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 20:56

Hát... Ha msn nem műxik, akkor marad a HWSW :) Dragonforce meg sosem volt Fántásztis zene, meg eleve Heavy Metal-ban hol vannak olyan dolgok, mint Satriani vagy a többi nagy munkáiban. De fejet rázni jó :up:

Huhh, ha a Running Wild-et meghallgatnád, nagyon rosszul lennél :D ;)

szó nincs arról, hogy Satrianit vagy pl Malmsteent keresnék a metalban.Az a fajta gitárorientált zene amúgy se kimondottan tartozik a kedvenceim közé. :cool:
Ismerem a Running Wildot.Nem az én világom.
Mondom én hogy Carcass. :drocker:  :drocker:  :drocker:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#327 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 21:03

Idézet: eddie - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 0:08

Üdv!

Még nem jártam erre, ha jól emlékszem.

Kedvenceim:

ACDC, After Forever, Ambeon, Aria, At Vance, Avantasia, Avrigus, Axel Rudy Pell, Chalice, Dark Moor, Dead Can Dance, Demonlord, Dragonforce, Edenbridge, Epica, Eternal Tears of Sorrow, Gamma Ray, Grave Digger, Hammerfall, Helloween, Ian Anderson, Iced Earth, Iron Maiden, Kamelot, Lacuna Coil, Lana Lane, Lisa Gerard, Loreena McKennitt, Luca Turilli, Mandragora Scream, Mekong Delta, Nightingale, Nightwish, Nocturnal Rites, Paradise Lost, Power Simphony, Renaissance, Rhapsody, Silentium, Sirenia, Sonata Arctica, Stratovarius, Tankard, Theatre of Tragedy, Therion, Tierra Santa, Tom Waits, Visions of Atlantis, Within Temptation és még sok más...

Hátha van köztük olyan, amit valaki nem ismer.

Üdv,
eddie

Üdv :)

ACDC - alap After Forever - ok, Ambeon, Aria, At Vance, Avantasia - nahh..., Avrigus, Axel Rudy Pell, Chalice, Dark Moor, Dead Can Dance, Demonlord - ok Dragonforce, Edenbridge, Epica, Eternal Tears of Sorrow - nagy jóság, Gamma Ray, Grave Digger, Hammerfall - pfff, Helloween, Ian Anderson -:), Iced Earth :think:, Iron Maiden, Kamelot, Lacuna Coil -jóósááág, Lana Lane, Lisa Gerard, Loreena McKennitt, Luca Turilli, Mandragora Scream, Mekong Delta, Nightingale, Nightwish - kár értük, Nocturnal Rites, Paradise Lost, Power Simphony, Renaissance, Rhapsody - galoppmetál :p, Silentium, Sirenia, Sonata Arctica - koncert élvezhető volt, Stratovarius - galoppmetál :p, Tankard, Theatre of Tragedy, Therion, Tierra Santa, Tom Waits - az öreg király, Visions of Atlantis, Within Temptation - vídiahang, jó zene

A Traitor Like Judas -t ajánlanám, Vader, Callenish Circle, Dark Tranquility... meg ilyesmik (az a több száz album nem felsorolható) :D

Jah, és  :drocker:
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#328 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 21:07

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 21:06

Volt egyszer ugye a Psychotic Waltz nevű zseniális zenekar, aminek kvázi utódbandájaként a Deadsoul Tribe-ot tiszteljük. Bevallom férfiasan, ez a zenekar egész sokáig úgy elment mellettem, mint a szél. Aztán kíváncsiságból meghallgattam, majd megvettem a friss albumukat (The Dead Word), ami úgy megtetszett, hogy belehallgatás nélkül megvettem egy korábbi CD-jüket, minek címe The January Tree. Annak rendje s módja szerint a lemezt begrabbeltem, de az új Redemption annyira tetszett, hogy bele sem hallgattam. Most benyomtam az összes HDD-n lévő zenémet a Winamp-be, random on, aztán hadd szóljon.

És egyszer csak leesett az állam. Deadsoul Tribe: Wings Of Faith. Hallgassátok meg, kurva nagy.

Nagy bűn, hogy elment melletted eddig a Deadsoul Tribe, főleg hogy még a Psychoticot is ismered... Ejnye, ejnye ;) :D.  Nekem a kedvenc számom arról az albumról amúgy az általad említett, és a Coldest Days Of Winter.

#329 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 21:16

Idézet: Nevermore - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 21:07

Nagy bűn, hogy elment melletted eddig a Deadsoul Tribe, főleg hogy még a Psychoticot is ismered... Ejnye, ejnye ;) :D.

Ismertem én a DST-ot, de egyszerűen nem fogott meg. Alaposabban meghallgatva a January Tree-t szerintem rá fogok jönni, hogy annak idején kissé elhamarkodottan tettem őket félre.

Mi az, hogy ismerem :) A Bleeding egyik kedvenc albumom, ősszel volt egy olyan hónap, hogy minden reggel arra ébredtem. Az egyik leginkább alulértékelt zenekarnak tartom őket.

#330 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 21:20

Idézet: Amea - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 22:03

Hammerfall - pfff,

:eek: ?!? He?

Ha metál, és heavy, akkor Hammerfall! :rock:

Ha a strato meg a Rhapsody meg galoppmetál, akkor Luca Turill-it ne hallgass :p

>>Egészség és Harmónia<<

#331 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 24. 07:48

Idézet

Idézet (Amea @ 2006. jan. 23., hétfő - 22:03)
Hammerfall - pfff, 

?!? He?

Ha metál, és heavy, akkor Hammerfall!

Ha a strato meg a Rhapsody meg galoppmetál, akkor Luca Turill-it ne hallgass

Jajjjjjjaaaaaa!!!!!
Hammerfall :respect:  :respect:  :respect:

Egyédként az MSN-nel valami olyasmi van, hogy megszűntetik a regeket és van valami továbbított levél(én is most kaptam) amivel megőrizheted a partnereket... betelt a tárhely vagy mi... :(

#332 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 09:14

M_Stipee,
az ajánlott számokat megnézted?És a Panterával hogy állsz? :)
Az msn továbbra is szarakodik. :(
Ja, tegnap hallottam a System Of A Down-t.Talán Neked bejön.

Bravo

#333 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 12:48

Idézet: Neotica - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 8:48

Egyédként az MSN-nel valami olyasmi van, hogy megszűntetik a regeket és van valami továbbított levél(én is most kaptam) amivel megőrizheted a partnereket... betelt a tárhely vagy mi... :(

:omg: Komolyan mondtad, hogy ezt te elhitted? Azóta 4 ismerősenk reggeltem új netpassport fiókot, betelt a tárhely egy világméretű kommunikációs program keretében? :eek: :omg:

>>Egészség és Harmónia<<

#334 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 12:49

Idézet: carcass - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 10:14

M_Stipee,
az ajánlott számokat megnézted?És a Panterával hogy állsz? :)
Az msn továbbra is szarakodik. :(
Ja, tegnap hallottam a System Of A Down-t.Talán Neked bejön.

Sajnos sok időm most nincs, de ha van, akkor zenét is szoktam hallgatni :) Panterát szeressük, Systemtől csak a Mezmit, meg pár régebbi számot :) PÜ-ben segítek az msn-nél ;)

>>Egészség és Harmónia<<

#335 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 12:50

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 12:48

:omg: Komolyan mondtad, hogy ezt te elhitted? Azóta 4 ismerősenk reggeltem új netpassport fiókot, betelt a tárhely egy világméretű kommunikációs program keretében? :eek: :omg:

OFF
Azt viszont ne tagadd  :D  , hogy te is továbbítottál hasonlóan nagy marhaságot az msn-el kapcsolatban pár hete/hónapja.  :p
Nem emlékeszem már pontosan.  :smoker:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#336 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 13:07

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 13:50

OFF
Azt viszont ne tagadd  :D  , hogy te is továbbítottál hasonlóan nagy marhaságot az msn-el kapcsolatban pár hete/hónapja.  :p
Nem emlékeszem már pontosan.  :smoker:

Azt viszont te nem tudod, hogy ha ilyenekkel kezdődő levelet kapok, hogy: "Küldd el minden ismerősödnek" , akkor elolvasás nélkül továbbítom. Rendes gyerek vagyok legyen szó haldokló kismacskákról, májas kislányról, vagy csupa fake továbbküldött hírekről :p

OFF vége, no more!

>>Egészség és Harmónia<<

#337 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 24. 13:35

Idézet: viharhozo - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 13:26

Ha megnezem a Hammer vagy CD Pince kinalatat, a vadi uj anyagok tobbsege 3500 HUF korul alakul. Nemetorszagban ugyanez 15 euro, es Amerikaban is inkabb 20 dollar, mint 15. Innentol nem igazan latom a ket/haromszoros kulonbseget.

Ja, hát mert én biztos baromságokat beszélek. Mint mindig.  :rolleyes:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#338 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 13:42

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 13:49

Sajnos sok időm most nincs, de ha van, akkor zenét is szoktam hallgatni :) Panterát szeressük, Systemtől csak a Mezmit, meg pár régebbi számot :) PÜ-ben segítek az msn-nél ;)

OK thx :respect: Megkaptam a privit, jelzem, ha megvagyok. :up:

Bravo

#339 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 18:45

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 21:20

:eek: ?!? He?

Ha metál, és heavy, akkor Hammerfall! :rock:

Ha a strato meg a Rhapsody meg galoppmetál, akkor Luca Turill-it ne hallgass :p

Hehe :Đ

Na, nem vita ez, ízlések és ficamok ugye...

Mondtam én, hogy hallgatok Luca Turill-t? :think: :p

Elismerem, hogy a Hammerfall azért odarakja, de ettől függetlenül nem az én világom.
Ugyanúgy, ahogy a jó házipálinkát is értékelem, habár nem iszom meg...
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#340 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 18:54

Idézet: Amea - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 19:45

Hehe :Đ

Na, nem vita ez, ízlések és ficamok ugye...

Mondtam én, hogy hallgatok Luca Turill-t? :think: :p

Elismerem, hogy a Hammerfall azért odarakja, de ettől függetlenül nem az én világom.
Ugyanúgy, ahogy a jó házipálinkát is értékelem, habár nem iszom meg...

:respect: :up:

>>Egészség és Harmónia<<

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19