HWSW Informatikai Kerekasztal: Fórum GyFK - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (37 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fórum GyFK Van még kérdésed? :) Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 24. 08:27

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 23, péntek - 23:47

Szerintem aki beregisztrál és engedélyezi, a mail küldést, nem igazán akarja elrejteni a címét már.

Ez nem igazán vanik így.
Ha én engedélyezem egy embernek, hogy levelet küldjön, mert hasonló az érdeklődésünk, az még nem jelenti azt, hogy szeretném, hogy minden nyamwatt keresőrobot beleütközzön és mesterének céljaira átadja.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#42 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 11:21

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. április 24, szombat - 9:27

Ez nem igazán vanik így.
Ha én engedélyezem egy embernek, hogy levelet küldjön, mert hasonló az érdeklődésünk, az még nem jelenti azt, hogy szeretném, hogy minden nyamwatt keresőrobot beleütközzön és mesterének céljaira átadja.

az előző motorban sem volt ilyen gond....

én személy szerint egy csomó helyen elszórom az email címem, mégse kapok spam leveleket....
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#43 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 14:23

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. április 24, szombat - 9:27

Ez nem igazán vanik így.

A fórum az mióta egy ember? Nem értem az összefüggést. Ha  fórumon engedélyezed, hogy levelet írjanak neked, az nem egy embernek szól.

Ezzel, hogy ilyen bugyután van megoldva a levelezés éppen az email előnye vész el, annyi mintha privit írnák, akkor meg miért ne azt írjak, ha úgyis csak a motoron keresztül kapja meg a levelem? Csak bonyolítja a dolgot.

Ráadásul, ha valakinek írok így, ő megtudja azonnal az én címem, én viszont nem fogom tudni az övét soha, ha nem válaszol.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 24. 14:27 -kor

#44 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 18:50

Üdv

Az lenne a kérdésem, hogy mit jelent, ha az adott topik füzetlap alakú ikonján csak egy fekete pontot látok???? Ott ahol jelzi, hogy új hozzászólás jött.

Üdv
        macska ;)
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#45 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 24. 18:54

Idézet: Macska - Dátum: 2004. április 24, szombat - 19:50

Üdv

Az lenne a kérdésem, hogy mit jelent, ha az adott topik füzetlap alakú ikonján csak egy fekete pontot látok???? Ott ahol jelzi, hogy új hozzászólás jött.

Üdv
        macska ;)

Azt, hogy abban a topikban van már hozzászólásod...
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#46 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 19:13

Üdv Fym

THX a segítséget. ;)

Üdv
      macska ;)
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#47 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 21:04

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 24, szombat - 15:23

A fórum az mióta egy ember? Nem értem az összefüggést. Ha  fórumon engedélyezed, hogy levelet írjanak neked, az nem egy embernek szól.

Az egy az a szövegből kiolvashatóan itt nem számnév, hanem határozatlan névelő (ha ez mond még valakinek valamit).
Nem egyetlen emberről írtam, hanem egy (az) embert állítottam szembe egy (a) keresőgéppel.

Azonkívül tököm tele kedves vidózfélrehasználó nemegy embertársammal, akiknek átjáróház a gépe és miattuk mindenféle segélykérő levelekeket kapok.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#48 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 21:30

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. április 24, szombat - 22:04

.....
Azonkívül tököm tele kedves vidózfélrehasználó nemegy embertársammal, akiknek átjáróház a gépe és miattuk mindenféle segélykérő levelekeket kapok.

léccives ne általánosíts....

Szerkesztette: charlie 2004. 04. 24. 21:31 -kor

#49 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 09:44

És a szar is büdös.

Nem mellesleg le is tiltottam az email küldést a fórumról, mert így nem látom értelmét. Ha úgy is fórumon keresztül kell írni, akkor ugyanolyan jó a privi is.

#50 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 09:46

Az egy az a szövegből kiolvashatóan itt nem számnév, hanem határozatlan névelő (ha ez mond még valakinek valamit).
Nem egyetlen emberről írtam, hanem egy (az) embert állítottam szembe egy (a) keresőgéppel.

TE biztos tökéletes vagy, nekem meg nincs engedélyezve, hogy félreértsem  :think: Sajnos elszakadt a kötél :p

#51 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 11:18

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 10:44

Nem mellesleg le is tiltottam az email küldést a fórumról, mert így nem látom értelmét. Ha úgy is fórumon keresztül kell írni, akkor ugyanolyan jó a privi is.

Szerintem igenis van értelme a dolognak, ugyanaz, ami az apronet hasonló szolgáltatásának.

Nem fognak vadidegenek az emailcimedhez jutni, csak olyanok, akikkel valóban szeretnél levelezni. Viszont mégis megvan bárkinek a lehetősége, hogy mail-ben elérhessen.

#52 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 11:28

Idézet: MisterY - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 12:18

Nem fognak vadidegenek az emailcimedhez jutni, csak olyanok, akikkel valóban szeretnél levelezni. Viszont mégis megvan bárkinek a lehetősége, hogy mail-ben elérhessen.

Ha valakinek kell az email címem megadom neki priviben. Ha az emailem megnézem, akkor úgyis megnézem a priviket is a fórumon. Sőt utóbbit talán többször is.

#53 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 21:28

Ha regisztráltál egy-két fórumba, a keresőben előbb utóbb többször is megtalálod magad...:)
"Légy szerény mint én..."

#54 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 22:29

Idézet: zoli62 - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 22:28

Ha regisztráltál egy-két fórumba, a keresőben előbb utóbb többször is megtalálod magad...:)

A nickem talán megtalálom, de az email címem nem hiszem, hogy megtalálnám egy keresővel.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 25. 22:29 -kor

#55 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 26. 07:34

Idézet: charlie - Dátum: 2004. április 24, szombat - 12:21

az előző motorban sem volt ilyen gond....

én személy szerint egy csomó helyen elszórom az email címem, mégse kapok spam leveleket....

Spammelő tetvek feljelentése
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#56 Felhasználó inaktív   ant 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 27. 12:27

Idézet: blash - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 14:47

a mindenhol, jobbra fennt megtalalhato Új hozzászólások helyett hasznald, inkabb az Asszisztensbol elerheto:

Elmult 24 ora aktiv temai

Nem sok hasznat latom az Új hozzászólások-nak es az Asszisztens-nek sem, ezert nem is hasznalom, es az  Elmult 24 ora aktiv temai-t sem nekem talaltak ki - mert pl. a Sziget forum hozzaszolasai egy kicsit sem erdekelnek. Ellenben ha belekattintok pl. a Tuning forumba, amit 99%-ban olvasok, akkor ott kiteszi az oldal tetejere a sticky temakat (egyre tobbet) majd a nem sticky temakat, es igy meg veletlen sem latom, hogy mi is az uj...

Idézet

Ez annyiban kulonbozik ettol, hogy a kiemelt topikok itt mar nem lesznek kiemeltek, hanem tenyleg idorendben, az utolso hozzaszolas szerint, egymas utan lesz az, amihez hozzaszoltak.... bla-bla...

Ha ezt az utobbit (Az elmúlt 24 óra témái) lehetne valahogy kombinalni azzal, hogy melyik forumban nezze (pl. tuning) akkor mar hasznalhatobb lenne.

Idézet

mig a felso kerdesed: nem, nem tudod azokat a kis ikonokat kikapcsolni. Igaz, ertetlenul allok a kerdesed ezen resze elott, hogy miert is kene kikapcsolni?  Miert zavarnak?

Mert 1) regen nem volt ennyi csiri-biri az oldalon, 2) semmi szuksegem nincs ra 3) es csokkenti a forum hasznos feluletet (na jo, ez gyenge erv... :p)

Idézet

Kép  <-- ennek meg megleshetted volna a linkjet, s pinned-bol kiderult volna, hogy a kiemelt/sticky temakat jelolik ezzel.

Valoban. De a sticky temak azzal mar meg vannak jelolve, hogy a Kiemelt témák cimszo alatt szerepelnek... Javasolnam, hogy ezen topikok cimet +5-os meretu, villogo neonbetukkel jelolje a forum, es az egerkurzort folejuk mozgatva kis szirenazo hangot is adjon...
:sandor:

...es semmi tobbet nem tudok elmondani...

#57 Felhasználó inaktív   ant 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 27. 12:42

Es ennek az uzenetnek nem egeszen latom ertelmet. Miert ez a lassito ciklus? Affele windozhoz szoktatas?! :reklamacio:

Idézet

Kis türelmet...

(Kattints ide, ha nem szeretnél várni...)

Mert ha csak az lenne, hogy Kis türelmet... A feldolgozas folyamatban... vagy valami hasonlo, akkor ertenem. Felteteleznem, hogy a szep, uj, es gyors forummotornak nemi idejebe telik feldolgozni rettento meretu hozzaszolasaimat. De ha ott a lehetoseg, hogy Kattints ide, ha nem szeretnél várni akkor mi ertelme van? Akkor miert nem lehet rogton tovabblokni arra az oldalra?! :think:

#58 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 13:33

Idézet: ant - Dátum: 2004. április 27, kedd - 13:42

Es ennek az uzenetnek nem egeszen latom ertelmet. Miert ez a lassito ciklus? Affele windozhoz szoktatas?! :reklamacio:

Mert ha csak az lenne, hogy Kis türelmet... A feldolgozas folyamatban... vagy valami hasonlo, akkor ertenem. Felteteleznem, hogy a szep, uj, es gyors forummotornak nemi idejebe telik feldolgozni rettento meretu hozzaszolasaimat. De ha ott a lehetoseg, hogy Kattints ide, ha nem szeretnél várni akkor mi ertelme van? Akkor miert nem lehet rogton tovabblokni arra az oldalra?! :think:

ez már a régi motorban is így volt...

#59 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 13:34

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 8:34

ez hogy jön ide?

#60 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 27. 17:32

Idézet: charlie - Dátum: 2004. április 27, kedd - 14:34

ez hogy jön ide?

Idézet

Arról van szó, hogy tanítványaink sokszor nem igazán értik, hogy miről van szó az órán, nem tudják követni a gondolatmenetet, illetve az valójában nem érinti meg őket. A megértés elmaradása lehet manifeszt vagy látens. A tanuló mintegy elveszíti a fonalat, a tananyag új elemeit nem tudja mihez kapcsolni, és az így keletkező hátrány az idővel egyre növekszik.

Viszont "tanácsaikat" és "véleményeiket" nyomják szerteszét, mint katáng a magját......
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

Téma megosztása:

• (37 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.