Idézet: saca3 - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 2:47
hmmm
megnezegettem
hat lehet elfogult vagyok,
ez gyorsabb lene mint az 5200+ os AMD??????
ne hogy rossz neven vedd (please) nem ertek az intel-hez meg soha nem volt intel gepem de olyan sok roszat hallotam rolla, idezojelben roszat
azt mondjak az AMD sokkal gyorsabb,
nem tudom

Nem igazán.
Ha nincs rá sok lé, X2 3600+ és vmi KN9 lapot érdemes nézni nem drága és 2500-2700Mhzen egész korrekt, és alig melegszik.
De ha van rá ennyi pénzed, ebből kapsz Core2őt, ami gyorsabb mint az X2ők. Ha ezt mind rááldozod akkor gyorsabb lesz a proci. Ha a különbözettet VGAra fordítod úgy is jó. prohardver és hwt tesztjei nézd meg, döntsd el. CSAK játékra nem sokat nyersz erősebb procival 0-3 fps között (kivéve vmelyik CS)
Idézet
Először is tisztázzuk a különböző limites beállítások kérdését, ugyanis tesztünk nagyrészt a limitek körül forog. Mit jelent az, hogy valami – játék vagy teszt – processzor-, esetleg vegyes- vagy VGA-limites? A válasz igen egyszerű és egyértelmű: amikor egy limitről beszélünk, az alatt egy olyan határt értünk, melyet az adott tesztben csak akkor tudunk átlépni, ha valamelyik hardverelemet gyorsabbra cseréljük. Például ha egy processzortesztben játékokat tesztelünk, és ezt CPU-limites beállítások mellett tesszük, az azt jelenti, hogy a végeredmény szempontjából a videokártya nagyjából irreleváns (még ha egy játékból teljesen nem is lehet kizárni a VGA-t); tehát ahhoz, hogy több fps-t érjünk el, gyorsabb processzorra van szükségünk. Ezek azok az eredmények, melyeket a hozzáértőbb olvasók szkepszissel fogadnak, hiszen ilyen beállítások mellett szinte senki nem játszik.
CPU - VGA párosítás hatékonyan
(A tesztek másoknak is ajánlottak... XT256 95-99%át hozza az 512es teljesítményének 1280ig! XTX sebességre(fölé) meg az is könnyen húzható.)
saca, minek akarsz annyi pénzt kidobni az aalaplapra? Ha nem racionáli sérvek alapján választasz, vedd amelyik jobban tetszik, szabb a színe stb. Amúgy meg olvasd el a core2es lapok tesztjét

...
Meg azt szólom H O G Y
N E M
K E L L
5 K M H E L Y
A S Z A V A K K Ö Z Ö T T , S E M V E R T I K Á L I S A N
S E M H O R I Z O N T Á L I S A N !
Szerkesztette: MC Pite 2007. 02. 17. 13:17 -kor