HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#871 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 27. 18:17

Idézet: jrpryv - Dátum: 2004. április 27, kedd - 16:45

Köszi ez pont az amit kérdeztem, de természetesen énis láttam a tesztet. ;)  Azért kérdezem tőletek, mert mint látod ez a saját honlapjuk, és szeretnék egy pártatlan véleményt is hallani róla.

Vki irt vagy itt vagy vizhutes rejtelmei topikban, probalj rakeresni. Nekem arn rendszere jobban bejonne, kerdezz ra :)

#872 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 18:26

Mielött ideírtam volna rákerestem, de csak a régi rendszerről volt szó, és ott sem a tapasztalatokról, hanem inkább találgatásokról a régi (első verzió) cikk nyomán.  Arn rendszere? Jó rákérdezek ;)  :D szóval ez micsoda is? Még nem halottam róla, de érdekel a dolog. Tudnál róla adni valami infót, esetleg linket? Előre is köszi.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#873 Felhasználó inaktív   SAti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 27. 18:33

Idézet: csosz - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 19:34

Gondolom csak az EU-ba postaznak, az esetleges vam miatt szerintem amugy is erdemes majus 1-ig varni.
Amugy: www.watercooling.de, innen paran rendeltunk mar.

Sziasztok!

Igen, pont ezért kérdeztem őket, hogy május 1 után OK-e a dolog. De elhajtottak, hogy még neem...

Most a vizhutes.com-tól kértem árajánlatot. Ezzel kapcsolatban valami tapsztalat? Rendelt már valaki a vizhutes.com-ról?

Üdv:

SAti

#874 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 19:00

Idézet: SAti - Dátum: 2004. április 27, kedd - 19:33

Sziasztok!

Igen, pont ezért kérdeztem őket, hogy május 1 után OK-e a dolog. De elhajtottak, hogy még neem...

Most a vizhutes.com-tól kértem árajánlatot. Ezzel kapcsolatban valami tapsztalat? Rendelt már valaki a vizhutes.com-ról?

Üdv:

SAti

En szerettem volna egy InnovaKonvekt ULTRA-t, meg is volt rendelve, de aztan akkor meg nem allt rendelkezesre ilyen cucc. Teljesen korrektek voltak, ertesitettek, hogy mi a helyzet. Csak a turelmetlensegem az oka, hogy nem ez lett. Vegulis, ha osszeszamolod, annyira nem sokkal dragabbak a cuccok, mint kint. Ingyen senki nem hozna be az orszagba. Sot, lattam olyat is, hogy valami naluk olcsobb, mint kint.

#875 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 07:57

Idézet: jrpryv - Dátum: 2004. április 27, kedd - 19:26

Mielött ideírtam volna rákerestem, de csak a régi rendszerről volt szó, és ott sem a tapasztalatokról, hanem inkább találgatásokról a régi (első verzió) cikk nyomán.  Arn rendszere? Jó rákérdezek ;)  :D   szóval ez micsoda is? Még nem halottam róla, de érdekel a dolog. Tudnál róla adni valami infót, esetleg linket? Előre is köszi.

nekem van ilyen :D

de egyenlore nem ugy nez ki, hogy masnak is lesz :(

#876 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 20:24

Sziasztok iszonyú hosszú ez a topic ezért nem olvastam végig a segítségeteket szeretném kérni használ vki itt Zalman Reserator 1-est mert egy ilyet szeretnék venni kiváncsi lennék a véleményetek jo,nem jó,miért ?Nekem azért tetszik mert elég nagy a hőleadófelülete és nincs benne venti,mondjuk az a hátránya hogy alapból csak a CPU blokkot adják hozzá,kérdés birná még a chipset és a Vga blokkot is ugyanolyan jó hatásfokkal.Mert különben meg lehet rendelni hozzá a chipset blokkot is.Vagy még olyan vizhűtés érdekelne ami házon kívüli pl Cooler Master,Corsair Hydrocool 200...
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#877 Felhasználó inaktív   Vizi naplopó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 20:52

saca100 most rendelt itt: Teljes csendet akarok, SEGITSÉG!!!!. Tőle érdeklődj.
SPM fokozat pajti!!!

#878 Felhasználó inaktív   szityu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 01:39

Találtam egy srácot, akinek már van InnovaKonvekt ULTRA-ja. Összedobott 1 oldalt róla, ld. itt.
Én is egy ilyet szeretnék összerakni, de a pénzfaktor miatt igencsak meg kell gondolni. A srác 2 féle csövet használ, gondolom az egyik rugalmas, a másik kevésbé, van valami további elõnye ennek a megoldásnak? A tartályból én kicsit néztem, ami a pumpára megy, a méret az utántöltögetés miatt gáz lehet?
AMD  Thunderbird 1200 / ECS K7s5a / Glacialtech Silent Breeze / 512 DDR / ATI Radeon 7500 orig. / Seagate Barracuda IV 80GB|Samsung 120 GB / Viewsonic VP181b TFT / Chieftec HPC 360-202 Papst 8412 N/2GLE ventivel / Vivanco front panel

#879 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:44

egyaltalan nem

#880 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:29

Idézet: szityu - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 0:39

Találtam egy srácot, akinek már van InnovaKonvekt ULTRA-ja. Összedobott 1 oldalt róla, ld. itt.
Én is egy ilyet szeretnék összerakni, de a pénzfaktor miatt igencsak meg kell gondolni. A srác 2 féle csövet használ, gondolom az egyik rugalmas, a másik kevésbé, van valami további elõnye ennek a megoldásnak? A tartályból én kicsit néztem, ami a pumpára megy, a méret az utántöltögetés miatt gáz lehet?

Sztem marha ronda így hogy túllóg a házon az innovakonvent ultra. Szvsz ehhez nagytorony kéne azon állna jól  ;)

#881 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 09:21

kivancsi lennek, hogy egy ilyen furdoszobaradir mennyivel szarabb passzivon - a romantik is van mar eloxalva, modularisan felepitheto szabvanyelemekkel, tobb meretben, olcso.

#882 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:21

Nah...
+rendeltem a HOC 2.0-át.
Yvorl mondta, h máj 10.e kör érk.
Majd küldök képeket...

:)
:respect:

#883 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 20:36

Na meglett a cucc. Hat ez valami baromi jopofa dolog. A video alapzaja elnyomja a gep hangjat, valami ilyesmit szerettem volna  :D

Szeretnek koszonetet mondani mindenkinek, aki segitett, kulonos tekintettel Brian63, es freeone-nak.

:up: :respect:  :up:

#884 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 23:21

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 19:36

Na meglett a cucc. Hat ez valami baromi jopofa dolog. A video alapzaja elnyomja a gep hangjat, valami ilyesmit szerettem volna  :D

Szeretnek koszonetet mondani mindenkinek, aki segitett, kulonos tekintettel Brian63, es freeone-nak.

:up:   :respect:  :up:

Végülis milyen cuccod lett? :)

#885 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 05:49

Vegulis szinte az jott ossze, amit elkepzeltem.

CPU blokk :  CF1

VGA blokk : Innovatek Cool Matic ATI

Chipset blokk : made by Brian63

Pumpa : Eheim 1048

HDD huto : HDD Box Silentstar Single (meg uton van)

Radiator : itt van :cool:

Aki azt mondja, hogy az eheim az hangos, az lop, csal, hazudik :) Az a lenyege, hogy nem a gep aljara kell tenni kozvetlenul, akarhogy, akarmilyen gumis csavarral rogzited, at fogja venni a haz a rezgeset, es mely, bugo hangot ad. Vagy fel kell logatni valamivel, vagy pedig, en pl. raallitottam ket rugalmas szilikoncsore. Igy ha nem hajolok oda mello 2-3 centire, a hangja NEM hallhato.

#886 Felhasználó inaktív   Vizi naplopó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 09:17

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 6:49

Radiator : itt van   :cool:

Ezzel a radiátorral nagyon jól jártál  :cool:
SPM fokozat pajti!!!

#887 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 10:33

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 21:36

:up:   :respect:  :up:

Jah, én meg észrevettem,hogy a monitorom zúg :)
Majd ha megjön a Silenstar akkor még dúrvább lesz a helyzet mert ott a vinyót azt hiszed ,hogy kipurcant :) Semmi hang még egy legdurvább vinyóteszt közben sem! Idegesítő  :D
Gratula a cucchoz!Üdv a vizesek táborában :D

Egyébként még múltkor akartam kérdezni ,hogy a Zalmant miképp kötötted volna be a rendszerbe ha amellett döntöttél volna? Ugyanis abból a pumpát nem lehet eltávolítani ,nem? És az picit fura ,hogy egy másik pumpa hajtja át rajta a vizet :/

Amúgy próbálok képeket felrakni de nincs digi fényképezőm és ez a kölcsönkérősdi nem egyszerű...
Pedig csinálni akarok részletes leírást mert sok embernek segítene tudom aki a jövőben komplett rendszert akar összerakni,de ezek a rohadt fényképek nem akarnak eddig összejönni...

Szerkesztette: Zollka 2004. 05. 02. 10:34 -kor

#888 Felhasználó inaktív   Borely 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 13:41

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 4:49

Vegulis szinte az jott ossze, amit elkepzeltem.

CPU blokk :  CF1

VGA blokk : Innovatek Cool Matic ATI

Chipset blokk : made by Brian63

Pumpa : Eheim 1048

HDD huto : HDD Box Silentstar Single (meg uton van)

Radiator : itt van   :cool:

Aki azt mondja, hogy az eheim az hangos, az lop, csal, hazudik :) Az a lenyege, hogy nem a gep aljara kell tenni kozvetlenul, akarhogy, akarmilyen gumis csavarral rogzited, at fogja venni a haz a rezgeset, es mely, bugo hangot ad. Vagy fel kell logatni valamivel, vagy pedig, en pl. raallitottam ket rugalmas szilikoncsore. Igy ha nem hajolok oda mello 2-3 centire, a hangja NEM hallhato.

A silentstart honnan rendelted? És mennyiért (postaktsg-vel együtt) ? Teljesen sárga vagyok...

#889 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 15:30

Idézet: Borely - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 14:41

A silentstart honnan rendelted? És mennyiért (postaktsg-vel együtt) ? Teljesen sárga vagyok...

Ha nem gond egy kis utazás akkor itt is megveheted:

www.watercool.at

(Nekem is innen van dual változat, de egyébként póstán is küldenek bármit de ezt nem próbáltam mert személyesen voltam ott a cuccokért)

#890 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 17:22

Idézet: Borely - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 14:41

watercooling.de Haver batyja melozik nemetben, O hozza, mint a blokkokat. Arrafele nagyon komolytalan a postakoltseg. egy akkora doboznyi cuccot, mint 2 video egymason, elkuldtek 2.85 euroert . :OOO
Magyar Posta meg egy eheim pumpat pestig (140 km) elvitt nekem 1586 ft-ert (utanvettel)  :reklamacio: 

Ez van, mindjart europaba erunk  :think:

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.