A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások
Elküldve: 2007. 12. 29. 14:32
Mostanában azon gondolkozom hogy a pc-met kéne konzolosítani, mert a fotelban heverészős nagyképernyős játék olyan trendi :Đ A 360 hardver minőségében továbbra sem bízok, ps3-ra meg vicc hogy mennyire nincs játék. Egyébként is kontrollerrel hihetelen béna vagyok.
Már kimértem, kb 4 métert kéne hosszabbítani a vga meg a hang kábelt hogy rádugjam a szomszéd szobában levő házi multimédiára. Veszek még hozzá cordless freedom egeret meg billentyűt, azt viszem magammal, a pc maradhat a helyén. Valami mobil kisasztal kell még amit magamra húzok és azon egerészek.
Persze előtte látni kéne hogy milyen képet ad a pc így kinagyítva.
Már kimértem, kb 4 métert kéne hosszabbítani a vga meg a hang kábelt hogy rádugjam a szomszéd szobában levő házi multimédiára. Veszek még hozzá cordless freedom egeret meg billentyűt, azt viszem magammal, a pc maradhat a helyén. Valami mobil kisasztal kell még amit magamra húzok és azon egerészek.
Persze előtte látni kéne hogy milyen képet ad a pc így kinagyítva.
Elküldve: 2008. 10. 22. 09:24
Idézet
Ha már Microsoft, rákérdezünk a pécés frontra is a játékokon belül, de sok bíztatót nem hallunk, csak egy tanulságos történetet a Gears of War első részéről. Amikor a játék pécés változata néhány hónappal az xboxos után megjelent, a kalózverzió olyan mértékben terjedt el, hogy az a konzolos eladásokat is visszavetette. Elvégre pécéje mindenkinek van otthon, ha másra nem, hát netezésre, ott meg három kattintással bármi beszerezhető ingyen, és ha már letöltöttem, miért vegyem meg a konzolra? Gears of War 2 már nem is lesz pécén, mert minek: nem elég, hogy nem hoz annyit a konyhára, amennyibe az átírása kerülne, még külön betesz az alapjáték eladásainak is.
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2008. 10. 22. 10:07
GoW PC változat nem csodálom hogy nem fogyott nagy mértékben, lévén hogy az installbase 2/3-adán rengeteg nyűg volt vele.
Dobozos eladásokhoz meg annyit, hogy aki akarta / akarja az letölti most is dobozra.
Dobozos eladásokhoz meg annyit, hogy aki akarta / akarja az letölti most is dobozra.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet
Elküldve: 2008. 10. 22. 10:17
Megint a régi duma ,torrentsiteokon a xboxos gémek a legnépszerübbek meglehet nézni ennyi.Tudom mindenki csak véletlenül tölti le.Ezt szerintem ők is látják, csak ugy vannak mint az a bizonyos filmkészitőcég logója.nem hall nem lát nem beszél.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2008. 10. 22. 10:38
De ugye nem baj ha inkabb a kiadonak hiszek - aki latja a forgalmi adatokat - mint egy egyszeru forumozonak?
(legnagyobb magyar torrentoldal masodik legnepszerubb jateka, letoltesek szama: FIFA 09 PC verzio: ~13400 (7870+4650+850), X360 verzio: ~450 ... a GTA4 meg az ezret se erte el, a PC-s jatekoknal tobb mint 150 jatek van ezer letoltes felett)
Samott
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2008. 10. 22. 10:43
Idézet: Samott - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 11:38
De ugye nem baj ha inkabb a kiadonak hiszek - aki latja a forgalmi adatokat - mint egy egyszeru forumozonak?
(legnagyobb magyar torrentoldal masodik legnepszerubb jateka, letoltesek szama: FIFA 09 PC verzio: ~13400 (7870+4650+850), X360 verzio: ~450 ... a GTA4 meg az ezret se erte el, a PC-s jatekoknal tobb mint 150 jatek van ezer letoltes felett)
Samott
Samott
Itthon nincs is minden második embernek konzolja.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2008. 10. 22. 10:46
Samott
Samott
Akkor szüntessék meg a pc gémeket és mindenki elkezd utánanézni hogy van akkor a konzol "okosítás".Perpillanat könnyebb pc-n ezt megtenni ezért van ez.Majdnem hogy aztmondom jobban is járnánk, mert azért egy konzolon több évig el lehet játszani pc-vel ellentétben amit nem győzöl fejleszteni.Ide ha bőköt viszont hogy akkor a konzol game eladások is visszaesnének.
Szerkesztette: djculture 2008. 10. 22. 10:49 -kor
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2008. 10. 22. 13:39
Xbox360-ra pedig sokkal konnyebb a warez mert csak egyszer kell feltorni, utana mar nem kell szorakozni crackekkel meg serialokkal. Raadasul olcso is (egy PC-hez kepest), foleg ha az idotallosagot nezzuk.
Mondom ezt annak ellenere hogy nincs modositva az Xbox-om.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 10. 22. 13:52
Idézet: djculture - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 11:17
Megint a régi duma ,torrentsiteokon a xboxos gémek a legnépszerübbek meglehet nézni ennyi.Tudom mindenki csak véletlenül tölti le.Ezt szerintem ők is látják, csak ugy vannak mint az a bizonyos filmkészitőcég logója.nem hall nem lát nem beszél.
elég érdekes torrentsiteokon lehetsz...
JóSebesség
Elküldve: 2008. 10. 22. 13:53
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 14:39
Én is akartam venni nemrégiben de modositás nélkülit ugy kellett nagyitóval keresnem.Végül is nemvettem de még lehet veszek.3ledes marhaság amugy a mostaniaknál már nem jön be?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2008. 10. 22. 16:09
Idézet: djculture - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 14:53
Én is akartam venni nemrégiben de modositás nélkülit ugy kellett nagyitóval keresnem.Végül is nemvettem de még lehet veszek.3ledes marhaság amugy a mostaniaknál már nem jön be?
Úgy tudom az bejöhet bármelyiken, nem csak a melegedéses anyagfáradás miatt. De van olyan hely is, ahol megcsippantják úgy, hogy a garancia magmarad...
Elküldve: 2008. 10. 22. 16:17
Az erdekes lehet
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 10. 22. 17:16
Samott
Samott
Ebben az a marha vicces, hogy elmúlt pár hét 2 legnagyobb szivárgási botránya (fallout3 és fc2 ugye) történetesen épp boxos verzió volt. Idővel a warezmakik szépen átcsoportosulnak boxra, ha a pct leszarják a fejlesztők, ez van. Legyen 3, most nézem, hogy a gow2 is kiszivárgott :Đ
Magyar torrent siteokkal meg haggyámá, az országban az emberek 80%-a azt sem tudja mi az az xbox és pcre tölti a játékot, mert az jár neki és ő ezért nem fizet és ez neki tök természetes...
Szerkesztette: BoGab 2008. 10. 22. 17:17 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2008. 10. 22. 17:20
Idézet: BoGab - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 18:16
Ebben az a marha vicces, hogy elmúlt pár hét 2 legnagyobb szivárgási botránya (fallout3 és fc2 ugye) történetesen épp boxos verzió volt. Idővel a warezmakik szépen átcsoportosulnak boxra, ha a pct leszarják a fejlesztők, ez van. Legyen 3, most nézem, hogy a gow2 is kiszivárgott :Đ
Illetve 4, mivel jött a Fable 2 is!
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2008. 10. 22. 17:23
Ennek ugysem lesz vege amig nem ternek at valami meregdraga hordozora (pl. Blu-Ray de mar az is egyre olcsobb lesz). A GoW2-t meg kiadjak PC-re hogy kompenzaljak a kiesett Xbox-os eladasokat (PC-re biztosan sokan megveszik majd) :Đ
El fog meg jonni az az ido mikor DRM lesz a konzolos jatekokon is
Elküldve: 2008. 10. 22. 17:24
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 18:23
Ennek ugysem lesz vege amig nem ternek at valami meregdraga hordozora (pl. Blu-Ray de mar az is egyre olcsobb lesz). A GoW2-t meg kiadjak PC-re hogy kompenzaljak a kiesett Xbox-os eladasokat (PC-re biztosan sokan megveszik majd) :Đ
FC2 topikba ezt írtam én is, de meggondoltam magam és kitöröltem, mert nem akartam flamet
Pedig ez lesz a vége
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
Elküldve: 2008. 10. 25. 07:30
egy olcso, sajatfoglalatos rommal jobban jarnanak, ami egyedi buszrendszerre illeszkedik. raadasul egyszeruen bovitheto.
Elküldve: 2008. 10. 25. 18:06
Idézet: arn - Dátum: 2008. okt. 25., szombat - 8:30
egy olcso, sajatfoglalatos rommal jobban jarnanak, ami egyedi buszrendszerre illeszkedik. raadasul egyszeruen bovitheto.
Hogymivel? Csak nem cartridge-es játékokra gondolsz? N64-en is bevált. :Đ
Szerkesztette: spidey 2008. 10. 25. 18:18 -kor

Súgó
A téma zárva.