idézet:
Ezt írta Mumia:
Tévedés ezt hinni, akkor lakhatna jól mindenki, ha Gran Turismot kiadnák PC-reLegalább a 3-at.[/quote]
Sőt, tovább megyek... ha az új NFS nem átirat lenne, hanem először nyomnák PC-re... hm.![]()
Need for Speed : Most Wanted
Elküldve: 2004. 03. 09. 11:14
Elküldve: 2004. 03. 09. 12:14
idézet:
Ezt írta Omega:
Sőt, tovább megyek... ha az új NFS nem átirat lenne, hanem először nyomnák PC-re... hm.[/quote]
Ilyen volt a Porsche is.![]()
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde
Elküldve: 2004. 03. 09. 13:21
idézet:
Ezt írta Studi:
Ilyen volt a Porsche is.[/quote]
Meg is látszott / látszik rajta... no hát no, az volt az utolsó 'igaz' NFS, leszámítva a 'Du kannst fahren nur mit Porsce' szindrómájával. Már akkor is becsültem, pedig nem is tudtam, hogy ezentúl sajnos csak átirattal nyomhatom a pedálokat
Reménykedjünk, hátha (de úgysem)!![]()
Elküldve: 2004. 03. 09. 14:04
idézet:
Ezt írta Mumia:
NFS Porsche lehet, hogy ehhez képest nagy szám, de a GT-nek a cipőjét nem pucolhatná[/quote]
Igazad lehet, a Grand Turismo-t nem ismerem... Ja, és:!
![]()
Elküldve: 2004. 03. 09. 23:39
idézet:
Ezt írta GAI:
NFS4, NFS5 -> Ott eredeti márkák voltak, és törtek is az autók. Az NFS6 "sérülésmodelljét" nem nevezem törésnek[/quote]
Hát, sztem azt valódi törésnek nem lehet nevezni
Bár, ha annyira törnének amennyire azokban a részekben + a menetteljesitmény is a zuzás függvényében változna/romlana, már az is ok lenne, de szerintem ilyen se lesz.
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
Elküldve: 2004. 03. 10. 11:13
Miert minden NFS topic kezdodik es folytatodik ezzel a "ezisgagyileszmernemszimulator" temaval? 
Szerintem igazan meg lehetne mar szokni/erteni hogy arcade-os lesz mert a kiadonak ez eri meg,erre van nagyobb igeny. Azt is meg lehetne erteni hogy a Need For Speed jatekok mar tobb alcimmel futnak,nem kell oket feltetlenul egymashoz hasonlitgatni mert mindegyiknek mas a temaja ugye Hot Pursuit - nem csak sima verseny, Underground -no comment, Porsche - szimulator orientalt,stb.
ha kiado elerkezettnek latja az idot akkor tuti kiad majd egy ujabb NFS jatekot amelyik megkozeliti legalabb a szimulacio fogalmat,de addig is le kene nyelni, hogy a NFS jatekok tobbsege arcade cucc....es annak szerintem nagyon is jo.
Szerintem igazan meg lehetne mar szokni/erteni hogy arcade-os lesz mert a kiadonak ez eri meg,erre van nagyobb igeny. Azt is meg lehetne erteni hogy a Need For Speed jatekok mar tobb alcimmel futnak,nem kell oket feltetlenul egymashoz hasonlitgatni mert mindegyiknek mas a temaja ugye Hot Pursuit - nem csak sima verseny, Underground -no comment, Porsche - szimulator orientalt,stb.
ha kiado elerkezettnek latja az idot akkor tuti kiad majd egy ujabb NFS jatekot amelyik megkozeliti legalabb a szimulacio fogalmat,de addig is le kene nyelni, hogy a NFS jatekok tobbsege arcade cucc....es annak szerintem nagyon is jo.
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 03. 10. 11:36
idézet:
Ezt írta Vortex07:
le kene nyelni, hogy a NFS jatekok tobbsege arcade cucc....es annak szerintem nagyon is jo.[/quote]
Igen ám, csak a dolog nem így indult. Az NFS1 akár szimulátornak is nevezhető, mert a maga korában hihetetlenül élethűnek számított. Aztán az NFS2 igazi pörgős arcade volt, de NFS3-NFS4 egyre inkább közeledett a szimulátor megvalósításhoz, bár még mindig inkább arcade-ok voltak, az NFS5-ben pedig sikerült eltalálni azt az egészséges kompromisszumot, hogy az autó élethűen viselkedik, mégis könnyen irányítható, és így a szimulátorokat kedvelők és az arcade-osok is nagyon szerették azt a programot. Aztán jött az NFS6, ami mindent elrontott, mert egy ócska konzol átirat volt, az NFSUG meg csak rátett egy lapáttal. Ezek önmagukban nem rossz játékok, csak az "igazi" NFS-ekhez képest egy-két szinttel alacsonyabb színvonalat képviselnek. Ezért siratjuk az NFS sorozatot, mert többé nem "a legjobb" autós játékot jelenti, csak egyet a sok közül.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2004. 03. 10. 12:29
idézet:
Ezt írta Omega:
GAI, nagyon jót szóltál, teljesen így látom én is![/quote]
nem...meg mindig nem latjatok jol
a "NFS sorozat" kifejezest fogjatok fel rosszul. A NFS mar csak egy befuttatott markanev,az alcim az ami szamit. a NFS nevet nem kell mar a szimulacioval aszocialni.
Lasd pl. Command&Conquer, C&C:Red Alert, C&C:Generals, ameleyeknek mind mas a temajuk, de emlithetnem akar a C&C:Reegade-t is amelyik mar teljesen mas mufaj is![]()
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 03. 10. 12:32
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Lasd pl. Command&Conquer, C&C:Red Alert, C&C:Generals, ameleyeknek mind mas a temajuk, de emlithetnem akar a C&C:Reegade-t is amelyik mar teljesen mas mufaj is[/quote]
...mint autó szimulátorok...![]()
Na jó, nem forgatom ki a szavaid és nem kötexem.![]()
Üdv: Bepe
Elküldve: 2004. 03. 10. 12:38
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Szerintem igazan meg lehetne mar szokni/erteni hogy arcade-os lesz mert a kiadonak ez eri meg,erre van nagyobb igeny. [/quote]
[url="http://"http://www.simbin.com/games/gtr/thed_1.html"]Mostantól akárhol megjelenik ez a szöveg, ezt fogom linkelgetni[/url]
Elküldve: 2004. 03. 10. 12:39
idézet:
Ezt írta Vortex07:
a "NFS sorozat" kifejezest fogjatok fel rosszul. A NFS mar csak egy befuttatott markanev,az alcim az ami szamit. a NFS nevet nem kell mar a szimulacioval aszocialni.
Lasd pl. Command&Conquer, C&C:Red Alert, C&C:Generals, ameleyeknek mind mas a temajuk, de emlithetnem akar a C&C:Reegade-t is amelyik mar teljesen mas mufaj is[/quote]
Igazából elég hülye egy vita ez: mindkát "félnek" igaza van! GAI pusztán folyamatában nézi a játék fejlődését, jól el is mondta, hogy fokozatosan kezdett eltérni a játék egy kompromisszumos megoldás felé, amelyik mindkét fél rajongóit kielégíti, de ugyanakkor az utolsó 2 game megtörte ezt a fejlődést.
Te meg azt mondod, hogy nincs semmi kapocs a kiadások közt (ami részben igaz is, hiszen témájában az autókban... nagyok az eltérések) és így nem is lehet azt mondani, hogy az NFS csak ilyen vagy csak olyan!
Szal mindkettőtöknek igaza van, csak más szemszögből közelítitek meg a problémát!![]()
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2004. 03. 10. 12:58
idézet:
Ezt írta Mumia:
[url="http://"http://www.simbin.com/games/gtr/thed_1.html"]Mostantól akárhol megjelenik ez a szöveg, ezt fogom linkelgetni[/url][/quote]
Ugyan mar ez csak nehany velemeny es az se kizart hogy a cikk elfogult a szimulatorgep iranyaban.
Biztos nem egy ember kelt fel ugy onnan hogy á ez szar nehez allandoan kicsuszok, stb
Ha egy hiteles felmerest idezgetnel annak tobb ertelme lenne![]()
Elküldve: 2004. 03. 10. 13:17
idézet:
Ezt írta Mumia:
Keress hiteles felmérést,ha nincs csinálj, akár a fórumon belül is .[/quote]
Nem tudok.
Itt a forumban meg hiteltelen lenne a felmeres, mert ide csak egy reteg jar, akik nem eppen atlagjuzerek a jatekeladasok szempontjabol.
Elküldve: 2004. 03. 10. 13:20
Gondoltam, hogy ezt mondod, hogy a fórum hiteltelen, de ez akkor lenne igaz, ha a HSW/Racesimcentral/BHMS fórumáról lenne szó pl.
Olyan szempontból biztos hitetltelen, hogy a nagy többség itt életében nem vett meg egy programot sem, tehát tényleg nem vásároló, de azért a megoszlásról adhat képet.
Olyan szempontból biztos hitetltelen, hogy a nagy többség itt életében nem vett meg egy programot sem, tehát tényleg nem vásároló, de azért a megoszlásról adhat képet.
Elküldve: 2004. 03. 10. 13:30
idézet:
Ezt írta Mumia:
[url="http://"http://www.simbin.com/games/gtr/thed_1.html"]Mostantól akárhol megjelenik ez a szöveg, ezt fogom linkelgetni[/url][/quote]
Dind linkelheted de az akkor is teny marad hogy soxorosan tobb darabot adnak el pl. a ket utolso NFS-bol mivel az arcados es emiatt tobb konzolon is megjelenhetett,sokkal nagyobb fogyasztokort kiszolgalva.
Azt egy percig sem mondtam amugy hogy egy autoszimulator nem lehet sikeres, de attol hogy meg egy jatek jo,sot kivalo meg nagyon csunyan megbukhat (mint pl. Undying)
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 03. 10. 14:09
idézet:
Ezt írta Douglas:
Ugyan mar ez csak nehany velemeny es az se kizart hogy a cikk elfogult a szimulatorgep iranyaban.
Biztos nem egy ember kelt fel ugy onnan hogy á ez szar nehez allandoan kicsuszok, stb
Ha egy hiteles felmerest idezgetnel annak tobb ertelme lenne[/quote]
Off: Lesz benne Arcade mód szimulacio mellett, fizika terén csalodni nem nagyon fogunk a GTR2002-vel már bizonyitották a rátermetségüket a srácok
On: GAI hozzászólásával teljesen egyetértek.
[ 2004. március 10.: Ingy szerkesztette a hozzászólást ]
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2005. 04. 10. 22:33
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Súgó
A téma zárva.