HWSW Informatikai Kerekasztal: -= Project Torque =- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

-= Project Torque =- Autós MMORG

#1 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 26. 16:43

Hát még nincs topicja ennek a remek magyar MMORC-nek? Gyorsan pótolom a hiányát! 
Egyelőre a játék még béta fázisban leledzik, de open béta, tehát ingyenes a kliens.
Csak egy gyors regisztráció kell az oldalon és már szedhetitek is a 400MB-ot (azonban telepítés után még a játék kb 50-200MB-ot frissít magán).

4 féle nehézségi/realitás szint van, természetesen Experten az igazi, ahol nagyon jó fizikája van, és hangulatos is, pláne a magyar pálya :D.
Többféle mód és tuningolási lehetőségek természetesen... inkább nézzétek meg! :)

Kép

PC Guru
GS
Gamekapocs
A játék honlapja
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#2 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 16:49

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ja, valahol Massively Multiplayer Online Racing Game van ahol pedig  Free-to-Play Competitive Online Arcade Racer besorolást kap; igazodjon el aki akar :D

Kép
Kép

Évszakokak, napszakokat, és még sok mindent állítgathatunk, szerintem elégséges szinten.

Fizikáról annyit, hogy itt nem lehet büntetlenül berongyolni 200al egy kanyarban - vagy 1,5 sec alatt 60ra lassulni hogy bevegyük, itt kérem oda kell figyelni :). Ugyanígy ha egy járdaszegély/tábla/földkupacra ráhajtunk rossz irányból rossz sebességgel, szintén nem túl egészséges; FFB effektek pedig nagyon jók lettek! (Sikerült már 1× 2kerékre is állni, a szívroham mellett az ember izomból tarthatja az autót nehogy eldőljön vele, király :cool:)

Amíg nem állítjátok át a 'backpackot' expert vagy recer-re addig persze ne várjatok csodát, alapból fékezési segéd meg nem tudom milyen segédek be vannak kapcsolva!
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#3 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 17:16

Erről a játékról már kérdeztem régebben itt, de senki nem válaszolt. :rolleyes: Legalább valaki van már, aki használja. :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#4 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 17:29

:D

a, játékban van elektromos, rock és saját zenére lehetőség, amit a music/mymusicba beválogatva (mp3ak) használhatjuk, meg a sound menüben ki kell választani a zene tipusát. (Léptetés ',' és '.' , hang '+' és '-').

Fékezés, gázadás, tapadás inkább a colin mint nfs széria izét adja, de nfsesek is nyugodtan kostolják meg. Eszembe jutott vagy 3-4 dolgo játék közben hogy leírom hogy fényezzem; de elfeljtettem őket :D. Úgyhogy megyek is vissza :Đ 
:drive:

#5 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 17:43

Jónak tűnik.
Min gépigény?

#6 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 17:47

Gondolom futtathatsz közben bármilyen media playert.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#7 Felhasználó inaktív   XCsaCsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 18:28

Tetszik! Már töltöm is!

#8 Felhasználó inaktív   -Nándesz- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 18:29

Ezt kipróbálom, vajon ha lesz full az is ingyenes lesz?  :)
"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

#9 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 18:37

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 18:43

Jónak tűnik.
Min gépigény?

Játék honlapján írják, KATT! :)

Szerk.: Itt a profilom, KATT! Bárki felvehet. :D

Szerkesztette: Csokis 2007. 10. 26. 18:47 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#10 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 18:58

Gépigényről annyit, hogy X550es VGAval is toltam vele, prociból meg egy Sempron elég. Persze ha élsímtás nélkül fullt akarsz akkor HD2600/X1950Pro, ha élsimítani is akokr feljebb. (1680)

Emmeg az enyém. Bár nem tudom hogy kijelez-e majd gémben is, mert akit ott vettem fel az nincs a profilomnál feltüntetve...

Ja, szerénytelenkedhetek az ótómmal? :)
Kép
(Van egy Ies gumicsomagom, 2%+ handling, meg egy Ies kisebbik váltóáttétel rövödítés (balance).)

(Igen, AP pontokat nem (nagyon) lehet nyerni, az venni kell. Ötszáz valahány AP pont 900Ft, ezzel támogatni lehet gyakorlatilag a fejlesztőket, cserébe egyéni cuccokat is tudsz rakni a verdára ami nem RP hanem AP pontos. MEg még jó az AP pár dologra de úgyis meglátjátok ;) )

Szerkesztette: MC Pite 2007. 10. 26. 19:06 -kor

#11 Felhasználó inaktív   -Nándesz- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 22:38

Na, 2x is jól kivágott a windowsba. :(
"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

#12 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 23:03

Halihó :). Engem is, iylenkor legalább pislogok párat hogy ne száradjon ki a szemem, stb, amúgy lebilincsel órákra :)/:(. Vigasztaljon hogy béta; és sok full játék is csinál még ilyet, amiért az ember fizet.

#13 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 14:27

Hali!
Én is beregeltem.
Chrystopher néven megtaláltok.
Na lássuk a mókát :)
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#14 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 19:41

Jó ez. A Street Legal-ra emlékeztet (hasonló írányírás, kamerakezelés, sérülésmodell, valamint megjelenítési és grafikai bugok  :Đ )
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#15 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 21:47

VIDEÓKÁRTYÁVAL jó :p

#16 Felhasználó inaktív   Nesta 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 12:50

Nekem is tetszik. Kb.:11000FT lesz? Úgy láttam csak letöltős formában fogják árulni...kár nem szeretem.Arra is kíváncsi vagyok ,hogy a demóban össze harácsolt cuccok megmaradnak-e a full-ban? Nem nagy kedvem lenne megint nulláról kezdeni.

#17 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 19:52

Huhh, kár volt 1 hét PT után az új nfs demót kipróbálni :(. Vagy más szerint sem lett úl jó az új nfs? Nem tudom :(

#18 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 12:27

Sziasztok!

Kipróbáltam én is a játékot. Egészen jó, bár a kocsik hátulnézetes kicsit himbálózó mozgását meg kell szokni... :drive:

Nektek is nagyon bugos?  :confused:

Többször volt, hogy megfagy a játék ( a zene szól tovább ), és néhányszor egyszerűen kidobott az asztalra. Ez utóbbi elenyésző a fagyásokhoz képest. A leg váratlanabb pillanatokban képes megállni, akár menűben, akár verseny közben, vagy töltögetés közben.  :omg:

Érdekelne, hogy más is tapasztalt-e ilyet?  :think:
Ha nem egetverően fontos nem akarom a drivereimet baxtatni, mert minden más ami kell az jól fut.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#19 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 14:31

Folyamatosan kidobál deskre.. (max fél órát tudtam vele egyhuzamban játszani..  :rolleyes: )
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#20 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 18:20

Köszi!

Ezek szerint a drivereim maradnak.

Egyébként tud valaki valamit az AP pontokról? Csak pénzért lehet venni, vagy valahogy elő lehet turkálni ilyet a játékban is?

Az értékeléseknél van valami olyan hogy item xp. Ez mindig nulla. Kell valami tárgyat venni, hogy ilyet is kapjon az ember?
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó