Idézet: Henci Papa - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 8:46
Az az érdekes, hogy a 270Megás HDD bírta a dolgot, de csak kb. 10 percet volt benne. Amikor otthonról visszavittem a winyót és ablakokat telepítettem, kb. 20 percig hiba nélkül ment. Még amit végrehajtok, egy teljes szétszerelés + takarítás - végülis elmúlt 1 éves a bizgentyű. A baj az, hogy "kőcségcsökkentéssel" dobtam össze a konfigot, 'szal egy PCI-os S3 Trio 64 a VGA kati, alaplapi hang zizgető, a modemet is valamikor 2000 márciusában gyártották. A HDD egy 10 Gigás IBM, az én gépemben kb. másfél órát dolgozozz, 8-8,5 Giga anyagot másoltam át róla az én winyómra és megírtam a DVD+RW-t, plussz egy floppys boot és sys c:, meg egy dir parancs. Ezeket "túlélte" hiba nélkül. 'Szal ezért is gyanús az IDE vezérlő, de valami kontakt jellegű lehet a hiba...
Akkor nyúzd egy kicsit azt a 270 megás valamit még...
Javíttatni? Hát, ha az ide vezérlő a szar, az kicsit necces, imho. De keresd didymant vagy Rive-ét, hátha jutnak vele valamire (ha meg nem, akkor megint amperszagot csinál ide mögém
Szia Drum, szia Kriszta!
Izé, róka megjön, akkor még 3 nap olvasás, hogy meg tudja mondani, hogy rosszak voltunk-e, de addigra mi megint előrébb jutunk, szal infinit loop lesz ennek a vége...

Súgó
A téma zárva.