A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások
Elküldve: 2005. 11. 01. 16:04
Először azt akartam írni olvass vissza. De úgy látszik tényleg minden egyes oldalon le kell írnom.
PSX-esek közül:
C&C soul survivor (asszem így hívták?)
FIFA akárhány nem tudom mi volt akkoriban aktuális
Quake2
GT1
GT2
PS2-n:
GT3
GT4
Killzone
WRC 2003? vagy 2004 nem tudom.
Plusz volt még két konzolos játék, nevükre nem emlékszem, egyik nézdahátam ugrabugrálós lövöldözős volt.
A másik meg egy érdekes agyatlan játék realitást teljesen nélkülöző ilyen dragonball stílusú mangás örület valami kerekes járművel kellett menni és lődözni benne.
A többi népszerű konzolhoz még nem volt szerencsé(tlensége)m.
PSX-esek közül:
C&C soul survivor (asszem így hívták?)
FIFA akárhány nem tudom mi volt akkoriban aktuális
Quake2
GT1
GT2
PS2-n:
GT3
GT4
Killzone
Plusz volt még két konzolos játék, nevükre nem emlékszem, egyik nézdahátam ugrabugrálós lövöldözős volt.
A másik meg egy érdekes agyatlan játék realitást teljesen nélkülöző ilyen dragonball stílusú mangás örület valami kerekes járművel kellett menni és lődözni benne.
A többi népszerű konzolhoz még nem volt szerencsé(tlensége)m.
Elküldve: 2005. 11. 01. 16:11
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 17:04
PS2-n:
GT3
GT4
Killzone
GT3
GT4
Killzone
Vagyis 3 darab autós és egy darab fps, valamint egy "ugrabugra". A PS1 gameket nem számolom, mert azóta eltelt 6 év.
Nos ez édeskevés ahhoz a nagy mellényhez, amilyenben a konzoljátékokat fikázni szoktad.
Elküldve: 2005. 11. 01. 16:36
Tökmindegy hány játékot írok ugyanezt írtad volna. Most jöttem rá, hogy ezt a választ már az előző kérdés feltétele előtt eltervezted. Aljas kis módszereid vannak hallod e. BTW idézd fel hol fikáztam a konzoljátékokat nagy mellénnyel? Nem tudod? Na az azért van mert ha valamit fikáztam akkor azok konkrét játékok voltak, nem pedig kollektíve az összes.
Szerkesztette: Mumia 2005. 11. 01. 16:41 -kor
Elküldve: 2005. 11. 01. 16:50
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 17:36
Tökmindegy hány játékot írok ugyanezt írtad volna.
Nem tökmindegy. Én kb. 10 éve konzolozom és így visszagondolva 20-25 JELENTŐS CÍM után, -tehát nem akármilyen szedett vedett hulladék után-, mondanám azt, hogy kezdem pedzegetni a konzoljátékokat. További 20 cím után mondanám, hogy valamennyire elkezdtem megismerni, további 20 után pedig azt, hogy ismerem.
Gondolj bele fordítva, azt mondanám, hogy játszottam pc-n a Rfactorral, a Myst-el és a Roller Coaster-el, és ezek után mernék bármit is kijelenteni a pc-s játékokról. Joggal számíthatnék arra, hogy körberöhögnek.
Elküldve: 2005. 11. 01. 17:05
Idézet: BoGab - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 15:25
Na neeeeeeee 
Uhh ez de szánalmas... Már bocsesz.
Az első pár oldalt követtem. Aztán kimaradás, majd újból. Egy helyen hangzott el, hogy lusta kövér számítógép kezelésére alkalmatlan debilek vesznek konzolt.
Ti láttatok majdnem minden hozzászólásban támadást. Most említhetném, amikor Mumia megjegyezte, hogy próbált vmi debil konzol játékot, majd jött a következtetés, hogy az összes konzolos játék agyatlan, pedig nem azt mondta...
Lehet, hogy megváltozik a véleményem 3 éven belül az egészről, de lehet, hogy nem. Egyénre szabott nem? Special kolléga írt egy cikket. Mindenkinek egyéni joga egyetérteni meg ellenkezni nem? Ez a topic pedig arra való, hogy erről dumáljunk.

Uhh ez de szánalmas... Már bocsesz.
Az első pár oldalt követtem. Aztán kimaradás, majd újból. Egy helyen hangzott el, hogy lusta kövér számítógép kezelésére alkalmatlan debilek vesznek konzolt.
Ti láttatok majdnem minden hozzászólásban támadást. Most említhetném, amikor Mumia megjegyezte, hogy próbált vmi debil konzol játékot, majd jött a következtetés, hogy az összes konzolos játék agyatlan, pedig nem azt mondta...
Lehet, hogy megváltozik a véleményem 3 éven belül az egészről, de lehet, hogy nem. Egyénre szabott nem? Special kolléga írt egy cikket. Mindenkinek egyéni joga egyetérteni meg ellenkezni nem? Ez a topic pedig arra való, hogy erről dumáljunk.
quod erat demonstrandum.
Idézet: BoGab - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 15:25
Személyes meglátásom szerint neked marhára nem tetszik, hogy nem osztjuk a kis jövőképedet.
Szerkesztette: SFIJ 2005. 11. 01. 17:08 -kor
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2005. 11. 01. 17:09
Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 18:05
quod erat demonstrandum.
a meglátásaid tévútra visznek. másfelől még a jövőkép sem az emenyém, hanem azoké akik a key playerek ebben az iparágban. C'mon dude, don't take it personal :Đ
a meglátásaid tévútra visznek. másfelől még a jövőkép sem az emenyém, hanem azoké akik a key playerek ebben az iparágban. C'mon dude, don't take it personal :Đ
...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2005. 11. 01. 17:14
Idézet: UNREG - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 17:50
Nem tökmindegy. Én kb. 10 éve konzolozom és így visszagondolva 20-25 JELENTŐS CÍM után, -tehát nem akármilyen szedett vedett hulladék után-, mondanám azt, hogy kezdem pedzegetni a konzoljátékokat. További 20 cím után mondanám, hogy valamennyire elkezdtem megismerni, további 20 után pedig azt, hogy ismerem.
Gondolj bele fordítva, azt mondanám, hogy játszottam pc-n a Rfactorral, a Myst-el és a Roller Coaster-el, és ezek után mernék bármit is kijelenteni a pc-s játékokról. Joggal számíthatnék arra, hogy körberöhögnek.
Senki nem fikázza kollektíve a konzolos játékokat.
Ökörség is lenne mert majdnem minden konzolos játék kijön PC-re és majdnem minden PC-s jön konzolra is. Én is végigtoltam jó pár konzolos átiratot (GTA 3, VC, SA, Silent Hill 1,2 blablabla). A Silent Hill egy nagyon igényesen elkészített sorozat sztem. A GTA: SA nem tetszett, de szvsz nem a konzolos múltjával volt bajom...
Nekem az autós játékok meg a repszimek nem tetszenek és nem aszerint válogatok, hogy konzolos vagy PC-s kollektíve nem tetszik

Elküldve: 2005. 11. 01. 17:19
Idézet: BoGab - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 16:14
Senki nem fikázza kollektíve a konzolos játékokat.
Kivéve Múmiát, Diablót és a pár betérő kollégát az elmúlt majd 30 oldalon elszórva...
Elküldve: 2005. 11. 01. 17:20
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 15:47
a) Fejlettség ide vagy, attól még pocsékolás akármilyen fejlett technológiával de feleslegesen töldődik le újra, ha egyszer el is tárolhatnám.
b) Arról nem szólva, ami nekem legnagyobb aggályom, hogy szarni sem lehet majd menni online kapcsolat nélkül. Ez addig nem baj amíg működik. De múltkor is 3 napig nem volt netem. És ez a legprofibb rendszerben is előfordulhat.
c) Viszont még mindig én döntöm el, hogy megveszem e és nem ők. És ha nem felelnek meg az őáltaluk lefektetett kondíciók bizony nem fogom megvenni. Nem létszükséglet ebben megegyezhetünk. Ha valamiért fizetek, akkor az az én igényeimet elégítse ki, és ne az eladóét, az lenne nonszensz.
d) Ezt kifejtenéd? Egy film/zene hogyan lenne társadalom ellenes célra használható? A nyilvános prezentáció jogát természetesen nem kérem, az a kereskedelmi használatba fér szerintem. De még ha nyilvánosan közzétenném, akkor sem értem hogyan szolgálhatna egy film társadalomellenes célokat.
e) Nagyon szomorú ha erről neked az önfényezés jut eszedbe. Sosem még csak meg sem fordult a fejembe, hogy én ettől májer lennék. Személyedben egy teljesen eltorzult értékrendű ember kezd körvonalazódni előttem.
b) Arról nem szólva, ami nekem legnagyobb aggályom, hogy szarni sem lehet majd menni online kapcsolat nélkül. Ez addig nem baj amíg működik. De múltkor is 3 napig nem volt netem. És ez a legprofibb rendszerben is előfordulhat.
c) Viszont még mindig én döntöm el, hogy megveszem e és nem ők. És ha nem felelnek meg az őáltaluk lefektetett kondíciók bizony nem fogom megvenni. Nem létszükséglet ebben megegyezhetünk. Ha valamiért fizetek, akkor az az én igényeimet elégítse ki, és ne az eladóét, az lenne nonszensz.
d) Ezt kifejtenéd? Egy film/zene hogyan lenne társadalom ellenes célra használható? A nyilvános prezentáció jogát természetesen nem kérem, az a kereskedelmi használatba fér szerintem. De még ha nyilvánosan közzétenném, akkor sem értem hogyan szolgálhatna egy film társadalomellenes célokat.
e) Nagyon szomorú ha erről neked az önfényezés jut eszedbe. Sosem még csak meg sem fordult a fejembe, hogy én ettől májer lennék. Személyedben egy teljesen eltorzult értékrendű ember kezd körvonalazódni előttem.
a) a teknolodzsi ezen részére kevés a rálátásod, legalábbis ebből a postodból ez kitűnik, javaslom ne nyissunk belőle vitát
b) jajj dehogynem

c) volt egy igenjó konzervnyitóm, elektromos. szvsz sokkal jobb volt mint bármi más. csak csődbenet a gyártó és egy idő után mexűnt az alkatrész utánpótlás. A korábban VGA-only gyártók kezdenek egyéb lábakat növeszteni. jelez valamit. amúgy teljesen igazad van. a jelenkori igényeid kielégítésére jelenleg tökéletes a PC. speacial én Samott a jövőről beszélünk. a világ sajnos nem statikus.
d) kifejthetem, tökmindegy, úgyis belekötsz. még az élőfába is.
e) csoda hogy nem fordult meg a fejedben, pedig mostis ezt teszed. csupáncsak tartalom szerint visszaidéztem amit elmondtál és kiemeltem belőle valamit. ha ez eleddig nem tudatosult benned, hát mea maxima culpa. amúgy ne keseredj el emiatt, antropológusok a megmondhatói hogy memetikailag kódolt mindnyájunkban ez...
Szerkesztette: SFIJ 2005. 11. 01. 17:29 -kor
Elküldve: 2005. 11. 01. 17:22
azt szeretem a PC-s jatekokban, hogy lehet rajtuk valtoztatni. quake1-et is csak azutan kezdtem el csodalni amikor meglattam a palyaszerkesztojet..
konzolon milyen lehetosegek vannak? (ne ertsetek felre. azert kerdezem, mert komolyan nem tudom..)
konzolon milyen lehetosegek vannak? (ne ertsetek felre. azert kerdezem, mert komolyan nem tudom..)
Elküldve: 2005. 11. 01. 17:23
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 16:36
Most jöttem rá, hogy ezt a választ már az előző kérdés feltétele előtt eltervezted. Aljas kis módszereid vannak hallod e.
Kedves analfagamma, te egy igen figyelemre méltó fórumtárs vagy :Đ
Szerkesztette: SFIJ 2005. 11. 01. 17:26 -kor
Elküldve: 2005. 11. 01. 17:27
Hát azt hiszem én itt kezdem elhagyni a topicot. Már minden csont lerágásra került, még HaZeX hozzászólására akartam reagálni, de úgy döntöttem felesleges. Elfogytak az érvek mind a két oldalról jön a személyeskedés, köszönöm én ebből nem kérek...
Elküldve: 2005. 11. 01. 18:44
Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 17:19
Kivéve Múmiát, Diablót és a pár betérő kollégát az elmúlt majd 30 oldalon elszórva...
Ez igaz. Tényleg nem jönnek be az árkád játékok.

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2005. 11. 01. 19:12
Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 17:19
Igen továbbra is várom hol fikáztam kollektíve a konzolos játékokat. Vagy az az összes játék fikázása, ha azt mondom, hogy "tipikus konzolos játék" ? Mert ezt nem tudtam.
Elküldve: 2005. 11. 01. 19:21
Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 17:20
a) a teknolodzsi ezen részére kevés a rálátásod, legalábbis ebből a postodból ez kitűnik, javaslom ne nyissunk belőle vitát
Biztos nincs rálátásom, de ha azt szeretnéd, hogy legyen akkor legalább egy linket adhatnál, erről a csodastreamingről. Mert ha nem is tételezed fel rólam, de igenis érdekel.
Idézet
b) jajj dehogynem
egészjó rafting és kerékpártúrákon szokok résztvenni mostanság. Go OFFLINE, Go IRL... tudod az az izé, aminek kb@szottjó a grafikája :Đ

Ja hogy te a rendszerhibákhoz, meg leállásokhoz igazítod a napjaidat? Nem tudtam

Idézet
speacial én Samott a jövőről beszélünk. a világ sajnos nem statikus.
Jó nektek, én sajnos csak a múltról tudok beszélni, a jövőt csak feltételezem. Meg reménykedem, hogy mi lesz. Ti tényként kezeltek még meg nem történt dolgokat.
Idézet
d) kifejthetem, tökmindegy, úgyis belekötsz. még az élőfába is.
Frappáns, csak így nem lesz senki okosabb, tényleg kiváncsi vagyok.
Idézet
e) csoda hogy nem fordult meg a fejedben, pedig mostis ezt teszed.
De jó nekem, most már tudom vitázás és haverokkal filmnézés ezek májerkedések. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a topik végtanulsága.
Elküldve: 2005. 11. 01. 19:44
Uraim, kár lenne ezt az érdekes és értékes témát az egymás arcába taposás szintjére süllyeszteni. Meggyőződésem, hogy a különböző álláspontok, érvek ütköztetése flame és személyeskedésbe hasító vagdalkozás nélkül is mehetne, tehát arra kérek mindenkit, hogy méltóztasson konstruktívan hozzáállni a témához és a többiek véleményéhez. Peace.
Ha vissza kell térnem - moderáció miatt -, akkor takarítani leszek kénytelen, annak minden következményével egyetemben.

PPéter - CDGRAB.HU (volt BURN.HU)
Elküldve: 2005. 11. 01. 20:11
Idézet: UNREG - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 16:50
Nem akarok melyen belefolyni a temaba, de en -mint a topicbol mar kiderulhetett- PC-hivo lol

Ennek ellenere -mivel szerencses helyzetben vagyok

Megegyszer, ha kijon majd x360-ra vagy akarmelyik masik nextgenre valami olyan jatek ami:
1. nem 3-5 ora vegigjatszani,
2. 7 eves lanyom nem boldogul a fejtorokkel,
3. lehet neten nyomni es nem csak igeretek szerint hanem tenyleg,
akkor azonnal veszek egy konzolt majd. De amig virtualis, interaktiv szappanoperakat izzadnak ki meg olyan szimulatorokat amit egy made in china botkormannyal egy 7 eves gyerek vegig tud jatszani, addig basszak meg a konzoljaikat es a jovokepuket a josok, es ne farasszanak a hulyesegeikkel, hogy a PC jatekipar haldoklik, mert bar a jatek csak szorakozas, de vagyunk egy paran akik komolyan vesszuk, es elvarasaink is vannak veluk szemben.
A cikk ennek ellenere jo, hiszen vitat kavart, sok embert erdekel, ergo van "nezettsege" a mediaban pedig ez szamit, nem a tartalom.
Szerkesztette: szabinar 2005. 11. 01. 20:13 -kor
Elküldve: 2005. 11. 01. 20:58
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 19:21
Ja hogy te a rendszerhibákhoz, meg leállásokhoz igazítod a napjaidat? Nem tudtam 

ohh köszön. asszem ez az a pont ahonnan nem érdemes folytatni. győztél. gratulálok.
Szerkesztette: SFIJ 2005. 11. 01. 20:59 -kor
Elküldve: 2005. 11. 01. 21:10
Idézet: szabinar - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 19:11
Jelentem, elfogultsag nelkul(!!!), hogy bizony nem igazan talaltam igenyes es tartalmas jatekot a tobb szazbol.
Érdekes, én találtam. Sőt, többet is, mint PC-n. De nyilván velem van a baj. Én kérek elnézést.
Elküldve: 2005. 11. 01. 21:13
Idézet: szabinar - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 20:11
De amig virtualis, interaktiv szappanoperakat izzadnak ki meg olyan szimulatorokat amit egy made in china botkormannyal egy 7 eves gyerek vegig tud jatszani, addig basszak meg a konzoljaikat es a jovokepuket a josok, es ne farasszanak a hulyesegeikkel, hogy a PC jatekipar haldoklik, mert bar a jatek csak szorakozas, de vagyunk egy paran akik komolyan vesszuk, es elvarasaink is vannak veluk szemben.
nos az hogy a konzoljátékok jelen szinvonala számodra sérelmes az egy dolog. de ott van special eladási táblaázata ami meg arról szól, hogy vannak jópáran, akik szerint meg nem az. tudom, bezombizott konzumidióták, akárcsak én. matt hülyék, nincs saját akaratuk, satöbbi, staöbbi, satöbbi, szal mindaz a szép amit Valdy a fejemhez vágott. Vannak elvárásaid az nagyon jó De amint a lányod nagyobb lesz akkor ezek esetleg megváltozhatnak. Esetleg lesz olyan játékod amibe bevonod a családod, whatever. de persze nem ez számít, hanem az, amikor kimegy majd a technológiából a pénz. hogy mást ne mondjak az NMT450-es mobilteló rendzsernek jobb országos lefedettsége volt, mint a mai 3 GSM szolgáltatónak. Telt múlt az idő, és az NMT450-es rendszer előfizetői tábora egy szép napon akritikus 30 ezer egynéhány alá olvadt és akkor bármennyire szerették a userek, bármennyire mondták hogy jó (sok szempontból jobb volt a GSMhez képest, más szempontokból meg kevésbé) egy szép nap leállt a szolgáltatás. nemisoly rég történt...