Remélhetőleg holnap erősítő váltás lesz, és az Optikai kimenetet, bemenetet szeretném majd összekötni.
Keresgettem a NET-en, és Optikai kábeleket találtam, de melyik jó hozzá. Különféle formájú csatlakozók, melyik a jó???
Ez is egy szabvány???, azaz ha Optikai kábelt kérek DVD erősítő közé, akkor tudják mi kell???, vagy meg kell nézni a 2 eszközt.
Yamada 6600, Kenwood 7090D közé kéne.
Az alaplapi hangkártyámon is van, azt hiszem, szükség lehet a késöbbiekben, van különbség az Optikai kábel között, tehát esetleg PC tecnikában más kábel kell. Nagy hangerőnél búgás RCA kábelen PC esetén.
A helyzet az, hogy sem a Yamada, sem a Kenwood leírásában nem találtam optikai kábel tipus jelölést, a témáról magyar leírást. Az Optikai kábelek különbözőek csatiforma szerint, így nem tudom, milyen kábelt kérjek.
Akinek van rátekintése e témakörre segítsen pár szóval. THX
- Hangtechnika Optiakai ki-bemenet (Erősítő, DVD)
- Erősítő - PC hangkártya Optikai csatlakoztatása
Magyar leírásnak nagyon örülnék, és pár szó, pár mondat, hogy minden okés legyen az Optikai kábel vásárlásnál.
Most lépek be e témakörbe, remélhetőleg holnap, nem sokat, de egy kis alapot szeretnék tudni erről a témakörröl is, egy kis segítség kéne. Nem találtam a NET-en olyan infót, ami elindított volna.
Optikai kábelt erősítő, DVD közé Bruttó 1000FT körül, egyszerű, működőt hol vehetnék, holnap kéne megvenném, nem rendelgetnék. 2500-5000FT-ért néztem a MédiaM...-ban, de ez sok, lehet kapni olcsóbban is, de melyik a jó???? (Privibe, vagy link is jó.)
THX a segítséget előre is.
Ui: Ha esetleg rossz helyre nyitottam, tegyétek át a High Fidelity-be, lehet, ott jobb helye van. Köszönöm, és bocsánat.
Szerkesztette: Macska 2006. 10. 25. 20:49 -kor

Súgó
A téma zárva.