HWSW Informatikai Kerekasztal: Outlook problémák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Outlook problémák Értékeld a témát: -----

#271 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 09. 09:36

Idézet: nord^ - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 10:18

na senki? :confused:

Feladó szerint van csoportosítva.
Make love not Wor.

#272 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 09. 10:41

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 10:36

Feladó szerint van csoportosítva.

igen, pont most jöttem rá én is és szólni akartam, hogy már tárgytalan :D
azért köszönöm :respect:

szerk: pontosabban témakörök szerint volt csoportosítva, de ez szinte mind1

Szerkesztette: nord^ 2008. 04. 09. 10:42 -kor

#273 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 13:58

sziasztok, egy kérdés:
outlook 2003nál már van az a lehetőség, hogy a partnerek e-mail címeit, akikkel levelezek, megjegyzi, elkezdem begépelni a nevet, és feldobja az így kezdődőket. Ezt a cache-elt listát hogy lehet kiexportálni, majd format c: után visszanyerni?

Köszi

hg

#274 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:23

Idézet: Hrváthg - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 14:58

sziasztok, egy kérdés:
outlook 2003nál már van az a lehetőség, hogy a partnerek e-mail címeit, akikkel levelezek, megjegyzi, elkezdem begépelni a nevet, és feldobja az így kezdődőket. Ezt a cache-elt listát hogy lehet kiexportálni, majd format c: után visszanyerni?

Köszi

hg

Ezt az ie-ben lévő automatikus kiegészítés tudja (outlookban is az van). Azt hogyan szeded ki, ez jó kérdés.

#275 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 15:41

Idézet: pgyafi - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 13:23

Ezt az ie-ben lévő automatikus kiegészítés tudja (outlookban is az van). Azt hogyan szeded ki, ez jó kérdés.

igen, de kiszedném, lementeném.
a kérdés: hol? hogyan? mivel?

Köszi:

hg

#276 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:03

Hello!!

Outlook2007+Vista mostanában azt csinálja nálam, hogy bár kilépek outlook-ból (X-el, alt+f4,és fájl/Kilpés-sel) de ott marad a processek között az outlook.exe. És szkenneli is a mailbox-okat mert megjelennek az asztali értesítők. A fura az, hogy nem mindig, csinálja csak akkor ha pl már párszor el volt indítva és be volt zárva. Ez most bug vagy feature? :D Mert ha feature akkor szeretném kikapcsolni :D

Üdv!
MCs

#277 Felhasználó inaktív   StormST 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:26

Helló mindenkinek!

Gondom lenne:

Az Outlook 2007-et használnám, a gép eddig másé volt, most kaptam meg. a A bejövő levelek meg is jönnek, de írni nem tudok, mert kiírja, hogy már van egy nyitott párbeszéd ablak. Induláskor valóban ki akar rakni egyet, de az eltűnik és nem tudom sehogyse megnézni! A gép domain-es bejelentkezésen van, de nem hinném, hogy ebből ered a gond.

Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!!!

Szerkesztette: StormST 2008. 04. 28. 11:39 -kor

Alaplap: ASUS A7N8X; Proc.: AMD Barton 2800+; Hűtő: Thermaltake; Mem.: 2x1024MB Kingmax; VGA: INNO3D 6600 GT AGP; Hangkártya: SB Live 5.1; Táp.: Q-tech 350W; Vinyók: 80 GB Seagate + 200 GB Samsung; DVD: LG GAS 4120; Egér: Logitech MX510; Bill.: Logitech Internet Navigator SE;  Monitor: Samsung 941; Fejhallgató: Sennheiser eH 150

#278 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 08:12

Sziasztok! Tudok-e olyat csinálni Outlook 2003-mal, hogy ha van több postafiókom, kiválaszthassam, hogy melyikből küldök levelet, a címzett is azt az emailcímet lássa feladónak megjelölve, amelyik a küldő postafiókhoz tartozik, illetve annak a postafióknak az "elküldött elemek" mappájába kerüljön az elküldött levél, amelyikből küldtük. Magyarul: hogyan tudom kiválasztani, hogy melyik postafiókból történjen a küldés? Lehet egyáltalán ilyet? Ja, login csak egyszer van, tehát adott egy "default" postafiók, a többibe természetesen betekintést nyerek, domain van, "mailbox rights" beállítva. Plusz "grant access to..." is beállítva, tehát másik postafiók nevében tudok elvileg küldeni. A baj csak az, hogy MINDEN elküldött levél a "default" postafiók "elküldött elemek" mappájába kerül, s kézzel macera áthúzogatni.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#279 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 08:21

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. ápr. 29., kedd - 9:12

Sziasztok! Tudok-e olyat csinálni Outlook 2003-mal, ...

Outlook 2003 + exchange 2003  nem támogatja a több fiók rendes kezelését. 3rd party fizetős kiegészítés létezik hozzá.  Ennyit tud, szóval nem tudsz.

szerk:  esetleg szabállyal lehet ilyet, mert van "Szabály alkalmazása üzenet elküldése után"  - ha ez a fő gondod

Szerkesztette: pgyafi 2008. 04. 29. 08:23 -kor

#280 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 09:38

Idézet: pgyafi - Dátum: 2008. ápr. 29., kedd - 9:21

Outlook 2003 + exchange 2003  nem támogatja a több fiók rendes kezelését. 3rd party fizetős kiegészítés létezik hozzá.  Ennyit tud, szóval nem tudsz.

szerk:  esetleg szabállyal lehet ilyet, mert van "Szabály alkalmazása üzenet elküldése után"  - ha ez a fő gondod

Áhám, köszy! Ezzel fogom átdobni a megfelelő postafiók megfelelő mappájába a megfelelő levelet... :) Köszy! A cumi az, hogy szabályokat már régóta alkalmazok... Már csak gondolkodnom kellett volna. :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#281 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 12:19

Bocsi, én botor elfelejtettem odaírni, hogy a szerver Exchange2k3 vagy talán 2k4... :respect:

#282 Felhasználó inaktív   lmano 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 19:39

Egészen különleges problémám van az outlook saját spam szűrőjével. Eleinte teljesen jól működött. off2003 alatt kezdte. Mindegy, hogy milyen spam érzékenységet állítok be, sőt a kizárt feladóktól is a beérkezettekbe teszi a leveleket. A levélszemét mappába meg semmit sem. Mindenféle spy keresővel, onile vírusírtókkal kerestem, de semmelyik sem talál semmit. Az outfltr.dll és .dat fájlok megvannak, megegyeznek egy másik gépen futóval, sőt felül is írtam öket, de akkor sem megy. Uninstall-install után is. Feltettem a 2007-et, új dll és dat, de megint semmi. Van vkinek ötlete? ( a probléma megoldása érdekel, nem más szűrő használatának lehetősége! )
Köszönöm! :think:

#283 Felhasználó inaktív   lmano 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 07. 08:24

Idézet: lmano - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 19:39

Egészen különleges problémám van az outlook saját spam szűrőjével. Eleinte teljesen jól működött. off2003 alatt kezdte. Mindegy, hogy milyen spam érzékenységet állítok be, sőt a kizárt feladóktól is a beérkezettekbe teszi a leveleket. A levélszemét mappába meg semmit sem. Mindenféle spy keresővel, onile vírusírtókkal kerestem, de semmelyik sem talál semmit. Az outfltr.dll és .dat fájlok megvannak, megegyeznek egy másik gépen futóval, sőt felül is írtam öket, de akkor sem megy. Uninstall-install után is. Feltettem a 2007-et, új dll és dat, de megint semmi. Van vkinek ötlete? ( a probléma megoldása érdekel, nem más szűrő használatának lehetősége! )
Köszönöm! :think:

Megtaláltam a megoldást!

Az msxml5.dll újra kell regisztrálni a rendszeren, mert az vagy hibás, vagy csak a reg. nem sikerült.
Kapcsolódó oldal: http://support.microsoft.com/kb/278636

#284 Felhasználó inaktív   szunyi78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 18:49

Hali!

A csatolt képen lévő piros bekarikázott gemkapcsot szeretném elő vadászni egy laptopon, de semmiféle beállítást nem találtam rá.
Ha valaki tud vmi okosat kérem jelezze.
Előre is köszke

Csatolt fájl:

Szerkesztette: szunyi78 2008. 06. 02. 18:57 -kor

#285 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 19:48

Idézet: szunyi78 - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 19:49

Hali!

A csatolt képen lévő piros bekarikázott gemkapcsot szeretném elő vadászni egy laptopon, de semmiféle beállítást nem találtam rá.
Ha valaki tud vmi okosat kérem jelezze.
Előre is köszke

Be van állítva (default), hogy gyanús mellékleteket ne lehessen megnyitni.
Nem ártana rá sp3!

#286 Felhasználó inaktív   szunyi78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 20:18

Köszi de az kivan kapcsolva tehát a probléma még mindig adott

#287 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 20:36

Idézet: szunyi78 - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 21:18

Köszi de az kivan kapcsolva tehát a probléma még mindig adott

bocs, nem néztem, hogy express lenne

semelyik csatolt file nem látszik?
forrásban van van valami?

#288 Felhasználó inaktív   szunyi78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 21:12

egyik csatolásnál sem jelenik meg a gemkapocs

#289 Felhasználó inaktív   Brokkoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 04:16

Idézet: szunyi78 - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 22:12

egyik csatolásnál sem jelenik meg a gemkapocs

csak a gemkapocs hiányzik vagy az egész fejléc?

#290 Felhasználó inaktív   szunyi78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 07:37

csak a gemkapocs

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14