Idézet: uridium - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 16:43
Azt nem mondtad, hogy a váltásokkal van gondod

.
Szerintem Hellhammer-t azért innét ki lehet hagyni, mert koncerteken hamar elfárad a lába, és akkor aztán ember legyen a talpán, aki lekottázza azt, amit játszik (lásd/halld Mayhem: European Legions). Barker valóban egy állat, nála nagyon kevés hibát véltem felfedezni a budapesti koncertjükön. Mazurkievicz-et nem hallottam élőben, Lombardoról pedig nyilván nem mondhatunk rosszat

...
Úgy látom, nagyon egyetértünk.

Ezt má nagyon bírom.Hellhammert nem láttam még élőben.Amúgy amit a Covenant:Nexus Polaris albumán játszik az egész jó.A Mayhem annyira nem jön be.
Barkerrel kapcsolatban egyértelmű, hogy manapság az egyik legprecízebb.Ha nem A.
Idézet
His skin beating skills excel beyond many, and is arguably one of the best drummers in the extreme metal genre.
vagy olvasható
>ITT<
Sajnos az utolsó koncertről lemaradtam.

De a következőn ott a helyem.
De láttam pár klippet a World Misanthropy dvd-ről.pl--->Kings Of The Carnival Creation.
Sajnos a 2004-es szigetbéli Corpse koncertről is lemaradtam (aznap frankón összetörték a kocsimat).
Viszont láttam a Live Cannibalism dvd-t.Kicsit merev a fickó, de utolsóként(kb 15-16 szám lehetett) úgy lenyomta a Hammer Smashed Face-t hogy le a kalappal.
Lombardo mestert eddig háromszor láttam élőben.Non plus ultra, bár mintha öregedne...

De azé nagyon durva.Ősrégi MH-ben olvastam, hogy koncert után nem nagyon bír kibontani egy sörösdobozt...
Bostaphról mi a véleményed?Kár hogy el van tűnve.