HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII Értékeld a témát: -----

#1501 Felhasználó inaktív   Gizmoka 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:27

Idézet: mozesapo - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:08

Ahogy én értelmezem pl.
1. hónap - 400GB
2. hónap - 200GB
3. hónap - 151GB - ugye itt már korlátoznak a hónapban.
De a 4. hónapban ismét lehet pl 399GB mert így nem lépem át az utolsó 3 hónapban a 250GB/hónapot.
:think:  :think:  :think:  :think:
Érdekes lesz, főleg a mérő mostani állapotát tekintve.  :eek:

Mindneki érje el a 750Gb ot 3 hó alatt aztán mindenkit felfüggesztenek  :D
Csak nem akarnak csödbe menni...
Ennyi  :up:
Üdvicsek Gizmo

Asus P5B Core2Duo 6330 [húzatva 2.3Ghz] Samsung 3Gb DDR2 800 Ram [húzatva] Sapphire HD4850 1024MB GDDR3 PCTV PRO Tvkártya Samsung 120Gb + Samsung 320Gb SATA II 16Mb Monitor : MAG 786PF , Sony G420 , Router : Edimax  BR-6574N Wireless Router     Nekem megfelel :)

#1502 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:29

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:23

Nem attól közalkalmazott valaki, hogy az állam számára keres, hanem attól, hogy tőle kapja a fizetését, de mindegy :)

Bocs, a smiley lemaradt a végéről....
Gondoltam, hogy sikerül odaértelmezni...most megyek, és megszerkesztem...

#1503 Felhasználó inaktív   Koppany 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:30

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:00

A csomagmódosítást ne pörögd túl, papucsban-köntösben beslattyogsz az üszire, aláírod, átraknak, mire hazaérsz, már a modemed is rebootolt és nagyobb sebességen netezel.

+ ahogy irtam mar egyszer, hozzam hozzamvagtak meg az ajandek DVD lejatszot is, mindezt huseg alatt persze. :up:

#1504 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:32

Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:27

Ha figyelmesen olvasol azóta 2 darab otthoni internetkapcsolat van igy gyakorlatilag a külföldi sávszél miatt chellozok.
Örülök ha mulatsz és érdekes embernek tartasz EZ JÓ.
De kérlek olvasd végig az össze hozzászólást és rájössz ,hogy az én i8gényeim már hamarabb orvosolva lettek igaz nem UPC által.Mindezek mellett megtartottam a chellot is.
Ez nem ellentmondás hanem anyagi biztonság.
MEGTEHETTEM.  :Đ

Üdv az ellentmondásosak klubjában. Pár oldallal ezelőtt engem is annak nevezett nfs.

Neeeennem Dömpi kedvéért sem idézem be a commentet.... :cool:
" az élet egy ritka szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

#1505 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:33

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:25

Tehát akkor a lényeg, hogy az egymást követő 3 hónapba ne lépd át a 250Gb-ot, azaz legalább az egyik hónapban legyen 250Gb alatt a forgamad?

Ha elkezdted 400Gb-tal de a következő hónapba már csak 100GB, akkor ismét lehet 400GB a forgalmad a 3. hónapba, mert a kutyát se érdekli?

Ha jól vettem ki az írásodból.

Nem. Egymást követő 3 hónapot néznek.

Szal hónap1+hónap2+hónap3 nem lehet nagyobb 750nél. Itt jött a kéréds, ha a hónap2 és a hónap3 valamint a hónap4 összege kisebb, mint 750, de hónap4 nagyobb, mint 250, akkor kirúgják-e.

Ezt ugye 3 módon lehetne:
1) a mérő 3 hót mér csak és nem törődik a 4.kel, ebben az esetben nem fogják kirúgni, de sztem ez nem valószinű.
2) 3 hóra még 750GB-ot és 4-re néz 1000-et.
3) ha túllépted a 750et 3 hónap alatt, akkor megkülönböztet a többi usertől és nem a 3 hónapos összegzést alkalmazza, hanem csak arra a hónapra figyeli a 250 gigát.

Én a 3)-ast tartom esélyesnek, esetleg a 2)-est.

Asszem közben megértettem a kérdésed :D

Nem 3 havonta nézik, hanem minden hónapban nézik a megelőző 2-t. Szal a 400 - 100 - 400 az korlátozva lesz amikor eléred a 750GB-ot. De mondjuk a 400-100-100-400 már nem lesz (kivéve ha valamit csinálsz a 400 után ami miatt 750nél nagyobb lesz a 3 havi), mert nem tudod úgy összeadni őket, hogy 750-nél nagyobb legyen.

Szerkesztette: BoGab 2007. 02. 01. 16:41 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1506 Felhasználó inaktív   Xabi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:34

Idézet: PallR - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:00

offkent nekem is utso,
Az a baj hgoy frissen kikerul a tanar meg a sok tanito es csak azert mentek el tanarnak meg tanitonak mivel mashova nem vettek fel oket es/vagy azt sem tudtak mit akarnak az elettol.
Tanarokat/tanitokat mar jo regen jo par eve epitik lefele akkor ekrdem en minek megyek el szociologia-nepneveles szakos tanarnak? es meg sajnaljam is utana?
Huu most ezzel meg tobb ember fog utalni nade ez egy ilyen vilag
PallR

:offtopic: Ez úgy ahogy van, hülyeség.
Gondolom, az meg sem fordult még a fejedben, hogy valaki azért megy el tanárnak, mert tanár szeretne lenni, vagy esetleg azért végez eü-t, mert ápoló. Neeem, az megy tanárnak, aki hülye. Értem. Akkor megkérdezném, hogy akkor ki megy segédmunkásnak?
Másrsézt, van, aki számára ez az egyetlen kitörési lehetőség, mert mondjuk a szülei annyit tudnak besegíteni neki, hogy a helyi (városi) főiskolát elvégezze, ami jó esélyel tanárképző.
Még mielőtt rámsütör, nem vagyok tanár, nem dolgozok az egészségügyben sem, és voltam olyan szerencsés, hogy egyetemet végezhettem és a szolgáltatóiparban dolgozom. De mondjuk a sógornőm nem volt ilyen szerencsés, meg a feleségem sem.
Aki egy multinál dolgozik, annak van esélye dolgozónetre, hogy így olcsóbban kapja meg az internetet. Az iskolánál, vagy a kórháznál van ilyen szerinted? Másrészt a vállakozó, meg a cég ezt el tudja számolni, és így szintén pénzt takarít meg. A közalkalmazott melyik rublikába írja majd be?
Másrészt állam bácsi néha nem kevés pályázati pénzt ad az UPCnek. A közalkalmazottak és a köztisztvisleők meg az "állam" nevű cég alkalmazottai.
Harmadrészt: nem az a baj, hogy nem a 10/1-et kapják, hanem az, hogy ha kedvezményről beszélnek, akkor az legyen kedvezmény, vagy mondják azt, hogy sorry, holnaptól nem fussa.

Neked attól nem kell többet fizetned, mert valaki kevesebbet fizet. Akkor meg miért fáj? Az UPCnek lenne kisebb profitja. Jaaa, hogy őket sajnálod? Értem...

X.

#1507 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:34

Idézet: Kicsiati - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:06

Álj már le. És arra nem is gondolsz, hogy akik éjjel-nappal töltenek úgy lefoglalják majd a sávszélt, hogy mezei user mint én meg majd szívok, mert állandóan ledobál a hálóról, meg majd úgy fog ingadozni a sebesség, hogy öröm lesz azt nézni.
Ez volt hajdanán a Chello kezdetén is.

A másik. Mi a fenét lehet saját célra 3-400 gigát letölteni havonta? Az majdnem 100 DVD film. Tudom, online tv is van meg ilyesmi.
Na, mindegy, szerintem aki saját célra használja a netet, annak elég kellene lennie a 250GB-nak.

De ha tudsz egy olyan lehetőséget, ahol HDTV minőségben tudok online tévézni, akkor szólj, mert rácsatlakozom én is a netes tévére. Lehet, hogy akkor nekem sem lesz elég a 250GB.

bár HDTVtől szerintem nagyon messze van, de itt van pár csatorna:

http://www.medinalia.com/

nem egy közülük 500Kb/s-os sebességet igényel, vagy nagyobbat.

#1508 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:35

Idézet: Gizmoka - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:27

Mindneki érje el a 750Gb ot 3 hó alatt aztán mindenkit felfüggesztenek  :D
Csak nem akarnak csödbe menni...
Ennyi  :up:

Felmutatnak 1-2 áldozati bárányt (szeződés felfüggesztés, névtelen bejelenteés az asva meg a proart szerveknél), többi jól összesz*rja magát, meg lehet ezt oldani :D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1509 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:36

Idézet: Xabi - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:34

Neked attól nem kell többet fizetned, mert valaki kevesebbet fizet. Akkor meg miért fáj? Az UPCnek lenne kisebb profitja. Jaaa, hogy őket sajnálod? Értem...

X.

:respect: ksöszönöm szépen. :respect:

#1510 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:38

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:32

Üdv az ellentmondásosak klubjában. Pár oldallal ezelőtt engem is annak nevezett nfs.

Neeeennem Dömpi kedvéért sem idézem be a commentet.... :cool:

kb egy kategóriába sorollak benneteket a kis sajátos értékrendem szerint. Okoskodó és nagyzoló

Hozzátok ez volt szerintem az uccsó hozzászólásom :) mert se eszem, se pénzem nincs annyi mint nektek :D

#1511 Felhasználó inaktív   Straum 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:39

Új ÁSZF:
A medium csomagot adják majd dolgozónetként. 10% kedvezménnyel.

#1512 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:41

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:34

bár HDTVtől szerintem nagyon messze van, de itt van pár csatorna:

http://www.medinalia.com/

nem egy közülük 500Kb/s-os sebességet igényel, vagy nagyobbat.

http://wwitv.com/portal.htm

Men a "czech republic"-ra és keresd meg azt a csatornát, hogy HDTV. Meg fogsz lepődni.

#1513 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:42

Idézet: Straum - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:39

Új ÁSZF:

Van új infód, hogy ez minden eddigi Dolgozónetre vonatkozik, vagy így véled a 41. oldalon található aláhúzott szöveg alapján?

#1514 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:43

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:29

hanem az olyan tanárokat akik kevés pénzért dolgoznak és még egy számitógép megvásárlása is problémát jelent, aztán fizessünk elő internetre, de miből?

Ha gepre se telik, minek hozza internet :)

#1515 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:43

Új ÁSZF:

Húúúúúnemmondod.

A picskuba, kezdhetjük előlről az egész vitát. LOL  :D

#1516 Felhasználó inaktív   PallR 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:45

Idézet: Xabi - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:34

:offtopic: Ez úgy ahogy van, hülyeség.
Gondolom, az meg sem fordult még a fejedben, hogy valaki azért megy el tanárnak, mert tanár szeretne lenni, vagy esetleg azért végez eü-t, mert ápoló. Neeem, az megy tanárnak, aki hülye. Értem. Akkor megkérdezném, hogy akkor ki megy segédmunkásnak?
Másrsézt, van, aki számára ez az egyetlen kitörési lehetőség, mert mondjuk a szülei annyit tudnak besegíteni neki, hogy a helyi (városi) főiskolát elvégezze, ami jó esélyel tanárképző.
Még mielőtt rámsütör, nem vagyok tanár, nem dolgozok az egészségügyben sem, és voltam olyan szerencsés, hogy egyetemet végezhettem és a szolgáltatóiparban dolgozom. De mondjuk a sógornőm nem volt ilyen szerencsés, meg a feleségem sem.
Aki egy multinál dolgozik, annak van esélye dolgozónetre, hogy így olcsóbban kapja meg az internetet. Az iskolánál, vagy a kórháznál van ilyen szerinted? Másrészt a vállakozó, meg a cég ezt el tudja számolni, és így szintén pénzt takarít meg. A közalkalmazott melyik rublikába írja majd be?
Másrészt állam bácsi néha nem kevés pályázati pénzt ad az UPCnek. A közalkalmazottak és a köztisztvisleők meg az "állam" nevű cég alkalmazottai.
Harmadrészt: nem az a baj, hogy nem a 10/1-et kapják, hanem az, hogy ha kedvezményről beszélnek, akkor az legyen kedvezmény, vagy mondják azt, hogy sorry, holnaptól nem fussa.

X.

Na jo ha elolvastad volna amit irtam magad is rajottel volna vagy max kersz tanari segitsegetd DE
Nem irtam hogy bajom van a kozalkalmazotakkal es azt sem hogy a tanarokkal. Nagyon jo hgoy vannak szep dolog ha valaki hivatastudatbol meg lelkesedessel csinalja ( az mas kerdes hogy tanarok eseteben ez egy x<10% resz ).
Azt irtam csupan hogy van egy kedvezmenyuk es a UPC egyoldaluan emeli a csomagjukat , ezek utan idejonni es obegatni hogy "csak" a duplajara emeltek ( majdnem ) ahelyett hogy 3 szorosara emeltek volna ( mert aki teljes arat fizet annak annyira emeltek ) az szerintem Gaz
Ennyit irtam es en mtobbet
a "szegeny tanarok" temat LesiaLovag vetette fel en csak arra irtam hogy nem sajnalom oket ennyi, de gondolom nem is kell.

PallR

#1517 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:45

Csak bosszantásképpen:

CHELLO PLUSRÓL NEM VÁLTOK LEFELÉ.

chello professional.feel the downspeed.
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#1518 Felhasználó inaktív   Straum 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:47

Idézet: llamada - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:42

Van új infód, hogy ez minden eddigi Dolgozónetre vonatkozik, vagy így véled a 41. oldalon található aláhúzott szöveg alapján?

Így vélem a 41 oldali szöveg alapján. Te nem?

#1519 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:43

Húúúúúnemmondod.

A picskuba, kezdhetjük előlről az egész vitát. LOL  :D

Végre mindenki eldöntötte, hogy kussol, erre jön ki és belefutunk újra a végtelen cilkusba :lol:

Na tényleg fejezzük be, mert pár oldallal ezelőtt egy moderátor is kérte és figyelmeztetett, hogy a sok offtopic után figyuk fognak jönni. Nehogy a chello emelés örömködés vége pityergés legyen már :)

#1520 Felhasználó inaktív   Xabi 

• Tag
  • PipaPipa

Új ÁSZF:

Értem én, de mivel a közalkalmazottit 1 évre kötheted (legalábbis eddig így volt), így a mostani változat szerint 7200 körül fizetsz. Ha bemegyek az utcáról, és 2 évre fizetek, akkor meg 6900et. Akkor hol a kedvezmény? Hogy a közalkalmazott kötheti 1 évre kicsit olcsóbban? És hol lehet ezt realizálni?

Mindenesetre érdeklődve várom, hogy mi lesz majd ebből.

Valamennyire reménytkeltő, hogy a megfogalmazásban ott van a "minimum 10%" megfogalmazás.

X.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.