Idézet: special - Dátum: 2007. máj. 11., péntek - 8:40
figy, hiába próbálsz tagadásba menekülni, kint az ablakon túl van a valóság. a ps2 nagyobb, mint a pc-s piac, önmagában. a ds is önmagában nagyobb, miközben pofátlanul olcsó rá fejleszteni relatíve. a 360-ra nem találtam friss adatot, de nagyjából partiban lehet, és növekszik, ami nem mondható el nyugodtan a pécésről befektetői szemmel. a wii már most partiban van. a ps3 kilóg egyelőre, de könyörgöm, alig indult még el, és bénáztak is vele. az usa 2006-os top10 listáján egyetlen pc-s kiadás sem volt. ez szerinted nem jelent semmit? a 2007-esben talán lesz. mert megjelent a burning crusade, wow!
vitatnám, hogy a warez rosszabb, mint az mmorpg. a warez egy része vásárlássá konvertálódik, a wowból meg az eve online-ból viszont nem látom, hogyan vesz valaki crysist, vagy elenvéket majd.
a pc-s piac állapotát jól tükrözi egyébként az új belépő stalker, mely még úgy is jól szerepelt az eladásokban, hogy 1-2 éve kellett volna kijönnie. a "pécések" megvárták, megvették, mert nincs rendes minőségi választék a műfaj kedvelői előtt, ezért hype-olták is jó sokat megelőzően. ugyanezt a figyelmet egy kezdő fejlesztő és név sosem kapja meg a konzolos oldalon, mert van tömegével más.
Na, akkor kibújhatsz a ps2ed mögül
Köszi, hogy leirtad azt, amit én. Olvass vissza kérlek egy szóval nem mondtam, hogy a ps2es piacot lemossa a pc-s, ellenben azt igen, hogy perpill bizony a ps2 és a wii uralkodik, holott lassan a box termékciklusának a felén túl vagyunk és ms még egy centet nem keresett rajta
Fejlesztői oldalon megy a rinya, hogy nincs mindenben merevlemez, meg kicsi a boxban a dvd és kevés a ps3ban a ram, már most :Đ
Stalker fejlesztőgárdája kezdő

Meg nincs minőségi játék, Muhahaha... Ne haragudj, mikor játszottál utoljára pcn? A stalkert sikerült kipróbálni? Na ugye... amit nem próbáltál, arról nem kéne lekezelően beszélni
Nem az mmorpg az ellenség még mindig, szerintem. Voltak már ilyen jelenségek, amikor a piac érdeklődése beszűkül. Jó pár játékstilus esett már ezekenek áldozatul. Körökre osztott játékok is szépen eltűntek, mert az akciójátékok vették át a szerepet. Ilyesmi zajlik most is.
Részemről én itt kiszálltam, már az előző 60 oldalon végigfutottuk ezt a vitát, azóta sem sok dolog változott
Szerkesztette: BoGab 2007. 05. 11. 08:35 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!