HWSW Informatikai Kerekasztal: Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? Értékeld a témát: -----

#1861 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:08

kozben kutakodom a weben...
"helyreállító [...] sebészet [...] elsősorban baleseti sérülések, daganatos betegségek, fejlődési rendellenességek okozta deformációk korrigálását jelenti". raadasul meg a melplasztikak egy resze is idetartozik: "Az is definiálva van, hogy határesetben, milyen feltételekkel minősül egy beavatkozás helyreállító jellegűnek (pl. emlőplasztika végzése nagyméretű emlő megkisebbítése esetén akkor minősül finanszírozhatónak, ha a testtömeg 1/2%-nál nagyobb oldalankénti szöveteltávolítás, aszimmetria esetén testtömeg 1/2%-nál nagyobb vagy 30%-ot meghaladó térfogatbeli aszimmetria korrekcióját igénylő egyoldali emlő redukció történik)."

azaz itt szo nincs arrol, hogy a paciens ne tudna elni ezzel a problemaval, hanem kifejezetten a tulzott pszihes terheles miatt tamogatja az allam ezeket a muteteket.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1862 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:32

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:08

kozben kutakodom a weben...
"helyreállító [...] sebészet [...] elsősorban baleseti sérülések, daganatos betegségek, fejlődési rendellenességek okozta deformációk korrigálását jelenti". raadasul meg a melplasztikak egy resze is idetartozik: "Az is definiálva van, hogy határesetben, milyen feltételekkel minősül egy beavatkozás helyreállító jellegűnek (pl. emlőplasztika végzése nagyméretű emlő megkisebbítése esetén akkor minősül finanszírozhatónak, ha a testtömeg 1/2%-nál nagyobb oldalankénti szöveteltávolítás, aszimmetria esetén testtömeg 1/2%-nál nagyobb vagy 30%-ot meghaladó térfogatbeli aszimmetria korrekcióját igénylő egyoldali emlő redukció történik)."

azaz itt szo nincs arrol, hogy a paciens ne tudna elni ezzel a problemaval, hanem kifejezetten a tulzott pszihes terheles miatt tamogatja az allam ezeket a muteteket.

Hát nem. Éppen nem pszichés, hanem fizikális példákat hoztál.

Itt épp a baleseteket hoztad fel. Jogos

Vagy a mellkisebbítő műtéteket, melyek az általad idézett esetekben (persze számosított határok közé szorítva a racionális mérlegelés végett) a gerinc, illetve a meszes vázszerkezet további károsodását hivatottak megelőzni. Jogos

Szerkesztette: !Rooland! 2006. 05. 05. 19:34 -kor

#1863 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:45

hat a 30%-ot meghalado korrekcio nekem nem tunik feltetlenul ilyennek. a tobbirol nem tudok nyilatozni, nem ertek az ortopediahoz, es el nem tudom kepzelni, "mennyit" is jelent az a fel szazalek testtomeg..
a fejlodesi rendellenessegek kozott, ha jol remlik a nyulszaj is szerepel. no meg orsovenyferdules.. de sajnos ez a max, amit talalni birok, tele a web hirdetesekkel, amik max ezt mondjak ez a tamogatottakrol, es boven a penzesekrol.. :(
a forum ma:

#1864 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:52

Ha össznépesség 5-6%-a meleg, akkor ennek az 5-6%-nak vajon hány százaléka transzexuális? És  a transzexuálisok hány százaléka jut el oda, hogy nunit akar kuki  helyett? :D  És ez hány ezrelék visszavonatkoztatva az össznépességre?

Már megint a semmin megy a vita oldalak óta.

Amennyire tudom a transzexualitás mögött sokszor kromoszóma rendelenességek állnak Az XY mellé betársul még egy X. Tehát XXY lesz a képlet. Ez viszont érdekes dolgokat tud művelni. Ha ez a helyzet, akkor ez több, mint szépészeti beavatkozás.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#1865 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:54

"5-6%-a meleg, akkor ennek az 5-6%-nak vajon hány százaléka transzexuális?"
gondolom ugyanannyi, mint amennyi az ossznepessegen beluli, merthogy a ket csoport fuggetlen, es gyakorlatilag korellalatlan. (ergo a tovabbi szamitasod is hibas.)

"Amennyire tudom a transzexualitás mögött sokszor kromoszóma rendelenességek állnak"
rosszul tudod: ez alapvetoen pszihologiai rendellenesseg.
a forum ma:

#1866 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:58

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 19:11

*Macika*: miert kene nekem ezt eldontenem? arra vannak az orvosok, TB szakemberek, nem?

De nem egy orvossal, egy szakemberrel vitatkozok erről, hanem Veled.
Akkor Neked kellene leírni, Te tettél egy állítást.
Gondolkoztál már ma?

#1867 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:04

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:52

Ha össznépesség 5-6%-a meleg, akkor ennek az 5-6%-nak vajon hány százaléka transzexuális? És  a transzexuálisok hány százaléka jut el oda, hogy nunit akar kuki  helyett? :D  És ez hány ezrelék visszavonatkoztatva az össznépességre?

Amennyire tudom a transzexualitás mögött sokszor kromoszóma rendelenességek állnak Az XY mellé betársul még egy X. Tehát XXY lesz a képlet. Ez viszont érdekes dolgokat tud művelni. Ha ez a helyzet, akkor ez több, mint szépészeti beavatkozás.

Az xxy kromoszóma rendellenesség egyszerű faszból-nuni átalakító műtéttel éppen hogy nem megoldható. Akinek ilyen betegsége van, legutolsó gondolatként fog átalakító műtéthez folyamodni. Ugyanis nem jut el a szexualitás szinte semmilyen szintjéig sem, nem hogy hova tartozik.

Szerkesztette: !Rooland! 2006. 05. 05. 20:08 -kor

#1868 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:06

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:45

hat a 30%-ot meghalado korrekcio nekem nem tunik feltetlenul ilyennek. a tobbirol nem tudok nyilatozni, nem ertek az ortopediahoz, es el nem tudom kepzelni, "mennyit" is jelent az a fel szazalek testtomeg..
a fejlodesi rendellenessegek kozott, ha jol remlik a nyulszaj is szerepel. no meg orsovenyferdules.. de sajnos ez a max, amit talalni birok, tele a web hirdetesekkel, amik max ezt mondjak ez a tamogatottakrol, es boven a penzesekrol.. :(

Ember!
A 30% korrekció a két mell súlykülönbségét hivatott korrigálni.
Azért, hogy ne legyen egy oldalra terhelve a gerincoszlop.

#1869 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:08

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 19:58

De nem egy orvossal, egy szakemberrel vitatkozok erről, hanem Veled.
Akkor Neked kellene leírni, Te tettél egy állítást.

csakhogy a kerdesed nem az alitasomra vonatkozott, ha jol latom..

en annyit mondtam, hogy VANNAK tb tamogatott plasztikai mutetek, es erre megfelelo bizonyitekokat (weblapok) is hoztam. a kerdesed, hogy akkor melyik plasztikai mutet melyik kategoriaba tartozik viszont mar nem resze az allitasomnak, es errol -- hozzaertes hijjan -- nem tudok nyilatkozni.

masfelol !Rooland! keresztkerdesei es velemenye termeszetesen lehetnek jogosak is. ez a resz meg nem dolt el, ugy erzem.

sulykulonbseg: az, hogy ez mekkora terhelest jelent a gerincre, az fugg a sulytol, nem? en nem latok sulymeghatarozast abban a definicioban. csak egy szazalekot. viszont kis sulynal biztos, hogy gyakorlatilag erdektelen a gerincre kifejtett hatasa. (egszeruen az emberi asszimetria is mar tobb lehet annal.)

Szerkesztette: bogdan 2006. 05. 05. 20:11 -kor

a forum ma:

#1870 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:16

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:45

es el nem tudom kepzelni, "mennyit" is jelent az a fel szazalek testtomeg..

Számoljunk együtt.

Egy 60 kilós nőnél a testtömeg fél %-a 300 gramm.
Ez egy átlagos tömegű szilikon-implantátum tömege (tehát ha szinte egyáltalán nincs melle a hölgynek, akkor ettől igen szép lesz neki). Tehát ha ennyivel nagyobb az egyik oldalon a cici, akkor TB-s a helyreállítás.
Szerintem lehet találni Magyarországon olyan nőt, akinek a TB kifizetné. De nem könnyen. Ez ÓRIÁSI különbség a két mell között!!!
Gondolkoztál már ma?

#1871 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:18

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 21:08

masfelol !Rooland! keresztkerdesei es velemenye termeszetesen lehetnek jogosak is. ez a resz meg nem dolt el, ugy erzem.

Korrekt vitapartner  :up:

Idézet

sulykulonbseg: az, hogy ez mekkora terhelest jelent a gerincre, az fugg a sulytol, nem? en nem latok sulymeghatarozast abban a definicioban. csak egy szazalekot. viszont kis sulynal biztos, hogy gyakorlatilag erdektelen a gerincre kifejtett hatasa. (egszeruen az emberi asszimetria is mar tobb lehet annal.)

Nem vagyok én sem orvos, de gyanítom, hogy a testsúlyhoz mért emlősúly % az elsődleges kritérium, azután jön a két mell közti különbség.

De mivel nincs pontos rálátásom, adom a pontot, mert nincs cáfolat a birtokomban.

#1872 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:19

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 21:08

csakhogy a kerdesed nem az alitasomra vonatkozott, ha jol latom..

en annyit mondtam, hogy VANNAK tb tamogatott plasztikai mutetek, es erre megfelelo bizonyitekokat (weblapok) is hoztam. a kerdesed, hogy akkor melyik plasztikai mutet melyik kategoriaba tartozik viszont mar nem resze az allitasomnak, es errol -- hozzaertes hijjan -- nem tudok nyilatkozni.

Nézd, nekem valahogy úgy jutott, hogy mindig nagymellű barátnőm volt, nem kérkedik az ilyennel 40 évesen már az ember, de nem kevesen voltak. :)

És már akkor panaszkodtak gyakorlatilag kivétel nélkül, hogy fáj a hátuk. Tehát lehet benne valami.
Ennél többet mi, fiúk nem nagyon okoskodhatunk az ügyben, azt hiszem.

Kicsit elkanyarodtunk a témától, úgy érzem.
Gondolkoztál már ma?

#1873 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:23

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:52

Régen volt már genetika szigorlatom így fejből, meg nem is foglalkozok genetikával azóta sem, ha jól emlékszem:
XXY nem férfi lesz, hanem úgy mond szuper-nő, abszolút mndenben megyezeik a normál nőkkel, csak éppen fejletteb az izomzata, amolyan férfias. A sportból is ki vannak zárva emiatt az ilyen génállománnyal rendelkező nők.
(Egyre inkább jön a felszínre a tudás, vagy csak sokat ettem?) A három nemi kromoszómával rendelkezőknek semmi baja nincs testileg, normálisan fejlődnek, mint azok, akiknek normál számú gén állományuk van. XXX, XYY. Volt anno olyan elmélet is, hogy az XYY férfiak erőszakosabbak, és azokat genetikailag ki kell szűrni, aztán kiderült, hogy a legtöbb ilyen nemi kromoszómás férfi átlag családapa, akik normál életet élnek, békésen.
Akinek már négy nemi kromoszómája van, na ez nem jut el sehova (ha jól rémlik a születésig sem).

A másik: lelki problémák. Olyan jó olvasni, ahogy egyesek beszélnek a lelki dolgokról, hogy ki mit gondol, stb, olyan, mint mikor a pszichiátrián volt gyak, a legtöbb orvostanhallgató, ahogy a normál emberek 99%-a fel sem tudja fogni, hogy az a szerencsétlen téleg bele tud halni abba, hogy azt hiszi óriás lépegető robotok lövik szitává, ennyire erős az emebri fejlett psziché.
Nem védem én a homo-kat, hanem inkább a TS-ekről szeretném elterelni azt a dolgot, hogy ők egy egyszerű pszihiátriai vagy pszichológiai kezeléssel rendbe jöhetenek. Nem az a baj, hogy meg kell beszélni mi történt gyerekkorban a hálószobában, az egész máshol zajlik. Rossz hasonlat, de talán érthető, hogy a kábítószerek is képesek ugyan ilyen mélyre hatolni. Volt olyan, aki abba halt bele, hogy azt képzelte, hogy megfullad. Bizony-bizony, a kábítószer sem hupi-lila álmokat közvetít. Ha egy mély depresszióban szenvedőnek ad valaki egy tabletta drogot nagy a valószinüsége, hogy pusztán a pszichéjének az erejével meg fogja ölni magát.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#1874 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:33

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 21:23

Régen volt már genetika szigorlatom így fejből, meg nem is foglalkozok genetikával azóta sem, ha jól emlékszem:
XXY nem férfi lesz, hanem úgy mond szuper-nő, abszolút mndenben megyezeik a normál nőkkel, csak éppen fejletteb az izomzata, amolyan férfias. A sportból is ki vannak zárva emiatt az ilyen génállománnyal rendelkező nők.
(Egyre inkább jön a felszínre a tudás, vagy csak sokat ettem?) A három nemi kromoszómával rendelkezőknek semmi baja nincs testileg, normálisan fejlődnek, mint azok, akiknek normál számú gén állományuk van. XXX, XYY. Volt anno olyan elmélet is, hogy az XYY férfiak erőszakosabbak, és azokat genetikailag ki kell szűrni, aztán kiderült, hogy a legtöbb ilyen nemi kromoszómás férfi átlag családapa, akik normál életet élnek, békésen.
Akinek már négy nemi kromoszómája van, na ez nem jut el sehova (ha jól rémlik a születésig sem).

A másik: lelki problémák. Olyan jó olvasni, ahogy egyesek beszélnek a lelki dolgokról, hogy ki mit gondol, stb, olyan, mint mikor a pszichiátrián volt gyak, a legtöbb orvostanhallgató, ahogy a normál emberek 99%-a fel sem tudja fogni, hogy az a szerencsétlen téleg bele tud halni abba, hogy azt hiszi óriás lépegető robotok lövik szitává, ennyire erős az emebri fejlett psziché.
Nem védem én a homo-kat, hanem inkább a TS-ekről szeretném elterelni azt a dolgot, hogy ők egy egyszerű pszihiátriai vagy pszichológiai kezeléssel rendbe jöhetenek. Nem az a baj, hogy meg kell beszélni mi történt gyerekkorban a hálószobában, az egész máshol zajlik. Rossz hasonlat, de talán érthető, hogy a kábítószerek is képesek ugyan ilyen mélyre hatolni. Volt olyan, aki abba halt bele, hogy azt képzelte, hogy megfullad. Bizony-bizony, a kábítószer sem hupi-lila álmokat közvetít. Ha egy mély depresszióban szenvedőnek ad valaki egy tabletta drogot nagy a valószinüsége, hogy pusztán a pszichéjének az erejével meg fogja ölni magát.

Elfogadom!

De akkor az eredeti témához visszatérve: tőlem lehet bárki HOMO, de csak otthon, vagy szeparálva a közösségi megjelenését, intimen  és ne erőltesse rám, hogy el kellene fogadni.
Szerk.: erkölcsi normáimat szem előtt tartva így is tolerálom, amíg kirívó viselkedésük nem kezd el idegesíteni.
ENDE

Szerkesztette: !Rooland! 2006. 05. 05. 20:35 -kor

#1875 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:39

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 21:33

Elfogadom!

De akkor az eredeti témához visszatérve: tőlem lehet bárki HOMO, de csak otthon, vagy szeparálva a közösségi megjelenését, intimen  és ne erőltesse rám, hogy el kellene fogadni.
Szerk.: erkölcsi normáimat szem előtt tartva így is tolerálom, amíg kirívó viselkedésük nem kezd el idegesíteni.
ENDE

Hehe, idáig én is eljutottam már ebben a topicban ha jól emlékszem 2x is.
Aztán jött Netmaster, és rámripakodott, hogy milyen jogon akarom én a 4 fal közé kényszeríteni a melegeket, ha én a barátnőmmel az utcán is csinálhatok sokmindent, mehetek vele kézenfogva, csókolózhatok vele, stb.
És kezdődött minden elölről... :)
Gondolkoztál már ma?

#1876 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 21:58

Bizony, ezek a fránya emberi jogok már csak ilyenek. Persze egyeseknek amíg az övék addig oké, amikor meg a másé, és úgy érvényesíti, ahogy nekik épp nem tetszik, akkor már annyira nem oké. :)

Mj.: aki a teherautón tangában ugrálást irigyli tőlük, nyugodtan mehet és ugrálhat maga is. :Đ Nekem is van egy csomó jogom, amivel nem élek.

#1877 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 22:26

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 10:20

Azért te is megérd a pénzed.... :D

Osztod itt az észt, de melegbárban még te sem voltál.

Bizony, sőt, nem is szándékozom menni, még akkor sem, ha csak egy italt akarok meginni. :) Ráadásul még meleg barátaim sincsenek, akikkel fel tudok vágni, hogy én milyen hű de toleráns vagyok, képes vagyok egy meleget elviselni, wow... Nos, én csupán igyekszem mindentől függetlenül művelni a toleranciát.

Idézet

Nyilván nem kell cukrásznak lennem ahhoz, hogy eldöntsem jó-e a torta, de azért úgy mondani a tortára, hogy finom, hogy még bele sem kóstoltál, mitöbb tortát sem nagyon láttál... :)

Na jó, akkor légy szíves válogasd ki, melyik felel meg a cukrásznak és melyik a kóstolásnak:

1. meleg vagy,
2. volt már viszonyod meleg emberrel,
3. van meleg barátod/rokonod/közeli ismerősöd,
4. jártál meleg emberek között,
5. beszéltél már meleg emberrel,
6. láttál már meleg embert,
7. hallottál, olvastál már a melegekről.

Megjegyzem, szerintem egyrészt csupán egy bizonyos torta megkóstolása után nem nagyon lehet messzemenő következtetést levonni, finom-e a torta, viszont az ember az alapanyagokból (pl. tészta, cukormáz, marcipán) is következtethet az eredményre... ami aztán vagy olyan, vagy nem. Szóval ez azért kicsit összetettebb dolog. :) Persze nem én fogom senkinek elmagyarázni, milyen egy melegbár (nem is próbáltam). Ezt majd megteszik azok, akik legalább egyszer bent voltak, és képentörültek egy meleget, aki meg merte őket szólítani.  :Đ

#1878 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 01:55

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 23:26

Bizony, sőt, nem is szándékozom menni, még akkor sem, ha csak egy italt akarok meginni. :) Ráadásul még meleg barátaim sincsenek, akikkel fel tudok vágni, hogy én milyen hű de toleráns vagyok, képes vagyok egy meleget elviselni, wow... Nos, én csupán igyekszem mindentől függetlenül művelni a toleranciát.

Na jó, akkor légy szíves válogasd ki, melyik felel meg a cukrásznak és melyik a kóstolásnak:

1. meleg vagy,
2. volt már viszonyod meleg emberrel,
3. van meleg barátod/rokonod/közeli ismerősöd,
4. jártál meleg emberek között,
5. beszéltél már meleg emberrel,
6. láttál már meleg embert,
7. hallottál, olvastál már a melegekről.

Megjegyzem, szerintem egyrészt csupán egy bizonyos torta megkóstolása után nem nagyon lehet messzemenő következtetést levonni, finom-e a torta, viszont az ember az alapanyagokból (pl. tészta, cukormáz, marcipán) is következtethet az eredményre... ami aztán vagy olyan, vagy nem. Szóval ez azért kicsit összetettebb dolog. :) Persze nem én fogom senkinek elmagyarázni, milyen egy melegbár (nem is próbáltam). Ezt majd megteszik azok, akik legalább egyszer bent voltak, és képentörültek egy meleget, aki meg merte őket szólítani.  :Đ

Én a 3-as szintig jutottam, életem 40 éve alatt, eddig 2,5 esetben. (1 munkakapcsolat (ez felet ér, de 6 évig tartott), egy kolléga és 1 szomszéd még a régi lakhelyemen).

Elég is ez a szint, feljebb nem óhajtok kerülni. ;)
Gondolkoztál már ma?

#1879 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 08:29

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 2:55

Én a 3-as szintig jutottam, életem 40 éve alatt, eddig 2,5 esetben. (1 munkakapcsolat (ez felet ér, de 6 évig tartott), egy kolléga és 1 szomszéd még a régi lakhelyemen).

Elég is ez a szint, feljebb nem óhajtok kerülni. ;)

Netmasternek viszont szerintem megelőlegezhetjük az 1-es szintet, ha máshogy nem, legalább a "tiszteletbeli" jelzővel. :)

#1880 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 08:53

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 9:29

Netmasternek viszont szerintem megelőlegezhetjük az 1-es szintet, ha máshogy nem, legalább a "tiszteletbeli" jelzővel. :)

Aha, tehát aki nem ítéli el a melegeket, az már önmaga is melegnek minősül?  :think:
Akkor én meg tiszteletbeli néger vagyok.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.