Elküldve: 2005. 11. 17. 19:56
Ez részemről nem teljesen igaz, mert tanulok, így a szülők fizetnek mindent. Ennek ellenére úgy gondolom, - bár már megkaptam néhányszor, hogy ostoba egyetemistaként hogyan lehet kialakult véleményem - hogy a T-com iszonyú agresszív marketing politikát folytat, amitől a jobb érzésű embereknek felfordul a gyomra. No persze a jobb érzésűek vannak kevesebben, így mindegy mit mondanak, marad ez a fajta reklámkampány (kivétel az új film), így marad a másik megoldás: kapcsold át a TV-t, ha akár egyetlen magentaszínű dolgot is meglátsz.( Apropó, erre van szép magyar szó, miért nem lehet azt használni?) Vissza a vonalelőfizetést-befizetni-képtelen-egyénekhez. Próbálj meg telefon és net nélkül élni, (de inkább net nélkül) dolgozni, és tanulni. Sajnos nem lehet. Ha gondolod elkezdhetem elemezni, hogy a többszáz diás pdf fájlok letöltése sima modemmel meddig tart, de gondolom nem szükséges kiemelnem, hogy miért kell - lehetőleg - szélessávú net.
Persze az érem másik oldala is ott van, a Tele2 ugyanolyan hányadék módszerekkel válaszol, csak éppen nincs kiépített "Matáv" volnalrendszere, így nem vagyok rákényszerítve a használatára, így marad az ellenérzésem a T-com irányába, de hogy anyáznám? Nem hiszem, hogy ilyen stílus az anyázás, ha pedig nem tetszik, mert például Te vagy a T-com vezérigazgatója, nem kell olvasni a topicot.
Jaaa, de ott a UPC Chello, mekkora marha vagyok, hogy nem használom, hiszen az ár/érték hányadosa messze a legjobb! - mondták ezt is sokan. Csak egy a hiba, a XII. kerületbe nem vezették be és nem is tervezik az elkövetkezendő években. Így megint csak marad az otthoni net, mert fura de a SOTÉn van öszesen 20-30 gép nettel, próbáld azt használni 20 percnél hosszabban, és lincshangulat alakul ki...
Netkávézó? Hehe.