HWSW Informatikai Kerekasztal: Fagyások, újraindulások, X-akták II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (212 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fagyások, újraindulások, X-akták II. Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#1231 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 13. 20:25

Most megy a formatäläs. ez tuti biztos mindent kijavit, leirt és legaläbb egy hètig nem unatkozom :)
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1232 Felhasználó inaktív   Myron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 17:06

Hali!

Az lenne a baj h lefagy a gép és nem tudom miért.
Így néz ki egy ilyen fagyás:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Az az ATI-s üzenet azért van ott mert kiszedtem a videókártyát, így az alaplapon lévő integrált cuccról megy most. Azért szedtem ki a vidkarit h azt kizárjam mint hibaforrás. Na hát ki lett zárva mert így is szar.
Egy ilyen csodálatos fagyás után csak a reset segít, ilyenkor vagy be se kapcsol a monitor vagy egy ilyen jön be:
Kép
És itt megáll.

Na gondoltam lehet szar a Vista vagy valami driver vagy fasztudja, beraktam egy Windows XP Mini PE nevezetű boot CD-t, hátha avval is lefagy és akkor nem a rendszer a rossz.
Hát lefagyott:
Kép

Reset után a következő csodálatos, szinte művészi kép fogadott:
Kép
Semmi más, megnyomtam resetet, és pár másodperc múlva a mikor bekapcsolt a monitor ennyi jött be.

Memóriára gyanakszok, de talán proci is szar lehet. Meg mi az h benyomo a bekapcsoló gombot, hallom h felpörög a SATA vinyó, és így ennyi. Monitor sokszor be se kapcsol, semmi sípolás vagy prüttyögés.
Táp 300-asról 400-asra lett cserélve 1 hónapja kb. Mert már akkor is szarakodott de nem ilyen sűrűn. Aeeól nincs pontos kórtörténetem mert nem enyém a gép. Viszont én raktam össze és én is telepítettem és akkor még 300-as táp volt benne és órák hosszat játszottam UT3-at 2 napon keresztül és semmi baja nem volt. Aztán elkezdődtek a problémák az ismerősnél pár hétre rá. Az h újraindulgatott. Akkor a szervízbe vagy nemtomhol raktak be neki egy nagyobb tápot. Már akkor sejtettem h semmi értelme mert mondom nekem is bírta full terhelésen.

DVD írót is lehúztam ugyanúgy szar.
Ha a vinyó lenne a szar akkor legalább addig eljutna bootoláskor h kiírja h nem jó a vinyó, vagy ilyesmi. Nem?
Vidkarit már kiiktattam mint mondottam.
Más nincs a gépben.

Memória vagy proci lehet a szar. 2db 1GB-s 800-as kingmax van benne.
Meg egy 6000+ -os proci de azt a képen látjátok is.

Memóriákkal bűvészkedtem, csak egyiket csak másikat, csak egyik slot csak másik slot. Aztán egyik variációval bírta egy csomó ideig. Akkor azt hittem h szar volt az a modul. Aztán csak a másikat használtam de aztán avval is produkált egy ilyet. Lehet valamelyik slot rossz. Alaplap: Gigabyte GA-M61SME-S2

Na szóval az egyik memóriára gyanakszom csak már összekevertem a variációkat h most melyik volt jó melyik slotban és az a baj h egy ilyen kifagyás után kb 10-20 percig be se lehet kapcsolni a gépet mert egyszerűen a monitor se kapcsolódik be meg semmi. Aztán gondoltam addig megírom ezt az üzit, lehet a képek láttán azt mondjátok h ez biztos processzor probélma.

Remélem érthető és nem volt túl terjengős.
Köszi aki tud segíteni.

#1233 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 17:20

Idézet: Myron - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 18:06

Én az uj tápra gyanakszok, lehet hogy ki akar fulladni, nincs szaga, ventik mennek  a gépbe+ a tápba, bios reset miegymás. milyen a táp? megkérdezek másokat is a forumon hátha van valami konkrét megoldás.

Szerkesztette: pappas 2008. 06. 14. 17:27 -kor

ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1234 Felhasználó inaktív   Myron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 17:35

Idézet: pappas - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 18:20

Én az uj tápra gyanakszok, lehet hogy ki akar fulladni, nincs szaga, ventik mennek  a gépbe+ a tápba, bios reset miegymás. milyen a táp? megkérdezek másokat is a forumon hátha van valami konkrét megoldás.

ventik mennek, nem büdös, nem meleg. bios-ba nem hiszem h bárki is belépett volna szal alapon van, de azért megpróbálom resetelni majd csak most én se tudok belépni mert egyelőre be se tudom kapcsolni ezt a szart.

#1235 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 17:40

Idézet: Myron - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 18:35

ventik mennek, nem büdös, nem meleg. bios-ba nem hiszem h bárki is belépett volna szal alapon van, de azért megpróbálom resetelni majd csak most én se tudok belépni mert egyelőre be se tudom kapcsolni ezt a szart.

akkor itt az idö a hideg resetre, tápkábel le, egy párszor megnyomni  a bekapcs gombot mig van a tápba szufla, alaplapi elem ki, várni egy kis idöt, elem be, táp kébel rá és bekapcs. remélem megérted amit irtam. ;)

#1236 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 18:13

Idézet: Myron - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 17:35

Amit mutattál az erősen alaplaphibára mutat. Nézd meg alaposan, nem látsz-e (különösen a proci környékén) puffadt tetejű kondenzátort.

#1237 Felhasználó inaktív   Myron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 19:27

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 19:13

Amit mutattál az erősen alaplaphibára mutat. Nézd meg alaposan, nem látsz-e (különösen a proci környékén) puffadt tetejű kondenzátort.

Nem tudom milyen a puffadt tetejű, de itt mindegyik ugyanolyan.

#1238 Felhasználó inaktív   Myron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 19:31

Idézet: pappas - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 18:40

akkor itt az idö a hideg resetre, tápkábel le, egy párszor megnyomni  a bekapcs gombot mig van a tápba szufla, alaplapi elem ki, várni egy kis idöt, elem be, táp kébel rá és bekapcs. remélem megérted amit irtam. ;)

Megcsináltam, még a RESET_CMOS tüskékre is ráhúztam egy jumert. Aztán bekapcsoltam.
El is kezdte tölteni a Windows-t de lehet csak azért mert előtte másfél órát pihentettem. Amúgy úgy vettem észre h minél többet nyúzom annál kevesebb ideig bírja. Most már annyi időre se képes fennmaradni h kiválasszam a fail-safe defaults-t a biosban. Ha a RAM-ok lennének rosszak lehetséges lehet hogy ilyen gyors mértékben romoljanak? Minél inkább nyúzom annál inkább elromlanak?

#1239 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 19:46

Idézet: Myron - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 19:27

Nem tudom milyen a puffadt tetejű, de itt mindegyik ugyanolyan.

A kondenzátorok teteje enyhén vagy erősebben feldomborodik. Eredetileg sík, gyakran egy kereszt alakú benyomással gyengítve, h ha felreped, akkor azt szabályozottan tegye.

Szerkesztette: Gyula2222 2008. 06. 14. 20:07 -kor

#1240 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 19:47

Idézet: Myron - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 20:31

Megcsináltam, még a RESET_CMOS tüskékre is ráhúztam egy jumert. Aztán bekapcsoltam.
El is kezdte tölteni a Windows-t de lehet csak azért mert előtte másfél órát pihentettem. Amúgy úgy vettem észre h minél többet nyúzom annál kevesebb ideig bírja. Most már annyi időre se képes fennmaradni h kiválasszam a fail-safe defaults-t a biosban. Ha a RAM-ok lennének rosszak lehetséges lehet hogy ilyen gyors mértékben romoljanak? Minél inkább nyúzom annál inkább elromlanak?

nem sipol  a gép bekapcsolásnál? ha igen mennyit és milyen az alap lapod.

#1241 Felhasználó inaktív   Myron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 19:53

Idézet: pappas - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 20:47

nem sipol  a gép bekapcsolásnál? ha igen mennyit és milyen az alap lapod.

GA-M61SME-S2L

Nem sípol. És az a fura h ha kiveszem az összes RAM-ot akkor se sípol, pedig akkor kéne. Legalábbis másik fórumon ezt írták meg én is így emlékszem. Tehát addig el se jut h leellenőrizze a RAM-okat.
Úgy olvastam h proci nélkül be sem indul az alaplap (nem próbáltam a működő gépemen csak olvastam fórumban) tehát vagy a proci szar vagy az alaplap.

Most olyan furcsaságot csinált, h bejött ez az EnergyStar-os képernyő, és alulról felfele elkezdett kirajzolódni és felcsúszni fehéren az a szöveg amit normális esetben szürkén kéne kiírnia a jobb alsó sarokba. Meg van h azok a fehér csíkok (amik az egyik belinkelt képemen látszanak is) így mozognak (vízszintesen egy kicsit jobbra aztán kicsit balra).

Szal mostanában csak azt cisnálja h megnyomom a bekapcs gombot, villan kettőt a DVD olvasó, felpörög a vinyó, villan kettőt a piros led a vinyónak és ennyi. Utána néma csend, na meg pörögnek a ventik(táp, proci). Még a billenytyűzeten se villan fel a 3 led egy kis időre pedig normális esetben fel kéne.

Szerkesztette: Myron 2008. 06. 14. 19:56 -kor

#1242 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 20:01

Idézet: Myron - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 20:53

GA-M61SME-S2L

Nem sípol. És az a fura h ha kiveszem az összes RAM-ot akkor se sípol, pedig akkor kéne. Legalábbis másik fórumon ezt írták meg én is így emlékszem. Tehát addig el se jut h leellenőrizze a RAM-okat.
Úgy olvastam h proci nélkül be sem indul az alaplap (nem próbáltam a működő gépemen csak olvastam fórumban) tehát vagy a proci szar vagy az alaplap.

Most olyan furcsaságot csinált, h bejött ez az EnergyStar-os képernyő, és alulról felfele elkezdett kirajzolódni és felcsúszni fehéren az a szöveg amit normális esetben szürkén kéne kiírnia a jobb alsó sarokba. Meg van h azok a fehér csíkok (amik az egyik belinkelt képemen látszanak is) így mozognak (vízszintesen egy kicsit jobbra aztán kicsit balra).

Szal mostanában csak azt cisnálja h megnyomom a bekapcs gombot, villan kettőt a DVD olvasó, felpörög a vinyó, villan kettőt a piros led a vinyónak és ennyi. Utána néma csend, na meg pörögnek a ventik(táp, proci). Még a billenytyűzeten se villan fel a 3 led egy kis időre pedig normális esetben fel kéne.

nincs rá dugva a speaker(hangszoro)! dugd rá.

1 rövid sípszó : minden rendben.

1 hosszú sípszó : memóriahiba.

Az elsõ memóriabankban talált hibát a rendszer. Ha szerencsénk van, akkor csak nem érintkezik tökéletesen a modul. Rosszabb esetben az egyik chip hibás a modulon, de az alaplap hibája is okozhatja.

1 hosszú 2 rövid sípszó,
1 hosszú 3 rövid sípszó : videókártya hiba

A BIOS nem tudja elérni a videókártyát. Elképzelhetõ, hogy a kártya nem csatlakozik megfelelõen a slot-ba, rosszabb esetben a memóriája hibás.
Esetleg alaplapi hiba is okozhatja, de nem ez a jellemzõ.

Folyamatos sípolás : memória vagy videókártya probléma

A legjellemzõbb a memóriahiba ebben az esetben. Tipikusan akkor fordul elõ, ha a rendszer nem talál memóriát. Lehet, hogy az egyetlen modul meghibásodott vagy nincs a helyén, vagy nincs elegendõ mennyiségû modul beszerelve.

Az alaplap hibája ritkán okoz ilyen hibaüzenetet, de természetesen elõfordulhat.

Amugy még mindig azt mondom hogy a táp rossz, nem tudsz szerezni egy tápot probára?

Szerkesztette: pappas 2008. 06. 14. 20:05 -kor

#1243 Felhasználó inaktív   Myron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 20:09

Idézet: pappas - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 21:01

nincs rá dugva a speaker(hangszoro)! dugd rá.

1 rövid sípszó : minden rendben.

1 hosszú sípszó : memóriahiba.

Az elsõ memóriabankban talált hibát a rendszer. Ha szerencsénk van, akkor csak nem érintkezik tökéletesen a modul. Rosszabb esetben az egyik chip hibás a modulon, de az alaplap hibája is okozhatja.

1 hosszú 2 rövid sípszó,
1 hosszú 3 rövid sípszó : videókártya hiba

A BIOS nem tudja elérni a videókártyát. Elképzelhetõ, hogy a kártya nem csatlakozik megfelelõen a slot-ba, rosszabb esetben a memóriája hibás.
Esetleg alaplapi hiba is okozhatja, de nem ez a jellemzõ.

Folyamatos sípolás : memória vagy videókártya probléma

A legjellemzõbb a memóriahiba ebben az esetben. Tipikusan akkor fordul elõ, ha a rendszer nem talál memóriát. Lehet, hogy az egyetlen modul meghibásodott vagy nincs a helyén, vagy nincs elegendõ mennyiségû modul beszerelve.

Az alaplap hibája ritkán okoz ilyen hibaüzenetet, de természetesen elõfordulhat.

Amugy még mindig azt mondom hogy a táp rossz, nem tudsz szerezni egy tápot probára?

De tudok és most már én is egyre inkább gyanakszom a tápra mert azt vettem észre hogy ha kihúzom a tápkábelt egy ilyen fagyás után és fél óra múlva visszadugom akkor nem akaródzik bekapcsolni, viszont ha 10 percet úgy várok hogy be van dugva a tápkábel akkor akár még a windowst is betölti. most pl kékhalállal szállt el, nem hagyta benn szal nem tudtam lefotózni de elolvastam gyorsan és semmi konkrétat nem írt csak a sablon szöveg.

Mindenesetre rádugom a speakert, ha van benne egyáltalán aztán megpróbálom a tápot kicserélni. Köszi h ilyen sokat segítesz.

#1244 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 20:18

Idézet: Myron - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 21:09

De tudok és most már én is egyre inkább gyanakszom a tápra mert azt vettem észre hogy ha kihúzom a tápkábelt egy ilyen fagyás után és fél óra múlva visszadugom akkor nem akaródzik bekapcsolni, viszont ha 10 percet úgy várok hogy be van dugva a tápkábel akkor akár még a windowst is betölti. most pl kékhalállal szállt el, nem hagyta benn szal nem tudtam lefotózni de elolvastam gyorsan és semmi konkrétat nem írt csak a sablon szöveg.

Mindenesetre rádugom a speakert, ha van benne egyáltalán aztán megpróbálom a tápot kicserélni. Köszi h ilyen sokat segítesz.

Vigyázz a kapcsolgatásokkal, mert ha valoban a táp rossz és túl fut megölhet pár dolgot  a gépben! Inkább a csere táppal probálkozz aztán dugd rá a speakert.

A segitség meg természetes, nekem is jo ha segitenek, ha bajban vagyok. ;)

Szerkesztette: pappas 2008. 06. 14. 20:19 -kor

#1245 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 20:39

Idézet: Myron - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 18:06

Hali!

Az lenne a baj h lefagy a gép és nem tudom miért.
Így néz ki egy ilyen fagyás:

Az az ATI-s üzenet azért van ott mert kiszedtem a videókártyát, így az alaplapon lévő integrált cuccról megy most. Azért szedtem ki a vidkarit h azt kizárjam mint hibaforrás. Na hát ki lett zárva mert így is szar.
Egy ilyen csodálatos fagyás után csak a reset segít, ilyenkor vagy be se kapcsol a monitor vagy egy ilyen jön be:

És itt megáll.

Na gondoltam lehet szar a Vista vagy valami driver vagy fasztudja, beraktam egy Windows XP Mini PE nevezetű boot CD-t, hátha avval is lefagy és akkor nem a rendszer a rossz.
Hát lefagyott:

Reset után a következő csodálatos, szinte művészi kép fogadott:

Semmi más, megnyomtam resetet, és pár másodperc múlva a mikor bekapcsolt a monitor ennyi jött be.

Memóriára gyanakszok, de talán proci is szar lehet. Meg mi az h benyomo a bekapcsoló gombot, hallom h felpörög a SATA vinyó, és így ennyi. Monitor sokszor be se kapcsol, semmi sípolás vagy prüttyögés.
Táp 300-asról 400-asra lett cserélve 1 hónapja kb. Mert már akkor is szarakodott de nem ilyen sűrűn. Aeeól nincs pontos kórtörténetem mert nem enyém a gép. Viszont én raktam össze és én is telepítettem és akkor még 300-as táp volt benne és órák hosszat játszottam UT3-at 2 napon keresztül és semmi baja nem volt. Aztán elkezdődtek a problémák az ismerősnél pár hétre rá. Az h újraindulgatott. Akkor a szervízbe vagy nemtomhol raktak be neki egy nagyobb tápot. Már akkor sejtettem h semmi értelme mert mondom nekem is bírta full terhelésen.

DVD írót is lehúztam ugyanúgy szar.
Ha a vinyó lenne a szar akkor legalább addig eljutna bootoláskor h kiírja h nem jó a vinyó, vagy ilyesmi. Nem?
Vidkarit már kiiktattam mint mondottam.
Más nincs a gépben.

Memória vagy proci lehet a szar. 2db 1GB-s 800-as kingmax van benne.
Meg egy 6000+ -os proci de azt a képen látjátok is.

Memóriákkal bűvészkedtem, csak egyiket csak másikat, csak egyik slot csak másik slot. Aztán egyik variációval bírta egy csomó ideig. Akkor azt hittem h szar volt az a modul. Aztán csak a másikat használtam de aztán avval is produkált egy ilyet. Lehet valamelyik slot rossz. Alaplap: Gigabyte GA-M61SME-S2

Na szóval az egyik memóriára gyanakszom csak már összekevertem a variációkat h most melyik volt jó melyik slotban és az a baj h egy ilyen kifagyás után kb 10-20 percig be se lehet kapcsolni a gépet mert egyszerűen a monitor se kapcsolódik be meg semmi. Aztán gondoltam addig megírom ezt az üzit, lehet a képek láttán azt mondjátok h ez biztos processzor probélma.

Remélem érthető és nem volt túl terjengős.
Köszi aki tud segíteni.

Elsőre azt mondtam volna vga; másodjára hogy északi híd. Ált ha kondi akkor elöbb instabil/nem indul/sípolgat; ha ram az nem szemetlné így össze aképet, pláne postolásnál; így a PCIE interfészek környékén, északihídnak a vga alrendszert kezelő része halt le/azt kiszolgáló valamelyik áramköri elem a hibás: alaplap.

Néha van amikor nem sípol a gép, ált proc/lap hiba (proci fizikai behatás nélkül (hacsak nem northwood) nem szokott meghalni), de még egyet les rá a speakerre.

Amíg táp nem tisztázódott minimum a nem létszükségletű dolgokat húzd le, lapból ami hanyagolható vedd ki, ha több ram modulod van abból is vegyél kihogy csak 1 maradjon.

Cmosresethez még annyit hogy inkább 'gigabytosan' csináld következőleg; az mindig tuti; elem ki, érintkezők összezár. Az esetek 3%ában a sima hagyományos reset nem elég és aztán az ember meg azt már kicsukja...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1246 Felhasználó inaktív   Myron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 21:47

Na egy pont ugyanolyan 400-as Codegen táp volt itthon a másik gépbe, avval is szar (lol a szarra egy Mac-es link jön be, jelent ez valamit?:D )volt.
Speakert beraktam de semmi hibajelzést nem adott csak egy csippentés amikor beindult, amikor meg nem hátakkor meg semmi.

Aztán gondoltam kiszedem a ramokat és átteszem a másik gépből a bajos gépbe. És így most jó.
Utána beraktam az egyik bajos gépből származó ramot (úgy h csak az volt benne) rögtön POST-nál beszart.
Aztán csak a másikat, most már jó ideje megy egy live cd ről a memtest és minden OK, másik rammal el se jutna odaáig.

Azért érzem most magam kibaszott hülyének meg minden, mert volt egy idő mikor a ramra gyanakodtam.  :think:
Kivettem az egyiket és csak a másikkal használtam. És szar volt. Aztán cseréltem és akkor is szar volt. Lehetetlen h ugyanazt raktam volna vissza  :D
Vagy mégis :confused:  Hát akkor bizony LOL!  :omg:

Szerkesztette: Myron 2008. 06. 14. 21:51 -kor

#1247 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 21:56

Idézet: Myron - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 22:47

Na egy pont ugyanolyan 400-as Codegen táp volt itthon a másik gépbe, avval is szar (lol a szarra egy Mac-es link jön be, jelent ez valamit?:D )volt.
Speakert beraktam de semmi hibajelzést nem adott csak egy csippentés amikor beindult, amikor meg nem hátakkor meg semmi.

Aztán gondoltam kiszedem a ramokat és átteszem a másik gépből a bajos gépbe. És így most jó.
Utána beraktam az egyik bajos gépből származó ramot (úgy h csak az volt benne) rögtön POST-nál beszart.
Aztán csak a másikat, most már jó ideje megy egy live cd ről a memtest és minden OK, másik rammal el se jutna odaáig.

Azért érzem most magam kibaszott hülyének meg minden, mert volt egy idő mikor a ramra gyanakodtam.  :think:
Kivettem az egyiket és csak a másikkal használtam. És szar volt. Aztán cseréltem és akkor is szar volt. Lehetetlen h ugyanazt raktam volna vissza  :D
Vagy mégis :confused:  Hát akkor bizony LOL!  :omg:

Na akkor megoldodott a probléma.  :)

örülök neki.

#1248 Felhasználó inaktív   gatyeszka55 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 15. 13:12

Segitsetek, nem frissit a gépem, pedig az automatikus frissités be van kapcsolva, és még ráadásul nem tudom letölteni sem  /KB 941569, 951698, 890830, 950760, 950762, 951376, 950759/. A Windows Update-ról már próbáltam, de nem engedi, üdv. Gatyi

#1249 Felhasználó inaktív   Opizol 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 15. 15:58

Sziasztok!

Volna egy kis problémám, van egy Asus P5B Deluxe alaplapom Intel Celeron D procival elindul de ha beteszem új szerzeményemet Intel E8400 3,0 GHz procit még a BIOSig sem jutt el. Sem a billentyűzet sem pedig a háló kártya nem müködik. A Vinyót és a DVD-ROM-ot ugyan elinditja de semmi több. BIOS a legúljabb 1232-es de ez sem segítet.
Esetleg tudtok segíteni?

#1250 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 17:00

Idézet: Opizol - Dátum: 2008. jún. 15., vasárnap - 16:58

Sziasztok!

Volna egy kis problémám, van egy Asus P5B Deluxe alaplapom Intel Celeron D procival elindul de ha beteszem új szerzeményemet Intel E8400 3,0 GHz procit még a BIOSig sem jutt el. Sem a billentyűzet sem pedig a háló kártya nem müködik. A Vinyót és a DVD-ROM-ot ugyan elinditja de semmi több. BIOS a legúljabb 1232-es de ez sem segítet.
Esetleg tudtok segíteni?

A cerkával bebootols, bios, "load optimized defaults, save, exit. Majd ezek után beteszed a 8400-at.
Üdv:Arsene

Téma megosztása:

• (212 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.