Idézet: pappas - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 20:47
GA-M61SME-S2L
Nem sípol. És az a fura h ha kiveszem az összes RAM-ot akkor se sípol, pedig akkor kéne. Legalábbis másik fórumon ezt írták meg én is így emlékszem. Tehát addig el se jut h leellenőrizze a RAM-okat.
Úgy olvastam h proci nélkül be sem indul az alaplap (nem próbáltam a működő gépemen csak olvastam fórumban) tehát vagy a proci szar vagy az alaplap.
Most olyan furcsaságot csinált, h bejött ez az EnergyStar-os képernyő, és alulról felfele elkezdett kirajzolódni és felcsúszni fehéren az a szöveg amit normális esetben szürkén kéne kiírnia a jobb alsó sarokba. Meg van h azok a fehér csíkok (amik az egyik belinkelt képemen látszanak is) így mozognak (vízszintesen egy kicsit jobbra aztán kicsit balra).
Szal mostanában csak azt cisnálja h megnyomom a bekapcs gombot, villan kettőt a DVD olvasó, felpörög a vinyó, villan kettőt a piros led a vinyónak és ennyi. Utána néma csend, na meg pörögnek a ventik(táp, proci). Még a billenytyűzeten se villan fel a 3 led egy kis időre pedig normális esetben fel kéne.
Szerkesztette: Myron 2008. 06. 14. 19:56 -kor

Súgó
A téma zárva.