HWSW Informatikai Kerekasztal: Fórum GyFK - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fórum GyFK Van még kérdésed? :) Értékeld a témát: -----

#441 Guest_tsibe._*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 05. 08. 19:46

Nézi ezt a topicot egyáltalán valami illetékes?

#442 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 08. 20:00

A visszabeszélő topikjaiban találhatsz információkat. A link azért lett eltávolítva, mert sok felesleges erőforrást zabált.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#443 Guest_tsibe._*

Elküldve: 2005. 05. 08. 20:23

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 21:00

A visszabeszélő topikjaiban találhatsz információkat. A link azért lett eltávolítva, mert sok felesleges erőforrást zabált.

Konkrétan melyikben?
És mi a teendőm akkor, ha szükségem van mindazon topicok linkjeire, melyekhez hozzászólni bátorkodtam a regisztrációm óta?

#444 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 20:28

Idézet: tsibe. - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 21:23

Konkrétan melyikben?
És mi a teendőm akkor, ha szükségem van mindazon topicok linkjeire, melyekhez hozzászólni bátorkodtam a regisztrációm óta?

Kicsit többet is olvashatnál.  :think:
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#445 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 20:51

Asszem a Bughunt topikban lett emlitve, vagy a Javaslatok/biralatok moderatoroknak-ban.

#446 Guest_tsibe._*

Elküldve: 2005. 05. 09. 12:33

Idézet: ikriszta - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 21:28

Kicsit többet is olvashatnál.  :think:

Nem lóg mindenki éjt nappallá téve itt, vannak, akiknek van magánéletük is, tudod? Viszont nem szeretek - egy nyamvadt magyarázó szó nélküli - változásokra visszatérni! Igenis, tessenek a változásokról jól láthatóan értesíteni a felhasználókat!
Nem kaptam még választ a kérdésemre, hölgyem. Miért csak bejelentkezve lehet keresni?

#447 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 13:19

Idézet: tsibe. - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 13:33

Nem lóg mindenki éjt nappallá téve itt, vannak, akiknek van magánéletük is, tudod? Viszont nem szeretek - egy nyamvadt magyarázó szó nélküli - változásokra visszatérni! Igenis, tessenek a változásokról jól láthatóan értesíteni a felhasználókat!
Nem kaptam még választ a kérdésemre, hölgyem. Miért csak bejelentkezve lehet keresni?

Szia, Tsibe. :)

Mivel a keresés tényleg nagyon erőforrásigényes, korlátozták a keresés jogát a bejelentkezett felhasználókra. Tényleg kényelmetlen, de gyakorlatilag az összes nagy forgalmú IPB fórumon rákényszerültek erre a korlátozásra.

Idézet

A saját (vagy mások) hozzászólásaira továbbra is rákereshetsz kézzel, csak a linket vette ki Krinyo, hogy ne kattintgasson rá mindenki ész nélkül. Küldök neked egy privát üzenetet is némi további információval.

#448 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 23:43

Meg tudom állapítani egy topicról ránézésre (ha olvasom), hogy rajta van-e a kedvencek listáján? Mindjuk valami pötty van valahol a fejlécben (vagy ilyesmi), vagy meg kell nyomjam a hozzáad/levesz gombot?

#449 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 14. 12:22

Idézet: olinka - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 0:43

Meg tudom állapítani egy topicról ránézésre (ha olvasom), hogy rajta van-e a kedvencek listáján? Mindjuk valami pötty van valahol a fejlécben (vagy ilyesmi), vagy meg kell nyomjam a hozzáad/levesz gombot?

Nincs különbség a két kimenet között, úgyhogy ránézésre sajnos nem tudod megállapítani, meg van-e jelölve kedvencként az adott téma.

#450 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 18:17

Az mitől függ, hogy az idézet gomb megnyomására egy kis ablak ugrik be, vagy a QUOTE és a /QUOTE felirat?  :think: Mert most újratelepítettem az operát és nem a kis ablak ugrik be, hanem ez a szöveges cucc.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#451 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 18. 14:35

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 14:19

Szia, Tsibe. :)

Mivel a keresés tényleg nagyon erőforrásigényes, korlátozták a keresés jogát a bejelentkezett felhasználókra. Tényleg kényelmetlen, de gyakorlatilag az összes nagy forgalmú IPB fórumon rákényszerültek erre a korlátozásra.

A saját (vagy mások) hozzászólásaira továbbra is rákereshetsz kézzel, csak a linket vette ki Krinyo, hogy ne kattintgasson rá mindenki ész nélkül. Küldök neked egy privát üzenetet is némi további információval.

Nekem is ez a gond, helpet nem nagyon kaptam, így pls. nekem is küldj egy privit arról, hogy hogy kell!  :respect:  Kösz!

Tsibe. : egy cipőben járunk, és egyetértek veled... :respect2:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#452 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 19. 16:29

Üdv!

Nem olvastam el a témát (sőt bele sem olvastam időhiány miatt). Szal' bocsesz, ha 1000× megválaszolt kérdést teszek fel! (Elég sanszos...) Tehát régen a userek profiljába benne volt az "xy összes hozzászólása" menüpont. Ez el lett távolítva (gondolom a fórumlassulások elkerülése végett). Már csak az asszisztens utolsó 10 hozzászólásod menüpont maradt. Nos, ha befejeződik a géppark restaurálása, akkor visszakerül ez a menüpont?! Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek ha nincs sok ideje, akkor csak azokat a topic-ok eseményeit figyeli, amibe postolt. Szal' egy egyszerű választ (is) szívesen vennék! Elég a bináris is (0-1 ; igen-nem ; yes-no ; :up::down: )!  :D  Előre is köszi!  :hello:

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#453 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 11:55

Üdv Modok!

Ugye, lesz-e a közeljövőben egy olyan változtatás ,hogy az avatar lehessen már max 200kb a mostani 20 helyett. PLíz. :respect:
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#454 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 12:05

Idézet: Asker - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 12:55

Üdv Modok!

Ugye, lesz-e a közeljövőben egy olyan változtatás ,hogy az avatar lehessen már max 200kb a mostani 20 helyett. PLíz. :respect:

Nem vagyok mod, de szerintem ne legyen. Attól, hogy valaki egy kis személyes képecskét nem tud belepréselni 20k-ba, még ne szivassa a lassabb, neadjisten modemes netezőket.

Vagy szeretnéd a teljes SW3-at beszúrni avatarba? :D

#455 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 06. 12:09

Idézet: Asker - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 12:55

20 kB should be enough for anyone, szerintem. :rolleyes: Hány perces animációt szeretnél a hozzászólásaid mellé?

Szerkesztette: KovacsUr 2005. 06. 06. 12:10 -kor

#456 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 12:09

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 12:05

Nem vagyok mod, de szerintem ne legyen. Attól, hogy valaki egy kis személyes képecskét nem tud belepréselni 20k-ba, még ne szivassa a lassabb, neadjisten modemes netezőket.

Vagy szeretnéd a teljes SW3-at beszúrni avatarba? :D

Akkor linkeljetek egy progit ami összegyúrja kissebre.

Nemtehetek róla, hogy több mint 5 MP-s Panasonicom van... :Đ
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#457 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 12:11

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 12:09

20 kB should be enough for anyone, szerintem. :rolleyes: Hány perces animációt szeretnél a hozzászólásaid mellé?

Ha dobsz egy képtömörítőprogit, megláthatod... :)

Szerkesztette: Asker 2005. 06. 06. 12:11 -kor

#458 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 12:25

Idézet: Asker - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 13:09

64x64 pixel lehet az avatar merete... erdektelen, hogy 1 vagy 5 megapixeles gepel csinalod a fotot... a vegeredmeny ugyis csak 64x64 pixel lehet (nem erdemes a forummotorra bizni az atmeretezest)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#459 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 14:41

Idézet: Asker - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 13:09

Aminek a képét persze nem lehet lekicsinyíteni az engedélyezett 64x64-esre.

Windows Paint.

Szerkesztette: Carmaged 2005. 06. 06. 14:41 -kor

#460 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 13:04

Mikor lesz má elérhető az összes hozzászólás funkció? :o

Téma megosztása:

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.