Reklám helyett fizessünk
Elküldve: 2003. 05. 29. 17:51
Elküldve: 2003. 05. 29. 18:02
Elsőre én is meglepődtem, aztán már nem. Ennyi.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 05. 29. 18:32
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Elsőre én is meglepődtem, aztán már nem. Ennyi.[/quote]
Igen, eslore meglepodtem. Masodikra kitiltottam.![]()
Elküldve: 2003. 05. 29. 21:42
idézet:
Ezt írta bean:
A kék nyerítő szörnynél vetődött fel: aki nem akar reklámokat, az fizessen!...[/quote]
nem tudom kinek az otlete volt ez, jo nagy barom az biztos//nem akarok megbantani senkit, de ez egy idiota otlet...
nemtom hol jon be ez az ize, mivel en meg nemtalakoztam vele, de ha minden igaz akkor a fooldalon.
kb 10 perce hivtam be a forumet, es 5 perce a hwsw fooldalat, de sehol semmi.
nehogy a forum tartasa el a hwsw-t anyagilag :o![]()
[ 2003. május 29.: giotto szerkesztette a hozzászólást ]
(A UNIX Programozói kézikönyv második kiadásából, 1972. június.)
Elküldve: 2003. 05. 29. 22:57
idézet:
Ezt írta bean:
A kék nyerítő szörnynél vetődött fel: aki nem akar reklámokat, az fizessen! Emelt díjas SMS-sel kapsz logint x időre, amivel a reklámmentesített hwsw-t tudod nézni. Külföldön nem egy ilyen site van. Van ahol még reklámmentességet se kapsz (mert amúgy sincs reklám) csak egy szívmelengető érzést hogy segítesz életben tartani kedvenc helyedet.[/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
:confused:
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 05. 29. 23:24
idézet:
Ezt írta bean:
A kék nyerítő szörnynél vetődött fel: aki nem akar reklámokat, az fizessen! Emelt díjas SMS-sel kapsz logint x időre, amivel a reklámmentesített hwsw-t tudod nézni. Külföldön nem egy ilyen site van. Van ahol még reklámmentességet se kapsz (mert amúgy sincs reklám) csak egy szívmelengető érzést hogy segítesz életben tartani kedvenc helyedet.[/quote]
Be vagy rúgva??!!![]()
![]()
Elküldve: 2003. 05. 30. 02:03
"Reklám helyett fizetek"
Èn nem tudom, hogy miért kell egy kicsi reklám miatt balhézni. Pláne minek hozzászólnom, mikor azt sem tudom, milyen kék nyerítö szörnyröl van szó...
Na mindegy, ettöl függetlenül azt mondhatom, hogy utálom a reklámokat, amikor betolakodnak az életembe, mikor a pofám elé nyomulnak, mikor harsognak a fülembe, mikor futkosnak az idegpályáimon. Na most, ha ez a topic nincs, észre sem vettem volna a nyitó oldalon azt a nyamvadt kis reklámocskát. Szóval, asszem nagyobb ennek a dolognak a füstje, mint a lángja. Amúgy mi a franc az a kék nyerítö szörny? :confused:
Elküldve: 2003. 05. 30. 02:36
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Amúgy mi a franc az a kék nyerítö szörny? :confused:[/quote]
idézet:
Bent a bárány, kint a farkas?
Az informatikai rendszer biztonsága rendkívül kényes kérdés, de az IBM eServer pSeries Unix szervercsalád számos beépített funkciót (szervízprocesszor,Chipkill technológia, B1 biztonsági szint) kínál az egész informatikai hálózat biztonságának érdekében.
[/quote]
A szörny 1 jól álcázott farkas
[ 2003. május 30.: Roter ^.^ szerkesztette a hozzászólást ]
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
Elküldve: 2003. 05. 30. 05:14
idézet:
Ezt írta Roter ^.^:
A szörny 1 jól álcázott farkas
[ 2003. május 30.: Roter ^.^ szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Miért van az, hogy alulinformáltnak érzem magam?![]()
Elküldve: 2003. 05. 30. 09:54
Elküldve: 2003. 05. 30. 10:38
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Miért van az, hogy alulinformáltnak érzem magam?[/quote]
Nyugtasson meg az a teny, hogy nem vagy egyedul...![]()
Elküldve: 2003. 05. 30. 12:01
Elküldve: 2003. 05. 30. 12:13
A fizetős rendszernek akkor van értelme, ha az adott site és az ingyenes konkurensek tartalma között elegendően nagy különbség van az árhoz képest, és a kereslet képes eltartani azokat, akik az oldalt szerkesztik.
Pillanatnyilag adott 14k reg, ebből tfh. 500 aktív. Ebből szerinted hányan lennének hajlandók fizetni csak azért, hogy éppen itt fórumozhatnak? És: mennyit?
Szerinted van - bármekkora - reális esélye annak, hogy összejön az a pénz, amit a reklámért kapnak?
[ 2003. május 30.: Rive szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 30. 12:39
Krinyo
Elküldve: 2003. 05. 30. 12:50
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Rive: az 500 aktiv egy kicsit alacsony becsles, ennel piciket magasabb a szam.
Krinyo[/quote]
Ezt őszinte örömmel hallom
Szívesen vennék egy pontosabb becslést, ha nem haragszol![]()
Elküldve: 2003. 05. 30. 14:13
Krinyo
Elküldve: 2003. 05. 30. 15:49
idézet:
Ezt írta bean:
Havi szinten nekem megérne 1 emelt díjas SMS-t, hogy fenntartsam a HWSW-t vagy gyűjtsek az új fórummotorra!
Elküldve: 2003. 05. 30. 15:59
idézet:
Ezt írta Jareth:
Havi szinten nekem megérne 1 emelt díjas SMS-t, hogy fenntartsam a HWSW-t vagy gyűjtsek az új fórummotorra![/quote]
Íme. Lehet hogy stílusom kicsit nyers, de azért... Ketten már vagyunk. Tessék, csak tessék!

Súgó
A téma zárva.