Silkroad Online ingyenes MMORPG
Elküldve: 2008. 01. 20. 14:40
Aki ide szerezne nekem reget, annak hálás lennék: http://www.sro.levelme.net/# Nagyon fontos volna Pm me pls!Thx!!
Edit:Ha Tudsz Regelni Ide(Nekem nem engedik, sztem levan zárva!!)Akkor Pm-be add meg msn-ed felveszlek, és ha segítettél valahogy honorálom(sajna nem anyagiakba) Várom a pm-eket, fontos volna erre/másik private server.
Edit:Ha Tudsz Regelni Ide(Nekem nem engedik, sztem levan zárva!!)Akkor Pm-be add meg msn-ed felveszlek, és ha segítettél valahogy honorálom(sajna nem anyagiakba) Várom a pm-eket, fontos volna erre/másik private server.
Elküldve: 2008. 01. 20. 18:43
Már ne haragudj, de milyen weboldal ez? Semmi se működik rajta, minden link a http://www.sro.levelme.net/# -re vinne, csak remélem, hogy nem rakott fel már azzal trójait, hogy megnéztem...
Elküldve: 2008. 01. 22. 21:17
Ez egy silkroad private server...már van emulator, elvileg server is lesz.Link.
Btw:Nincs pénzed silkre?De akarsz?Akkor itt a helyed!Van egy "reklám" oldal, amiért te kapsz x összeget, a paypal-es accodra ami full ingyenes, igen nem kell hozzá bankkártya, és enélkül utalod joymaxnak a pénzt a silkért, tehát ingyen van neked!!!Ha akarsz így ingyen silket keresni, akkor olvasd el!:
1.Dolgod: Ide regelni! de előtte nyitsz egy paypal-es számlát a paypal.com-on personal accountba, mikor kéri a bankkártyát cancel.
2.Ha regeltél, akkor írj pm-et abba írd le msn címed..és leírok mindent....
Ingyen silk
nem olyan rossz.Várom a pm-eket.
Jah és bux.to
pm-be msn-et adjátok meg, és elmagyarázok mindent.(Ez egy legális módszer...reklámozol->kapod a zsét!->utalod joymaxnak)
Btw:Nincs pénzed silkre?De akarsz?Akkor itt a helyed!Van egy "reklám" oldal, amiért te kapsz x összeget, a paypal-es accodra ami full ingyenes, igen nem kell hozzá bankkártya, és enélkül utalod joymaxnak a pénzt a silkért, tehát ingyen van neked!!!Ha akarsz így ingyen silket keresni, akkor olvasd el!:
1.Dolgod: Ide regelni! de előtte nyitsz egy paypal-es számlát a paypal.com-on personal accountba, mikor kéri a bankkártyát cancel.
2.Ha regeltél, akkor írj pm-et abba írd le msn címed..és leírok mindent....
Ingyen silk
Jah és bux.to
Elküldve: 2008. 01. 22. 21:48
Bocs, engem nem nagyon érdekel, a Silkroadból szerencsésen kigyógyultam, amikor órákig képtelenség volt bejelentkezni a szerverekre...
Elküldve: 2008. 01. 23. 14:51
Okés, értem!Btw: Ide regeljen az, aki akar silket INGYEN....legalásian.. nah és a másik:aki ide regel, írjon pm-et msn-jét és segítek neki mindenben, mert kell hozzá paypal-es acc.
Elküldve: 2008. 01. 26. 19:38
http://reg.525u.net/ Aki itt regelt a kínai privát serverre, és nekem szándékozná adni az accját, annak meghálálnám!!!!!!!(Sajna nem anyagiakban, de meghálálnám..ahogy akarná!) Pm-be !!THX!!!(Private server..)
Elküldve: 2008. 02. 09. 12:13
Idézet: Dragon11 - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 19:38
http://reg.525u.net/ Aki itt regelt a kínai privát serverre, és nekem szándékozná adni az accját, annak meghálálnám!!!!!!!(Sajna nem anyagiakban, de meghálálnám..ahogy akarná!) Pm-be !!THX!!!(Private server..)
Ne gorcsoljetek!
Meghalt a jatek!
Teljesen mindegy,hogy azert nem enged fel a szarverre/mar reggel fel nyolckor sem!/ mert nem vasaroltal valami szart,vagy azert,mert egymilliard kinai Silkroadozik egyszerre... :Đ
Kulonben is...amikor 2oo ijjaszt kellett likvidalni,akkor mar teljesen ego volt!
Na megyek,es keresek valami ertelmesebb jatekot...
Szerkesztette: esztyopa 2008. 02. 09. 12:14 -kor
Elküldve: 2008. 02. 10. 21:03
Egyetértek, én is hagytam a gémet^^ nem jó ez..TDU powa
majd márciusba neten:)
Elküldve: 2008. 02. 10. 21:15
Idézet: esztyopa - Dátum: 2008. febr. 9., szombat - 12:13
[...]
Kulonben is...amikor 2oo ijjaszt kellett likvidalni,akkor mar teljesen ego volt!
200 íjász az még könnyű volt, aztán jött a 800 gyíklény, meg még volt utána olyan is, ahol 1000-nél több valamit kellett ölni (odáig már nem erőltettem). És a fejlődés még így is csigalassú volt. Nameg belépni tényleg lehetetlen, ez a játék halott, így van.
Elküldve: 2008. 02. 11. 20:04
Nem tudtok iSRO-hoz hasonló graf.-ú, játékélményű, de nem lehetetlen loginolású gémet?
) ami ingyenes..(2moons,9dragons, ilyenek kizárva:))
Elküldve: 2008. 02. 14. 09:12
Idézet: Dragon11 - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 20:04
Nem tudtok iSRO-hoz hasonló graf.-ú, játékélményű, de nem lehetetlen loginolású gémet?
Kicsit mas jellegu az elmeny,de szupi a grafko,barmikor felenged,/sokan vannak pedig rajta/ valtozatos kuldik/nem kell ezresevel oldosni a gyokereket/Lehetoseg van/sot kell/ team-munka,jo banda,erdekes fejlodesi utak,sokfele,jopofi szornyike/...tadam...ez a CABAL!
Elküldve: 2008. 02. 21. 21:11
Cabal nekem nem tetszett régen..
Archlord-ot kipróbálom, 1 év mire felpatcheli :DD de thx:)
Elküldve: 2008. 02. 23. 08:40
Idézet: Dragon11 - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 21:04
Probáld ki perfect world. Én amióta felhagytam srot azóta nyomom.
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2008. 03. 02. 22:14
Thx azért, de Archlord-ot kipróbáltam, s bejön eléggé!De ki fogom próbálni a Pw-t is(Perfect World gondolom tudod..
Elküldve: 2008. 03. 10. 20:14
GO! minddenki az Odinra sok a magyar!
ja és nem tuggya valaki hogy úgy hogy nem vok trader hogy lehet nyereségesen vásárolni/eladni downhang és jangan özött (mondjuk megveszek valamit 1000 ért és eladom 2000 ért)
A múgy aGame király el lehet vele jáccani sok haverom jáccik vele de van 3 nagy hibálya
alegnagyobb: Lehetetlen bejelentkezni (minden szerver full)
2.: Szar grafika ami nem is nagyon baj mert legalábbn nem akadozik de ha akadozik is az is csak a lassú net miatt lehet nem a gép miatt
3.:béna irányítás (fa mögé kattintasz beleszalad afába
ja és a táj halott csak aszörnyek vannak avárosoknak nincs értelne csak azé megyünk avárosokba hogy bevásároljunk/utazzunk ki az ahülye aki elmegy vásosnézőtúrára?
Ja és aSilkroad anagy számok játéka , hallott már valaki arról hogy 333millió Xp-t kell összegyűteni a 100 adik szinthez?
ja és nem tuggya valaki hogy úgy hogy nem vok trader hogy lehet nyereségesen vásárolni/eladni downhang és jangan özött (mondjuk megveszek valamit 1000 ért és eladom 2000 ért)
A múgy aGame király el lehet vele jáccani sok haverom jáccik vele de van 3 nagy hibálya
alegnagyobb: Lehetetlen bejelentkezni (minden szerver full)
2.: Szar grafika ami nem is nagyon baj mert legalábbn nem akadozik de ha akadozik is az is csak a lassú net miatt lehet nem a gép miatt
3.:béna irányítás (fa mögé kattintasz beleszalad afába
ja és a táj halott csak aszörnyek vannak avárosoknak nincs értelne csak azé megyünk avárosokba hogy bevásároljunk/utazzunk ki az ahülye aki elmegy vásosnézőtúrára?
Ja és aSilkroad anagy számok játéka , hallott már valaki arról hogy 333millió Xp-t kell összegyűteni a 100 adik szinthez?
Elküldve: 2008. 03. 10. 20:28
Én azt hallottam hogy a Silkroad egy tesztjáték amibem kiprobálják az akkori évre rá következö MMORPG-s grafikai motort csak anyira jól sikerült hogy véges játék lett belöle.
Mellesleg én is abbahagytam pedig volt bent a raktáramban vagy 8 db mindegyik elixirböl.
De biztos kipakolták már. Röviden: lejárt az ideje.
Mellesleg én is abbahagytam pedig volt bent a raktáramban vagy 8 db mindegyik elixirböl.
De biztos kipakolták már. Röviden: lejárt az ideje.
Elküldve: 2008. 03. 11. 17:27
Lv52es full intes nuker kari sword+shieldes kari kéne
Sziasztok.Amivel rendelkezem:50kredit bot..az 100h botóra.
olyan programok, amit nehéz megszerezni..stb..
ilyeneket tudnék adni egy 52es full intes kariért pass váltóval, a legjobb lenne ha eldorado serveren lenne, de ha nem, nem baj..scammelőket úgy szeretném kizáni, hogy előre megadják az accot..beléptem, ott a kari->megváltoztattam megadom én a botomat(progit..) és viszlát..->1x eljátszották velem ezt, hogy előre adjam meg, és üres accot adtak meg, nos, ezt a Dragon001 karim bánja, szóval értsétek meg, többször nem játszhatom el..köszönöm a megértést!=)
Aki nem hiszi el, hogy nem vagyok scammelő, kérdezzen meg akárkit Eldorado serveren..én voltam ott Dragon001, de mivel feltörtek..ezért oda a karakterem..
Sajnos Huf-t nem tudok adni.. de még eurovisitsen van 20eurom, bux.to-n 9,6usd.. ha kell, ezeket is odaadhatom...de akkor ha ez+bot akkor min 64es kari kell..
server télleg a legjobb eldorado lenne, de ha nem, nem baj!Smile
msn-em: drag.-i@hotmail.com csak komoly érdeklődöknek, scammelők ne is próbálkozzanak, mert ha nincs kari, meglátom úgy is^^ mivel leírtam a csere menetét, ha kell megmondom hol lakom, levelet is írhat, etc.. vissza is írhatok(Ha nagyon muszáj) akármi, csak kell nekem egy 52+os full int nuker kari sword+shieldes PASS VÁLTÓVAL!
Várom a jelentkezőket, és télleg csak a komoly szándékúak vegyenek fel.=)
Sziasztok.Amivel rendelkezem:50kredit bot..az 100h botóra.
olyan programok, amit nehéz megszerezni..stb..
ilyeneket tudnék adni egy 52es full intes kariért pass váltóval, a legjobb lenne ha eldorado serveren lenne, de ha nem, nem baj..scammelőket úgy szeretném kizáni, hogy előre megadják az accot..beléptem, ott a kari->megváltoztattam megadom én a botomat(progit..) és viszlát..->1x eljátszották velem ezt, hogy előre adjam meg, és üres accot adtak meg, nos, ezt a Dragon001 karim bánja, szóval értsétek meg, többször nem játszhatom el..köszönöm a megértést!=)
Aki nem hiszi el, hogy nem vagyok scammelő, kérdezzen meg akárkit Eldorado serveren..én voltam ott Dragon001, de mivel feltörtek..ezért oda a karakterem..
Sajnos Huf-t nem tudok adni.. de még eurovisitsen van 20eurom, bux.to-n 9,6usd.. ha kell, ezeket is odaadhatom...de akkor ha ez+bot akkor min 64es kari kell..
server télleg a legjobb eldorado lenne, de ha nem, nem baj!Smile
msn-em: drag.-i@hotmail.com csak komoly érdeklődöknek, scammelők ne is próbálkozzanak, mert ha nincs kari, meglátom úgy is^^ mivel leírtam a csere menetét, ha kell megmondom hol lakom, levelet is írhat, etc.. vissza is írhatok(Ha nagyon muszáj) akármi, csak kell nekem egy 52+os full int nuker kari sword+shieldes PASS VÁLTÓVAL!
Várom a jelentkezőket, és télleg csak a komoly szándékúak vegyenek fel.=)
Szerkesztette: Dragon11 2008. 03. 11. 17:29 -kor
Elküldve: 2008. 05. 20. 13:28
Leszedem megint a klienst, de ha nem tudok most se belogolni sose, akkor hanyagolom.
Elküldve: 2008. 05. 21. 10:40
Felraktam... A jó, hogy elsőre sikerült belépnem a Xianra is, meg is volt a 30-as karakterem, még a kisfarkas is ott loholt mellette. Megint jó, hogy második próbálkozásra sikerült egy új szerverre belépni, és ott csinálni egy európai karaktert. Na innen nem tetszik. Undorítóan sokat kell mászkálni, főleg az első néhány quest miatt, fejlődni másfél-két óra alatt lvl6-ig sikerült, magyarán inkább nem erőltetem, az én játékstílusommal soha a büdös életbe nem lennék 70-80 ebben a játékban. Nameg tele van törökökkel ez is, de gondolom ez nem újság...
Szerk.: screenshotokat hova teszi a játék, már nem emlészem. Csináltam néhányat a 30-as lándzsás karakteremről, mert nagyon kevésnek tűnik a sebzése (1xx a 27-es bombadobálókon), pedig anno elég jó volt a felszerelése.
Szerk.: screenshotokat hova teszi a játék, már nem emlészem. Csináltam néhányat a 30-as lándzsás karakteremről, mert nagyon kevésnek tűnik a sebzése (1xx a 27-es bombadobálókon), pedig anno elég jó volt a felszerelése.
Szerkesztette: SuMMeR 2008. 05. 21. 10:46 -kor

Súgó
A téma zárva.