HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted

#1 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 05. 13:49

Hali!Lehet ez lesz az NFS legújabb szériájának az alcíme,nem tudni.Az biztos,hogy készülődik,s még E3 előtt hivatalossan be is jelentik! :cool:
Idézek:
Egyértelmű, hogy az Electronic Arts jelenleg is dolgozik a Need for Speed játéksorozat folytatásán. Ezt már egy interjúban ki is fejtette az egyik fejlesztő. A Tiscali Games egyik aloldalán rátaláltak egy domain névre, melyet maga az EA regisztrált be magának. A [url="http://"http://www.needforspeedmostwanted.com"]www.needforspeedmostwanted.com[/url] név arról tanuskodik, hogy "Most Wanted" is lehet a következő NFS alcíme. Persze ez még nem hivatalos infó, lehet, hogy még 150 másik címet is megvettek, a jónép megtévesztésére :) Az viszont tuti, hogy a közeljövőben érkezik a játék hivatalos bejelentése (még E3 előtt).
Na ki mit szól? :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#2 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 14:00

Hát ha olyan lesz mint az underground, akkor jobb, ha ki se adják! :)

[ 2004. március 05.: Nevl szerkesztette a hozzászólást ]
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#3 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 14:15

idézet:
Ezt írta Nevl:
[/quote]

Mert Neked nem tetszik? :rolleyes:
Én várom, ahogy a 3. rész óta mindegyiket. Várok és reménykedek, hogy egyszer újra kap reálfizikát (törés)! :)

#4 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 14:18

idézet:
Ezt írta Nevl:

[ 2004. március 05.: Nevl szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Egyetértek. Nem kéne tovább tépázni a sorozat hírnevét. Az előző részt is sokkal jobb lett volna, ha pl. "Underground Racing" néven adták volna ki, és nem húzták volna rá a legendás Need For Speed nevet, amit egyáltalán nem érdemelt meg.
Na mind1, kíváncsian várom, hogy mit sikerül összehozni. De ha ezt is előbb csoffadt konzolokra adják ki, akkor szerintem kár reménykednünk :(
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#5 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 14:42

idézet:
Ezt írta Omega:

Mert Neked nem tetszik? :rolleyes:
Én várom, ahogy a 3. rész óta mindegyiket. Várok és reménykedek, hogy egyszer újra kap reálfizikát (törés)! :)
[/quote]

Azért elég sokat játszottam a game-el, nem lehet mondani, hogy nem ismerem. Sajnos az undergroundban b a porsche unleashed mögé léptek vissza 2 lépést! A grafika elment, de nagyon sok sebből vérzik az a játék.
Szal remélem ez jobb lesz.

#6 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 15:05

Tudom, hogy alapvetően szimulátor beállítottságú a fórum. De jelzem, hogy ha az EA helyében lennék, biztos valami olyasmit hoznék ki, mint az Underground volt. Hogy miért? Mert írtózatos mennyiséget sikerült eladni belőle. (s ha ugyebár ha így nézzük, akkor pont hogy növelte a NFS nevet ;))
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#7 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 15:23

idézet:
Ezt írta Cathfaern:
Tudom, hogy alapvetően szimulátor beállítottságú a fórum. De jelzem, hogy ha az EA helyében lennék, biztos valami olyasmit hoznék ki, mint az Underground volt. Hogy miért? Mert írtózatos mennyiséget sikerült eladni belőle. (s ha ugyebár ha így nézzük, akkor pont hogy növelte a NFS nevet ;))[/quote]

Remek, szal akkor mostmár az határozza meg egy játék megítélését, hogy mennyit sikerül belőle értékesíteni...
Bár nem csodálkozom, nincs min.
Azért remélem, hogy észbe kapnak és valami igényes darabot adnak ki.

#8 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 16:57

Mit gondolsz, az EA a két szép szemedért csinálja a programokat? Neki az a szempont, hogy miből tud többet eladni.

idézet:
Ezt írta Nevl:

Remek, szal akkor mostmár az határozza meg egy játék megítélését, hogy mennyit sikerül belőle értékesíteni...
Bár nem csodálkozom, nincs min.
Azért remélem, hogy észbe kapnak és valami igényes darabot adnak ki.
[/quote]
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#9 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 17:41

idézet:
Ezt írta Cathfaern:
Mit gondolsz, az EA a két szép szemedért csinálja a programokat? Neki az a szempont, hogy miből tud többet eladni.

[/quote]

Az NFS5 igényes volt, és fogyott is. Nem lehetne ezt az irányvonalat követni?

#10 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 17:56

idézet:
Ezt írta GAI:

Az NFS5 igényes volt, és fogyott is. Nem lehetne ezt az irányvonalat követni?
[/quote]

A számból vetted ki a szót! :)

#11 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 00:17

idézet:
Ezt írta Omega:

[/quote]

Ha azt szeretnéd, hogy az uj részben is valódi, létező autok szerepeljenek (márpedig azt akarod, mint mindenki :)), akkor nem fognak továbbra sem törni az autók :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#12 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 00:36

idézet:
Ezt írta Cathfaern:
Tudom, hogy alapvetően szimulátor beállítottságú a fórum. De jelzem, hogy ha az EA helyében lennék, biztos valami olyasmit hoznék ki, mint az Underground volt. Hogy miért? Mert írtózatos mennyiséget sikerült eladni belőle. (s ha ugyebár ha így nézzük, akkor pont hogy növelte a NFS nevet ;))[/quote]

Csak nem a minősége hanem a név miatt adtak el belőle sokat.

A midnight racing vagy mi volt a neve a nyári játéknak, fényévekkel jobb árkád játék mint az NFSU.

[url="http://"http://www.simbin.com/games/gtr/thed_1.html"]És az elcsépelt közhelyről, hogy az átlag játékos, fos árkádot akar, egy kis érdekesség.[/url]

[ 2004. március 06.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]

#13 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 06. 01:37

idézet:
Ezt írta Mumia:

Csak nem a minősége hanem a név miatt adtak el belőle sokat.

A midnight racing vagy mi volt a neve a nyári játéknak, fényévekkel jobb árkád játék mint az NFSU.

[url="http://"http://www.simbin.com/games/gtr/thed_1.html"]És az elcsépelt közhelyről, hogy az átlag játékos, fos árkádot akar, egy kis érdekesség.[/url]

[ 2004. március 06.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Pontosan: egy igggazi rakas szar volt ez az Ug.
Nagyon igaz...

Amugy pontosan 48 orat tartozkodott a gepemen - termeszetesen meg sem vettem. (Mindent megveszek eredetiben, ami tetszik.)

#14 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 12:23

idézet:
Ezt írta T2k:

Nagyon igaz...

Amugy pontosan 48 orat tartozkodott a gepemen - termeszetesen meg sem vettem. (Mindent megveszek eredetiben, ami tetszik.)
[/quote]

Hát ja, nagyon sajnáltam, a Porsche Unleashed után valami igazán fasza kis game-et vártam, de már a HP2 is nagy nagy csalódás volt számomra.
Na nem baj, bízzunk a fejlesztőkben... végülis a remény hal meg utoljára! :)

#15 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 09:52

idézet:
Ezt írta T2k:
Nagyon igaz...

[/quote]

Nekem tetszik és meg is vettem eredetiben... ízlések - pofonok. Van benne egy pár idióta dolog, ami nekem sem fekszik, de a feeling és a grafika -engem- kárpótol az úgymond... khm, hiányos fizikáért.

[ 2004. március 08.: Omega szerkesztette a hozzászólást ]

#16 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 19:06

Nekem még mindig a gépemen van..és, ha meg akarom nézni a kis Lancimat akkor elinditom, 5 percre :D
Amugy sajna elég f0staligára sikerült..dehát, mit mondjak erre? : NINCS MÁS..SL-t pedig meg sem emlitem..
De szerintem, annak a legnagyobb a valószínűsége, hogy egyre rosszabb részek jönnek ki.Eredeti verda/valódiTörés nem fog menni együtt..és még ehhez reális fizikát? :) ilyen nem lesz szvsz, de a remény kérdésben, ott a pont felül :)
Amit jósolok : egy újabb csumpi nfs, konzolra firkálva..és halál mind1, mi lesz a neve :)
nocomment
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#17 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 00:31

idézet:
Ezt írta t3l4l:
Eredeti verda/valódiTörés nem fog menni együtt..[/quote]

Így van. A licensz miatt nem igen. Vagy törnek majd az autók, viszont akkor kitalált márkák lesznek...

[ 2004. március 09.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ]

#18 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 08:13

idézet:
Ezt írta bepe_79:

Így van. A licensz miatt nem igen. Vagy törnek majd az autók, viszont akkor kitalált márkák lesznek...

[ 2004. március 09.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

NFS4, NFS5 -> Ott eredeti márkák voltak, és törtek is az autók. Az NFS6 "sérülésmodelljét" nem nevezem törésnek :D

#19 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 09:38

idézet:
Ezt írta GAI:
NFS4, NFS5 -> Ott eredeti márkák voltak, és törtek is az autók. Az NFS6 "sérülésmodelljét" nem nevezem törésnek :D[/quote]

Ezért nem igazán értem, mi a franc változott meg azóta. Szerintem akkora blőd azt hinni, valaki azért nem vesz majd BMW-t, mert jobban tört az NFS xy-adik részében, mint a Porsche :rolleyes:

Amúgy -csak rémlik valami- mintha az NFS5 sem 'csak' Porsche-knak készült volna... erre utalnak az első szériák installja utáni könyvtárszerkezet Cars mappájában levő üres autómappák (csak nézzétek meg...).

Ui.: az Underground grafikájával, autóválasztékával + a Porsche Unleashed fizikájának és törési modelljének finomított változatával felvértezett NFS következő része, tarolna a piacon... és így mindenki jól lakhatna. :)

Üdv

#20 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 11:11

Tévedés ezt hinni, akkor lakhatna jól mindenki, ha Gran Turismot kiadnák PC-re :p Legalább a 3-at.

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó