Lv52es full intes nuker kari sword+shieldes kari kéne
Sziasztok.Amivel rendelkezem:50kredit bot..az 100h botóra.
olyan programok, amit nehéz megszerezni..stb..
ilyeneket tudnék adni egy 52es full intes kariért pass váltóval, a legjobb lenne ha eldorado serveren lenne, de ha nem, nem baj..scammelőket úgy szeretném kizáni, hogy előre megadják az accot..beléptem, ott a kari->megváltoztattam megadom én a botomat(progit..) és viszlát..->1x eljátszották velem ezt, hogy előre adjam meg, és üres accot adtak meg, nos, ezt a Dragon001 karim bánja, szóval értsétek meg, többször nem játszhatom el..köszönöm a megértést!=)
Aki nem hiszi el, hogy nem vagyok scammelő, kérdezzen meg akárkit Eldorado serveren..én voltam ott Dragon001, de mivel feltörtek..ezért oda a karakterem..
Sajnos Huf-t nem tudok adni.. de még eurovisitsen van 20eurom, bux.to-n 9,6usd.. ha kell, ezeket is odaadhatom...de akkor ha ez+bot akkor min 64es kari kell..
server télleg a legjobb eldorado lenne, de ha nem, nem baj!Smile
msn-em:
drag.-i@hotmail.com csak komoly érdeklődöknek, scammelők ne is próbálkozzanak, mert ha nincs kari, meglátom úgy is^^ mivel leírtam a csere menetét, ha kell megmondom hol lakom, levelet is írhat, etc.. vissza is írhatok(Ha nagyon muszáj) akármi, csak kell nekem egy 52+os full int nuker kari sword+shieldes
PASS VÁLTÓVAL!
Várom a jelentkezőket, és télleg csak a komoly szándékúak vegyenek fel.=)
Szerkesztette: Dragon11 2008. 03. 11. 17:29 -kor