HWSW Informatikai Kerekasztal: Desktopok versenye... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Desktopok versenye... hogy megkapják jutalmukat a legjobbak... Értékeld a témát: -----

Szavazás: Legyen e rendszeres verseny desktopok részére? (45 felhasználó adott le szavazatot)

Legyen e rendszeres verseny desktopok részére?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#21 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 11. 01. 21:36

Nah szóval szívtam az LDU-val is tehát úgy gondolom hogy jobb ha itt indítjuk el a versenyt, max következőig próbálkozom egy külön lappal. Tehát ha összejön 5 jelentkező, akkor indulhat is 15-én. Addig készítsétek el a Desktopjaitokat, és lehetőleg ne mutogassátok meg senkinek sem mert ez így fair. Tehát a versenyre készülő desktopok csak a verseny indulásától legyenek a nagyközönség számára publikusak. Jelentkezni meg egyelőre képek nélkül itt lehet. 2-3 jelentkező már úgy vettem észre, hogy van ;)

#22 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 01. 21:38

hozzátenném, hogy én nem indulok :) igazából a téma nem nagyon mozgat meg, úgyis az egész pékernyőt beteríti az, amit használok
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#23 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 21:40

Idézet: jazzkifli - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 18:47

Ez az autó gyönyörű....

:respect:

Köszi. :Đ

#24 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 21:48

en szinten nem indulok de csak azert mert en egy desktop "konfigot" evekig is hasznalok. a legutobbit 10 honapig hasznaltam (nagyon pici modositasokat persze csinaltam neha rajta). a mostanim az oktobertol van es szinten jodarabig nem cserelem le.  ha valamit valtoztatni fogok az mar csak az active desktop egyes reszei lesznek *(linkek, kepek, a desktopon levo kep, az elrendezes, esetleg ezek lecserelese). a visualstyle-t valszeg soha nem fogom lecserelni. :rolleyes: mert mire ilyen lett azert dolgoztam vele sokat.  :cool: szal en nem valtogatom havonta. ez mar szerves resze az egesz gepemnek.  :) persze kitudja milesz par ev mulva.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#25 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 18:07

Nos, én meg nem indulhatok :)

#26 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 20:03

lol, jó kis egyszemélyes verseny lesz ez :) de biztos hogy kell a szavazósdi? a design21-en van ilyen a képek melett (bár nem ajánlani akarom, nem erről szól) de már régóta szeretné(n)k megszabadulni tőle, leginkább csak a baj van belőle. szóval pár ember aki elbírálja jobb volna.

#27 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 20:38

Nah felraktam az LDU-t. a cím : http://goodspeed.dox.hu
Mindenkit szeretettel várok, nézzétek meg ;)

#28 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 20:39

Idézet: gbr - Dátum: 2005. nov. 2., szerda - 21:03

lol, jó kis egyszemélyes verseny lesz ez :) de biztos hogy kell a szavazósdi? a design21-en van ilyen a képek melett (bár nem ajánlani akarom, nem erről szól) de már régóta szeretné(n)k megszabadulni tőle, leginkább csak a baj van belőle. szóval pár ember aki elbírálja jobb volna.

Ha Te is indulsz akkor biztosan nem egy lesz ;)

#29 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 06:17

Idézet: gbr - Dátum: 2005. nov. 2., szerda - 21:03

Jövök! Csak, h mégis megőrizzük a versenyszellem tisztaságát  :p

Jelenleg több ZH-m van mint deskem, de azért megpróbálk vmi haróniát teremteni az asztalomon erre dologra.

Hány deskkel lehetne indulni?

ps.:Lehetne hirdetni máshol is, csak, h gyűljenek az emberek.

#30 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 09:35

Szerintem jó móka lenne. Bár nekem nem sok esélyem lenne, mivel nem használok sem StyleXP-t sem WindowBilndsot. De pontozóbírónak jó lennék. :D
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#31 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 12:59

Idézet: Avalon - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 7:17

Jövök! Csak, h mégis megőrizzük a versenyszellem tisztaságát  :p

Jelenleg több ZH-m van mint deskem, de azért megpróbálk vmi haróniát teremteni az asztalomon erre dologra.

Hány deskkel lehetne indulni?

ps.:Lehetne hirdetni máshol is, csak, h gyűljenek az emberek.

Nekem is eszembe jutott, hogy lehetne hírdetni más fórumokon is pl. Viszont én eredetileg úgy gondoltam, hogy nekünk HWSW-seknek lenne külön. Ettől függetlenül mivel a borda.ca-n is regisztrálva vagyok, meghírdettem ott is. Arra gondotam, hogy a goodspeed.dox.hu-n egy külön szavzós topicban lenne a hwsw-é, és külön a Bordásoké. Ehhez az ötlethet mit szóltok ?

#32 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 13:01

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 10:35

Szerintem jó móka lenne. Bár nekem nem sok esélyem lenne, mivel nem használok sem StyleXP-t sem WindowBilndsot. De pontozóbírónak jó lennék. :D

Örülök, hogy Ti is jónak tartjátok az elképzelést. Akkor 15.-e jó indőpont az indulásra nem? Előbb is lehetne, csak szeretnék bőven időt adni, az esetleges jelentkezőknek, illetve hogy legyen ideje mindenkinek elkészülni a desktopokkal ;) Itt most nem arról van szó, hogy mindenkinek kötelező lenne csinosítgatni, teljesen mindegy hogy ki milyennel indul a részvétel a fontos ;)

Szerkesztette: GoodSpeed 2005. 11. 04. 13:02 -kor

#33 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 13:08

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2005. Nov. 4., Friday - 9:35

nem feltetlenul kell hasznalnod ezeket. eleg csak egy rendszer file-t patchelni (uxtheme.dll) es mar mennek is a visualstyle-ok. jomagam is ennek a hive vagyok.  :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#34 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 13:13

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 13:08

nem feltetlenul kell hasznalnod ezeket. eleg csak egy rendszer file-t patchelni (uxtheme.dll) es mar mennek is a visualstyle-ok. jomagam is ennek a hive vagyok.  :D

Szóval ha felrakom azt a file-t, akkor már használhatom is a themexp.org-ról szedett stílusokat?
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#35 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 13:43

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 14:13

Szóval ha felrakom azt a file-t, akkor már használhatom is a themexp.org-ról szedett stílusokat?

A DeviantArt-on lévőket minden bizonnyal a styleXP-seket szerintem nem biztos.

#36 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 14:07

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2005. Nov. 4., Friday - 13:13

tok mindegy honnan szeded le ha a file kiterjesztese .msstyles akkor siman hasznalhatod a patcheles utan.  ;)

#37 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 14:10

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 15:07

tok mindegy honnan szeded le ha a file kiterjesztese .msstyles akkor siman hasznalhatod a patcheles utan.  ;)

Igen, de a ThemeXp.org sajnos nem így használja :(, amúgy természetesen teljesen igazad van az összes visual stylra ami ilyen kiterjesztésű használható.

#38 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 14:27

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. Nov. 4., Friday - 14:10

Igen, de a ThemeXp.org sajnos nem így használja :(, amúgy természetesen teljesen igazad van az összes visual stylra ami ilyen kiterjesztésű használható.

hogy hasznalja? :think: amugy ez nem  :offtopic: ? vagy ez meg belefer?  :smoker:  :D

#39 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 16:15

Na, akkor indulgatok én is, ha úgy gondoljátok ilyesmivel érdemes... Picit fényeztem a desket, hogy ne legyen annyira unalmas... (best az analóg óra, ami úgy lehet alwaysontop, hogy alá tudok kattintani, mintha ott se lenne :Đ).
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#40 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 17:58

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 15:27

hogy hasznalja? :think: amugy ez nem  :offtopic: ? vagy ez meg belefer?  :smoker:  :D

rosszúl írtam, mást használ nem pedig msstylest.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó