Idézet: ,,GERI'' - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 2:54
Lehet hogy a borda nem érintkezik megfelelően a GPU-val? Ellenőrizd... Azonban valószínűleg érintkezik...
Az az igazság, hogy ez a hiba idővel a kártyák nagy részénél előjön. Főleg az ilyen durvább kariknál, mert ugye ezek azért rendesen meg vannak tápolva, főleg a Ti4200-ak.
Nekem is van egy Ti4200-am, az is kicsit hasonló tüneteket produkál. Azonban nem kell vele foglalkozni. Vedd kicsit vissza az órajelt, biztosítsd hogy a levegő megfelelően áramoljon körülötte, és akkor még jó pár évig kiszolgál a kari.
Mondjuk a bordát nem is néztem, majd megnézem. Az is érdekes, hogy a havernak - akinek ugyanilyen kártyája van -, neki a ventillátora állt le. Ő vett rá egy Arctic (vagy ilyesmi...) hűtős cuccot, ami a gpu-ra sokkal jobban felfexik, nem 2 pöcökkel, hanem 4 csavarral lehet felfogatni rá. Az övé müxik.
Én órajel állítgatásra a 'ASUS Enhanced Driver v1.22' és a 'ASUS SmartDoctor v4.80'-t használom. (ASUS a kártya) Persze ezek mást is csinálnak (ventillátor sebesség, hőmérsékletet is mér). Állítgattam le 10-essével a gpu sebességét, meg a memória sebességét is, semmi javulás (lementem a minimumra).
Meg mostmár a vinfos háttérképnél is csíkoz, meg boot-oláskor is nem 1, már 2 krixkrax van a képen.
Sztem így nem lesz hosszú életű ez a xar. (mérges) Gondoltam nem 3 évig lesz jó ez a 80e Ft-os cucc
Az halva születtett ötlet, hogy az üzletben próbálkozzam, ahol vettem? (bár nem tom mivel. de ha van pl. egy fényképezőm, ami pont gari után 1 nappal megy tönkra, akkor azt még lehet szervízelni x forintért, ezt nem lehet valahogy? tom kifutott dolog, de hátha.... <- jól kétségbe vagyok esve, mi?

)
A gép szellőzik, és nem hiszem, hogy a sok CS fekteti meg. Az hogy a gép állandóan megy (de a monitor ki van kapcsolva éjjel), az lehet, hogy nem jó neki?