HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#1061 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 15. 20:50

Én most vittem végig Harcos voltam és nagyon jó volt ki fulloztam a 2 kardos (1kard+1kisebb fegyver) teknikát végén össze hoztam azt is hogy a ügyetlenebik kézben is nagyobb fegyver legyen pl nekem egy törpe csata balta volt és nagyon jó volt most kezdem new game-t de ugyan olyan warrioros leszek de most kard+páncél kombóval Nagyon csodálkoztam azon hogy pl a SPOILER: Törpéknél Brankát nem tudtam legyőzni 6* probáltam de egyszer sem igy muszály volt a golem faszit kinyirnom vagy azta 8csöcsű dagit ugyan igy a törpéknél azt is vagy 5ödjéra tudtam legyözni de a végén a vezérdémont pite volt legyözni nagyon könyen kifingadtam 10perc alatt megöldtem szoval nem értem könyeb kinyirni egy Vezérdémont mint egy Brankát vagy egy csöcsöst xD Na m1 pc vidtem végig és Most egy kérdés Xboxra meg szeretném veni ezta ultimate editiont amiért adnak Ugye alap+ezt az awaking kieget nah Xboxon sokkal nehezeb az irányitás? Mert biztos nehezebb föleg a tactikai térkép meg ienek de egyszerüen muszály megvenem :D Köszönöm a válaszokat

#1062 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 16. 04:33

Üzenet megtekintéseIdézet: latyaa - Dátum: 2011. 05. 15. 23:50

Én most vittem végig Harcos voltam és nagyon jó volt ki fulloztam a 2 kardos (1kard+1kisebb fegyver) teknikát végén össze hoztam azt is hogy a ügyetlenebik kézben is nagyobb fegyver legyen pl nekem egy törpe csata balta volt és nagyon jó volt most kezdem new game-t de ugyan olyan warrioros leszek de most kard+páncél kombóval Nagyon csodálkoztam azon hogy pl a SPOILER: Törpéknél Brankát nem tudtam legyőzni 6* probáltam de egyszer sem igy muszály volt a golem faszit kinyirnom vagy azta 8csöcsű dagit ugyan igy a törpéknél azt is vagy 5ödjéra tudtam legyözni de a végén a vezérdémont pite volt legyözni nagyon könyen kifingadtam 10perc alatt megöldtem szoval nem értem könyeb kinyirni egy Vezérdémont mint egy Brankát vagy egy csöcsöst xD Na m1 pc vidtem végig és Most egy kérdés Xboxra meg szeretném veni ezta ultimate editiont amiért adnak Ugye alap+ezt az awaking kieget nah Xboxon sokkal nehezeb az irányitás? Mert biztos nehezebb föleg a tactikai térkép meg ienek de egyszerüen muszály megvenem :D Köszönöm a válaszokat

Nekem Boxon van meg, en is az Ultimate ED-t vettem meg, es azt kell mondjam nagyon konnyu az iranyitas. 10 perc utan megszokod, semmi kulonleges nincs benne. Nincs sok jatekom meg, de van FPS, RTS, TPS, szimulator, de mindkozul ennek az iranyitasa fekszik nekem a legjobban, mint kezdo konzolosnak.

Probald ki a Tolvaj kasztot, ket torrel a kezben. Sokkal jobb mint az amivel te mentel, mert kb dupla olyan gyorsan ut, es nem sokkal kisebb az egyenkenti sebzes hisz joval magasabb a pancel atuto erteke.

#1063 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 16. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2011. 05. 16. 04:33

Nekem Boxon van meg, en is az Ultimate ED-t vettem meg, es azt kell mondjam nagyon konnyu az iranyitas. 10 perc utan megszokod, semmi kulonleges nincs benne. Nincs sok jatekom meg, de van FPS, RTS, TPS, szimulator, de mindkozul ennek az iranyitasa fekszik nekem a legjobban, mint kezdo konzolosnak.

Probald ki a Tolvaj kasztot, ket torrel a kezben. Sokkal jobb mint az amivel te mentel, mert kb dupla olyan gyorsan ut, es nem sokkal kisebb az egyenkenti sebzes hisz joval magasabb a pancel atuto erteke.

Oks köszi bár tegnap csináltam egy új hőst az is ugyan így harcos nekem nagyon tetszik mert a csapatomba 2 varázsló volt Morigan meg Wayn és frankó volt de kiprobálom Tolvajt is egye fene :D akk sentem meg rendelem zavvirol a ultimatet :D köszi am Liveos vagy? vagyis van Liveod? bocsánat az off-ért

#1064 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 16. 19:06

Van Live-om igen de nem tolom multiban a boxot, egyelore.

Nekem is van ilyen-olyan karakterem, kivetel ijasz, mert az rohadt gyenge. Ketkezes harcos, pajzsos-kardos, es a dupla toros rugo kozul a rugo tetszik a leginkabb mert gyors, nagyon, a tobbihez kepest. Skillek kozul is a dupla fegyveres a legjobb, es a Rugo kaszt kepessegei miatt rengetegszer ut kritikust. Na mindegy, majd kiprobalod es tobbet massal nem akarsz jatszani :)

#1065 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 25. 15:19

Nah sziasztok ujra én :D Nah szoval nekem a Ultimate edition van meg és leszedtem a witch hunthoz egy magyarositást de nem müxik olvastam és irtak vmit hogy akinek ultimate editionje van azzal van vmi baj de meg lehet oldani szovall tuti nem csak én találkoztam ezzel ha valakinek sikerült meg oldani irjatok ide kérlek nagyon szeretnék vele játszani de ha elkezdem angolul semmit sem fogok belöle érteni :D

#1066 Felhasználó inaktív   adam10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 19. 14:31

Az ultimate editionhoz valaki tud linkelni egy trainert ? Pénz miatt kellene nagyon nagyon! előre is köszi

#1067 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 19. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: adam10 - Dátum: 2011. 06. 19. 14:31

Az ultimate editionhoz valaki tud linkelni egy trainert ? Pénz miatt kellene nagyon nagyon! előre is köszi

konzol
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#1068 Felhasználó inaktív   Benjoe70 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 20. 18:59

Üdv mindenkinek! Igencsak rákattantam a gaméra, és ha már így alakult, gondoltam, hogy előröl kezdem. Nekiálltam harcosként az origins alapjátéknak és egész jól haladtam, egészen addig amíg ebbe az álomba bele nem kerültem. Ebbe a fade, vagy minevű dologba. Minden leírás és végigjátszás két szóval elintézi a dolgot, mondván; öljem meg először az álhaveromat, majd a két varázslót, aztán ennyi. Eddig nem használtam csalást, de mivel több napja csak azt nézem, hogy a kalandom véget ért, mert a duncan lenyomott vagy hatszázszor, már nagyon unom, viszont a csalást sem tudom aktiválni (PC).
Bármilyen segítséget rendkívül nagy szeretettel fogadnék...:-) Köszönöm!

#1069 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 20. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Benjoe70 - Dátum: 2011. 07. 20. 18:59

Üdv mindenkinek! Igencsak rákattantam a gaméra, és ha már így alakult, gondoltam, hogy előröl kezdem. Nekiálltam harcosként az origins alapjátéknak és egész jól haladtam, egészen addig amíg ebbe az álomba bele nem kerültem. Ebbe a fade, vagy minevű dologba. Minden leírás és végigjátszás két szóval elintézi a dolgot, mondván; öljem meg először az álhaveromat, majd a két varázslót, aztán ennyi. Eddig nem használtam csalást, de mivel több napja csak azt nézem, hogy a kalandom véget ért, mert a duncan lenyomott vagy hatszázszor, már nagyon unom, viszont a csalást sem tudom aktiválni (PC).
Bármilyen segítséget rendkívül nagy szeretettel fogadnék...:-) Köszönöm!

http://dragonage.wik...e_%28Origins%29

#1070 Felhasználó inaktív   Benjoe70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 20. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2011. 07. 20. 20:56

Köszönöm, de továbbra is azt mondom, hogy ha szó szerint megcsinálom, amit itt írnak, akkor sem jön elő a konzol, nem tudok beírni semmilyen parancsot. Sajnos, továbbmenni sem tudok, de nagyon sajnálnám, ha abba kellene hagyni, mert nagyon tetszik a játék. Ha valaki tudna valami okosságot írni, az nagyon jó lenne...

#1071 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 20. 21:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Benjoe70 - Dátum: 2011. 07. 20. 21:25

Köszönöm, de továbbra is azt mondom, hogy ha szó szerint megcsinálom, amit itt írnak, akkor sem jön elő a konzol, nem tudok beírni semmilyen parancsot. Sajnos, továbbmenni sem tudok, de nagyon sajnálnám, ha abba kellene hagyni, mert nagyon tetszik a játék. Ha valaki tudna valami okosságot írni, az nagyon jó lenne...

A konzol nem jelenik meg, láthatatlan, de ettől még tudsz bele írni, a játék parancsikonjánál írd az elérési út mögé, hogy -enabledeveloperconsole, ezt követően ha lenyomod játék közben a 0-t akkor fogsz tudni írni a konzolba, de nem fog látszani, de ettől még működni fog
- Amúgy meg rakd fel az 1.4-es patchet és rakd easyre a játékot, úgy aztán már tényleg nem nehéz

Szerkesztette: Drat 2011. 07. 20. 21:34 -kor

#1072 Felhasználó inaktív   Benjoe70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 20. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2011. 07. 20. 22:33

A konzol nem jelenik meg, láthatatlan, de ettől még tudsz bele írni, a játék parancsikonjánál írd az elérési út mögé, hogy -enabledeveloperconsole, ezt követően ha lenyomod játék közben a 0-t akkor fogsz tudni írni a konzolba, de nem fog látszani, de ettől még működni fog

Mindent úgy csináltam, ahogy mondtad, meg ahogy le volt írva, de a kalandom véget ért...

#1073 Felhasználó inaktív   Benjoe70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 20. 21:46

A "runscript..." c. történetet hol kell beírni? A főmenüben, a játék alatt, vagy mindegy? Pl. a runscript pc_immortal esetében kell a saját karakter száma, vagy nem? Ha kell, akkor szóközzel, vagy anélkül? Sok oldalon azt írják, hogy backspace-t kell többször nyomnom, hogy tudjak írni a console-ba. Ha nem látok semmit, akkor honnan tudjam, hogy backspace-t kell-e még nyomnom, vagy nem? Szóval sok a kérdés, mert nem túl részletes és egyértelmű a leírás...

#1074 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 20. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Benjoe70 - Dátum: 2011. 07. 20. 21:46

A "runscript..." c. történetet hol kell beírni? A főmenüben, a játék alatt, vagy mindegy? Pl. a runscript pc_immortal esetében kell a saját karakter száma, vagy nem? Ha kell, akkor szóközzel, vagy anélkül? Sok oldalon azt írják, hogy backspace-t kell többször nyomnom, hogy tudjak írni a console-ba. Ha nem látok semmit, akkor honnan tudjam, hogy backspace-t kell-e még nyomnom, vagy nem? Szóval sok a kérdés, mert nem túl részletes és egyértelmű a leírás...

egyszerűen csak nyomsz egy 0-t játék közben és onnan tudod hogy írsz a konzolba hogy egy rakás betűhalmaz fog megjelenni a képernyő felső részen, nah most annyi az egész hogy ezt: runscript pc_immortal szépen bepötyögöd és el is van intézve, nem kell sehol backspace, a parancsikon rendes beállítása fontos tehát C:\program files\ ..blabla..daorigins.exe -enebledeveloperconsole
Az egyszerűség kedvéért még itt egy rakás trainer: http://m0002.gamecop...e_origins.shtml

Szerkesztette: Drat 2011. 07. 20. 22:34 -kor

#1075 Felhasználó inaktív   Benjoe70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 07:44

Na, nem tudom, mit csinálok rosszul, mert sztem minden úgy van, ahogy minden leírásban is szerepel. A játék nálam több ikonra való kattintással is elindul. Most megkerestem azt az ikont, ami a bin-ship mappában van, azt tettem indítóikonként az asztalra és annak a tulajdonságaiban a Cél-hoz írtam be az enebledeveloperconsolét. Az ini fájlt is módosítottam, ennek ellenére hiába nyomom a 0-t, nem akar bejönni semmi. Egyéb ötlet?

#1076 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Benjoe70 - Dátum: 2011. 07. 21. 07:44

Na, nem tudom, mit csinálok rosszul, mert sztem minden úgy van, ahogy minden leírásban is szerepel. A játék nálam több ikonra való kattintással is elindul. Most megkerestem azt az ikont, ami a bin-ship mappában van, azt tettem indítóikonként az asztalra és annak a tulajdonságaiban a Cél-hoz írtam be az enebledeveloperconsolét. Az ini fájlt is módosítottam, ennek ellenére hiába nyomom a 0-t, nem akar bejönni semmi. Egyéb ötlet?

tölts le egy trainert, ott a link eggyel feljebb

#1077 Felhasználó inaktív   Benjoe70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 09:20

Oks, most tudok egy ilyet használni, már csak az a kérdés, hogy ez ki-be kapcsolható? Tehát, ha nem akarok állandóan csalni, akkor kikapcsolhatom? A mentéseimet mennyire befolyásolja?
Köszönöm a segítséget!

#1078 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Benjoe70 - Dátum: 2011. 07. 21. 09:20

Oks, most tudok egy ilyet használni, már csak az a kérdés, hogy ez ki-be kapcsolható? Tehát, ha nem akarok állandóan csalni, akkor kikapcsolhatom? A mentéseimet mennyire befolyásolja?
Köszönöm a segítséget!

mentesz előtte egyet, aztán kipróbálod, nem egyszerűbb és gyorsabb mint a "GK tudakozó"? :)

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.