HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#1 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 22. 21:03

Az előzmények: https://forum.hwsw.h...showtopic=69131

#2 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 21:06

Pedig már azt hittem, meglesz a 100 oldal. :D

Valaki csinálta már az utolsó tolvaj küldetést? Tápos cucc lesz a jutalom? (Csak spoiler-free verziójú, igen-nem választ kérek. :D)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#3 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 21:09

Ja én szóltam mert nagy lett a topic :)

Asszem rá kell gyúrnom egy light armor + blunt fegyver kombóra, mert kicsit erősnek érzem már magam :)

Szerk: és persze köszönet PPeternek a gyors intézkedésért  :respect:

Szerkesztette: Valdy 2006. 04. 22. 21:10 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#4 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 21:12

A 100-at azért megvárhatta volna. ;) Volt már itt 100-as topik?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#5 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 21:19

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 22., szombat - 22:12

A 100-at azért megvárhatta volna. ;) Volt már itt 100-as topik?

Ez zárva  :D  >> bush the button <<
szerk2.:  de van nyitott is  ;). Keresgélek DVDLab pro ügyben, erre mibe botlok bele rögtön: >> 102 oldalas záratlan topik <<

Na de mostmár jáccunk  :Đ

Szerkesztette: Cadaver 2006. 04. 22. 21:26 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#6 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 21:39

OFF
van hosszabb is, Doom3 topic pl. ;)
ON

kicsit eluntam a játékot, lehet hogy csak rossz formában vagyok a héten. (inkább elővettem a Settlers2-őt :Đ )
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#7 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 21:54

Én nem unom, régen játszottam ilyen jó játékkal :)

Csak az a baj hogy mostmár nincsenek jó cuccok. Vagyis nem nagyon találok semmi értelmeset, a boltokban már régen nincs semmi értelmes...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#8 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 23:26

na a vegere ertem a foszalnak... nekem tetszett. tovabbi cel a leheto legtobb dolog felfedezese mig meg nem unom a karit...

kellene vmi online multi mod ahol az arenaban meg lehetne merkozni egymassal:) vajon lehetseges ezt kivitelezni?

#9 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 06:56

Hehhh! Én meg balfa**kodtam egyet. Újranyomtam az XP-t persze a mentéseimről nem csináltam backupot, tehát a régi karijaim elvesztek. Nem baj, ezt a játékot nem tudom megunni. Amúgy anno akik szidták a no fast travel-t emlegető emberkéket... anno én is így voltam vele, hogy minek, max nem használom, de azért néha jól jön. Most feltettem az újratelepítés után, hááát! Egészen más az érzés. Nincs egy szál játszása, mindig mindent megcsinálok egy helyen, és csak akkor indulok nagyobb útra ha muszály. Ráadásul betettem a primary needs modot is, irtó sok nehezítés, de szerintem marha élvezetes. Néha sietősre kell venni a témát, na hem akarok éhenhalni. Mondjuk elszúrták a modot, mert vicces, hogy 24 óra után haldokolni kezdesz, ha nem alszol. akár három napig is bírja egy ember. Meg ugye kaja nélkül is... De mindegy, majd javítjuk a dolgot. Ki milyen modokat használ? Cheat-esek nem érdekelnek, ilyen olyan statnövelések, regenerálósok, meg extrákat adók, csak olyanok, amik szebbé, érdekesebbé teszik a játékot...
Jah! Modoláshoz még mindig keresek segítséget, eddig csak egy jelentkező van.
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#10 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 07:01

gazdi: Törölted már azt a karit, akivel az arénában rekedtél a három khajiit rab miatt? ha nem, ugorj fel a falra, és nyilazd vagy varázsolgassd le őket. Az egyik régi karimmal én is kénytelen voltam így megoldani... Szerintem a legsz***rabb ellenfelek, semmi taktika, semmi harc, csak futnak neked... Mindenki mást simán legyőztem. A mostani karim, már őket is megoldotta nevetve. :)
Kijöhetne már a peccs!

Jah! Dark BH-ba ha belépsz, úgy tudom kapsz egy szerkót (én még sosem léptem be, amikor Lucien beszélgetni jön, mindig levágom :) ), arra lennék kíváncsi milyen statokat ad. Luciené 11+4 az assassin major skillekre (sneak, security, marksman, blade...). Nem tudom melyik érné meg jobban, de nem nagyon érzek hajlandóságot a bérgyilkolászásra.

Szerkesztette: deMarco 2006. 04. 23. 07:23 -kor

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#11 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 23. 07:11

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 8:01

gazdi: Törölted már azt a karit, akivel az arénában rekedtél a három khajiit rab miatt? ha nem, ugorj fel a falra, és nyilazd vagy varázsolgassd le őket. Az egyik régi karimmal én is kénytelen voltam így megoldani... Szerintem a legsz***rabb ellenfelek, semmi taktika, semmi harc, csak futnak neked... Mindenki mást simán legyőztem. A mostani karim, már őket is megoldotta nevetve. :)
Kijöhetne már a peccs!

Nem töröltem, köszönöm a tippet, ki fogom próbálni, de már úgy összebarátkoztam az új korcs karakterrel :)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#12 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 23. 07:17

Kezdek izgulni, ezt látom épp a szokásos defrag előtti takarítás alatt:
Kép
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#13 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 07:26

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 8:17

Kép

Tesómnál ugyanezt csinálta, csak a call of cthutulhu-val kapcsolatban. Azt hiszem ott is a swat4-el kevert valamit az install kép. Én sem tudom, hogy mi lehet ez..  :confused:  :think:

#14 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 07:26

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 8:17

Kép

Hehe! Az obi-s installshield felülírta a szabványos filejait? ez tetszik. modoljuk a windózt :)

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

#15 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 07:53

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 22., szombat - 22:06

Pedig már azt hittem, meglesz a 100 oldal. :D

Valaki csinálta már az utolsó tolvaj küldetést? Tápos cucc lesz a jutalom? (Csak spoiler-free verziójú, igen-nem választ kérek. :D)

:offtopic:

1448 oldal

https://forum.hwsw.h...=20952&st=43410
JóSebesség

#16 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 08:45

Üdv Mindenkinek!

Volna egy kis problémám a játékkal kapcsolatban.
A gondom pedig az ,hogy összegyűjtöttem közel 110.000 aranyat és nem lehet a játékban mire költeni!! :reklamacio:  :reklamacio:
Már van majdnem minden városban házam.Van ahol kettő is.Egyes házakban raktáron van egy pár ~10000-et érő cuccom az is csak azért ,mert gondoltam csak találok egy rohadt boltot ,ahol több pénze van egy árusnak 1200-nál.De eddig nem találtam ilyet.Legalább jó cuccokat lehetne kapni tőlük ,de még azt sem.A legjobb cuccok azok amiket annó én adtam el nekik!! :D

Szóval a kérdésem az ,hogy van-e értelme tovább gyüjtögetnem?
Érdemes-e elhoznom a sok cuccot magammal és eladogatni a dolgokat ,akár max.1200-ért is.
Van-e / lesz-e valahol módom rá hogy elköltsek ennyi pénzt vagy még többet?
Esetleg tudtok-e olyan árúst aki egész jó dolgokat árul?
Kezdem úgy érezni ,hogy értelmét veszti számomra a játék ,mert amiket kapok küldetésenként jutalomként az már-már viccesnek hat pl. GrandChampionként 2-3000-eket kapok a meccsek végén ,de ez már aprópénznek számít.

Kicsit csalódott vagyok.Segítsetek please!! :(  :(

Szerkesztette: chris77 2006. 04. 23. 08:50 -kor

#17 Felhasználó inaktív   littleNorbi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 08:49

Melyik városban lehet csatlakozni a tolvajokhoz, és hol találni őket: pincékben, csatornákban?Mert pl a Gothic 2-ben csatornákban voltak.

Szerkesztette: littleNorbi 2006. 04. 23. 08:56 -kor

Üdv.: littleNorbi

#18 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 08:52

Idézet: chris77 - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 9:45

Üdv Mindenkinek!

Volna egy kis problémám a játékkal kapcsolatban.
A gondom pedig az ,hogy összegyűjtöttem közel 110.000 aranyat és nem lehet a játékban mire költeni!! :reklamacio:  :reklamacio:
Már van majdnem minden városban házam.Van ahol kettő is.Egyes házakban raktáron van egy pár ~10000-et érő cuccom az is csak azért ,mert gondoltam csak találok egy rohadt boltot ,ahol több pénze van egy árusnak 1200-nál.De eddig nem találtam ilyet.Legalább jó cuccokat lehetne kapni tőlük ,de még azt sem.A legjobb cuccok azok amiket annó én adtam el nekik!! :D

Szóval a kérdésem az ,hogy van-e értelme tovább gyüjtögetnem?
Érdemes-e elhoznom a sok cuccot magammal és eladogatni a dolgokat ,akár max.1200-ért is.
Van-e / lesz-e valahol módom rá hogy elköltsek ennyi pénzt vagy még többet?
Esetleg tudtok-e olyan árúst aki egész jó dolgokat árul?
Kezdem úgy érezni ,hogy értelmét veszti számomra a játék ,mert amiket kapok küldetésenként jutalomként az már-már viccesnek hat pl. GrandChampionként 2-3000-eket kapok a meccsek végén ,de ez már aprópénznek számít.

Kicsit csalódott vagyok.Segítsetek please!! :(  :(

talán ő tud segíteni  :D
Kép Kép

/ ne gyűjtsd tovább, add a szegényeknek, semmi értéke a pénznek ha megvettél minden házat  /
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#19 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 09:05

Idézet: littleNorbi - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 9:49

Melyik városban lehet csatlakozni a tolvajokhoz, és hol találni őket: pincékben, csatornákban?Mert pl a Gothic 2-ben csatornákban voltak.

Barátkozz a városi csórókkal, majd ők elmondják :):):)

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

#20 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 09:14

A Bethesda remek ötletet húzott elő és valósított meg. Mától ugyanis a The Elder Scrolls IV: Oblivion nem csak a csúcsszuper gépeken fut majd, hanem a régebbi VGA-kártyákkal szerelt konfigurációkon is. Ezt egy Oldblivion nevű program teszi lehetővé, amelynek segítségével a játék leegyszerűsíti a grafikai csodákat, így például pixel shader 2.0 helyett 1.1-re vált.  Kompatibilitási lista pedig alant:

Támogatott VGA-kártyák:

Geforce 3 series

Geforce 4 series

Geforce FX 5200 series

Geforce PCX 5300

Geforce FX 5500

Geforce FX 5700 series

Radeon 9550

Radeon 9200 series

Radeon 9000 series

Radeon 8500 series

Esetenként problémás kártyák:

SiS 760

Geforce FX 5100 GO

Intel GMA 900

Nem támogatott kártyák:

S3 series integrált

A legtöbb integrált Intel kártya

Geforce 4 MX

Geforce 2

katt a csomagért ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó