Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 17:24
Megkérdezhetem, hogy milyen szervezeten belül munkálkodik? Vannak olyan szervezeti formák, amelyek pályázhatnak különböző támogatásokra, akár kifejezetten informatikai fejlesztési céllal is. Ha ilyen szervezetről van szó (pl. alapítvány), jobban jár egy pályázattal, mert az ott nyert pénzből modern, minden igényt kielégítő gépet lehet venni, akár hordozhatót is. Amit mi tudunk nyújtani, az szinte kizárólag asztali gép a Pentium II-III osztályból, használt állapotban, garancia és support nélkül.
Beszéld meg a hölggyel a dolgot. Ha nem tud támogatáshoz hozzájutni, akkor feltesszük itt szavazásra.
Megkérdezem, köszönöm!
A laptop csak egy adottság volt, előzőleg neki is valami régi asztali gépe volt, szerintem az is megtenné neki. Próbálok neki segíteni valami pályázatot hajtani, mindenképpen! Nem tudom pontosan, milyen szervezet, de ideiglenes menhelye is volt annak idején. Nézegettem a honlapját, de nem találtam a meghatározását.
A legrosszabb, hogy már "kiépült információs hálózata" van (ha szabad így fogalmaznom
Mindenesetre köszönöm a segítséget, ha nem találok más megoldást, jelentkezni fogok.

Súgó
A téma zárva.