HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#3201 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 02. 20:18

Idézet: Attees - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 8:13

Mivel catalyst, gondolom ATI kártyáról van szó..

Nálam egyébként DVI-DVI kábelen gond nélkül megy az NVIDIA kártyával 1280x720-on, vagy amire állítom.

SZVSZ valami frissebb driver megoldhatja a problémát. (vagy jobban elmélyülni a rejtett beállításaiban)

Szerk: Látom közben sikerült megküzdeni vele :D

Ja most a következő problémán dolgozom, hogy miért szaggat a divX tévén :D

Meg van mégegy. Szeretném feltenni az ati tray tool-t, mert a ccc-től borsódzik a hátam, de a tetves Pista csak aláírt driver hajlandó elfogadni.  :reklamacio:  Hát csessze meg, de engem nem érdekel és azt a progit akarom használni, ráadásul a leírás serint vista alatt is mennie kell.
Szóval ezt az aláírást hogyan lehet kicselezni, vagy hogyan tudok aláírást ráhamisítani a driverre? Valamelyik atixxx64.sys fájllal van baja.

Szerkesztette: sebgutkopf 2007. 10. 02. 20:19 -kor

My photos

#3202 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 20:40

Nem jól tudom, hogy x64-en csak aláírt driverek mennek, nincs trükközésre lehetőség?

Szerkesztette: VKP 2007. 10. 02. 20:42 -kor

Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#3203 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 20:55

Sziasztok !

Komoly problémával küszködök :
Hogyan lehet megoldani vista alatt, hogy egyszerre szóljon a hangszóró, az spdif kimenet, és a fejhallgató.
Mindig minden program előtt be kell állítani a hang lejátszóeszközök menüben hogy melyik hangkimenet az alapértelmezett, de egyszerre csak egyet enged.Ha pl. egy játéknál elfelejtem, lehet lelőni, majd beállítani a desktopon.
Ezt szeretném megoldani, remélem tud valaki segíteni.

#3204 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 20:56

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 21:18

Ja most a következő problémán dolgozom, hogy miért szaggat a divX tévén :D

Meg van mégegy. Szeretném feltenni az ati tray tool-t, mert a ccc-től borsódzik a hátam, de a tetves Pista csak aláírt driver hajlandó elfogadni.  :reklamacio:  Hát csessze meg, de engem nem érdekel és azt a progit akarom használni, ráadásul a leírás serint vista alatt is mennie kell.
Szóval ezt az aláírást hogyan lehet kicselezni, vagy hogyan tudok aláírást ráhamisítani a driverre? Valamelyik atixxx64.sys fájllal van baja.

Remélem szeretsz küzdeni  :D

1. Boot közben F8-kiválasztod, hogy engedje az aláíratlan drivereket működni.
(ez egyszerű, de minden indulásná eljátszani...)

VAGY

2. Itt egy csomag, amiben minden okosság benne van.

http://home.arcor.de...Certificate.rar

Nem túl egyszerű, de én megcsináltam (rivatuner szívatott) és működik.

A lényege annyi, hogy lehet parancssorból egy folyamatos teszt módot aktiválni a Vista alatt.
Ha ez megvan, a csomiagban található cuccok segítségével készítesz magadnak egy certificate-et, majd evvel aláírod :D a kívánt drivert (sys fájlt), az általad aláírt fájlt kicseréled a telepített driverben, és a Vista amíg teszt módban futtatod, szépen meg is eszi azt, mondván teszteled a drivert :cool:

Ha kikapcsolod a teszt módot, akkor már megint tiltani fogja, de azon kívül, hogy a képernyő sarkaiba kibiggyeszti, hogy test mode, semmi más különbség nincs tehát nem kell kikapcsolni, és működni fog.

Jó szorakozást ;)
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#3205 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 20:56

Idézet: VKP - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 21:40

Nem jól tudom, hogy x64-en csak aláírt driverek mennek, nincs trükközésre lehetőség?

Lásd hozzászólásom, lehet trükközni.
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#3206 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 07:18

Akit érint van új X-fi driver (2.15.0003) és új ALchemy driver is (1.00.11) link
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#3207 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 17:05

:respect:
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#3208 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 06:57

Idézet: Attees - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 21:56

Remélem szeretsz küzdeni  :D

1. Boot közben F8-kiválasztod, hogy engedje az aláíratlan drivereket működni.
(ez egyszerű, de minden indulásná eljátszani...)

VAGY

2. Itt egy csomag, amiben minden okosság benne van.

http://home.arcor.de...Certificate.rar

Nem túl egyszerű, de én megcsináltam (rivatuner szívatott) és működik.

A lényege annyi, hogy lehet parancssorból egy folyamatos teszt módot aktiválni a Vista alatt.
Ha ez megvan, a csomiagban található cuccok segítségével készítesz magadnak egy certificate-et, majd evvel aláírod :D a kívánt drivert (sys fájlt), az általad aláírt fájlt kicseréled a telepített driverben, és a Vista amíg teszt módban futtatod, szépen meg is eszi azt, mondván teszteled a drivert :cool:

Ha kikapcsolod a teszt módot, akkor már megint tiltani fogja, de azon kívül, hogy a képernyő sarkaiba kibiggyeszti, hogy test mode, semmi más különbség nincs tehát nem kell kikapcsolni, és működni fog.

Jó szorakozást ;)

Egy próbát mindenképpen megér. Köszi! :respect:
My photos

#3209 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 08:44

Idézet: krisz123 - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 20:55

Sziasztok !

Komoly problémával küszködök :
Hogyan lehet megoldani vista alatt, hogy egyszerre szóljon a hangszóró, az spdif kimenet, és a fejhallgató.
Mindig minden program előtt be kell állítani a hang lejátszóeszközök menüben hogy melyik hangkimenet az alapértelmezett, de egyszerre csak egyet enged.Ha pl. egy játéknál elfelejtem, lehet lelőni, majd beállítani a desktopon.
Ezt szeretném megoldani, remélem tud valaki segíteni.

senki sem tudja a megoldást?

#3210 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 09:57

Idézet: krisz123 - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 9:44

senki sem tudja a megoldást?

Szerintem ez a hangkarid driverétől és vezérlő szoftverétől függ.

A füles és az első hangszórónál külön kimenete van a hangkridnak fülesre és elsőre, vagy az első 2 csatornát használod az egyikhez a hátsó kettőt, meg a másikhoz? Egy jack elosztó esetén mondjuk vili, de akkor a hangerővel lesz gond. A cmss beállítás a hangkarikon ezt megoldja, hogy a hátsó és első ugyanazt adja, ha stereo a jel, vagy film és zene esetén. Gamáknál valamiért mindenképpen külön kezeli őket, ez nekem win xp-n is így van sajna.
My photos

#3211 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 09:59

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 7:57

Egy próbát mindenképpen megér. Köszi! :respect:

Még az jutott eszembe, hogy valaki ismer esetleg más alternatív programot ATI karikhoz, ami vista 64-el elmegy és lehet vele tuningolni, de ami még fontosabb, hogy downclockolni is tudjon.
Amikor nem játszom nem kell nekem a tuningolt órajel sőt a default sem, ha meg lehet takarékoskodjunk az energiával.
My photos

#3212 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 14:48

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 10:59

Még az jutott eszembe, hogy valaki ismer esetleg más alternatív programot ATI karikhoz, ami vista 64-el elmegy és lehet vele tuningolni, de ami még fontosabb, hogy downclockolni is tudjon.
Amikor nem játszom nem kell nekem a tuningolt órajel sőt a default sem, ha meg lehet takarékoskodjunk az energiával.

Ha most ismerkedsz a 64bit-es rendszerrel itt sok hasznos dolgot találsz:

http://www.start64.hu/

Rivatuner tudja amit szeretnél, és a techpowerup-os srácok csináltak hozzá rendesen aláírt sys-fájlt, épp most próbáltam ki, ezt már alap módban is eszi a Vista.

Részletek:

http://www.start64.hu/index.php?option=com...id=864&Itemid=1
Az Isten Ostora!

#3213 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 13:52

Hogyan tudom beállítani a monitor frissítéseket? :confused: Ti mit használtok? Próbáltam az új rivatunerrel de nem jött össze..Ehhez esetleg tud vki adni egy kis segítséget?

Köszi előre is!
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3214 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 14:04

Idézet: andrew-- - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 14:52

Hogyan tudom beállítani a monitor frissítéseket? :confused: Ti mit használtok? Próbáltam az új rivatunerrel de nem jött össze..Ehhez esetleg tud vki adni egy kis segítséget?

Köszi előre is!

CP-ből...

Kép

ha új CP akkor meg így: klikk

Szerkesztette: laragirl83 2007. 10. 06. 14:07 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#3215 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 14:49

Persze ezt vágom XP-ből, de ennek müködnie kéne vista alatt is? Csak mert megcsináltam a reg file-t és semmi változás...60Hz :down:

Szerkesztette: andrew-- 2007. 10. 06. 14:49 -kor

i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3216 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 16:44

Idézet: andrew-- - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 15:49

Persze ezt vágom XP-ből, de ennek müködnie kéne vista alatt is? Csak mert megcsináltam a reg file-t és semmi változás...60Hz :down:

PowerStrip
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#3217 Felhasználó inaktív   csabyka666 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 06. 21:40

Hali!
Leszedtem egy Vista-t, valami Preactivated verziót. Ha jól tudom, akkor ez olyan, hogy 30 nap múlva nem jár le...na egy kérdésem lenne. Miben különbözik a gyári Vista-tól az enyém? Tudom, abban, hogy nem regisztrált. De van ennek valamiféle hátránya??
Köszi!

#3218 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 22:50

Majd megtudod.. ;)
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#3219 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 06:41

Idézet: csabyka666 - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 22:40

Hali!
Leszedtem egy Vista-t, valami Preactivated verziót. Ha jól tudom, akkor ez olyan, hogy 30 nap múlva nem jár le...na egy kérdésem lenne. Miben különbözik a gyári Vista-tól az enyém? Tudom, abban, hogy nem regisztrált. De van ennek valamiféle hátránya??
Köszi!

Minden féle képpen aktválni kell majd valamilyen módon.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#3220 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 07:48

Idézet: csabyka666 - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 22:40

Hali!
Köszi!

Igen, az idő múlásával le fog butítani téged. :) Végső esetben kivág az internetet is, pláne blokkolni fogja a futtatását is. Nem próbáltam, olvastam róla. :)
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.