Need For Speed: Carbon EA Games
Elküldve: 2006. 11. 02. 15:27
Az elöző topic a warez és az off miatt lett bezárva, úgyhogy jó lenne, ha ezt mellőzné mindenki.
Tehát NO WAREZ, NO OFF .
Tehát NO WAREZ, NO OFF .
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 02. 15:34

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Versenyháború rulez
Voltunk vagy 1x-en, nagyon kafa.
Amúgy már 50%-nál járok, de inkább lassítok, mert túl hamar vége lesz
Magyarítást senkinek nem ajánlom, mert így nem játssza le a videókat.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 11. 02. 15:40
És akkor egy kis negatív kritika :Đ
A scout csapattárs valahogy bugosnak tűnik, indokolatlanul belassul előttem, sokszor nem lehet kikerülni
A forgalom szintén elég fos, soxor van az, hogy 4 sávos út, egymással szemben megy két autó a belső sávokon, de simán elférnének. Erre mindkettő megáll egymás mellett és elkezd villogni 
Már 3szor kilépett a progi a desktopra, szinte mindig loadnál vagy a menüben járkálva...
Ettől még nagyon jó lett, nálam MW-t veri, UG2-őt nem a gyér tuning miatt, bár itt meg van autosculpt, meg canyon, meg stb stb
:Đ
A scout csapattárs valahogy bugosnak tűnik, indokolatlanul belassul előttem, sokszor nem lehet kikerülni
Már 3szor kilépett a progi a desktopra, szinte mindig loadnál vagy a menüben járkálva...
Ettől még nagyon jó lett, nálam MW-t veri, UG2-őt nem a gyér tuning miatt, bár itt meg van autosculpt, meg canyon, meg stb stb
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 11. 02. 15:46
milyen videókra gondolsz Piet?
Nekem az van, de vannak videók is
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 11. 02. 15:49
Az Electronicarts.hu mintha egy kicsit el lenne tévedve 
Náluk 2005. van és 2005. november 11-én(!) megjelent a demó :Đ
http://www.electroni...s.hu/downloads/
Náluk 2005. van és 2005. november 11-én(!) megjelent a demó :Đ
http://www.electroni...s.hu/downloads/
Szerkesztette: Kory 2006. 11. 02. 15:50 -kor
Elküldve: 2006. 11. 02. 15:49
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 15:46
milyen videókra gondolsz Piet?
Azok amik nem ingame videk. pl ha indítasz egy új profilt, akkor azzal kezd, hogy mutat téged a kocsiban, amikor megérkezel a városba. magyarra állítva nálam így rögtön az üldözéshez ugrik. Visszaállítva megint jó..
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 11. 02. 15:50
érdekes, nekem minden vidót lejátszik
túl is nyomtam párat, annyi volt
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 11. 02. 15:52
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 15:50
érdekes, nekem minden vidót lejátszik

Na mind1
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 11. 02. 15:57
Maxtreme
megoldásával jó a magyarítás és a videókat is lejátsza.
Remélem nem baj, hogy bemásoltam.
Viszont nekem elég érdekes, mert hol magyar, hol angol szövegek vannak.
Idézet
Kiszedtem a játékból ezeket a fileokat:
Hungarian_Frontend.bin
Hungarian_Global.bin
Hungarian_InGame.bin
..átneveztem őket erre:
Hungarian_Frontend.bin ------> English_Frontend.bin
Hungarian_Global.bin --------> English_Global.bin
Hungarian_InGame.bin --------> English_InGame.bin
Utánna visszakopizod őket a megfelelő helyre, és voálá van videó, meg a game is magyar
Ha a későbbiekben szeretne az ember visszatérni az angol nyelvere, érdemes az átnevezendő
fileokról, még az akció előtt 1 biztonsági másolatot készzíteni
Hungarian_Frontend.bin
Hungarian_Global.bin
Hungarian_InGame.bin
..átneveztem őket erre:
Hungarian_Frontend.bin ------> English_Frontend.bin
Hungarian_Global.bin --------> English_Global.bin
Hungarian_InGame.bin --------> English_InGame.bin
Utánna visszakopizod őket a megfelelő helyre, és voálá van videó, meg a game is magyar
Ha a későbbiekben szeretne az ember visszatérni az angol nyelvere, érdemes az átnevezendő
fileokról, még az akció előtt 1 biztonsági másolatot készzíteni
Remélem nem baj, hogy bemásoltam.
Viszont nekem elég érdekes, mert hol magyar, hol angol szövegek vannak.
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]
Elküldve: 2006. 11. 02. 15:59
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 16:34

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Versenyháború rulez
Voltunk vagy 1x-en, nagyon kafa.
Amúgy már 50%-nál járok, de inkább lassítok, mert túl hamar vége lesz
Magyarítást senkinek nem ajánlom, mert így nem játssza le a videókat.
Borzasztóan fontos kérdés: a visszapillantó tükör normálisan működik? MW-ből nekem nagyon hiányzott...
abraham
"A komputeren hibátlanul muködik a Q 3. De az utobi idöben utána kutattam jobban az Aptivák után és rájöttem hogy nem anyira szivesen vánék meg etöl az utólsó darabtól.
" - Pokeas
\\GigabyteP35-DS3L\C2D.E6420@3.2@AC Freezer 7 Pro\4GB_DDR2\Gigabyte 260 GTX OC SP 216\\
COD MW2 in game:[HWSW]EBI
" - Pokeas
\\GigabyteP35-DS3L\C2D.E6420@3.2@AC Freezer 7 Pro\4GB_DDR2\Gigabyte 260 GTX OC SP 216\\
COD MW2 in game:[HWSW]EBI
Elküldve: 2006. 11. 02. 16:04
Írtam egy kis leírást, unatkoztam.
A játékot még nem vittem végig, de a héten biztosan befejezem. 42%-nál járok, pedig mindössze 3 órát játszottam vele összesen.
Rövid
És ez baj, mert az 'új' NFS-ek közül messze a Carbon viszi a pálmát.
De miért?
Az UG-k egy idő után monotonná váltak, mindig ugyanazok a pályák, kihívások. MW: dettó, ráadásul az üldözések egy idő után frusztrálóan hatottak, nehezek voltak, és a béna AI(amit egy jó adag catch up-al megspékeltek) mégjobban lehúzta az egészet.
A Carbon egy MW&UG2 keverék. Az EA kiemelte mindkét rész erősségeit, és egy játékba gyúrta. Persze, azért ez nem jelenti azt, hogy a játék 100%-os, sőt.
Visszatért a részletes autó'fabrikálás', sőt, tovább is lett fejlesztve; az EA az 'AutoSculpt' nevet adta neki. Ez nem mást jelent, minthogy a különböző autó külsejét befolyásoló alkatrészek minden egyes tulajdonságát centiről centire lehet állítani(magasság, mélység, szélesség, stb).
Azonban jó pár dolog megint kimaradt, köztük a neon - pedig szerintem a neon egy alapfeltétele az éjszakai street racing-nek.
Sajnos nem csak a neon maradt ki, hanem az UG2-ből jól ismert dyno, a részletes autó-beállítások amikkel pénzköltés nélkül lehetett növelni a teljesítményt. Igazán kár érte. Természetesen az autó teljesítményét is lehet növelni, nem csak a szépség-faktort, ezt is egy picit továbbfejlesztették, most már minden egyes tuningcsomagnál el kell döntenünk, hogy az adott alkatrész milyen célt szolgáljon inkább(Pl.: veszünk nitrót, de el kell döntenünk, hogy inkább tovább tartson, vagy inkább kevesebb ideig de erősebb legyen a hatása, vagy legyen az arany középút).
Van 1-2 új versenytípus. Visszatért a drift, aminek én személy szerint nagyon örülök. Annak viszont kevésbé, hogy a versenypályán való driftelés eléggé rosszul sikerült. Mintha olajon vezetnénk. Ezt nagyon elrontották az EA-nál, de szerencsére a kanyonban való driftelés jól sült el, ott sokkal kevésbé érződik irrealisztikusnak az irányítás. Megmaradt a circuit(pedig szerintem már el kéne felejteni. Sprint FTW!), a sprint, a checkpoint(korábban tollbooth) és a speedtrap. A dragot kivették. Amit csak azért nem értek, mert ugye a környezet adott... sebaj.
A career mód hasonlít a MW karrier módjához, azonban mégis sokkal jobb lett. Itt is meg kell felelni bizonyos követelményeknek, de ezek a bizonyos követelmények kimerülnek a versenyek megnyerésében. A város több részre van osztva. Minden egyes részt egy-egy banda birtokol. Úgy lehet megkaparintani a területet, ha szépen sorjában legyöződ a bandatagokat, mígnem eljutsz a 'boss'-hoz. A boss-al való versenyzés nagyon jó, sokkal látványosabb mint az MW-ben. Általában 2 versenyt kell menni ellene: 1 'sima' versenyt a városban, és egy 'canyon duel-t'. A canyon duel már önmagában megért egy új játékot. Nagyon durva. 2 menetből áll. Az 1.-ben a lényeg az, hogy minnél közelebb tudj maradni a boss-hoz, majd a 2.-ban pedig fordított a helyzet; minnél távolabb kell húzodni tőle, de természetesen ilyenkor te vagy elől.. és ez még semmi, hisz a kanyon nem egy túl biztonságos hely autóversenyzésre. Sok helyen kitörhető a korlát, és ilyenkor biza game over... ráadásul a kanyarok is elég kiszámíthatatlanok, nomeg a riválisunk se szokott csak úgy elengedni.
Még egy nagyon jó újítás van a játékban, az nem más, minthogy lehet 'csapatunk'. Egyszerre maximum 3 csapattagunk lehet, és egyet vihetünk versenyezni. 3 dologban tudnak segíteni. 1)Feltartják az ellenfelet 2)Felderítik a levágásokat a pályán, és ezeket a térkép is 'megjegyzi' az adott versenyen 3) szélárnyékot nyújtanak, hogy gyorsabban tudj menni.
Ráadásul, ha te nem is tudod megnyerni a versenyt, de a csapattársad igen, akkor a verseny meg van nyerve! De most jön csak a poén: nem csak nekünk van ám 'csapatunk'. Minden egyes versenyzőnek van egy segédje, aki azon ügyködik, hogy ne mi nyerjünk. Pont emiatt sokkal hangulatosabbak lettek a versenyek is: már nem csak 4-en vagyunk a pályán, hanem 8-an, sőt, 'race war'-okban 12-en.
Rendőrök most is vannak, de szerencsére sokkal szelídebbek, és könyebb is meglépni előlük. Ja, és egyelőre úgy néz ki(42%-nál) hogy ebben a részben nem kell bounty-t gyüjteni, szóval halleluja.
Autók vannak dögivel, 3 kategóriába vannak sorolva(Muscle, Exotic, Tuner). Törés az most se nagyon van, csak ablakbetörés és karcolások, de az autó teljesítményére nincs hatással. A város sokkal jobb lett, jóval sötétebb és nagyobb.
A grafika nem nagy szám, sőt, csalódás, de nagy, hisz az MW-nél aligha szebb. Az irányítás rendben van, olyan amilyen volt az MW-ben, habár most mintha jobban kijönne a kocsik közti különbség.
Egy szó mint száz, jó játék. El kell fogadni, hogy most már ez az NFS. Nem az NFS1, 2, 3, 4 ,5. Nem. Ez. Carbon, UG, MW. Meg kell próbálni elfogadni, nekem sikerült... arcade autóverseny, jól.
10/7

a képek nem túl szépek, sajna nálam nagyon akad...(tudom, az egyik képen épp felvesz a fraps...de nem attól akad
)
A játékot még nem vittem végig, de a héten biztosan befejezem. 42%-nál járok, pedig mindössze 3 órát játszottam vele összesen.
Rövid
De miért?
Az UG-k egy idő után monotonná váltak, mindig ugyanazok a pályák, kihívások. MW: dettó, ráadásul az üldözések egy idő után frusztrálóan hatottak, nehezek voltak, és a béna AI(amit egy jó adag catch up-al megspékeltek) mégjobban lehúzta az egészet.
A Carbon egy MW&UG2 keverék. Az EA kiemelte mindkét rész erősségeit, és egy játékba gyúrta. Persze, azért ez nem jelenti azt, hogy a játék 100%-os, sőt.
Visszatért a részletes autó'fabrikálás', sőt, tovább is lett fejlesztve; az EA az 'AutoSculpt' nevet adta neki. Ez nem mást jelent, minthogy a különböző autó külsejét befolyásoló alkatrészek minden egyes tulajdonságát centiről centire lehet állítani(magasság, mélység, szélesség, stb).
Azonban jó pár dolog megint kimaradt, köztük a neon - pedig szerintem a neon egy alapfeltétele az éjszakai street racing-nek.
Sajnos nem csak a neon maradt ki, hanem az UG2-ből jól ismert dyno, a részletes autó-beállítások amikkel pénzköltés nélkül lehetett növelni a teljesítményt. Igazán kár érte. Természetesen az autó teljesítményét is lehet növelni, nem csak a szépség-faktort, ezt is egy picit továbbfejlesztették, most már minden egyes tuningcsomagnál el kell döntenünk, hogy az adott alkatrész milyen célt szolgáljon inkább(Pl.: veszünk nitrót, de el kell döntenünk, hogy inkább tovább tartson, vagy inkább kevesebb ideig de erősebb legyen a hatása, vagy legyen az arany középút).
Van 1-2 új versenytípus. Visszatért a drift, aminek én személy szerint nagyon örülök. Annak viszont kevésbé, hogy a versenypályán való driftelés eléggé rosszul sikerült. Mintha olajon vezetnénk. Ezt nagyon elrontották az EA-nál, de szerencsére a kanyonban való driftelés jól sült el, ott sokkal kevésbé érződik irrealisztikusnak az irányítás. Megmaradt a circuit(pedig szerintem már el kéne felejteni. Sprint FTW!), a sprint, a checkpoint(korábban tollbooth) és a speedtrap. A dragot kivették. Amit csak azért nem értek, mert ugye a környezet adott... sebaj.
A career mód hasonlít a MW karrier módjához, azonban mégis sokkal jobb lett. Itt is meg kell felelni bizonyos követelményeknek, de ezek a bizonyos követelmények kimerülnek a versenyek megnyerésében. A város több részre van osztva. Minden egyes részt egy-egy banda birtokol. Úgy lehet megkaparintani a területet, ha szépen sorjában legyöződ a bandatagokat, mígnem eljutsz a 'boss'-hoz. A boss-al való versenyzés nagyon jó, sokkal látványosabb mint az MW-ben. Általában 2 versenyt kell menni ellene: 1 'sima' versenyt a városban, és egy 'canyon duel-t'. A canyon duel már önmagában megért egy új játékot. Nagyon durva. 2 menetből áll. Az 1.-ben a lényeg az, hogy minnél közelebb tudj maradni a boss-hoz, majd a 2.-ban pedig fordított a helyzet; minnél távolabb kell húzodni tőle, de természetesen ilyenkor te vagy elől.. és ez még semmi, hisz a kanyon nem egy túl biztonságos hely autóversenyzésre. Sok helyen kitörhető a korlát, és ilyenkor biza game over... ráadásul a kanyarok is elég kiszámíthatatlanok, nomeg a riválisunk se szokott csak úgy elengedni.
Még egy nagyon jó újítás van a játékban, az nem más, minthogy lehet 'csapatunk'. Egyszerre maximum 3 csapattagunk lehet, és egyet vihetünk versenyezni. 3 dologban tudnak segíteni. 1)Feltartják az ellenfelet 2)Felderítik a levágásokat a pályán, és ezeket a térkép is 'megjegyzi' az adott versenyen 3) szélárnyékot nyújtanak, hogy gyorsabban tudj menni.
Ráadásul, ha te nem is tudod megnyerni a versenyt, de a csapattársad igen, akkor a verseny meg van nyerve! De most jön csak a poén: nem csak nekünk van ám 'csapatunk'. Minden egyes versenyzőnek van egy segédje, aki azon ügyködik, hogy ne mi nyerjünk. Pont emiatt sokkal hangulatosabbak lettek a versenyek is: már nem csak 4-en vagyunk a pályán, hanem 8-an, sőt, 'race war'-okban 12-en.
Rendőrök most is vannak, de szerencsére sokkal szelídebbek, és könyebb is meglépni előlük. Ja, és egyelőre úgy néz ki(42%-nál) hogy ebben a részben nem kell bounty-t gyüjteni, szóval halleluja.
Autók vannak dögivel, 3 kategóriába vannak sorolva(Muscle, Exotic, Tuner). Törés az most se nagyon van, csak ablakbetörés és karcolások, de az autó teljesítményére nincs hatással. A város sokkal jobb lett, jóval sötétebb és nagyobb.
A grafika nem nagy szám, sőt, csalódás, de nagy, hisz az MW-nél aligha szebb. Az irányítás rendben van, olyan amilyen volt az MW-ben, habár most mintha jobban kijönne a kocsik közti különbség.
Egy szó mint száz, jó játék. El kell fogadni, hogy most már ez az NFS. Nem az NFS1, 2, 3, 4 ,5. Nem. Ez. Carbon, UG, MW. Meg kell próbálni elfogadni, nekem sikerült... arcade autóverseny, jól.
10/7
a képek nem túl szépek, sajna nálam nagyon akad...(tudom, az egyik képen épp felvesz a fraps...de nem attól akad
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 02. 16:09
Idézet: abraham - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 15:59
Borzasztóan fontos kérdés: a visszapillantó tükör normálisan működik? MW-ből nekem nagyon hiányzott...
abraham
abraham
Normálisan műxik.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 11. 02. 16:10
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 15:40
És akkor egy kis negatív kritika :Đ
A scout csapattárs valahogy bugosnak tűnik,
A scout csapattárs valahogy bugosnak tűnik,
én kirúgtam a francba. mindig blokkolt. komolyan mondom idegeítőbb mint a CS-ben. mutatja a kis levágást, jó, mindketten bemegyünk, erre egy _emelkedőn_ nem tudni miért belassít 20-ra. De ezt így egymás után 5ször eljátszotta.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 02. 16:12
emberek ebben hol van drag? mert nemtalálkoztam még vele...
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."
Elküldve: 2006. 11. 02. 16:13
Idézet: Asker - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 16:12
emberek ebben hol van drag? mert nemtalálkoztam még vele...
Azért nem találod mert nincs benne
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 11. 02. 16:13
Nekem meg mióta az első "útkereső" fiú megjött,azóta ott megy előttem állandóan. Leáll a kanyarban,meg néha megáll,de 1-2 mp alatt már előttem is van!
Azóta nem vagyok mindig csak 2. A többieket kb 40-50 mp-el verjük,na de sérti az önbecsülésem!
AMD Athlon 64 X2 Dual 4200+ | 2 GB Kingmax | Geforce 8600 GT Silence
Elküldve: 2006. 11. 02. 16:16
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. Nov. 2., Thursday - 16:13
Azért nem találod mert nincs benne 
ezigen. bit my ass ea. hogy ezek mekkora degenerált génhulladékok!!!!
akkor mi a facé raktak belé igazi betonszaggató muscle legendákat? mi másra használjam ha nem quarterezni???? ezek mekkora 1 faszlámák!!! driftelgessek mint, a dedós japók, egy SELBY-VEL??? szörnyű...
akkor már tettek volna bele egy errevaló subarut....
ps: csak engem idegelt fel??? meg amúgyis az ilyen környezethez az illlene a legjobban...
Szerkesztette: Asker 2006. 11. 02. 16:20 -kor
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."
Elküldve: 2006. 11. 02. 16:22
én is írtam, pont ezt..mwben tényleg nem volt sok értelme de itt, ahol adott a környezet..
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 02. 16:26
komolyan ,tiszta tokyo drift, mint a végén egy mustang egy skyline motorral

Súgó
A téma zárva.