HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... IV. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: -----

#2481 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 24. 19:16

Persze, fél éve az volt. De nem kell itt senkinek sem ecsetelnem hogy itt 1-2 havonta, negyed évente mekkora változások lehetnek... Fél év múlva valószínű megint nem az X1650XT lesz a süti, hanem másik karik. Sőt, szerintem fél év sem kell. De most ezt érdemes venni; csak ennyit akartam.

A topicban itt általában követjük amiben tudjuk, ha vki friss infóhoz jut megosztja itt is (legalábbis én szoktam). Így idejövők is jogosan várják el hogy ne többhónapos infóval lássuk el; az a boltosok szokása!

Hogy mindig bestbuy figyeljen a gépedbe arrra fél évente 10E Ft kell. (Köztudott hogy olcsóbban megúszod ha 1 év alatt 2-3-4 kártyát cserélsz, mintha nagyot ugrasz. Kis értékkülönbözetű kártyáknál odafigyeléssel jól kilehet szállni belőle. Nekem arra nincs pénzem hogy évente/2 évente 40-60-70 ezret adjak ki vgara. De évente 2-×3× 10K-m még van, és ráadásul még szinten is maradok.

És nem kell mindig best buyra cserélni - csak ha 30 ezer környékén igazából 2 alternatíva van, akkor ne a rosszabbikat vegyük ha most veszünk kártyát szerintem. :respect:

Szerkesztette: MC Pite 2007. 02. 24. 19:24 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#2482 Felhasználó inaktív   monolith 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 20:44

ebben igazad van. nincs vita. :)
"Quality products,Customer satisfaction"
is a philosophy that guides all that we do at MSI.

#2483 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 22:45

A topik itt folytatódik...
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó