HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések V.

#1741 Felhasználó inaktív   Biriboy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 09. 11:58

Nekem nem akar senki segíteni??
COLIN MCRAE 1968-2007. Emlékezzünk rá 1 percben!!!

Amikor megszülettél mindenki mosolygott csak te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz mindenki sírjon csak te mosolyogjál!

#1742 Felhasználó inaktív   SJA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 18:32

Idézet: Signal - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 22:07

"Nekem is volt régen ilyen gondom"

Köszi a reakciót!
Easy CD nincs fenn, csak Nero + Alcohol, application accelerator sincs rajta. LG CD íróm , az van...
Szedjem le a csatit róla? Neked hogyan múlt el?

#1743 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 08:30

Idézet: Napalm - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 11:17

köszi, működik :)

szevassz napalm! engem erdekelen az a pices resz :) ezzel foglalkozol? mert cseveghetnenk rola, persze csak ha belefer az idodbe !
amugy kossz a valaszt, senki sem talalta erdemesnek hogy legalabb kommentezze a problemamat!

signal neked kulon kossz! :)

#1744 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 09:27

:omg: Vak vagyok!

Idézet

"Information for resolving the issue with the CD-ROM/DVD-ROM/CD-RW not being visible.

I have also included the actual article further down.

STEPS:

1. Click Start, click Run, type regedit and click OK.
2. Browse to the following location: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

3. Right-click and delete both the Upperfilters and Lowerfilters registry values. If it only has either the Upperfilters or Lowerfilters value, delete just the one then.
4. Close the registry editor and restart the machine."

http://signal.uw.hu/remove_lowerfilters_an...y_by_signal.reg

http://www.emark.co.za/downloads/Informati...%20the%20CD.doc

THX! Kipróbálom.

Szerkesztette: mzso 2006. 11. 10. 09:46 -kor

#1745 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 10. 09:28

32 bites XP explorer
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

64 bites XP explorer
Kép

Szóval a különbség gondolom látható :)

A kérdés az, gyengébbek kedvéért :) (nem megsértődni vicc csak ) ,akik nem vették esetleg észre elsőnek :D
, hogy hogyan lehet beállítani, hogy az elérési út ugyanúgy legyen a 32 bites XP-n az adress bar-on mint a 64 bites XP esetében ;)

#1746 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 10:18

Idézet: Signal - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 18:32

"Information for resolving the issue with the CD-ROM/DVD-ROM/CD-RW not being visible.

I have also included the actual article further down.

STEPS:

1. Click Start, click Run, type regedit and click OK.
2. Browse to the following location: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

3. Right-click and delete both the Upperfilters and Lowerfilters registry values. If it only has either the Upperfilters or Lowerfilters value, delete just the one then.
4. Close the registry editor and restart the machine."

http://signal.uw.hu/remove_lowerfilters_an...y_by_signal.reg

http://www.emark.co.za/downloads/Informati...%20the%20CD.doc

Működött!  :respect:

#1747 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 10:27

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 10:28

...hogyan lehet beállítani, hogy az elérési út ugyanúgy legyen a 32 bites XP-n az adress bar-on mint a 64 bites XP esetében ;)

Talán inkább Eszköztárat akartál írni, ugyanis például nálam: Nézet, Eszköztárak, Címsor (nyilván utóbbi lenne az address bar...)

Továbbá szükség esetén: Mappa beállításai, Teljes elérési út stb...

#1748 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 10:28

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 9:28

hogyan lehet beállítani, hogy az elérési út ugyanúgy legyen a 32 bites XP-n az adress bar-on mint a 64 bites XP esetében ;)

Jobbklikk fenn a gombsoron, és kipipálod a Címsort. :)

#1749 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 10:35

Idézet: SJA - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 19:32

Köszi a reakciót!
Easy CD nincs fenn, csak Nero + Alcohol, application accelerator sincs rajta. LG CD íróm , az van...
Szedjem le a csatit róla? Neked hogyan múlt el?

Közben az idő múlásával más alaplap, más író lett, más programokat használok, így nehéz megmondani. De az biztos, elég fura volt, hogy kivettem a CD-t, és továbbra is lehetett tallózgatni a meghajtón, valamint a lemez autorun ikonja is megmaradt az Intézőben.

Szerk: jut eszembe a Fantom CD nevű programot is használtam akkoriban, ami az Alcohol elődje (ugyanaz a kezelőfelület, csak egy másik cég vette át a fejlesztését). Akár az is okozhatta a problémát.

Szerkesztette: Signal 2006. 11. 10. 10:44 -kor

#1750 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 10:53

Hát 32 bitesen mint a mellékelt ábra is mutatni fogja, nekem ezek már bevannak jel9lve, vagy kivannak pipálva, de nem úgy mutatja, ahogy 64 bites XP-n:

Kép

Kép

#1751 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 10:56

GoodSpeed: ott van az jobboldalon az a "cim" reszlet. unlockold a toolbart aztan huzd le es ott lesz.. szerintem az lesz az. :) kizart dolog hogy ne legyen az... vagy mittudomen. de akkor nalad az egyedi hiba lesz ha megse ott van.

Szerkesztette: des 2006. 11. 10. 10:58 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1752 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:00

Az első képen, a gombsor mellett egészen jobbra mintha lenne egy Cím kezdetű valami. Fogd meg az egérrel, és húzd a gombsor alá.

#1753 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:07

Kép

Köszi fiúk, a címsort kellett testreszabni, vagyis feloldani ;)

#1754 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 12:56

Van egy olyan gondom, hogy egy nemrég ránksózott gépen (más használta, telepítette stb..) hiába veszek fel új felhasználót, nem tudom kezelni az asztalát mert első bejelentkezéskor a D:\ (cd..) meghajtót keresi. utánna már nem hiányolja, viszont semmit nem tudok kirakni az asztalra (gondolom rossz a hivatkozás) de hiába néztem végig a registrytől kezdve mindent, az összes felhasználóhoz köthető hivatkozás C:\..., megnéztem a %systemdrive% értékét is, de az is C:\

Nem tudom mi lehet a gond, kifogytam az ötletekből :( , valaki tud rajtam segíteni...?

(Újratelepítem a fenébe, az nekem is jobb de nagyon érdekelne hogy ezt miért csinálja)

Szerkesztette: Zsul 2006. 11. 10. 12:59 -kor

Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1755 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 19:37

Idézet: Biriboy - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 11:58

Nekem nem akar senki segíteni??

http://bladeedition.atw.hu/ talán bejön... :rolleyes:
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1756 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 23:42

Hi!
van egy kis gondom az XP-ben nevezetesen az hogy nem tudok 2 billentyűnél többet használni pl egy játékban ahol 3 folyamatos lenyomására lenne szükség (Pl. TR játékok esetén előre futás + kanyarodás + lövés) Szal ha 3 billt egyszerre nyomok nem történik semmi áll a karakterem s nem sinál semmit :( sztem vmi hülye kisegítő lehetőség van bekapcsolva ami tiltja ezt a több bill egyszerre dolgot, pedig ott már mindent megnéztem és mindent kikapcsoltam mégis a probléa ugyanúgy fennáll (régen jó volt nem volt gond sztem most bevan vhol kapcsolva vmi ami ezt okozza... Vki lenn olyan kedves megírni hogy mi lehet a gond mit kéne kikapcsolni hogy feloldja ezt a korlátozást mert roppant idegesítő tud lenni :(
Előre is Köszönöm!

#1757 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 06:18

igen ez nalam is jelentkezett !!! mielott ujraraktam a wint semmi gond nem volt siman tudtunk ketten is jatszani ami ugye legalabb 4 bill, de miutan ujraraktam, az egyik letiltja a masikat!
szoval hallgatom a lehetosegeket :)

#1758 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 09:52

van egy újabb kis problémám:

Kép

:think: :confused:

Szerkesztette: Blackdeath 2006. 11. 11. 09:52 -kor

gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#1759 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 12:49

Idézet: peterxxxx - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 0:42

Hi!
van egy kis gondom az XP-ben nevezetesen az hogy nem tudok 2 billentyűnél többet használni pl egy játékban ahol 3 folyamatos lenyomására lenne szükség (Pl. TR játékok esetén előre futás + kanyarodás + lövés) Szal ha 3 billt egyszerre nyomok nem történik semmi áll a karakterem s nem sinál semmit :( sztem vmi hülye kisegítő lehetőség van bekapcsolva ami tiltja ezt a több bill egyszerre dolgot, pedig ott már mindent megnéztem és mindent kikapcsoltam mégis a probléa ugyanúgy fennáll (régen jó volt nem volt gond sztem most bevan vhol kapcsolva vmi ami ezt okozza... Vki lenn olyan kedves megírni hogy mi lehet a gond mit kéne kikapcsolni hogy feloldja ezt a korlátozást mert roppant idegesítő tud lenni :(
Előre is Köszönöm!

Javítok!

Ezt csak a BAL oldali CTRL billentyű egyidejű lenyomásával csinálja! szal ezzel a billentyűvel van a gond mintha a ez a bal oldali ctrl hatására állítja meg a mozgást ha rajta kívül még 2 gombot lenyomok!

#1760 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 15:48

A beragado billentyuket figyelo szolgaltatast hogyan lehet kiirtani?

Hasznalok egy programot, ahol szukseg van a SHIFT + billentyu kombinaciora eleg sokszor. En szamszeruleg kb. ugyan ennyiszer csak siman a SHIFT-et nyomom, mert kozben gondolkodom a feladaton. Persze doze-nak ez nem tetszik, egybol felugro ablak, beragadt SHIFT (onnantol kezdve ezt a programot nem tudom rendesen hasznalni), stb.
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.