Jaaah, és még valami. Nekem már a megszokás idejét követően tetszik, és bejön a 2009.
Viszont van három érdekes BUG, ami feltehetően egyre nagy BUG-ra vezethető vissza.
1. Több ismerősöm is jelezte, hogy miért rejtve kapcsolódva írok neki? Elérhető vagyok, mégis másoknál Nem érhető el-t jelez.
2. Ha bekapcsolom a hallgatott zene adatit WM Player alatt, és Elérhető vagyok, pár ismerősnél Nem érhető el-be vált át az állapotom...
3. Ha bizonyos partnerek bejelentkezéséhez egyéni hangokat társítok, akkor előfordult már, hogy Rejtve Kapcsolódott partnernél megszólalt a zene, mikor suttyóban bejelentkezett rejtve.

Időszakos hiba, így nem alkalmas arra, hogy a csajodat ellenőrizd, hogy rajtve van-e...

Ez kb olyan, mint mikor sokan azzal árulják el magukat rejtve kapcsolódásnál, hogy a vírusos gépük küldi a vírusos linket. Na az ilyeneknek direkt nem szólok.
A fentiek nem panaszok, hanem természetes BUG-ok még a nálam lévő legfrissebb verziókban is, így nem kérek hibamegoldást, csupán a poénos mivoltuk miatt írtam le.