HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#91 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 16. 10:33

Dobozborító:

Kép

#92 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 10:40

Pár screenshot még (lehet, hogy némelyik már volt)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

Kép

A képeket elnézve, a BioWare kitesz magáért.  ;)
Csak jönne már!  :respect:

#93 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 11:04

BTW a Visszabeszélő részlegben megkérek egy HG-át, hogy szerkessze át a topic címét, mert a game címe is változott (kiegészült), meg a platform és a készítő is jó lenne, ha látszódna.

#94 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 10:09

A videók alapján nem jött be annyira, viszont a képek alapján nagyon bejön, meg akkor már százszor inkább ez, mint a sok sci-fi RPG. Én valahogy nem bírom a sci-fi RPG-ket, sokkal inkább bejön, hogyha élettelibb környezetben játszódik az egész (Oblivion, Gothic 3, Dragon Age: Origins, stb.) Úgyhogy egy próbát megér majd, én biztos, hogy ki fogom próbálni. Csak kár, hogy 2009 Q2 vagy Q3-ban jön csak. De jól teszik, ha sietnek vele, mert 2010-ben ugyebár nagy valószínűség szerint jön a Gothic IV, a TESV, azok mellett nem sok esélye lesz.

#95 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 11:19

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 10:09

De jól teszik, ha sietnek vele, mert 2010-ben ugyebár nagy valószínűség szerint jön a Gothic IV, a TESV, azok mellett nem sok esélye lesz.

Haha :D
Egy bioware rpg-ről beszélsz, azzal ugye tisztában vagy?  :Đ
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#96 Felhasználó inaktív   Glorfindel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 15:08

Valdynak igaza van.
Mély tisztelet, különösen az Elder Scrolls sorozatnak, de amit Bepe írt, inkább fordítva érvényes.

#97 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 22:53

Idézet: Glorfindel - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 15:08

Valdynak igaza van.
Mély tisztelet, különösen az Elder Scrolls sorozatnak, de amit Bepe írt, inkább fordítva érvényes.

Hogy a BioWare nagyobb nevű és jobb RPG-ket készítene, mint a Bethesda? Hát nem tudom, de eléggé oda kell tennie magát annak, aki a Bethesdat le akarja nyomni ebben, anno a Morrowind + Tribunal + Bloodmoon, és nemrég az Oblivion is elég nagyot szólt. Sőt, inkább a legnagyobb nevek az RPG kategóriában. Namármost ha jön a The Elder Scrolls V a Bethesda-tól, akkor az sem fog kicsit durranni.

#98 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 01:05

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 22:53

Hogy a BioWare nagyobb nevű és jobb RPG-ket készítene, mint a Bethesda? Hát nem tudom, de eléggé oda kell tennie magát annak, aki a Bethesdat le akarja nyomni ebben, anno a Morrowind + Tribunal + Bloodmoon, és nemrég az Oblivion is elég nagyot szólt. Sőt, inkább a legnagyobb nevek az RPG kategóriában. Namármost ha jön a The Elder Scrolls V a Bethesda-tól, akkor az sem fog kicsit durranni.

Nem mondom, hogy rossz volt az obli, mert jó volt, de azért egy bg1-2, nwn, kotor, mass effect-hez nem ér fel. Bár, igaz hogy a konzolok elterjedésével egyre jobban hígultak fel a bioware rpg-k is, de azért az oblivion hígságától messze voltak (kivéve mass effect).

Az a baj, hogy gyakran úgy írod le a saját véleményed, mintha azok egyetemes igazságok lennének.

Az rpg játékok piacán pont nem a bioware az, akinek oda kell tennie magát, mivel ők már bizonyítottak, nem egyszer és nem kétszer. Persze attól még elvárjuk a minőségi munkát mint eddig mindig :)

Összehasonlítva a bethesdával, nekik eddig csak 2 nagy címük jött ki, a tes4 és a fallout3. Mindkettő úgy megalkotva hogy azt nemcsak az rpg kedvelők élvezhessék, hanem úgy kb mindenkinek szólt.

Szerkesztette: Valdy 2009. 03. 19. 01:26 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#99 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 10:35

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 1:05

Nem mondom, hogy rossz volt az obli, mert jó volt, de azért egy bg1-2, nwn, kotor, mass effect-hez nem ér fel. Bár, igaz hogy a konzolok elterjedésével egyre jobban hígultak fel a bioware rpg-k is, de azért az oblivion hígságától messze voltak (kivéve mass effect).

Az a baj, hogy gyakran úgy írod le a saját véleményed, mintha azok egyetemes igazságok lennének.

Az rpg játékok piacán pont nem a bioware az, akinek oda kell tennie magát, mivel ők már bizonyítottak, nem egyszer és nem kétszer. Persze attól még elvárjuk a minőségi munkát mint eddig mindig :)

Összehasonlítva a bethesdával, nekik eddig csak 2 nagy címük jött ki, a tes4 és a fallout3. Mindkettő úgy megalkotva hogy azt nemcsak az rpg kedvelők élvezhessék, hanem úgy kb mindenkinek szólt.

Apropó, NWN. Én azt sosem próbáltam, de a 2-őt lehet, hogy kipróbálom, hogyha azt mondod, hogy van olyan jó, mint a TESIV:Oblivion vagy egy Gothic III. Csak ennek a Neverwinter Nights 2-nek annyi MOD-ja meg hivatalos kiegje kijött már, hogy azt sem tudom, hogy mi mi, nem látok keresztül a káoszon. Na meg érdekes módon, amíg az Oblivion és a Morrowind topik pörgött nagyon hosszú hónapokon át, addig a Fallout 3 is, amíg le nem csengett a game úgy pár hét alatt, az NWN-é meg itt soha az életben nem pörgött, és alig van, aki hozzászól a topikhoz.

#100 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 10:59

Dragon Age beta-test jelentkezés: http://www.rpgwatch.com/#11620

#101 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 11:21

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 10:35

Apropó, NWN. Én azt sosem próbáltam, de a 2-őt lehet, hogy kipróbálom, hogyha azt mondod, hogy van olyan jó, mint a TESIV:Oblivion vagy egy Gothic III. Csak ennek a Neverwinter Nights 2-nek annyi MOD-ja meg hivatalos kiegje kijött már, hogy azt sem tudom, hogy mi mi, nem látok keresztül a káoszon. Na meg érdekes módon, amíg az Oblivion és a Morrowind topik pörgött nagyon hosszú hónapokon át, addig a Fallout 3 is, amíg le nem csengett a game úgy pár hét alatt, az NWN-é meg itt soha az életben nem pörgött, és alig van, aki hozzászól a topikhoz.

Igen, mert ugyan mindkettő rpg mégis 2 különböző stílus. Az nwn csak a kőkemény rpg fanoknak fog tetszeni, olyanból ezen a fórumon alig van 1-2 ember.
A morrowind meg oblivion meg fo3 meg mindenkinek szól, de ezt már leírtam tegnap is. Nemcsak az rpg fanok tudják élvezni, hanem olyan is aki mondjuk nem szokott rpg-vel játszani.
Ez azért van így, mert ezek nincsenek túlbonyolítva, ezért az rpg fanok kicsit húzzák mindig a szájukat, hogy milyen szimpla cucc, de azért nekik is tetszik.

Már most mondom, hogy ne próbáld ki az nwn-t mert nem fog tetszeni.

#102 Felhasználó inaktív   nobela 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 15:28

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 10:21

Az nwn csak a kőkemény rpg fanoknak fog tetszeni

Hát, ízlések és pofonok...

Szerintem az nwn (single player) igencsak messze van a kőkemény rpg-től...
Én nem is fejeztem be, olyan szinten gagyi gyerekes és egyszerű a sztori, a párbeszéd rendszer, meg úgy egyáltalán az egész. A lehetséges válaszoknál kb. van jó meg rossz.

Persze mesélővel, online, elhiszem hogy igazi rpg lehet.

De így magában csak egy picit jobban kidolgozott hack & slash (szerintem).

#103 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 15:54

Idézet: nobela - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 15:28

Hát, ízlések és pofonok...

Szerintem az nwn (single player) igencsak messze van a kőkemény rpg-től...
Én nem is fejeztem be, olyan szinten gagyi gyerekes és egyszerű a sztori, a párbeszéd rendszer, meg úgy egyáltalán az egész. A lehetséges válaszoknál kb. van jó meg rossz.

Persze mesélővel, online, elhiszem hogy igazi rpg lehet.

De így magában csak egy picit jobban kidolgozott hack & slash (szerintem).

Jó az igaz hogy az nwn sok embernek nem tetszett, de azért nem volt az olyan rossz. Nem véletlenül van hatalmas rajongótábora.
A kőkeményt meg csak azért írtam, hogy nyomatékosítsam hogy vannak különbségek játékosok között. Pl lehet valaki odavan a hacknslash rpg-ért de sosem játszana egy nwn-el például, (ami szerintem messze nem hack & slash volt, legalábbis én nem sok hasonlóságot véltem benne felfedezni mondjuk a titan questtel vagy diabloval).

Én sem vagyok kőkemény rpg fan, mindenféle stílus tetszik, ha jó.

#104 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 16:16

Én oda vagyok a hack & slash-ért, mégis kedvelem az NWN-t! :) Ellenben az Oblivion és a Fallout3 számomra egy hulladék. Egy darabig játszottam vele, de nekem személy szerint nem jött be. Még a Mass Effect-et megnézem, kíváncsi vagyok, hogy az hogy fog tetszeni. :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#105 Felhasználó inaktív   nobela 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 22:45

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 15:16

Én oda vagyok a hack & slash-ért, mégis kedvelem az NWN-t! :)

Hahaha, csak nekem volt igazam  :D

#106 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 20. 08:26

Jo volt a Neverwinter de visszagondolva csak az ugrik be hogy allandoan altatni kellett a csapatomat. Befutok a terembe, utok parat a karddal, elnyomok egy-egy spellt aztan kirohanas es alvas. Miutan kitisztitottam a termet, alvas. Minden csata utan alvas :Đ Most mar en sem mernem ajanlani de mikor kijott akkor nagyon jo volt.
Obliviont vegigvittem ketszer de mar arra sem lenne turelmem. A Fallout 3 az meh.

Ellenben az Arx Fatalist meg egyik sem birta felulmulni :smoker:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#107 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 12:35

http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/eag..._ad_320x240.mov

#108 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 23:46

2 új INGAME movie !!! http://www.rockpapershotgun.com/2009/03/30...battle-footage/

#109 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 21:11

Új  Dragon Age: Origins interjú:

http://kotaku.com/5189916/dragon-age-origi...y-in-the-making

#110 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 18:08

Még egy Dragon Age interjú: http://arstechnica.com/gaming/news/2009/03...-age-at-gdc.ars

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.