HWSW Informatikai Kerekasztal: Outlook problémák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Outlook problémák Értékeld a témát: -----

#231 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 20. 11:48

Sziasztok!
Ilyennel még nem találkoztam:
usernél levélküldésnél azt írja az OE, hogy nem sikerült elküldenie a levelet, viszont a hiba ablak üres. Mivel nem úgy veszi nem ment el a levél, ezért a postázandók között marad, viszont az e-mail mégis elmegy! Így akárhányszor küldés/fogadás van, a levelet elküldözgeti addig, amíg manuálisan át nem dobom az elküldöttek közé, vagy nem törlöm.
4 fiók van telepítve, mind a 4-nél csinálja.  :confused:
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#232 Felhasználó inaktív   bicomix 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 20. 22:38

:think: Üdvözlök Mindenkit!
A probléma a következő: Outlook 2003 szabályait szeretném visszarakni egy újratelepítés után, de mivel a régi vinyó, csak csökkentett módban indul el, így nincs mód a szabályok exportálására. A .pst nem tartalmazza a szabályokat, az csont nélkül vissza ment és meg is van minden ami volt. Bízom benne, hogy tudja valaki a megoldást, mert hallottam, hogy régebbi verzióknál a regisztriből ki lehetett buzerálni ezeket a beállításokat. (Több 100 szabály van sajnos!) Köszi előre is a segítségeteket.

#233 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 00:26

Idézet: bicomix - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 23:38

:think: Üdvözlök Mindenkit!
A probléma a következő: Outlook 2003 szabályait szeretném visszarakni egy újratelepítés után, de mivel a régi vinyó, csak csökkentett módban indul el, így nincs mód a szabályok exportálására. A .pst nem tartalmazza a szabályokat, az csont nélkül vissza ment és meg is van minden ami volt. Bízom benne, hogy tudja valaki a megoldást, mert hallottam, hogy régebbi verzióknál a regisztriből ki lehetett buzerálni ezeket a beállításokat. (Több 100 szabály van sajnos!) Köszi előre is a segítségeteket.

Ha a Documents and Settings\Felhasználó\Application Data\Microsoft\Outlook mappában találsz .rwz kiterjesztésű file-t akkor azt be lehet importálni au újba...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#234 Felhasználó inaktív   bicomix 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 12:30

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 0:26

Ha a Documents and Settings\Felhasználó\Application Data\Microsoft\Outlook mappában találsz .rwz kiterjesztésű file-t akkor azt be lehet importálni au újba...

Köszi a választ, de nincs ilyen fájl, ez csak az exportal jön létre, sajnos már ezen túl vagyok.

#235 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 19:03

Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám, amit nagyon hgyorsan meg kellene oldanom.

Gépcsere volt nálam. Korábban Outlook Expresst használtam. Azaz a leveleim .dbx-ben vannak meg. Ezt hogy tudom beimportálni az Outlookba? Sehogy sem megy. :(

#236 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 03. 19:31

Idézet: a t o s z - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 19:03

Gépcsere volt nálam. Korábban Outlook Expresst használtam. Azaz a leveleim .dbx-ben vannak meg. Ezt hogy tudom beimportálni az Outlookba? Sehogy sem megy. :(

Importálás menünek mennie kell, most csináltam :-)

Legrosszabb esetben elindítasz egy OE-t, importálod a mailokat, hogy "outlook express tárolókönyvtárból", akkor benyalja a leveleket, címeket kitallózod a lementett wabból, így benne lesz az OEben minden. Utána amint elindítod a nagy Outlookot közli, hogy új fiókot észlelt, szeretnéd-e importálni, majd benyalja az egészet. Aztán a fiókod eltávolítod, levelek ott maradnak.
Make love not Wor.

#237 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 19:37

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 20:31

Importálás menünek mennie kell, most csináltam :-)

Legrosszabb esetben elindítasz egy OE-t, importálod a mailokat, hogy "outlook express tárolókönyvtárból", akkor benyalja a leveleket, címeket kitallózod a lementett wabból, így benne lesz az OEben minden. Utána amint elindítod a nagy Outlookot közli, hogy új fiókot észlelt, szeretnéd-e importálni, majd benyalja az egészet. Aztán a fiókod eltávolítod, levelek ott maradnak.

XPs gépről VISTÁsra kell áttennem a mailokat, bár ez sztem tök mindegy.

A VISTA levelezőjében sem tudom beimportálni a leveleket.

Szerencsére még megvan a régi masina. Ott OE-ben csináltam próbaképp egy exportálást, megcsinálta, de nem tudom hogy mit hozott létre és hova rakta. :-o

#238 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 20:15

Idézet: a t o s z - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 19:37

A VISTA levelezőjében sem tudom beimportálni a leveleket.

Szerencsére még megvan a régi masina. Ott OE-ben csináltam próbaképp egy exportálást, megcsinálta, de nem tudom hogy mit hozott létre és hova rakta. :-o

Ne exportáld sehova, annak jónak kell lennie, de Vistát egyelőre nem szeretem, oszt előbb még Outlookot írtál.

OEben sosem csináltam exportálást, az valami csoda varázslat lesz, hagyni kell a vérbe, abból jó biztos nem fog kisülni :-) Mindig a levelek folderét jelöltem ki.

Következő még rosszabb eset: előző gépre valami Outlook fel, benyalja a leveleket, pst-t meg rakd át a Vistás gépre.
Make love not Wor.

#239 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:02

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 21:15

Ne exportáld sehova, annak jónak kell lennie, de Vistát egyelőre nem szeretem, oszt előbb még Outlookot írtál.

OEben sosem csináltam exportálást, az valami csoda varázslat lesz, hagyni kell a vérbe, abból jó biztos nem fog kisülni :-) Mindig a levelek folderét jelöltem ki.

Következő még rosszabb eset: előző gépre valami Outlook fel, benyalja a leveleket, pst-t meg rakd át a Vistás gépre.

Köszi a segítséget, megoldódott.

Az XPs gépen OE volt. A VISTÁN Outlookot fogok használni, de ez nem ismeri a .dbx-et, így könyvtár kijelölés nem játszik. A VISTA alap levelezője OE utódja a Win Mail vagy mi. De ez se ismeri a .dbx-et. A megoldás az volt, hogy (mivel még nálam van a lecserélendő masina) a korábbi gépen az OE-ből kiexportáltam személyes .pst-be az egész hóbelebancot, innen már okés volt. De mire megtaláltam hogy hova exportált...

Most meg indexel a hülye a VISTA, meg lejön újból vagy 1500 levél... Ellehet tökölni pár órát ezzel. :(

#240 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 23:49

Ez a MS egy kalap szar. Fél naposan behalt totál az Outlook. Mi a tökömet lehet vele kezdeni? Ahogy elindítom, egyből befagy, semmire sem reagál... Jó hogy egész este ezzel szoptam.

#241 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 23:54

Idézet: a t o s z - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 23:49

Ez a MS egy kalap szar. Fél naposan behalt totál az Outlook. Mi a tökömet lehet vele kezdeni?

Tudja a fene, nekem 100-ával vannak a kezem alatt, oszt nem halnak be. De van olyan kolléga, akinél 10ezrével, de mégsem ezzel kell szopni. Már a kibe exportimportoknál akármi is lehet, mert én biztos nem úgy cisnáltam volna. Lehet csak nem szeretitek egymást, használj Linuxot :-)

Vagy melyik Outlook, meg milyen formátum? Nem lehet, hogy a 2 gigás fileméretkorlátot szoptad be? Melyik Outlook, SP van-e, milyen a pst verziója?
Make love not Wor.

#242 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 00:36

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 0:54

Tudja a fene, nekem 100-ával vannak a kezem alatt, oszt nem halnak be. De van olyan kolléga, akinél 10ezrével, de mégsem ezzel kell szopni. Már a kibe exportimportoknál akármi is lehet, mert én biztos nem úgy cisnáltam volna. Lehet csak nem szeretitek egymást, használj Linuxot :-)

Vagy melyik Outlook, meg milyen formátum? Nem lehet, hogy a 2 gigás fileméretkorlátot szoptad be? Melyik Outlook, SP van-e, milyen a pst verziója?

A gond a jelen legfrissebb Vista és Offiicel van. a két pst mappa mérete kb 1.7-1.8GB. Mittomén milyen verziójú, de gyanítom, hogy a legújabb, mert ma hoztam létre a legújabb Outlokkal...
A feladatkezelő, azt mondja fut rendben, de már elő sem jön az ablaka, és az egyik magot 100%-osan terheli. Ha lelövöm, minden további nékkül bejön, de ha rámegyek egy mappára, akkor azon nyomban behal. Eszközök, beállítások, stb megy - legalábbis míg nem hal be. Most vagy újratelepítem, amihez nincs kedvem, vagy itt hagyom reggelig, hátha magához tér, nem tudom, csak azt hogy reggel ez nekem működnie kéne...

#243 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 08:07

Jelenleg 4 email fiók van beállítva 2 email címhez, mert jellemzően két helyről küldöm az emailek nagy részét, így mindkét email címhez 2-2 fiók van beállítva a különböző smtp kiszolgálók miatt. Ellenben minden levelet duplán küld ez a xxxx. Mit kéne beállítani?

#244 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 13:32

Kérnék valami segítséget, mert meggajdulok az Outlook 2007-től.

Upgrade volt Office 2003-ról 2007-re. Eredmény: Outlook 2007 csak akkor jelez hanggal és borítékkal a tálcán, ha a fő levelezési mappába (aka Beérkezett üzenetek) marad az e-mail. Amennyiben bármilyen szabály áthelyezi a levelet érkezéskor más mappába, akkor arról semmilyen értesítés nincs. Azt látom, hogy a szabályoknál egyesével megadhatnék figyelmeztető hangot, de egyrészt nem szeretnék 60-70 szabályt újraszerkeszteni, másrészt nem a pittyegés hiányzik, hanem a kis boríték a tálca értesítési területén.
Hihetetlenül fárasztó, hogy munka közben tízpercenként át kell váltanom Outlookra, mert hátha jött új levelem.

Hol kellene paraméterezni azt, hogy minden bejövő e-mail esetén legyen boríték az értesítési területen? A beállítási lehetőségeket és a helpet is végigtúrtam, de semmi okosság nincs bennük. Gondolom registry, na de hol?

#245 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 14:20

Idézet: GoLAN - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 13:32

Kérnék valami segítséget, mert meggajdulok az Outlook 2007-től.

Upgrade volt Office 2003-ról 2007-re. Eredmény: Outlook 2007 csak akkor jelez hanggal és borítékkal a tálcán, ha a fő levelezési mappába (aka Beérkezett üzenetek) marad az e-mail. Amennyiben bármilyen szabály áthelyezi a levelet érkezéskor más mappába, akkor arról semmilyen értesítés nincs. Azt látom, hogy a szabályoknál egyesével megadhatnék figyelmeztető hangot, de egyrészt nem szeretnék 60-70 szabályt újraszerkeszteni, másrészt nem a pittyegés hiányzik, hanem a kis boríték a tálca értesítési területén.
Hihetetlenül fárasztó, hogy munka közben tízpercenként át kell váltanom Outlookra, mert hátha jött új levelem.

Hol kellene paraméterezni azt, hogy minden bejövő e-mail esetén legyen boríték az értesítési területen? A beállítási lehetőségeket és a helpet is végigtúrtam, de semmi okosság nincs bennük. Gondolom registry, na de hol?

Idézet

“It only works on the Inbox folder”
By default the new New Mail Desktop Alert will only show when the mail is delivered to the Inbox (as the option says as well in Tools-> Options-> button E-mail Options-> button Advanced E-mail Options). This means that when you have a rule configured to move your mail to a different folder the Notification won’t show.

To workaround this you can add the action “display a Desktop Alert” to each and every rule. Besides the fact that it is very tiresome the real downside of this is that when you are in an Exchange organization the rule will become a local rule so that it will only execute when Outlook is running. This means that when you have added extra actions to the rule like forwarding it to another address this action won’t be executed either.

A better solution it to create a generic rule with no conditions and just the action to display the Desktop Alert.

Tools-> Wizards and Alerts… (press OK if you get an HTTP warning)
Button New Rule…
Select “Start from a blank rule” and verify that “Check messages when they arrive” is selected
Press Next to go to the Conditions screen
Verify that no condition is selected and press Next
A warning will pop-up stating that this rule will apply to all messages. Press “Yes” to indicate that that is correct
Select the action “display a Desktop Alert”
Press Finish to complete the rule
If needed move the “display a Desktop Alert” rule all the way to the top

http://www.howto-outlook.com/howto/mailale...tm#always_alert
"Légy szerény mint én..."

#246 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 15:32

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 14:20

:omg: Nemnómálisz, istenemre nemnómálisz ez az Outlook!
Köszönöm a megoldást, és külön a webcímet!

(Egyébként boríték így sincs az értesítési területen, csak ha az 'inbox'-ban marad az üzenet, de legalább valami jelzést sikerült beleerőszakolni az Outlookba. Az a fura, hogy 2003 alatt bárhova lett mozgatva a bejövő mail, volt boríték.)

Szerkesztette: GoLAN 2008. 02. 12. 15:39 -kor

#247 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 20:53

Idézet: GoLAN - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 15:32

:omg: Nemnómálisz, istenemre nemnómálisz ez az Outlook!
Köszönöm a megoldást, és külön a webcímet!

(Egyébként boríték így sincs az értesítési területen, csak ha az 'inbox'-ban marad az üzenet, de legalább valami jelzést sikerült beleerőszakolni az Outlookba. Az a fura, hogy 2003 alatt bárhova lett mozgatva a bejövő mail, volt boríték.)

Szívesen. :) Jobbat nem találtam.
"Légy szerény mint én..."

#248 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 09:16

Sziasztok!

Outlook Express, levelekben nem látja a törzset. Látod az üzit, rákatt... betekintő üres.

Szeretintetek mi lehet a baj?

#249 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 10:58

érdekődnék, h lehetséges-e, h ha minimalizálom az OE-t, akkor kis ikonként jelenjen meg az óra mellett (mint, pl a hangszóró), ne pedig a tálcán viritson?  :think:
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#250 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 16:18

Idézet: gene - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 11:58

érdekődnék, h lehetséges-e, h ha minimalizálom az OE-t, akkor kis ikonként jelenjen meg az óra mellett (mint, pl a hangszóró), ne pedig a tálcán viritson?  :think:

Az OE nem tud ilyet.

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.