HWSW Informatikai Kerekasztal: A NEC Label flash technológiája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A NEC Label flash technológiája ha nem boldohulsz a Label flash-el Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Ferte90 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 27. 18:57

Üdv mindenk! Sokáig problémám volt a label flash-el... 1 hétbe telt mire találtam olyan nérót, ami támogatja, stb... Szóval, ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz! Már elég jól belejöttem a DVD gravírozásba!!!! :up:

#2 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 27. 22:28

:think: kereső? Egyébként elég közismert: Labelflash a 6-os Néro-nál csak egy specifikus verzióban tanyázik, a 7-eseknél pedig csak az Ultra edition-ben.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3 Felhasználó inaktív   Ferte90 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 10:12

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 22:28

:think: kereső? Egyébként elég közismert: Labelflash a 6-os Néro-nál csak egy specifikus verzióban tanyázik, a 7-eseknél pedig csak az Ultra edition-ben.

Nekem a Premium neroban is benne van én épp az ultrába nem találtam meg  :think:

#4 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 20:34

Idéznék PPétertől:

Idézet

LightScribe - a HP birtokában lévő lemezfeliratozási technológia, amely a lemezek címkeoldalára tesz lehetővé "nyomtatást" a kimondottan LightScribe képes író és lemez együttes használata esetén. A CD lemezeknél a LightScribe felület a címkeoldal legtetején kapott helyet, DVD-k esetén a két 0.6 mm vastag polikarbonát korong között, ezért DVD-ken tartósabb lesz a "nyomat" (nem a felszínen van, hanem a műanyag réteg alatt), de a CD-hez képes kevésbé kontrasztosabb a nyomtatott kép ugyanazzal a "nyomtatási" beállítással. A LightScribe írókban lévő plusz alkatrész nem "írófej", nincs külön "nyomtatófej", csak egy rögzített pozíciójú plusz optika, ami a lemeznyomtatás szinkronizációját végzi el illetve a LS lemezek azonosítását teszi lehetővé.
DiscT@2 - A Yamaha által kifejlesztett technológia, amely lehetővé tette, hogy a CD-R lemezek adatoldalára (a megírt és az érintetlen terület közötti szemmel látható kontrasztkülönbséget kihasználva) ábrát égessünk az adatok felírása után fennmaradó szabad helyre, vagy akár a teljes lemezfelületre. Speciális lemezt nem igényel, hiszen a lemez adatoldalára dolgozozik.
LabelFlash - A Fuji és a Yamaha közös munkájával az eredeti CD-s DiscT@2 technológia DVD-re továbbfejlesztett változata, amely képes az egyszer írható DVD-k adatoldalára az írás után fennmaradó szabad helyre, vagy akár a teljes lemezfelületre ábrát égetni. Ebben az esetben nem szükséges speciális lemez.
De létezik olyan speciális, kimondottan LabelFlash DVD-lemez is, amelynek a címkeoldala is ugyanezzel a módszerrel "festhető" meg. A LabelFlash DVD-lemez olyan mint egy kétoldalas írható korong, csak az egyik arca nem adatok felírására alkalmas, hanem kimondottan csak "nyomtatásra", de a megfestendő hordozóréteg ugyanúgy a két 0.6 mm vastag polikarbonát korong között terül el, mint az adathordozó réteg az adatokkal megtölthető oldalon, tehát itt is nagyon tartós a műanyag réteg alá "nyomtatott" ábra, hiszen nem a felszínen van. CD-s változata nincs és nem is lesz.

Ezek alapján kérdezem: magyarul mintás lemezeket csinálhatok az írható rész alapján? De gondolom oda csak szövegek mehetnek nem? (Kép hülyén nézne ki...) A 6.6.1.4-es Nero (ez van meg) dobozos verziója is támogatja?

Szerkesztette: Mykee 2006. 12. 08. 20:35 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#5 Felhasználó inaktív   Ferte90 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 12:14

Hát igen én próbáltam már gravírozni adatoldalra képet, de elég gagyin néz ki, viszont a szöveg nagyon jól látszik! A Nero verzió-d nemtom, hogy támogatja-e, nézd meg a cover design-jében, hogy van -e olyan a file  menüben, hogy print label flash, vagy label flasl nyomtatás, ha van akkor támogatja... Ha nincs akkor tegyél fel Nero 7.2.x premium-ot, vagy újabbat,  le lehet tölteni a nero hivatalos oldaláról a demo-t, aszt valahonnan leszedsz hozzá kódot és regisztrálod!

#6 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 13:44

Idézet: Ferte90 - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 12:14

...aszt valahonnan leszedsz hozzá kódot és regisztrálod!

Gratulálok. Fórumszabályzatot elolvastad, mikor regisztráltál? Nem gondolod, hogy azt a programot, amit megírtak sokan, sok munkával, és pénzért árulják, tán ki kéne fizetned, ha szeretnéd használni?

Szerkesztette: didyman 2006. 12. 09. 13:45 -kor

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#7 Felhasználó inaktív   Ferte90 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 14:24

Idézet: didyman - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 13:44

Gratulálok. Fórumszabályzatot elolvastad, mikor regisztráltál? Nem gondolod, hogy azt a programot, amit megírtak sokan, sok munkával, és pénzért árulják, tán ki kéne fizetned, ha szeretnéd használni?

Nem akarok kötözködni, de a program regisztrációjának van JOGOS formája is nem azt mondtam, hogy menj fel a legelső warez oldalra és szedd le a kódot! Lehet hogy egy kicsit félreérthető volt, akkor elnézést!!!! Arra gondoltam, hogy nem kell bemenni a boltba és megvenni, hanem lehet kérni regisztrációs kódot (perse nem ingyen), és azt leszedve regisztrálni lehet a programot!

#8 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 09. 15:38

Szerintem egy jogos figyelmeztetés után nem neked kellene itt háborogni, kikérni magadnak, meg körülményesen magyarázkodni. Téma lezárva.  :mad:

#9 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 09. 22:59

Most készülök venni egy új írót, de jellemző kis hazánkra, hogy szoftver nélkül árulják. :( Pedig egy Nero hozzá nem jött volna rosszul...  :rolleyes:

#10 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 00:55

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 22:59

Most készülök venni egy új írót, de jellemző kis hazánkra, hogy szoftver nélkül árulják. :( Pedig egy Nero hozzá nem jött volna rosszul...  :rolleyes:

Jaja, én is megvettem volna dobozosan... ha lett volna.  :omg:

#11 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 10:27

Olyan típust kell választani, amit árulnak dobozosan, szoftverkörítéssel. :)

#12 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 10:35

Idézet: Etele - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 10:27

Olyan típust kell választani, amit árulnak dobozosan, szoftverkörítéssel. :)

De mindhez csak nero express van, az meg max falidísznek jó.

#13 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 21:49

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 22:28

Hümm, szóval az Ultra-ban nincs, és a Premiumban van... (Legalábbis nálam)
Bocsi, hogy vitatkoztam...
Gondolkoztál már ma?

#14 Felhasználó inaktív   oregzoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 22:00

Lehet,hogy láma kérdésem lesz.Ha labelflash lemezre akarok mintát meg kell a lemezt fordítanom,vagy mi módon tudok képet varázsolni rá?

#15 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 23:13

Idézet: oregzoli - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 22:00

Lehet,hogy láma kérdésem lesz.Ha labelflash lemezre akarok mintát meg kell a lemezt fordítanom,vagy mi módon tudok képet varázsolni rá?

A válasz: IGEN természetesen meg kell fordítani... A gravírozó progi ezt fel fogja ismerni, és kiírja, hogy melyik oldalra fogja elvégezni a műveletet...

#16 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 23:14

na ha ezt a szóismétlést a magyartanárom meglátná....

#17 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 25. 03:11

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 22:59

Viszont jó hír, hogy a 6.6.1.4-es verzió (a legutolsó hatos) dobozos 6.6-os kódjával viszont teljes mértékben támogatja az írót, és a Labelflasht is!

#18 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 18:00

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. dec. 25., hétfő - 3:11

Viszont jó hír, hogy a 6.6.1.4-es verzió (a legutolsó hatos) dobozos 6.6-os kódjával viszont teljes mértékben támogatja az írót, és a Labelflasht is!

Na, én is nyomoztam ezügyben kicsit. Úgy tűnik, csak az 1A25- kezdetű kóddal (Nero 6.6 full kódok kezdődnek így) fog megjelenni a Labelflash gomb. Így már értem, hogy a 6.3-ról uprgadelt Nero-mban miért nincs LF.  :omg:

#19 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 19:06

Idézet

Na, én is nyomoztam ezügyben kicsit. Úgy tűnik, csak az 1A25- kezdetű kóddal (Nero 6.6 full kódok kezdődnek így) fog megjelenni a Labelflash gomb. Így már értem, hogy a 6.3-ról uprgadelt Nero-mban miért nincs LF.  icon_ohmygod.gif

Ahha tehát te azt mondod, hogy a 6.6 full ba van benne, és akkor másokba nincs is!!! Úgy vettem ki szavaidból, hogy a frissítettbe sincs!!! De a 7 -be is csak a premium editionba van benne!!!!! kár....
Egyéként a lightscribe -ot is csak némelyik nero támogatja, vagy az össsz??????? :think:

#20 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 19:46

Idézet: vincentvega - Dátum: 2006. dec. 25., hétfő - 19:06

Ahha tehát te azt mondod, hogy a 6.6 full ba van benne, és akkor másokba nincs is!!! Úgy vettem ki szavaidból, hogy a frissítettbe sincs!!! De a 7 -be is csak a premium editionba van benne!!!!! kár....
Egyéként a lightscribe -ot is csak némelyik nero támogatja, vagy az össsz??????? :think:

6.6 Full, illetve NEC kóddal (ilyet nem volt módomban kipróbálni, mert az író mellé nem volt Nero) mennie kell. 7.x-el nincs tapasztalatom, nem akarok átállni rá (egyelőre). Több infó itt: http://club.cdfreaks...t=165030&page=3

Cover designerben nekem van a 6.3-ról updatelt verzióban is Lightscribe opció (persze íróm az nincs hozzá, hogy kipróbáljam).

Szerkesztette: FakeJack 2006. 12. 25. 19:48 -kor

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó